[quote=YAVUZHAN;140622]tamam abi,çalışıyorum halen..[/quote]
way canına..bu iforex in googleadds forum reklamalrında görünen Selin YILMAZ (29, çalışan) la nassı tanışabiliriz acaba...:I)
Printable View
[quote=YAVUZHAN;140622]tamam abi,çalışıyorum halen..[/quote]
way canına..bu iforex in googleadds forum reklamalrında görünen Selin YILMAZ (29, çalışan) la nassı tanışabiliriz acaba...:I)
[quote=Astatin;140623]way canına..bu iforex in googleadds forum reklamalrında görünen Selin YILMAZ (29, çalışan) la nassı tanışabiliriz acaba...:I)[/quote]
aman aga selin yılmaz derler selim yılmaz filan çıkar neme lazım dikkatli olmak gerek :rolleyes:
[quote=Kennym;140624]aman aga selin yılmaz derler selim yılmaz filan çıkar neme lazım dikkatli olmak gerek :rolleyes:[/quote]
walla ben selin selim bilmem..resimdeki neyse onu diyorujm..gerçi resimdeki olsada garantisi yokya neyse..
bu arada kötü bir nick seçmişsin be...Kenny....bahtsız çocuk..haftada bir mefta olan..umarım VOB da öyle olmazsın...hoşgeldin bu arada
475-500 shortcover ve uzun .. projeksyona ihanet etmeyeceğim .. ralli ralli ralli .. dowfe verdiler ama vob arttı . .demekki yükselecek daha piyasa .. :o:o:o:o:o
5-15 sistemlerim alda .. 5 sat versin kısa olacağım ..
5 dk vadeli üçgen oldu .. yukarı kırmak üzere ..
fdow da saatliklerde döndü..30 daklık zaten nu(neg. uy var) lu...2 saate kadar aşşağı..:::
sabahki seviyeler yine test ediliyor..
59700/800 üstünde kalmaya başlarsa ver elini 60 bin..
biraz daha kısa...59725 den..sistem flat de al derse kapanırım..sabahki tepelerle şimdiki uyumsuz..zaten fdow da uyumsuz...sistemde flat olunca full kısa...
59750 kısa .. dahada değiştirmeyece bu pozu ...
[QUOTE=selçuklu;140631]59750 kısa .. dahada değiştirmeyece bu pozu ...[/QUOTE]
en kral poz. olacak gibi..
[quote=Astatin;140625]walla ben selin selim bilmem..resimdeki neyse onu diyorujm..gerçi resimdeki olsada garantisi yokya neyse..
bu arada kötü bir nick seçmişsin be...Kenny....bahtsız çocuk..haftada bir mefta olan..umarım VOB da öyle olmazsın...hoşgeldin bu arada[/quote]
Hoşbulduk , ama her ölümden sonra diriliyo unutmamak lazım :) iyi dileklerin için tskler .lelele
cümleten geçmiş olsun ... bu iş bu kadarmış ... :o:o:o:o .. pembeoğlanda teyit etti bu dediğimi ... :o:o:o:o:o
dün dax da PU vardı..isabetli çıktı..
şimdi ise fdow da NU var..buda isabetli çıkarsa uyumsuzluklar rüştünü isbatlayacak..
kapanış tahminim .. 56975 kayıtlara geçsin .. :o:o:o:o
kocaoğlan kırmızıyı yakar birazdan :o
minik kocaoğlan sata geçti..
[quote=selçuklu;140636]kapanış tahminim .. 56975 kayıtlara geçsin .. :o:o:o:o
kocaoğlan kırmızıyı yakar birazdan :o[/quote]
aga 58900 shortayım ağzından bal damlıyo desem ::: bi umuttur insanı yaşatan ahuahuaha
kocaoğlan exıtledi
artık arkaya yaslandım ekrana bile bakmaya gerek yok ...
[IMG]http://l.yimg.com/img.tv.yahoo.com/tv/us/img/site/81/21/0000038121_20070301141537.jpg[/IMG]
vay vay vay, para çıkışı azalmaya başladı, hayret
[IMG]http://i30.tinypic.com/29v1nr7.jpg[/IMG]
halaa burdayımmm..
[QUOTE=QUEEN;140642][IMG]http://i30.tinypic.com/29v1nr7.jpg[/IMG][/QUOTE]
süpermiş abla ya :D:D:D:D:D ... hahahhahahha nerden buldun bunu ayılısı yokmu bunun :o:o:o:o:o
trade satta..
iyi seanslar
[quote=selçuklu;140631]59750 kısa .. dahada değiştirmeyece bu pozu ...[/quote]
elliotçu büyük konuşmaz selçuklu her zaman kıvırma payı olmalı :::
[QUOTE=YAVUZHAN;140646]elliotçu büyük konuşmaz selçuklu her zaman kıvırma payı olmalı :::[/QUOTE]
yok abi ewyi bıraktım .. bana göre değil .. ben projeksyoncuyum .. kendi özel tekniklerim var .. :D:D:D:D :o:o
veri varsa,veriyle beraber mokoko olabiliriz..herşeyi o hale getirmişler.sat veya sat a hazı rdurumdalar..
[QUOTE=YAVUZHAN;140646]elliotçu büyük konuşmaz selçuklu her zaman kıvırma payı olmalı :::[/QUOTE]
Selçuklu elyotçunun hasosu be. Günde 140 kere kıvırtıyor.:):)
[QUOTE=parderi;140649]Selçuklu elyotçunun hasosu be. Günde 140 kere kıvırtıyor.:):)[/QUOTE]
ne zaman kıvırttım abi .. çok ayıp ettin valla ... üüüüüüüüü:o:o:o:o:o
sevgili yavuzhan 5 dakikalık mum atman mümkün mü acaba...
teşekkurler
[quote=selçuklu;140647]yok abi ewyi bıraktım .. bana göre değil .. ben projeksyoncuyum .. kendi özel tekniklerim var .. :D:D:D:D :o:o[/quote]
Allahta seni güldürsün emi Selçuklu tekniğini yiyeyim üstadım büyüksün selçuklu hahahhaahha..:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
kısalamak için geç kaldık sanırım
[QUOTE=selçuklu;140650]ne zaman kıvırttım abi .. çok ayıp ettin valla ... üüüüüüüüü:o:o:o:o:o[/QUOTE]
Aşkolsun yeğenim. Ben senin öngörülerine hep güvenirim ! Uzlaşmaya kadar long diyosun bende hemen longa geçiyorum. A bi bakmışım. Şelale diye feryat ediyosun. Hadibende şelaleye kapılırken. Bi bakıyorum. Ölümüne long diyosun. Ama bende ölmeye bile mecal kalmıyor. Çünküm margine düşüyorum. Bu günde 140 ı bile geçiyor.üüüüüü
sattım gitti haberiniz ola..350..sistemli..
[QUOTE=parderi;140654]Aşkolsun yeğenim. Ben senin öngörülerine hep güvenirim ! Uzlaşmaya kadar long diyosun bende hemen longa geçiyorum. A bi bakmışım. Şelale diye feryat ediyosun. Hadibende şelaleye kapılırken. Bi bakıyorum. Ölümüne long diyosun. Ama bende ölmeye bile mecal kalmıyor. Çünküm margine düşüyorum. Bu günde 140 ı bile geçiyor.üüüüüü[/QUOTE]
bana göremi poz alıyosunuz .. o zaman işiniz çok zor .. forumlar paylaşım ortamlarıdır ..herkesin pozu kendine özeldir .. .. ben elimden geldiğince grafiklerle falan gördüklerimi paylaşmaya çalışıyorum .. bunu yaparkende .. eğlenceli bir uslup kullanmaya çalışıyorum ... günde 400 kez poz değiştiğim gün oldu ... bazende 0 işle devam ettiğim günler oluyor .. bu ancak beni enterese eder .. ama isterseniz foruma yazmayabilirim artık ...
kusura bakmayın ..
[QUOTE=parderi;140654]Aşkolsun yeğenim. Ben senin öngörülerine hep güvenirim ! Uzlaşmaya kadar long diyosun bende hemen longa geçiyorum. A bi bakmışım. Şelale diye feryat ediyosun. Hadibende şelaleye kapılırken. Bi bakıyorum. Ölümüne long diyosun. Ama bende ölmeye bile mecal kalmıyor. Çünküm margine düşüyorum. Bu günde 140 ı bile geçiyor.üüüüüü[/QUOTE]
kimsenin lafıyla poz almayın o zaman..şimdi marjini kimseye yüklemeyin..üzülüyorum ..ama ..kendiniz karar vermelisiniz..
[QUOTE=selçuklu;140656]bana göremi poz alıyosunuz .. o zaman işiniz çok zor .. forumlar paylaşım ortamlarıdır ..herkesin pozu kendine özeldir .. .. ben elimden geldiğince grafiklerle falan gördüklerimi paylaşmaya çalışıyorum .. bunu yaparkende .. eğlenceli bir uslup kullanmaya çalışıyorum ... günde 400 kez poz değiştiğim gün oldu ... bazende 0 işle devam ettiğim günler oluyor .. bu ancak beni enterese eder .. ama isterseniz foruma yazmayabilirim artık ...
kusura bakmayın ..[/QUOTE]
Şimdi sen ayıp ettin be Selçuklu, şakasına söylüyoruz ya. Şu forumda zevkle takip ettiklerimin başındasın. Yoksa her kes kendi görüşüne göre oynar. Alınırsan üzülürüm. Bilmeden üzdü isem kusura bakma .
ayrıca sn parderi kıvırtma ve yeğenim gibi lafları kullanmanızda hiç hoş değil ...
yuh..biomekanik sistem geç kalmış mesaj atmakta bana....6-7 bar önce 475 den sat vermiş sistem..halada şorttaşimdi bende 500 den şort..
[QUOTE=selçuklu;140659]ayrıca sn parderi kıvırtma ve yeğenim gibi lafları kullanmanızda hiç hoş değil ...[/QUOTE]
Özür diledim Sn. Selçuklu bu kadar alıngan olduğunu bilmiyodum.
[QUOTE=parderi;140661]Özür diledim Sn. Selçuklu bu kadar alıngan olduğunu bilmiyodum.[/QUOTE]
estagfrullah önenli deil .. ama benim yüzümden margin yediğini söylüyorsun ... eğer gerçekten öyle ise .. ben bidaha buraya bir kelime yazmam....