sanko da komisyon hala 1,05 ytl(bmsv ile birlikte)veriyorum..ne zaman daha az komisyon ödeniyor.
Printable View
sanko da komisyon hala 1,05 ytl(bmsv ile birlikte)veriyorum..ne zaman daha az komisyon ödeniyor.
[QUOTE=abka;61108]sanko da komisyon hala 1,05 ytl(bmsv ile birlikte)veriyorum..ne zaman daha az komisyon ödeniyor.[/QUOTE]
her on bin kontrat hacmi doldurduğunuz zaman 0.003 oranın da düşüor diye biliorum
[quote=Vob Trader;61105]ya cnbce izliom gm batarmı batmazmı konuşuolar benim araba chevrolet. martta sıfır aldım:) gm batarsa bizim garanti servis olayı ne olcak acaba merak ediom:)[/quote]
Araba CAPTIVA ysa garantinin olmaması sana dokunmaz. Diğerlerinden biri ise kader kısmet diyeceksin :)... (Bişi olmaz, o hizmetleri satıyorlar veya devam ettiriyorlar..:))
Short-Flat.
ögrendim! 30 milyar kom. dan sonra düşüyormuş...
ne diyorsunuz..32400 menzile girdi mi?
[QUOTE=Astatin;61110]Araba CAPTIVA ysa garantinin olmaması sana dokunmaz. Diğerlerinden biri ise kader kısmet diyeceksin :)... (Bişi olmaz, o hizmetleri satıyorlar veya devam ettiriyorlar..:))[/QUOTE]
yok corvette:)
[QUOTE=cbaykus;61099]Sayın Hexen VLC programı ile açtım ama siyah ekrandan başka birşey gözükmedi....[/QUOTE]
windows media açamadı fakat Quick Time ile deneyince açıldı Sn. cbaykuş.
[QUOTE=hexen;61093]yarın 34650...550 yeresine dikat .. eyer acılma ole olur .. halen yatay yeresinde olcayız.. bende halen kave ıcceyim[/QUOTE]
ben halen kave icyorum flat yatyorum .uyk kaveler benden :)
bu havada flat en mantıklısı...
kanaatimce satışlar derinleşecek direk -1000,-1500 eksi açaydı ihtimal vermezdim ancak böle sığ ve sinsi açınca derinleşior bu piasa:)
[quote=Vob Trader;61118]kanaatimce satışlar derinleşecek direk -1000,-1500 makas açaydı ihtimal vermezdim ancak böle sığ ve sinsi açınca derinleşior bu piasa:)[/quote]
sinsi sinsi sinecek..31500 edecek..bakakalacağız giden geminin arkasından :) iki gündür kısa yapmaya niyetleniyorum ama DJ in günlüğündeki toparlama görüntüsünden tırsıyorum...ve burda genel prensipi hatılrıyoruz..neyi alıp satıyosan onun tekniğine bakacaksın..zartun zurtun diceyin miceyin değil :(