-
[QUOTE=hexen;61097]graf üstesinde video plan kurdum asayada ekte video plan
[url]http://www.dosyaupload.net/982plan.rar[/url][/QUOTE]
video graf planda 343xx yeresi onem dedim iler gunlerde amma bugun ora gorer se ..
34xxx ..343xx yeresi onem olcak.. eyer asaya gitmez.. ben long etceyim.. amma 34xxx asayasında long stop / short etceyim..
-
destek türev pastada ona güzel bi destekli geçirecekler gibi gelior bana poz kapama deil yeni poz alımı o poz:)
-
34200 kalıcı kırılırsa , aşagıda get boşlugu 32500 hedef haline gelir.
-
[QUOTE=hexen;61120]video graf planda 343xx yeresi onem dedim iler gunlerde amma bugun ora gorer se ..
34xxx ..343xx yeresi onem olcak.. eyer asaya gitmez.. ben long etceyim.. amma 34xxx asayasında long stop / short etceyim..[/QUOTE]
film gibi olmuş :) sen işi bilirsin ağa:)
-
[QUOTE=jerfin;61089]AIG hissesinin dow endeksinden çıkarıldığını hesaba katmadan mı bu yorumu yaptı acaba baybars sezen !!!![/QUOTE]
Bu aralar kendisiyle geçinemiyoruz zaten adam tutturdu bir ralli de ralli diye. Dur bakalım diyorum kriz daha bitmedi. Reel sektör etkielri yeni yeni ortaya çıkıyor,. GMi gibi bir de sanayi devini batırmak lazım. Kötü geçen her ay bir sonraki ay açıklanan verielri dah da kötü hale getiriyor.
-
34.350 malyet 3/1 long yaptım.. diyer 3/1 longs 342xx yeresine yaklasır eyer alcayım diyer 3/1 system 5 dakk long signalde alcayım..
amma 34xxx asayasında longs tutmycayım.. stop
-
[QUOTE=hexen;61120]video graf planda 343xx yeresi onem dedim iler gunlerde amma bugun ora gorer se ..
34xxx ..343xx yeresi onem olcak.. eyer asaya gitmez.. ben long etceyim.. amma 34xxx asayasında long stop / short etceyim..[/QUOTE]
elinize sağlık. teşekkürler.
-
[QUOTE=VOBiX;61128]Bu aralar kendisiyle geçinemiyoruz zaten adam tutturdu bir ralli de ralli diye. Dur bakalım diyorum kriz daha bitmedi. Reel sektör etkielri yeni yeni ortaya çıkıyor,. GMi gibi bir de sanayi devini batırmak lazım. Kötü geçen her ay bir sonraki ay açıklanan verielri dah da kötü hale getiriyor.[/QUOTE]
baybars sezen bayadır tutturuyodu yanlış yapma zamanı gelmişdi zaten:) komplo teorileri kurmak istemiorum ama adamı tvlere çıkarıp güvendirttiler güvendirttiler, şimdi de bilerek yanlış yorum mu yaptırıolar acep :)
-
Longa devam 600 den ek long yaptım...
-
Herkese merhaba, geçen haftadan beri tuttuğum kısalarla devam ediyorum...
-
450den kısalar kapatıldı 1/5 uzun
-