kocaoğlan'ı da terse getirdiler haa:(
Printable View
kocaoğlan'ı da terse getirdiler haa:(
saadet zinciri bitmiştir..artık sistem çarpmaca var..
[QUOTE=Larossıan;140742]Sankoda gelişme olan varmı bende aynı gene...[/QUOTE]
sankoya girilebiliyor..
59.725'ten SHORT'LAR kapatıldı...Sen Garanti sağlam,o yıkılmadan bir şey olmaz de sonra aldığın Long'ları kapatıp bir de üstüne Short yap!...Bile bile lades diye buna derler...Kalanlara bol kazançlar...İyi akşamlar...
bakalım nerde duracak amcalar bunun sonu mARS mı..? acaba yada sonu yok ..
[quote=jerfin;140743]kocaoğlan'ı da terse getirdiler haa:([/quote]
gene aynı shortta duruyor jerfin..:D:DAma longa geçebilir..
Sanko geldi
geceye long
Bir arkadaş ağustos ve ekim vadeyi birlikte verebilirmi teşekkürler.
sistem sat da ..geceye kısa devam..hatta kapanış fiyatından ek kısa...
üüü[quote=megaforce77;140749]Sanko geldi[/quote]
Malesef bende yok...üüü
Bendende geceye kısa... Yarına nasip bakalım..
350 kısalar devam.. ama sistemler ala geçti...hatalı olabilir..
herkese iyi akşamlar
sistem alda kapadı...gün içi tradeden -350 puan yazdım...dünden gelen karlarla avutalım kendimizi.....sistem son sat ile al arasıda 225 puan çarpıldı...vatana millete hayırlı olsun..:)iyi akşamlar
kucuk yatirimcinin %90 i short poz tasiyor hal boyle olunca bu vade sonu en yuksekten uzlasma gorunuyor
onemli olan ekim pastasi verebilecek varmi?
dow geberir.. inşallah..hehehe..
[URL="http://img89.imageshack.us/i/screenhunter3.png/]"][URL=http://img89.imageshack.us/i/screenhunter3.png/][/URL][IMG]http://img89.imageshack.us/img89/3975/screenhunter3.png[/IMG][/URL]
Sanko maşallah..
59100-125-150den full long
geceye de long
sankodan şikayet edenlere önerim var
bakın kısa yoldan dönün VST sistemi olan kurumlara gidin.
stopsuz oldugunuzu düsünün sistem gitse ne halt yiyeceksiniz?
Farzet telefonları da kitlendi. Bomba patlasa eksi bakiyeye bile geçirtirler. Yalanmı?
Kuruma zararı karşıla dersen sana yürü Abbas derler
dun araci kurumda calisan bir arkadasla muhabbetim oldu
1 tane bile long poz tasiyan yatirimci yok dedi subede
ama gelisme var dedi eskiden mc 3 sayfa gelirdi simdi 1 sayfa geliyor dedi :):)
demekki zirveye yaklastik
[quote=Fantom;140761]59100-125-150den full long
geceye de long
sankodan şikayet edenlere önerim var
bakın kısa yoldan dönün VST sistemi olan kurumlara gidin.
stopsuz oldugunuzu düsünün sistem gitse ne halt yiyeceksiniz?
Farzet telefonları da kitlendi. Bomba patlasa eksi bakiyeye bile geçirtirler. Yalanmı?
Kuruma zararı karşıla dersen sana yürü Abbas derler[/quote]
nedir hocam bu vst sistemi?
bu Sanko şikayetlerini okumaktan gına geldi
yok kardeşim bu adamlar 2007den beri çözüm bulamıyor
Tamam Laptop aldım onlardan kaç tane baklava antep sarması falan anladık ama sistem iyi degil
Başka kurummu kalmadı?
Serbest Piyasa var gidin başka kurumlarla anlaşın
Hadi forumdakilere acımıyorsunuz kafa şişiriyorsunuz peki ya kendinize de mi acımıyorsunuz?
Sistem gitse taban yada tavan olsa napcaksınız.
Burası Vadeli piyasa herşey olur. Ciddi iş yapın.
[quote=Astatin;140757]sistem alda kapadı...gün içi tradeden -350 puan yazdım...dünden gelen karlarla avutalım kendimizi.....sistem son sat ile al arasıda 225 puan çarpıldı...vatana millete hayırlı olsun..:)iyi akşamlar[/quote]
bende kafa kafaya kapattım komisyonları dusunce...sabahki gapi de almıştım bide...çok saçmaldım...kısmet diyoruz...akşam musayıt olunca bi grik attırır mısın...guzel senin grafikler..
tesekkurler..
herkese kocaman selamlar..umarım keyifler yerindedir ve kazançlar yüksektir....ramazan başlıyo hepımıze hayırlar getirsin,kazandıklarınızla sızden daha az yaşam gücü olanları sevindirmeyi onlara yardımda bulunmayı da unutmayın lütfen..:)
Ağustos ve ekim vadeyi günlük verebilecek kimse yokmu yavuzhan yetiş
sabah gap yakalamaya çalışırken 58900 long yazmak isterken 59900 long yazdım.Farkında değilim. Emir bir türlü gerçekleşmiyor. Allahtan tavan olmadan fark ettim ama telaşeyi görmeliydiniz. Uykum bir anda açıldı.
[QUOTE=rockerrtr;140763]nedir hocam bu vst sistemi?[/QUOTE]
çok güzel bir sistem
kopmuyor
tavsiye ederim kullan gör
şimdilik ,günlük bazda zarar var..ama sistem hala sat da...herkese iyi akşamlar..
tüm arkadaşların [B]ramazan ayını [/B]kutlarım..
fxci..analiz nerde..kımsalda unuttun bizi..bak shortuz..umut grafı haniii..
herkese iyi akşamlar ve güzel ramazanlar ...
[IMG]http://img269.imageshack.us/img269/8729/vob15.png[/IMG]
sistem sat vermediği için geceye uzun devam...
Arkadaşlar iyi akşamlar Hayırlı Ramazanlar
[quote=7410;140765]bende kafa kafaya kapattım komisyonları dusunce...sabahki gapi de almıştım bide...çok saçmaldım...kısmet diyoruz...akşam musayıt olunca bi grik attırır mısın...guzel senin grafikler..
tesekkurler..[/quote]
atarım..ama kısa bir özet geceyim..hem 15 dk da hem 60 dk da TGG 4 e zıpladı....shortcular için kötü olanı şu..60 dklık tgg 2 yi görüp 4 e çıktı..yani satışları geçici kar realizasyonu olarak gördü...şortlar için yimser olunacak tek şey, hareketin son barda olması..belki feykdir babında..ama sonuçta sistemlerde alda..rahat para kazandırmayacaklar belliki..don cansının sıkı bir ekssi şart şortcular için ama..manzara oki ky kısada...sistemi al verenlerde flatledi long yapamadı..artık bakalım..
65000 derken 55000de bulmayalım kendimizi..bugünde acayip yukarı iştah vardı..yarın ne olur bakcezz..ikili tepe hoş oldu..kısalar için..
Mubarek ramazan ayi ulusumuza saglik, huzur, mutluluk, bolluk ve bereket getirsin.
Guzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir oncekinden daha guzel ve mutlu bir ramazan ayi diliyorum.
[QUOTE=Astatin;140776]atarım..ama kısa bir özet geceyim..hem 15 dk da hem 60 dk da TGG 4 e zıpladı....shortcular için kötü olanı şu..60 dklık tgg 2 yi görüp 4 e çıktı..yani satışları geçici kar realizasyonu olarak gördü...şortlar için yimser olunacak tek şey, hareketin son barda olması..belki feykdir babında..ama sonuçta sistemlerde alda..rahat para kazandırmayacaklar belliki..don cansının sıkı bir ekssi şart şortcular için ama..manzara oki ky kısada...sistemi al verenlerde flatledi long yapamadı..artık bakalım..[/QUOTE]
Eh Asti ben dahil bütün shotçuları ferahlattın yani. Bu muştu ile sahura kalkmadan bile oruç tutulur valla. Dow'a bakarsan 120' lik pek tutunacağa benzemiyor. Şimdilik rahatım.
Herkese iyi akşamlar, hayırlı ramazanlar.
trade flatta,saatlik alışta kapandı..
geceye flat..
yarın açılışta 60 bin üstüne atak olursa bile günün devamında short lara fırsat doğacak gibi bir görünüm var..
dow renk vermiyor ve vobun kapandığı andaki seviyelerini koruyor halen ama pek iştah yok gibi yukarı yönlü.
yinede konuşmak için erken zira daha amerikan kapanışları,sabaha karşı asya performansı ve sabah future lar var..
sabah ola hayrola diyelim :)
tüm forumun ramazanı mübarek olsun,yapacağımız ibadetler kabul olur inşallah !
SHORT için sebep yok.LONG içinde sebep aramaya gerek yok.çıkıyor mu çıkıyor işte.o zaman soru sorma takıl peşine.
en yüksekten 1400 puan aşağı bıraktılar yine alttan kucakladılar hooop yukarı.ne para varmış bunlarda.tarihe geçecek iş yapıyorlar gerçekten.yokki şu piyasayı götüren gruptan bi tanıdık.olsa şimdi martta LONG yapıp tatile çıkardık :p
1,5 yıl düştü 6 ayda yolun yarısından fazlasını geri çıktı.şu piyasa 6 aydır üst üste 3 gün adam gibi satış yemedi.akıllara zarar.
bana kuzuyu bulun :::
zuzu nerdesin zuzu :::
dowda tobo var..shortlar yanacak gibi ..bende..yandııımm..diğer forumda birisi 20si dönüş günü diyodu..tutarsa kurtarırırz belkim..
[IMG]http://i28.tinypic.com/w9ie4m.jpg[/IMG]
belki bundan korkar pembe oğlan..