-
[QUOTE=BULUT;23552]Öyle deme dostum.
Tüm gerçek yükseliş trendlerini bu şekilde aha burdan döner artık modunda başlatmışlardır. Bu da öyle bir şey olabilir. riski azaltmak lazım. dikkatli olmak lazım. Çıkışında sonu olduğu gibi, düşüşlerin de bence bir sonu var. Kim garanti edebilirki buralardan daha aşağı artık düşeceğimizi?.[/QUOTE]
oldu dostum.... uyarıların için sagol.....
-
[QUOTE=BULUT;23552]Öyle deme dostum.
Tüm gerçek yükseliş trendlerini bu şekilde aha burdan döner artık modunda başlatmışlardır. Bu da öyle bir şey olabilir. riski azaltmak lazım. dikkatli olmak lazım. Çıkışında sonu olduğu gibi, düşüşlerin de bence bir sonu var. Kim garanti edebilirki buralardan daha aşağı artık düşeceğimizi?.[/QUOTE]
oldu dostum.... uyarıların için sagol.....
-
[QUOTE=mbm;23550]geldik zurnanın zırt dediği zamana...
bu saatten sonra hiç bir şey olmamış gibi aşagı bekliyorum yurtdışını...
yeter bu kadar sahte yükseliş..
hep aynı numara[/QUOTE]
bukadarda sahte olmaz canım bu uyumsuzlukla daha nereye kadar .boks. canımızı cıkarmasa bari .dng
-
[QUOTE=mbm;23550]geldik zurnanın zırt dediği zamana...
bu saatten sonra hiç bir şey olmamış gibi aşagı bekliyorum yurtdışını...
yeter bu kadar sahte yükseliş..
hep aynı numara[/QUOTE]
bukadarda sahte olmaz canım bu uyumsuzlukla daha nereye kadar .boks. canımızı cıkarmasa bari .dng
-
-
-
Piyasa short için sürekli tahrik ediyor, sabredemeyenleri içine katarak yoluna devam ediyor. bu kadar da düşmez dediler, düştü, daha çıkmaz dediler çıktı. Elbette bir miktar gevşemeler olacaktır ama herkes short alınca değil, herkes çıkışa inanınca asıl dönüş gerçekleşecek diye düşünüyorum.Bu yükselişi köpük olarak nitelendirenler daha fazla dayanamayıp long almadan döneceğe benzemiyor.
-
Piyasa short için sürekli tahrik ediyor, sabredemeyenleri içine katarak yoluna devam ediyor. bu kadar da düşmez dediler, düştü, daha çıkmaz dediler çıktı. Elbette bir miktar gevşemeler olacaktır ama herkes short alınca değil, herkes çıkışa inanınca asıl dönüş gerçekleşecek diye düşünüyorum.Bu yükselişi köpük olarak nitelendirenler daha fazla dayanamayıp long almadan döneceğe benzemiyor.
-
uyumsuzluk bahane yükseliş şahane modunda ilerliyoruz..
-
uyumsuzluk bahane yükseliş şahane modunda ilerliyoruz..
-
[quote=lwarrior;23557]uyumsuzluk bahane yükseliş şahane modunda ilerliyoruz..[/quote]
valla kısalara hala devam edıyorum
-
[quote=lwarrior;23557]uyumsuzluk bahane yükseliş şahane modunda ilerliyoruz..[/quote]
valla kısalara hala devam edıyorum
-
[QUOTE=hexen;23555]5 dak bende sata geçti[/QUOTE]
5dak tekrar al
-
[QUOTE=hexen;23555]5 dak bende sata geçti[/QUOTE]
5dak tekrar al
-
[QUOTE=mbm;23537]dow yukarı açılsa bile uyumsuz olacak.. gelir geri aşagı....
direkt eksi açmasında.....artı açması daha iyi...
tabii kısalar için......
ve tabiki bence[/QUOTE]
açılış iyi oldu....beklentim doğrultusunda
derdimizi anlatamamışız arkadaşlara...
dow bu açılışla aşagıyı garantiledi.. ama burdan ama biraz yukardan....
neyse herkese iyi akşamlar... geceye kısa
fdow ve dax zaten gelecek aşagı diye defalarca söyledik.. tekrar etmeye gerek yok......
-
[QUOTE=mbm;23537]dow yukarı açılsa bile uyumsuz olacak.. gelir geri aşagı....
direkt eksi açmasında.....artı açması daha iyi...
tabii kısalar için......
ve tabiki bence[/QUOTE]
açılış iyi oldu....beklentim doğrultusunda
fdow ve dax zaten gelecek aşagı diye defalarca söyledik.. tekrar etmeye gerek yok......
-
39000 i kırmak yarına kaldı bence
-
39000 i kırmak yarına kaldı bence
-
[QUOTE=mbm;23560]açılış iyi oldu....beklentim doğrultusunda
fdow ve dax zaten gelecek aşagı diye defalarca söyledik.. tekrar etmeye gerek yok......[/QUOTE]
ben anladım yanındayım arkadaşım cool1
-
[QUOTE=mbm;23560]açılış iyi oldu....beklentim doğrultusunda
fdow ve dax zaten gelecek aşagı diye defalarca söyledik.. tekrar etmeye gerek yok......[/QUOTE]
ben anladım yanındayım arkadaşım cool1
-
merry e bakın helen adam 15 milyon lot garanti arz etti piyasaya
-
merry e bakın helen adam 15 milyon lot garanti arz etti piyasaya
-
geceye uzuna devam zorla sattıracak halim yok ya adamlara yarın belirsizlik kalkıyo ayağına kaldırırlar piyasayı yine düserek açılsak bile
-
geceye uzuna devam zorla sattıracak halim yok ya adamlara yarın belirsizlik kalkıyo ayağına kaldırırlar piyasayı yine düserek açılsak bile
-
[QUOTE=serkanyurttas;23564]geceye uzuna devam zorla sattıracak halim yok ya adamlara yarın belirsizlik kalkıyo ayağına kaldırırlar piyasayı yine düserek açılsak bile[/QUOTE]
Japonya son 3-4 günlük yükselişe sessiz kaldı. dünde kapalı idi. bu yüzden sabah açılışlar hep iyi olur diye düşünüyorum.
-
[QUOTE=serkanyurttas;23564]geceye uzuna devam zorla sattıracak halim yok ya adamlara yarın belirsizlik kalkıyo ayağına kaldırırlar piyasayı yine düserek açılsak bile[/QUOTE]
Japonya son 3-4 günlük yükselişe sessiz kaldı. dünde kapalı idi. bu yüzden sabah açılışlar hep iyi olur diye düşünüyorum.
-
[quote=BULUT;23565]Japonya son 3-4 günlük yükselişe sessiz kaldı. dünde kapalı idi. bu yüzden sabah açılışlar hep iyi olur diye düşünüyorum.[/quote]
japonya zaten büyük endeksler içinde pahalı kalanlar içinde..
yıl içi dibine göre %9 yukarda işlem görüyor..dow bu gece bizi yanıltmaz ve eksi kaparsa nikkei nin yapacağı bişey yok..
-
[quote=BULUT;23565]Japonya son 3-4 günlük yükselişe sessiz kaldı. dünde kapalı idi. bu yüzden sabah açılışlar hep iyi olur diye düşünüyorum.[/quote]
japonya zaten büyük endeksler içinde pahalı kalanlar içinde..
yıl içi dibine göre %9 yukarda işlem görüyor..dow bu gece bizi yanıltmaz ve eksi kaparsa nikkei nin yapacağı bişey yok..
-
dow düsmüyo spota veriyolar neden çünkü insanların kısada kalması lazım yükselise inanmamamız lazım versin 2000 puan asağıda 53000 uzunun marjın colunu ödesin hadi bakalım py
-
dow düsmüyo spota veriyolar neden çünkü insanların kısada kalması lazım yükselise inanmamamız lazım versin 2000 puan asağıda 53000 uzunun marjın colunu ödesin hadi bakalım py
-
-
-
[QUOTE=serkanyurttas;23567]dow düsmüyo spota veriyolar neden çünkü insanların kısada kalması lazım yükselise inanmamamız lazım versin 2000 puan asağıda 53000 uzunun marjın colunu ödesin hadi bakalım py[/QUOTE]
duygusal gördüm seni serkancıgım...:D
dow dax fdow vadeli hepsi saatlik uyumsuz...
düzeltme şart.. saatlik bazda..
gündüz fdow ve dax için yazdım bunu zaten defalarca
-
[QUOTE=serkanyurttas;23567]dow düsmüyo spota veriyolar neden çünkü insanların kısada kalması lazım yükselise inanmamamız lazım versin 2000 puan asağıda 53000 uzunun marjın colunu ödesin hadi bakalım py[/QUOTE]
duygusal gördüm seni serkancıgım...:D
dow dax fdow vadeli hepsi saatlik uyumsuz...
düzeltme şart.. saatlik bazda..
gündüz fdow ve dax için yazdım bunu zaten defalarca
-
[QUOTE=mbm;23570]duygusal gördüm seni serkancıgım...:D[/QUOTE]
seans sonuna kadar tutmaca sonra sistemlere sat sinyali uyumsuzlukda cabası olur mu .dng
-
[QUOTE=mbm;23570]duygusal gördüm seni serkancıgım...:D[/QUOTE]
seans sonuna kadar tutmaca sonra sistemlere sat sinyali uyumsuzlukda cabası olur mu .dng
-
[QUOTE=hexen;23571]seans sonuna kadar tutmaca sonra sistemlere sat sinyali uyumsuzlukda cabası olur mu .dng[/QUOTE]
olur olur bal gibi olur .heyk
-
[QUOTE=hexen;23571]seans sonuna kadar tutmaca sonra sistemlere sat sinyali uyumsuzlukda cabası olur mu .dng[/QUOTE]
olur olur bal gibi olur .heyk
-
sistem net sat verdi öğleden sonra 48400 den kısalıp 48150 den poz kapanıp uzayıp 48200 den tekrar kısaldığım kısalarımla geceye giriyorum.
-
sistem net sat verdi öğleden sonra 48400 den kısalıp 48150 den poz kapanıp uzayıp 48200 den tekrar kısaldığım kısalarımla geceye giriyorum.