[quote=Astatin;264473]ula yapış alt bol banda..beraber gezmeye gidin 73000 e doğru daaa..oyalama bizi..üww[/quote]
ahada yapıştı...73800 altında, geceye gayet müsterih şort girerim..ziro tereddüt
Printable View
[quote=Astatin;264473]ula yapış alt bol banda..beraber gezmeye gidin 73000 e doğru daaa..oyalama bizi..üww[/quote]
ahada yapıştı...73800 altında, geceye gayet müsterih şort girerim..ziro tereddüt
[quote=hpy;264458]Şelale hanımı gazoz içmeye davet ettim bugün de .İlaçlı nuri alço gazozu:::
Az sonra geleceğini söyledi kendisi.bakalım bugün ağbilerinden kaçabilecek mi.[/quote]
875 kırılırsa şelalede gazozun etkisi görülür.O bayılır ben de ..................:::.lelele:D:eek:
etr 73875 ten katmerli short yaktı..
vadeli 15 lik elmas
[IMG]http://i30.tinypic.com/25572g9.jpg[/IMG]
900 den morun hatrına uzadım.
[FONT=System][SIZE=7]YYSD........sağdan soldan estarabim[/SIZE][/FONT]
ulem özellikle ayarlıyorlar sanki yanıma gelen herkes veri saatine denk getiriyor, iş bitiyor laklak yapmaya başlıyor.
git başımdan kardeşim bi ya...
hasbiiiiiiiiiiiiiiiiin
[I]900 den 2/3 şort[/I]
owwwwwwwwww mondiyooooo...kraşieynseync
[IMG]http://www.ressim.net/e/upload/35c4093a.png[/IMG]
destek çalışırmı
çalıştı sanki üwwww
[QUOTE=hpy;264499]vadeli 15 lik elmas
[IMG]http://i30.tinypic.com/25572g9.jpg[/IMG]
900 den morun hatrına uzadım.[/QUOTE]
gırdılarmı abi elması :. paramparça etsinler patron .... iyi elmastı ama .. hafif bir üzüntü duysamda .. .. iyi oldu bence ... terpi k eedrim .. ... üvvvv ... .lelele.lelele
uzun ortalama var 825 te..
altına sarktığımız an meşhur 73500 e yukardan test amaçlı dönüş..
elmasın alt bandını yoklamak için 74150 ye kadar tepki oluşabilir.
73.800 long...
73.775'in sağa geçmesi ile stoplarım.
ciddiyim...
(dip avının şeysini çıkarmış oluyorum bu durumda.lelele)
yaf bu TKY nin derdi ne arkadas adamlar sata sata bi hal oldular :)
ulan bu kadar katı satıs yapılmaz yaf :) neyseki sisteme sat verdirebilecegi icin sevincliyim :) üvvvvv
[quote=Astatin;264500][FONT=System][SIZE=7]YYSD........sağdan soldan estarabim[/SIZE][/FONT][/quote]
patron gözünü seveyim büyütme puntoları :..:
[quote=seagate;264508][IMG]http://www.ressim.net/e/upload/35c4093a.png[/IMG]
destek çalışırmı
çalıştı sanki üwwww[/quote]
lem mehmet bu ne lem? çarşamba pazarına dönmş graf :D:D
oklar,bantlar,ho lar, trendline :D:D:D
birde bollinger at abicim tam olsun jan janlı :D:D:D
[quote=selçuklu;264511]gırdılarmı abi elması :. paramparça etsinler patron .... iyi elmastı ama .. hafif bir üzüntü duysamda .. .. iyi oldu bence ... terpi k eedrim .. ... üvvvv ... .lelele.lelele[/quote]
Kırıldı kırılmasına da alt bandı kontrol etmesi lazım galiba.kırılma iyi olmuş mu diye.74150 hedefte yine.
ayrıca yarın mali kural yasası geçecek.bugün halen beklentili kalması normal düşünülebilir.yarın da beklenti bitti ve gümmm olabilir.ya da yasa geçti not arttırım beklentisi oluşur.belli mi olur ne yapcekleri.
Dow'da kara Çarşamba istiyorum... 9.000 altı kapanış istiyorum... Panik çıksın, New York borsasında coniler birbirini yesin istiyorum... Çok şey mi istiyorum Selçuklu Patron...
selçuklu patron en güzelini sen yaptın bugün,sabah sabah sapladın hançeri 74475 e gittin..tebrik ederim,eline sağlık !
[QUOTE=The Tatar;264518]patron gözünü seveyim büyütme puntoları :..:[/QUOTE]
[IMG]http://a.imageshack.us/img689/4681/adszvdn.jpg[/IMG]
[quote=The Tatar;264523]selçuklu patron en güzelini sen yaptın bugün,sabah sabah sapladın hançeri 74475 e gittin..tebrik ederim,eline sağlık ![/quote]
valla patron .brv
[quote=unlimitted;264515]73.800 long...
73.775'in sağa geçmesi ile stoplarım.
ciddiyim...
(dip avının şeysini çıkarmış oluyorum bu durumda.lelele)[/quote]
900'den flat..
pela, bu da saaa kapak ossun! 10 dakkada 100 points. yeter gayri.
GBP/USD, bekle senin oraya da geliyorum! .dng
haydi palacık at artık 74 üstüne
[quote=selçuklu;264524][IMG]http://a.imageshack.us/img689/4681/adszvdn.jpg[/IMG][/quote]
kırmızıııı :::
[QUOTE=Strategist;264522]Dow'da kara Çarşamba istiyorum... 9.000 altı kapanış istiyorum... Panik çıksın, New York borsasında coniler birbirini yesin istiyorum... Çok şey mi istiyorum Selçuklu Patron...[/QUOTE]
az patron .. senin için dünya finansal pyasaları çöksün isterim patron .... wall street sana gurban olsun stro patro ... .brv.brv
uzun ortalama hakkını veriyor gerçekten şuana kadar..
[quote=selçuklu;264532]az patron .. senin için dünya finansal pyasaları çöksün isterim patron .... wall street sana gurban olsun stro patro ... .brv.brv[/quote]
Sağol patron... Tek korkum geceye short kalacam, telef edecem bu kadar short'çu dostu... Umarım üfürükten nem kapan sistemim kapanışa kadar tekrar long'lar... üvvvv...
[COLOR="Red"][SIZE="1"]yygd[/SIZE][/COLOR]
aniden bir unmüsterihlik çöktü üzerime .. :o:oüüüüüü
str sattamı ? şimdi
[QUOTE=Strategist;264539]Sağol patron... Tek korkum geceye short kalacam, telef edecem bu kadar short'çu dostu... Umarım üfürükten nem kapan sistemim kapanışa kadar tekrar long'lar... üvvvv...[/QUOTE]
Patron akşamları yazdıklarının aksine pozisyon alsan sanırım epey para yapmıştın...
bir kez daha çal sam...!
çalsam...
çal sam!!...
.lelele
isctr tarihi yüksek yaparken short duran cesur yürekleri tebrik etmek lazım :)
unmüsterih halen :)
[quote=hilmi;264542]Patron akşamları yazdıklarının aksine pozisyon alsan sanırım epey para yapmıştın...[/quote]
Bir kez denedim abi.. Long düşünüyordum short girdim, o gün de çarpıldım.. Ne düşündüğüme ne yazdığıma değil ne yaptığıma bakıyor piyasa... Mesela ben 1 kontrat short girip arkadaş üzerinden 50 kontrat long girsem piyasa net long'da olduğumu anlıyor ve göçüyor... Ne yapsam kandıramadım... :..:
ilk defa aralık vade aldım. faydası olurmu yayılma yaptım nedersiniz yapan varmı boyle hangi şartlarda boyle yapmak gerekir
geceye gısamı girsemki .. daytrade clup başkanı saraylı abeyde yokken :p:p...:D:D .. robot mobot terse gelmeyelimde .. du bakalım .. üvvvvvvvvvv :o:o:o
[quote=yusuf_alp;264550]ilk defa aralık vade aldım. faydası olurmu yayılma yaptım nedersiniz yapan varmı boyle hangi şartlarda boyle yapmak gerekir[/quote]
ileri vadelerde hacim olmadığından çok absürd hareketler olabilir,dikkatli ol !
[quote=yusuf_alp;264550]ilk defa aralık vade aldım. faydası olurmu yayılma yaptım nedersiniz yapan varmı boyle hangi şartlarda boyle yapmak gerekir[/quote]
............ çok tehlikeli. :eek:
74.300 kapatırmı sizce arkadaşlar?
bence aynen.
[quote=EURO/USD;264541]str sattamı ? şimdi[/quote]
74.050 de sat verdi şuan flat
[quote=selçuklu;264552]geceye gısamı girsemki .. daytrade clup başkanı saraylı abeyde yokken :p:p...:D:D .. robot mobot terse gelmeyelimde .. du bakalım .. üvvvvvvvvvv :o:o:o[/quote]
patron 73500 ü denemedi bile,piyas açok kuvvetli..
5 dk lıkların gazı alındı sanki sadece..
ben cesaret edemeyebilirim bu gece kısaya,yada cüzi miktar..