flex, 91650 deki boşluu doldurur mu lem :)..ohara buhara
Printable View
flex, 91650 deki boşluu doldurur mu lem :)..ohara buhara
[quote=flexy;449322]düşük 91 mi gördü yoksa veriler mi sapıtık geldi?[/quote]
düşük bişi değil de en yüksek 105,775 görünüyo...o fiyattan kontrat almayı düşünen arkadaşın, işlemden önceki ve sonraki ruh halini hakketen merak ediyorum..şahsen ben %4 eksi açılır sonra toparlar deyu düşünüyordum, herhalde en iyimser olanda %1,5 eksi falan bekliyordur..105,775 ne yaww
[QUOTE=Astatin;449333]flex, 91650 deki boşluu doldurur mu lem :)..ohara buhara[/QUOTE]
[QUOTE=Astatin;449335]düşük bişi değil de en yüksek 105,775 görünüyo...o fiyattan kontrat almayı düşünen arkadaşın, işlemden önceki ve sonraki ruh halini hakketen merak ediyorum..şahsen ben %4 eksi açılır sonra toparlar deyu düşünüyordum, herhalde en iyimser olanda %1,5 eksi falan bekliyordur..105,775 ne yaww[/QUOTE]
Hacı, bence doldurur ama bence tabi..Açılıştan önce 2000-3000 falan düşer diyodum bende.:eek: böyle kaldım
way anasını sayın seyirciler
nikkei ardından biz.Şimdi tom emmiye bakak artık bi o kaldı
piuuuuu spota bak %-8.08
ulem 98150 de alışım kafada kaldı beah...brehh..yok yok çok üzülmedin..1 adet şekil olsun diyeydi :)
[B][FONT="Arial Black"][SIZE="7"]Saygı deger arkadaşlar kara pazartesine hoş geldiniz..
lütfen kemerleri baglayınız.. .dng.dng.dng.lelele.lelele:::::::dü::dü::dü::dü::dü::dü:[/SIZE][/FONT][/B]
Asti yüklen uzuna :D
Kayahan sen piyasanın hitlerisin ha
[quote=flexy;449345]Asti yüklen uzuna :D[/quote]
yok hacı..böyle iyi:p %45 karın milimine dokandırtmam..ilk aşağı şeettiğinde 98275 den long yapacaktım elim tuşa gittiği an şrank diye 97700 gösterdi..tırstım...:p yapmadım yapamadım..ortalık bi durulsun.. olay sadece occupy olayı olsa alırdım da... geçen hafta olanlar, sebep yokken düşmeler, dow dan negaif ayrışmalar, o zamanda yazmıştım "dış basında ve ekonomi kanllarında durup dururken negatife dönen hava" v.b. daha derin birşeylerin hazırlığı olabilir..olmayabilirde...:mad::p sakin...
[quote=flexy;449345]Asti yüklen uzuna :D[/quote]
haaaa..sen gayahan etkisini dedin....dng
[QUOTE=Astatin;449348]haaaa..sen gayahan etkisini dedin....dng[/QUOTE]
ivit :..::..:
bakalım feritos, başgana destek atacakmı
[B]c[/B] dibi ve [B]d[/B] tepesi ikiside noktasal .... verildi bu topicte ..öküz gibi dalgalar ... şimdi E dalgasındayız .... living .. ew böyledir .... şaşırma olmaz ..
[QUOTE=selçuklu;448093]graftaki gri bcd yi merak eden olursa uvli grafta büyük resimle olan ilişkisi altta ..
30 endeksin en baba dereceli etiketini içeriyor alttaki sayım ... 2000 tepesinden beri ilerliyor bu dalga .... double three combination ..
[IMG]http://o1305.hizliresim.com/19/q/nbnvc.png[/IMG][/QUOTE]
[quote=selçuklu;449368][B]c[/B] dibi ve [B]d[/B] tepesi ikiside noktasal .... verildi bu topicte ..öküz gibi dalgalar ... şimdi E dalgasındayız .... living [B].. ew böyledir .... şaşırma olmaz [/B]..[/quote]
Selçuklu başgan, teprik ederim....brv.brv
(Fileksi, selçuklu başgan sana diyo ha...a nın b si c nin d si felan dalga mealli diyodunya:p yok valla ben ispiyonlamadım seni):)
ula APSD -4000 sadece..bir ben mi poz kapadım ** :) :)
[QUOTE=Astatin;449370]Selçuklu başgan, teprik ederim....brv.brv
(Fileksi, selçuklu başgan sana diyo ha...a nın b si c nin d si felan dalga mealli diyodunya:p yok valla ben ispiyonlamadım seni):)[/QUOTE]
:p patron, ben sopa bekliyodum yine vicdanlı selçuklu :)
hacı komik bir şey hatta iki şey diyemmi..sabah 101200 den şortları kapadık malum.. öson 1 saat içinde 99175 şortlayıp 98875 kapattım..sonra way** deyip 98675 şortlayıp onu da 98375 den kapadım... karlı işlemler olmasına rağmen cari fiyat 97200..way***
ohara..95800 gösterdi dildos..yok yok ben 4 üncü sıçrayış olayına girmiim
roppa..kolbastı..95800-97000 şekli saniyeler içinde...nacizane görüşüm dip yapmış olabilir..1 adet bile lonkk açarmıyım? hayır :)
[QUOTE=Astatin;449409]roppa..kolbastı..95800-97000 şekli saniyeler içinde...nacizane görüşüm dip yapmış olabilir..1 adet bile lonkk açarmıyım? hayır :)[/QUOTE]
bugün, 91650 ye tekrar değdirecek sanırım .Haşin ve vahşi :D
[QUOTE=Astatin;449408]ohara..95800 gösterdi dildos..yok yok ben [B]4 üncü sıçrayış olayına girmiim[/B][/QUOTE]
.dng.dng.dng.dng
[quote=Astatin;449409]roppa..kolbastı..95800-97000 şekli saniyeler içinde...nacizane görüşüm dip yapmış olabilir..1 adet bile lonkk açarmıyım? hayır :)[/quote]
bildim bence:p
kedü ve opsi patron nerelerdesiniz??
günlükte alt boll bandın 5000 puan altındayız hacı..piuuu
[quote=Astatin;449414]bildim bence:p[/quote]
bilmemişte olabilirim..bilemiyorum:D
[QUOTE=Astatin;449416]günlükte alt boll bandın 5000 puan altındayız hacı..piuuu[/QUOTE]
Makinaya ayı kaçtı abi
[quote=flexy;449421]Makinaya ayı kaçtı abi[/quote]
Bear Occupy VOB:pdeper hacı bence..ama relax şahsen ben..
ula şu sabah 105xxx den alınangontratı düşünüyorum...bir rekor sahibi oldu sanırsam..teorik olarak 10 saniye içinde -14000 puan yiyen tarihteki tek kontrattır herhalda:p
[QUOTE=Astatin;449422]Bear Occupy VOB:pdeper hacı bence..ama relax şahsen ben..[/QUOTE]
SP arttırıyomuş şimdi :..::..::..:
hay **, longsan longamıyosun tahvil ve usdtry yine ranmaya başladı..şortsan şortamıyon %8 eksi yemiş piyasa bir de dipten çok gontratla dönmüş 95800 lerden..eüzü..du bakalım...
taban olmasın hacı şimdi bu :)
2 korku ile verirler tahminim
1) Gece dow düşer
2) Protestolarda gece ne olacağı belli olmaz
dow un dax ın artısına negatif tepki vermemiz gorkunç bir gapanışa mı işaret aceba fileksi niki seksi
son düzlük 94xxx kapanış dahminim
[QUOTE=Astatin;449440]son düzlük 94xxx kapanış dahminim[/QUOTE]
Günlük zor iş diom patron :)
[quote=flexy;449441]Günlük zor iş diom patron :)[/quote]
sorma valla, kapanışa 15 dakika kala bile:D
gaçınılmazmmı acaba
[QUOTE=flexy;449421]Makinaya ayı kaçtı abi[/QUOTE]
puha ha haaayt, .dng.dng.dng
Flexy patron, forum literatürüne yapmış olduğun bu katkı süperdi tebrik ederim.brv.brv.brv.brv.brv.brv