garantide tarihi zirveye %10 kaldi
Printable View
garantide tarihi zirveye %10 kaldi
YYLD ayrıca geceye de long...
Buarada sakın bana bakıp long açmayın elinizde patlar mazallah, ben nerden longladığımı bile unuttum. Kar yüksek o yüzden en fazla karlarımdan gider... Sonra demedi demeyin...
vay be S&P 1015 i de gecti..hayırlı ugurlu olsun,su anda long almak mangal gibi yurek istiyor harbiden..short alsan 10 dakikada biciyorlar,su piyasadan para kazananları kutluyorum..olay trene erken binmek,5000 puan önceden long olsam su anda kesinlikle satmazdım ama yeni girecek olsam ona yurek dayanmaz iste..
e yetti artık bu ne ya...
750 den bi daha kısa........gece pozisyonu
uçtu uçtu VOB uçtu, iyiki stoploss diye bi şey var
61 kapatacak heralde
[QUOTE=enorton;140947]YYLD ayrıca geceye de long...
Buarada sakın bana bakıp long açmayın elinizde patlar mazallah, ben nerden longladığımı bile unuttum. Kar yüksek o yüzden en fazla karlarımdan gider... Sonra demedi demeyin...[/QUOTE]
Bir aydır kıpırdamadan aynı pozisyonda kalmak büyük irade . Bu sabrada bu kazanç yakışır. İyi günlerde harca kardeş.
Bak senin hatırına uğurun kaçmasın diye longdan vazgeçtim 750 den gene kısa girdim. Hadi yırttın gene..brv.brv
İyi Akşamlar Hayırlı İftarlar
775 long cover herkese iyi hafta sonları
60500 short .p.tesi allah kerim .... herkeze iyi tatiller Ramazan ı şerifiniz mübarek olsun .....
[quote=mozkan;140834]this is a 4. wave, flat time[/quote]
bu da 5. dalga, uzama yapar mı yapmaz mı meselesine geldik, onunda cevabı ew açısından pek yakında netleşir, ağustos vade sonu görüşmek üzere
[IMG]http://i727.photobucket.com/albums/ww271/timepricepattern1/adsz1.png[/IMG]
abuu.. hacim rekoru kımışım..hep uzun yaptım..düştükce..güzel oldu..hhiiihii..çılgınlık yaşanıyo..
valla yusuf yusuf şeklinde LONG devam ediyorum.dandik sistemimle devam ediyorum.zor tuttum kendimi kapatmamak için.aslında kapanmak lazımdı sanki.
dax ve dow sanki az sonra bırakacaklar alttan bunlar bi bırakırsa bez mezde fayda etmez.sıçar sıvar bırakırlar ortalığı.
pazartesi aşağı GAP gelcek kimime geldi.
altta kalan üzülmesin,üstte kalan sevinmesin.burası piyasa 5 dk da değişir herşey.
hepinize hayırlı iftarlar!
Bir ilave yapmak isterken kazara ikinci kere yolladığım mesajı silmeyi beceremediğimden böyle halletmeye çalıştım...Benim şu teknoloji özürlülüğümün gözü kör olsun...:)
sevgili MASTER,
üslubunla,verdiğin bilgilerle,yorumlarınla foruma bence renk katıyorsun ve fayda sağlıyorsun.
güzel yorumların var.ben şahsen ilgiyle okuyorum yazılarını.
60775 en son longumm..inanamıyorum..ama çok işlem var önceden..
[quote=SEYYAH;140960]sevgili MASTER,
üslubunla,verdiğin bilgilerle,yorumlarınla foruma bence renk katıyorsun ve fayda sağlıyorsun.
güzel yorumların var.ben şahsen ilgiyle okuyorum yazılarını.[/quote]
Sevgili Seyyah,
Senden ve diğer forumdaşlardan bu tür övgüler almak benim için çok gurur verici...Bu düşünceni benimle paylaşma nezaketini gösterdiğin için çok teşekkür ederim...:)
Not: Bu arada Bir önceki mesaja küçük bir ilave yapmak isterken kazara ikinci defa tekrar yolladım...Aslını saat 17:00 civarlarında yollamıştım zaten...Şimdi sileceğim...
Bu dow biraz abartılı çıkmadımı sizce. İlerleyen saatlerde mutlak boşluk kapatacaktır herhalde. (Shortuzya sebep arıyorum)
Efendim herkese iyi akşamlar, hayırlı iftar ve ramazanlar.
pembe oğlann..nerdesin..stopladınmı..
Sn master..bende çok beğeniyorm uslubunuzu..
[quote=QUEEN;140964]pembe oğlann..nerdesin..stopladınmı..
Sn master..bende çok beğeniyorm uslubunuzu..[/quote]
Çok sağolun sayın Queen...Buna gerçekten çok sevindim...:)
[quote=QUEEN;140961]60775 en son longumm..inanamıyorum..ama çok işlem var önceden..[/quote]
ALLAH canını almasın gı.durdun durdun orada mı LONG oldun.oruç başına mı vurdu gı? :p
ben bi mıtfağa dalıym bakıym.neler çıkartabiliriz iftara.kolaylan ekmek var gerçi hazırım ben iftara :p
[QUOTE=SEYYAH;140966]ALLAH canını almasın gı.durdun durdun orada mı LONG oldun.oruç başına mı vurdu gı? :p
ben bi mıtfağa dalıym bakıym.neler çıkartabiliriz iftara.kolaylan ekmek var gerçi hazırım ben iftara :p[/QUOTE]
ya çok işlem var dedim ya..öceki longları relize ederekten..en son öyle oldu..sistemi kaçırınca vur kaç yapıyorum..yoksa geç gelcek sat sinyali zarar edicem diye..
top patladıı..::::D
[quote=Astatin;140785]buda bu akşamki hali...TGG bar içi 2 yi gördü ancak, bar kapanışları itibariyle 3 ü gördü en düşük..ve kapanışta 4 e vurdu..yani bugünkü düşüşe geçici düzeltme demiş oldu..sabah dünkü kapanış için fiyatın boll bandın bir hayli üzerinde olduğunu ve bu nedenle bugün çok dalgalı hareketler olacağını söylemiştim..artık böyle bir engel de yok..boll. üst band maşallah uzaya kadar açıldı...don cansın da ve/veya fıçırlarda ciddi bir eksi olmazsa kısaların işi çok zor..Unutmadan, benim değer verdiğim indikatörlerden DIS (MS de PDI-MDI olarak yazılarak elde edilebilir..MTX de hazır var) 20 değerinin altında..eğer 20 yi tekrar yukarı kırarsa, şort katlimaı başlar..önceki iki seferd ene olmuş işaretledim..buyrun bakın..
[IMG]http://i28.tinypic.com/zl9lyx.jpg[/IMG][/quote]
Bu da bu akşamki hali..Fiyat uzaya doğru açılmış olan boll. band. ile buluştu. Şimdi bu grafikte önemli olan iki nokta var.
1) Fiyat üst boll. banda yapışmış ancak band yataya dönmüş. Yani alıcıların agresifliğinin azaldığını düşünüyorum.
2) Dün bahsettiğim DIS (PDI-MDI) halen 20 seviyesini yukarı kıramadı. Şu an itibariyle fiyatla da NU yapmış durumda..Diğer yandan NU ların ne kadar sürebileceğini veya kaç defa badem edileceğini kimse bilemez.
Ama ben yinede dün akşam %51 yükseliş yönünde belirttiğim görüşümü pazartesi için %51 düşüş olarak belirtmek istiyorum..
Birde vade sonu hikayemiz var.
Ha birde bunların hepsi hikaye koyun 5 veya "5 dklık sisteminizi önünüze ne derse uyun. Dün beni 225 puan çarpan sistem, bugün +1150 yaptı. Ama ben hadi canım diyerek longlamayıp short cover ile yetinmiştim...:) sistem disiplin şartt...
Unutmadan, KY nin kurtuluşu muştucularda, timsahlarda v.b. 3 üncü tekil şahıslarda değil...En dandik sistem bile bu son haftada destan yazmıştır..Mesihlere gerek yok..Esasen borsada mesih diye de bir şey yok..geçmiştede gördük, halen de görüyoruz :)
[IMG]http://i30.tinypic.com/349e0s2.jpg[/IMG]
usdjpy
Hafta kapanmadan İstanbula dönmeden 5 dak USD JPY grafik bakim dedim köşeme atmalık.
94,16---94,00 long yapılasıca yerler 95 e kadar long tutulur... emma 94,00 yeresi kırılırsa taa 93,40'a kadar short taşımak doğru.... Eyi para var ucunda dimedi dimeyin
[IMG]http://i25.tinypic.com/j64x20.png[/IMG]
[QUOTE=elstock;140948]vay be S&P 1015 i de gecti..hayırlı ugurlu olsun,su anda long almak mangal gibi yurek istiyor harbiden..short alsan 10 dakikada biciyorlar,su piyasadan para kazananları kutluyorum..olay trene erken binmek,5000 puan önceden long olsam su anda kesinlikle satmazdım ama yeni girecek olsam ona yurek dayanmaz iste..[/QUOTE]
nolacak biz shortcuların hali :)) iki gundur ha sımdı ha yarın diye tutturmaya calsııyoruz .. sistem mistem hak getire .. tez elden bi sistem olustursam iyi olacak
::: deli dumrul vob mode on :::
parıte 1.4330
astı ne dersın 1.45 gorebılecekmı
[quote=okansak;140971]parıte 1.4330
astı ne dersın 1.45 gorebılecekmı[/quote]
kısa vade bi şey diyemem..trişe gazkaçırsa 50 pips çakıyorlar, merkel burnunu karıştırsa 50 pips alıyorlar...ama haftalık grafa bakıyorumda... olurmu olur...hatta bakarsın 1.5 bile olur... :) ama borsalar ile eurusd arasındaki son zamanlarda oluşan korelasyona bakarsan, 1.50 parite borsa ayularınıı çok ağlatır..bakarsın don cansın 10000, imkb 50000, eurusd 1.5 falan...uuuuuwwww :)
[IMG]http://i26.tinypic.com/210x2z6.jpg[/IMG]
[QUOTE=jerfin;140857]eur/usd teknik olarak 1.50 yi hedefledi... bu durumda dow'un da 9400 ü kırması beklenmeli mi acaba ?[/QUOTE]
....demişim öğlen..:))) ve dow gereğini yapmış...:::
[QUOTE=jerfin;140973]....demişim öğlen..:))) ve dow gereğini yapmış...:::[/QUOTE]
pzt caponlar da gereğini yapacaktır...lelele
heyyy vobix, nerdesin.. hiç yazmıyorsun artık..:(
yaw gökhan kendini yasaklattırma konusunda ustalaştın haaaa..:p sen böyle yazamayıp da millete teşekkür bastıkça valla içim acıyor..:(
yeter daa.. piyasada tesbih kalmadı bak..:D karaborsadan bulup buluşturup anca gönderebiliyorum artık...dng
Gökhanın cezasının bir süresi varmı?
[QUOTE=activex31;140978]Gökhanın cezasının bir süresi varmı?[/QUOTE]
süresi bile olsa o sürenin dolmasının üzerinden 24 saat geçirtmiyor maşallah.. sevdi o bu mapusluk işini..:..:
Bir ara tayland'a tatile gitmişti ondan sonra düzelir diye ummuştum ama bir baktım yine yasaklı...
Ekonomist dergisi ve Foreks Bilgi İletişim işbirliğiyle, ‘yatirimci.akbank.com’ adresinde 15 Temmuz - 14 Ağustos 2009 tarihleri arasında gerçekleştirilen ‘Akbank VOB Sanal Portföy Yarışması’ sonuçlandı
Akbank’tan yapılan açıklamaya göre, katılımcılar, sanal 100 bin lirayla başladıkları portföylerini, VOB’da aldıkları pozisyonlarla artırmak üzere yarıştı. Yarışma sonunda en yüksek portföy değerine ulaşan ve portföyünü 885 bin 973 liraya yükselten
İsa Gümüşsoy 10 bin liralık, ikinci olan Cüneyt Yüngül 5 bin liralık, üçüncü olan Şahin Günseren 2 bin 500 liralık ödüle hak kazandı.
Bu arkadaşları tanıyan varmı ?
[QUOTE=activex31;140981]Ekonomist dergisi ve Foreks Bilgi İletişim işbirliğiyle, ‘yatirimci.akbank.com’ adresinde 15 Temmuz - 14 Ağustos 2009 tarihleri arasında gerçekleştirilen ‘Akbank VOB Sanal Portföy Yarışması’ sonuçlandı
Akbank’tan yapılan açıklamaya göre, katılımcılar, sanal 100 bin lirayla başladıkları portföylerini, VOB’da aldıkları pozisyonlarla artırmak üzere yarıştı. Yarışma sonunda en yüksek portföy değerine ulaşan ve portföyünü 885 bin 973 liraya yükselten
İsa Gümüşsoy 10 bin liralık, ikinci olan Cüneyt Yüngül 5 bin liralık, üçüncü olan Şahin Günseren 2 bin 500 liralık ödüle hak kazandı.
Bu arkadaşları tanıyan varmı ?[/QUOTE]
isa ya kocaman bi alkış .brv o nasıl bi portfoy yonetimiymiş be :)
[IMG]http://i32.tinypic.com/vhalgz.png[/IMG]
[QUOTE=Kennym;140982]isa ya kocaman bi alkış .brv o nasıl bi portfoy yonetimiymiş be :)[/QUOTE]
Bu yarışmada benim merak ettiğim acaba kaç tane 100.000 tl battı...
isa 890.000 yapmış olabilir ama..
ne kadar milyon battı...
graflara dolar ve eur bazlı bakınca çanakların daha dolmadığı görülüyor..
[IMG]http://i28.tinypic.com/w8vozq.png[/IMG]
......herkese iyi tatiller......