destek menkulun maliyeti 34.050 1630 tane longu var
34.050 seviyesini dikkatli takip edin
Printable View
destek menkulun maliyeti 34.050 1630 tane longu var
34.050 seviyesini dikkatli takip edin
[QUOTE=follow;61201]hic kimse bu ulkedeki vob piyasasinda mantik teknik filan aramasin sakin
buranin tek ozelligi var bugday olarak gelen un olarak cikiyor :)
guzel bir entegre tesis :)[/QUOTE]
.brv +.
.dng
desteğe destek değil köstek olmak lazım:)
destek türevi aradım sordum işlemler ne işlemi diye. o konuda bilgi veremeyiz dediler:)
destek mi olur bilemem ama 35500-35 altında ; 32500 - 31700 .
[QUOTE=Vob Trader;61215]destek türevi aradım sordum işlemler ne işlemi diye. o konuda bilgi veremeyiz dediler:)[/QUOTE]
yav hic gulecegim yoktu:..:
sorsaydin keske islemi yapan sahsin kalp ilaci yanindami diye :..::..:
destekler de kırılır tutmaz yerinde
bozulur moraller beklenir panikle
desteksiz pozisyon alırken
son trademde bir iki kademeee
veremezmisin veremezmisin
:D:D:D
[QUOTE=Vob Trader;61215]destek türevi aradım sordum işlemler ne işlemi diye. o konuda bilgi veremeyiz dediler:)[/QUOTE]
Sen bir gün aracı kurumalrı da basacaksın gibi geliyor bana .lelele
Geçen de voba teminatları sormuştun galiba. Araştırmacılık iyi bir şeydir.
simdi destegi rokoko mu yapsak
yoksa mokoko mu yapsak diye tartisiyolar kesin :):)
ben attım bir destek. bakalım. devredilecek bir destek. he he.
[QUOTE=VOBiX;61219]Sen bir gün aracı kurumalrı da basacaksın gibi geliyor bana .lelele
Geçen de voba teminatları sormuştun galiba. Araştırmacılık iyi bir şeydir.[/QUOTE]
onda mail attım da cevap verdiler bu vadede düşünmüyoruz düşürmicez demişlerdi. demekki yeni vadeyi hesaplıolarmış ama yeni vadede de düşürcez dememişlerdi:)
[QUOTE=jelibon;61221]ben attım bir destek. bakalım. devredilecek bir destek. he he.[/QUOTE]
ya bu gm işi baya kafa karıştırıor gecen benim chevroletin benzin şamandırasında bi arıza olmuşdu. parça gelmesi gerekiodu. normalde gelmesi gereken zamandan çok geç geldi servisle papaz da olmuşdum hatta. var demekki şirkette bişiler. o sebeple destek atmak istememe rağmen elim destek atmaya gitmio:) felsefem düşene bi tekme de sen vur felsefesi:)