15 dk , devam eden bar düşen kanal , alt bant 35525 , üst bant 33950 de
Printable View
15 dk , devam eden bar düşen kanal , alt bant 35525 , üst bant 33950 de
200 puan civarinda mini tepki gelebilir !!!
alsat tavsiyesi degildir!!
34000 kalıcı yukarı kırılırsa , düşen kanaldan çıkarız.
[QUOTE=Vob Trader;61223]ya bu gm işi baya kafa karıştırıor gecen benim chevroletin benzin şamandırasında bi arıza olmuşdu. parça gelmesi gerekiodu. normalde gelmesi gereken zamandan çok geç geldi servisle papaz da olmuşdum hatta. var demekki şirkette bişiler. o sebeple destek atmak istememe rağmen elim destek atmaya gitmio:) felsefem düşene bi tekme de sen vur felsefesi:)[/QUOTE]
GM gibi bu şirlketlerin felsefesi Ağustos Böceği gibi olmuş. Ben de diyorum ki kurtarmayın Ağustos böcekelrini bırakın açlıktna ya da soğuktan ölsünler. Zira onalr durumalr iiyiyken saz çalıp oynuyorlardı ama karıncalar çalışıyordu. Şimdi rahat etme sırası karıncalarda.
[COLOR="Blue"][B]Bütün Ağustos Böcekleri yok olsun elbet bir gün karıncalar piyasayı yeni baştan inşaa edecektir. [/B][/COLOR]
[QUOTE=follow;61225]200 puan civarinda mini tepki gelebilir !!!
alsat tavsiyesi degildir!![/QUOTE]
mini tepkimiz geldi
5 dk . çanak oluşuyor formasyon olarak. 34200 de çanak tamamlanır. üzerinde hareketler sertleşir.
[QUOTE=saganak;61229]5 dk . çanak oluşuyor formasyon olarak. 34200 de çanak tamamlanır. üzerinde hareketler sertleşir.[/QUOTE]
o canagi destegin kafasinda kiracaklar birazdan:..:
[QUOTE=negrolino;61142]seans ne halde uzun tutulurmu arkadaşlar 38ooo den uzunum battım ben ya[/QUOTE]
Bende diyorum vob da kimse kalmadı, acaba kim girdide üzerine oynuyorlar, neğer sizmişiniz, demkki buradan uzun yapılır:) saygılar.
destek menkul icin mokoko karari cikti arkadaslar duyurayim istedim :):)
al satçılar çarpılabilir dikkattt
Yinede dolarda kısa yapmanın tam zamanı diyorum, endeks 30 kontratlarında ise uzun iyidir, akşama yurtdışı iyi olacak görülüyor, saygılar.
Alooo, kimse yokmu yawf?