İŞTE BUUUU....61100 de geçici ok çıktı..yuh be çıktığı saate bak...11:45 e kadar bekle şimdi..ama bi dakka yaww..ben zaten şortum :)
Printable View
İŞTE BUUUU....61100 de geçici ok çıktı..yuh be çıktığı saate bak...11:45 e kadar bekle şimdi..ama bi dakka yaww..ben zaten şortum :)
fdow da 30 dklıklarda nu var..genelde tutar..
[URL=http://img44.imageshack.us/i/somt.jpg/][IMG]http://img44.imageshack.us/img44/1941/somt.jpg[/IMG][/URL]
[quote=QUEEN;141073]iftar menüsü..ama orucu yedim ben..tutamıyorm..sinir sistem bozuluyo.[/quote]
bende tutamıyorum.. o yüzden dedim ne var diye menude...:::
[quote=Astatin;141067]APKA bir şey dikkatimi çekti...Forumun en çok mesaj silen üyesi sensin :)
Bu arada sana kötü haberim var...10 dklık bir sistem üzerinde çalışıyorum tamamen farklı bir yaklaşımla...[B]son 4 ay %139, Kİ/Zİ: 42/32, MAx. Kayıp : %2.17, MAx. Kaza. %17.33[/B]
bilemiyorum yani bu gece uyuyabilirmisin :)[/quote]
o ne lan asti? acaip hayvana benziiir bu sistem :::
[QUOTE=Astatin;141067]APKA bir şey dikkatimi çekti...Forumun en çok mesaj silen üyesi sensin :)
Bu arada sana kötü haberim var...10 dklık bir sistem üzerinde çalışıyorum tamamen farklı bir yaklaşımla...son 4 ay %139, Kİ/Zİ: 42/32, MAx. Kayıp : %2.17, MAx. Kaza. %17.33
bilemiyorum yani bu gece uyuyabilirmisin :)[/QUOTE]
işte bu iyi.brv:)
5 dk lık satışta
trade flat duruma geçti..
saatlik alışta..
[quote=abka;141078]işte bu iyi.brv:)[/quote]
ııhhhhh..benim multipass bana göre daha iyi...:) çünkü yukardaki datalara sahip sistem opt ile elde edildi....gap yememiş, büyük feykleri yememiş...yani bu şekilde opt değerleri çıktığı için başarılı görünüyor...OPT ye dikkat etmek gerekir neyi opt ettiğimiz çok önemli demem ondandır...bana 10 kere sorsalar ben yine multipass la devam derim..hem ayu hem boğa piyasasında, hem spde, hem dj de, hem gar da hem işc de negatif olmayak..spot30 ve VOB 15-60 dada iyi olcak...yukarıda bahsettiğim bu sistem sadece VOB da ve spot30 da iyi görünüyor..yani CURVE FITTING :) muhtemelen yarından itibaren kaybettirmeye başlar...:)
Sİstem dediğin stabil olacak, zaradan erken kaçacak,trendi ise sıkı kavrayacak...zararlı işlem sayısının artması pahasına bile olsa...BENCE :)
forex ciler
[B]gbp [/B]çiftlerine dikkat inanılmaz sert hareketin eli kulağındadır, demedi demeyin, her vade stoplar yakılacak derim. ;)
15 dklık sistem multipass sat kesinleşti...60900
[quote=mozkan;141081]forex ciler
[B]gbp [/B]çiftlerine dikkat inanılmaz sert hareketin eli kulağındadır, demedi demeyin, her vade stoplar yakılacak derim. ;)[/quote]
Bay MOZKAN,
Sanıyorumki UK den gelen son dehşet veriler sonrası GBP/XXX lerin XXX den bağımsız olarak çökeceğini demektesiniz... Umarımöyledir çünkü GBPUSD ve GBPJPY de şortum:..::..:
60775 short...
[quote=Astatin;141083]Bay MOZKAN,
Sanıyorumki UK den gelen son dehşet veriler sonrası GBP/XXX lerin XXX den bağımsız olarak çökeceğini demektesiniz... Umarımöyledir çünkü GBPUSD ve GBPJPY de şortum:..::..:[/quote]
aman dikkat o zaman, gbp usd üçgen vardır, bitiş aşamasında ben yukarı beklerim kopuşu, doğrusunu piyasa bilir elbet.
15 dk lık sistemim su an geçici satta muhtemelen saat 12,00 kalıcı sata geçecek
58xxx lere sancılı tepkili iniş olabilir..
61150 den uzun kapatıp flate gecen sistem ,hala flat de..sat vermedi..
[QUOTE=oguzhan;141086]15 dk lık sistemim su an geçici satta muhtemelen saat 12,00 kalıcı sata geçecek[/QUOTE]
15 dk sistemim sat verdi
Assti neden pis düşüş bekler,..ahanda graf...60 dklık..özellikle en alttaki başarılı bir indikatördür..59000 üzerindeki harekete şortcu bafileme operasyonu der bu indikatör ve net NU yapar...amma referansı kırmasıda önemli..düşüşn kallavi olması için
[IMG]http://i29.tinypic.com/miz9dj.jpg[/IMG]
günlük en yüksekten bir hayli aşağıdayız ve 100,000 kontrat hacim..hımmm
neydi oyun aralıgı...slow trader üçün...
58 000 lerde short ol...54 000 lerde flat ol bekle...58 000 den asagı inişte her 1000 puan inişinde karı kiitlemek üçün izleyen stop koy...59 000 e zarar stopu....
ilk seferde 3000 puan...ikincide 2850 puan üçüncüde 2300 puan...kar aldım...dördüncüde 57 250 de olan shortlarım 56 000 de izleyen stopla 1000 puan karla kapandı..
bunu üç kez yaptırdı....54 000 i kırıp asagı gidecegini beklarken...58 000 i kırıp yukarı gitti...
ama bu gidiş 61 000 e oldu...ve agusts vade cok yakın...yani titreşim sürer...bu nedene flat bekliyorum...
YENİ BİR OYUN ARALIGI ÜÇÜN...YATIŞMAYI BEKLEMEK GEREK....
FLAT İZLİYORUM...bende long yok...tek yönlü oynuyorum...geri vermemek üçün...
aha PAMBIK da burda..şenlik başlar şimdi...:)
yabancı takası yuzde 66 80 erde....eski zirvede bu 72 idi....dibde ise 62 idi...
fibo larda yüzde 62 inin üstünde....anlamı boga piyasasındayız...ikinci hedefi...eski tepe 58 000...üçüncü hedefi ise fibo 1.62 ki buda 80 000 de....
yapabilir mi...
bilemeyiz...
[QUOTE=jani;141094]yabancı takası yuzde 66 80 erde....eski zirvede bu 72 idi....dibde ise 62 idi...
fibo larda yüzde 62 inin üstünde....anlamı boga piyasasındayız...ikinci hedefi...eski tepe 58 000...üçüncü hedefi ise fibo 1.62 ki buda 80 000 de....
yapabilir mi...
bilemeyiz...[/QUOTE]
jani..zaiyat varmı..inşallah yoktur..:o:o
fibo 62 i...44 500 de kaldı....adam 48 000 e vardı...bu durumda...teknik olarak tahmin aralıgı karışık...FLAT BEKLEMEK....
ve altın furuşu yakalamak üçün....amiralın 6.80 e geldigi anda....EYLEME GECMENİN MAKUL OLACAGINA KARAR VERDİM....
[quote=SEYYAH;141051]27.500 nire 61.500 nire...
34.000 puan oy anam oy...
yani 100 kontrat LONG yapsak sonrada tatile çıksak döndüğümüzde 340 milyar kazanmış olacaktık.170 milyardan 2 daire parası.[/quote
nasip :) bidaha ki krize ins
60.850 kısa..tepkide iyi kısa yeri gibi...
hep aynı şeyi yapıyor ya şerefsizler.kv li sistemleri SAT a geçiriyor.ondan sonra geri yukarı dönüyor.550 ye kadar verdiler sebep neydi geri aldılar 850 ye.
bir kerede SHORT para etsin be arkadaş.
[quote=QUEEN;141095]jani..zaiyat varmı..inşallah yoktur..:o:o[/quote]
KRALİÇEM...
yukarıya yazdım...zaiat yok....kar var...ben sabırlıyım...bi haftadır flatım...
bu hafta eyleme gecerim düşüncesiyle yeniden yazıyorum....eleştirilsin ve dogruyu bulayım diye...
amiral belirleyici...YASLI BUNAK...SON EYLEMİNİ YAPARKEN...DİGERLERİNİ VERİRİLER....onu izliyecegim çarsambaya kadar....
perşembe...mermileri sıkarım gibi duruyor piyasa....
900 geçerse..61200...500 görülebilir..
[quote=jani;141092]neydi oyun aralıgı...slow trader üçün...
58 000 lerde short ol...54 000 lerde flat ol bekle...58 000 den asagı inişte her 1000 puan inişinde karı kiitlemek üçün izleyen stop koy...59 000 e zarar stopu....
ilk seferde 3000 puan...ikincide 2850 puan üçüncüde 2300 puan...kar aldım...dördüncüde 57 250 de olan shortlarım 56 000 de izleyen stopla 1000 puan karla kapandı..
bunu üç kez yaptırdı....54 000 i kırıp asagı gidecegini beklarken...58 000 i kırıp yukarı gitti...
ama bu gidiş 61 000 e oldu...ve agusts vade cok yakın...yani titreşim sürer...bu nedene flat bekliyorum...
YENİ BİR OYUN ARALIGI ÜÇÜN...YATIŞMAYI BEKLEMEK GEREK....
FLAT İZLİYORUM...bende long yok...tek yönlü oynuyorum...geri vermemek üçün...[/quote]
+1
ben de aynı taktıgı ızlemıstım ama bır kısmını 58000 kopusundan sonra shortlarda verdim..
[QUOTE=jani;141100]KRALİÇEM...
yukarıya yazdım...zaiat yok....kar var...ben sabırlıyım...bi haftadır flatım...
bu hafta eyleme gecerim düşüncesiyle yeniden yazıyorum....eleştirilsin ve dogruyu bulayım diye...
amiral belirleyici...YASLI BUNAK...SON EYLEMİNİ YAPARKEN...DİGERLERİNİ VERİRİLER....onu izliyecegim çarsambaya kadar....
perşembe...mermileri sıkarım gibi duruyor piyasa....[/QUOTE]
gel uzunda yap arada..bak trend yukarı..kısadan kazanmak çok zor..
[quote=SEYYAH;141099]hep aynı şeyi yapıyor ya şerefsizler.kv li sistemleri SAT a geçiriyor.ondan sonra geri yukarı dönüyor.550 ye kadar verdiler sebep neydi geri aldılar 850 ye.
bir kerede SHORT para etsin be arkadaş.[/quote].
kısa dalgalarda shorta ekmek yok...500 puan geri çekiliyor ve yatay göstergeler toplanıp tekrar yukarı basılıyor....
SHORT İSE...her 6000 puan cıkıştan sonra....yapılırsa 3000 puan veriyor...bunuda longcuları dövmek üçün yapıyorlar...BENDE BUNDAN İSTİFADE EDİYORUM....
çünki...tüm longlara para verseler batarlar...dönüp onları oyuyorlar....
[quote=mozkan;141085]aman dikkat o zaman, gbp usd üçgen vardır, bitiş aşamasında [B]ben yukarı beklerim kopuşu[/B], doğrusunu piyasa bilir elbet.[/quote] 50 şer pip şimdilik
gbpchf ok
gbpusd ok
[QUOTE=jani;141104].
kısa dalgalarda shorta ekmek yok...500 puan geri çekiliyor ve yatay göstergeler toplanıp tekrar yukarı basılıyor....
SHORT İSE...her 6000 puan cıkıştan sonra....yapılırsa 3000 puan veriyor...bunuda longcuları dövmek üçün yapıyorlar...BENDE BUNDAN İSTİFADE EDİYORUM....
çünki...tüm longlara para verseler batarlar...dönüp onları oyuyorlar....[/QUOTE]
o 4000 puanlık yataylık varya..yukarı kopan..10000 puan....65 -70 hedefli en az..
bugün veri falan var mı?
baktığım site güncellememişte.hala geçen haftanın veri takvimi görünüyor.
54 500 e 6000 puan eklersen...60 600 ediyor...dibten cıkıs bu dalgada...
agırlıklı ortalamaya yani 56 500 e 6000 puan eklersen...62 500 ediyor....
yani slow trader shortcu vetan evladı üçün...perşembeye güneş dogar....
tavla ynuyup bekleyecegiz...
[quote=SEYYAH;141099]hep aynı şeyi yapıyor ya şerefsizler.kv li sistemleri SAT a geçiriyor.ondan sonra geri yukarı dönüyor.550 ye kadar verdiler sebep neydi geri aldılar 850 ye.
bir kerede SHORT para etsin be arkadaş.[/quote]
yahu cumadan long idin hani, vade sonu da gelmiş, ne kısası ne shortu, kısa için 57000 den önce ekmek zordur.
[QUOTE=jani;141108]54 500 e 6000 puan eklersen...60 600 ediyor...dibten cıkıs bu dalgada...
agırlıklı ortalamaya yani 56 500 e 6000 puan eklersen...62 500 ediyor....
yani slow trader shortcu vetan evladı üçün...perşembeye güneş dogar....
tavla ynuyup bekleyecegiz...[/QUOTE]
öyle değil..yeni zirve bile..olabilir..bu kadar basit değil..
[quote=SEYYAH;141107]bugün veri falan var mı?
baktığım site güncellememişte.hala geçen haftanın veri takvimi görünüyor.[/quote]
[B][FONT=TimesNewRoman,Bold][SIZE=2][FONT=TimesNewRoman,Bold][SIZE=2][B][FONT=TimesNewRoman,Bold][SIZE=3][FONT=TimesNewRoman,Bold][SIZE=3]24 A[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/B][B][FONT=TimesNewRoman,Bold][SIZE=3][FONT=TimesNewRoman,Bold][SIZE=3]ğ[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRoman,Bold][SIZE=3][FONT=TimesNewRoman,Bold][SIZE=3]ustos:[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/B][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/B][FONT=TimesNewRoman,Bold][SIZE=2][FONT=TimesNewRoman,Bold][SIZE=2]
[B][LEFT][FONT=SymbolMT][SIZE=3][COLOR=#ff6500][FONT=SymbolMT][SIZE=3][COLOR=#ff6500][FONT=SymbolMT][SIZE=3][COLOR=#ff6500]• [/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][B][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3]A.B.D. - Temmuz ay[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3]ı [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3]Chicago Fed ekonomik aktivite endeksi.[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/B][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRoman,Bold][SIZE=2][FONT=TimesNewRoman,Bold][SIZE=2]
[B][FONT=SymbolMT][SIZE=3][COLOR=#ff6500][FONT=SymbolMT][SIZE=3][COLOR=#ff6500][FONT=SymbolMT][SIZE=3][COLOR=#ff6500]• [/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][B][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3]Euro Bölgesi - Haziran ay[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3]ı [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3]sanayi sipari[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3]ş[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3]leri verisi.[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=SymbolMT][SIZE=3][COLOR=#ff6500][FONT=SymbolMT][SIZE=3][COLOR=#ff6500][FONT=SymbolMT][SIZE=3][COLOR=#ff6500]• [/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][B][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3]Macaristan - Faiz karar[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3]ı[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3].[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=SymbolMT][SIZE=3][COLOR=#ff6500][FONT=SymbolMT][SIZE=3][COLOR=#ff6500][FONT=SymbolMT][SIZE=3][COLOR=#ff6500]• [/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][B][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3]İ[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3]srail - Faiz karar[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3]ı[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3].[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/B]
[B][B][FONT=TimesNewRoman,Bold][SIZE=3][FONT=TimesNewRoman,Bold][SIZE=3]25 A[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/B][/B][B][B][FONT=TimesNewRoman,Bold][SIZE=3][FONT=TimesNewRoman,Bold][SIZE=3]ğ[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRoman,Bold][SIZE=3][FONT=TimesNewRoman,Bold][SIZE=3]ustos:[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/B][/B][/LEFT]
[B][LEFT][FONT=SymbolMT][SIZE=3][COLOR=#ff6500][FONT=SymbolMT][SIZE=3][COLOR=#ff6500][FONT=SymbolMT][SIZE=3][COLOR=#ff6500]• [/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][B][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3]Türkiye - A[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3]ğ[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3]ustos ay[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3]ı [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3]reel sektör güven endeksi.[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=SymbolMT][SIZE=3][COLOR=#ff6500][FONT=SymbolMT][SIZE=3][COLOR=#ff6500][FONT=SymbolMT][SIZE=3][COLOR=#ff6500]• [/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][B][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3]A.B.D. - S&P/C&S konut fiyatlar[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3]ı [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3]endeksi.[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/B]
[B][B][FONT=TimesNewRoman,Bold][SIZE=3][FONT=TimesNewRoman,Bold][SIZE=3]26 A[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/B][/B][B][B][FONT=TimesNewRoman,Bold][SIZE=3][FONT=TimesNewRoman,Bold][SIZE=3]ğ[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRoman,Bold][SIZE=3][FONT=TimesNewRoman,Bold][SIZE=3]ustos:[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/B][/B][/LEFT]
[B][LEFT][FONT=SymbolMT][SIZE=3][COLOR=#ff6500][FONT=SymbolMT][SIZE=3][COLOR=#ff6500][FONT=SymbolMT][SIZE=3][COLOR=#ff6500]• [/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][B][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3]A.B.D. - Haziran ay[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3]ı [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3]dayan[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3]ı[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3]kl[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3]ı [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3]mal sipari[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3]ş[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3]i verisi.[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=SymbolMT][SIZE=3][COLOR=#ff6500][FONT=SymbolMT][SIZE=3][COLOR=#ff6500][FONT=SymbolMT][SIZE=3][COLOR=#ff6500]• [/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][B][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3]Almanya - Temmuz ay[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3]ı [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3]IFO güven endeksi.[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/B]
[B][B][FONT=TimesNewRoman,Bold][SIZE=3][FONT=TimesNewRoman,Bold][SIZE=3]27 A[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/B][/B][B][B][FONT=TimesNewRoman,Bold][SIZE=3][FONT=TimesNewRoman,Bold][SIZE=3]ğ[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRoman,Bold][SIZE=3][FONT=TimesNewRoman,Bold][SIZE=3]ustos:[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/B][/B][/LEFT]
[B][LEFT][FONT=SymbolMT][SIZE=3][COLOR=#ff6500][FONT=SymbolMT][SIZE=3][COLOR=#ff6500][FONT=SymbolMT][SIZE=3][COLOR=#ff6500]• [/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][B][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3]A.B.D. - 2009 y[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3]ı[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3]l[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3]ı [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3]ikinci çeyrek büyüme verisi.[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=SymbolMT][SIZE=3][COLOR=#ff6500][FONT=SymbolMT][SIZE=3][COLOR=#ff6500][FONT=SymbolMT][SIZE=3][COLOR=#ff6500]• [/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][B][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3]Japonya - Temmuz ay[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3]ı [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3]i[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3]ş[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3]sizlik verisi.[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=SymbolMT][SIZE=3][COLOR=#ff6500][FONT=SymbolMT][SIZE=3][COLOR=#ff6500][FONT=SymbolMT][SIZE=3][COLOR=#ff6500]• [/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][B][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3]Japonya - A[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3]ğ[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3]ustos ay[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3]ı [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3]enflasyon verisi.[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/B]
[B][B][FONT=TimesNewRoman,Bold][SIZE=3][FONT=TimesNewRoman,Bold][SIZE=3]28 A[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/B][/B][B][B][FONT=TimesNewRoman,Bold][SIZE=3][FONT=TimesNewRoman,Bold][SIZE=3]ğ[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRoman,Bold][SIZE=3][FONT=TimesNewRoman,Bold][SIZE=3]ustos:[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/B][/B][/LEFT]
[B][LEFT][FONT=SymbolMT][SIZE=3][COLOR=#ff6500][FONT=SymbolMT][SIZE=3][COLOR=#ff6500][FONT=SymbolMT][SIZE=3][COLOR=#ff6500]• [/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][B][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3]A.B.D. - Temmuz ay[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3]ı [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3]bireysel gelir ve harcama verisi.[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=SymbolMT][SIZE=3][COLOR=#ff6500][FONT=SymbolMT][SIZE=3][COLOR=#ff6500][FONT=SymbolMT][SIZE=3][COLOR=#ff6500]• [/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3]Euro Bölgesi - A[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3]ğ[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3]ustos ay[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3]ı [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3][FONT=TimesNewRoman][SIZE=3]güven endeksi.[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/B][/LEFT]
[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT]
[quote=QUEEN;141106]o 4000 puanlık yataylık varya..yukarı kopan..10000 puan....65 -70 hedefli en az..[/quote].
bu dogru....
emmeeeeee....
bu 2007 zirvesine 5000 puan yaklaşma demektir...bu ikili tepe satıslarını getirir....ki korkunç ebatlıdır onlar...bunu göze alabilirlermi bilemeyiz...
o yüzden ben long olmuyorum...her an her şey olabilir noktasında endeks...
[QUOTE=SEYYAH;141107]bugün veri falan var mı?
baktığım site güncellememişte.hala geçen haftanın veri takvimi görünüyor.[/QUOTE]
[url]http://www.voborsa.com/borsa/ekonomi-takvimi[/url]
Aug 24 04:30 AUD Düşük Yeni Motorlu Araç Satışı (MoM) -6.90% 5.80% Revised From 5.70%
(Advertisement)
Yeni Motorlu Araç Satışı
Yazdır Hata Bildir
Açıklanan -6.90%
Beklenti
Önceki 5.80% Revised From 5.70%
Yeni araçlar için birim satışlarını belirlemektedir. Araç satışları tüm perakende satışlarının kabaca 25% ini oluşturmaktadır. Yükselen bir eğilim araçlar için taleplerde, diğer pahalı dayanıklı mallar ile olduğu gibi eskiden beri tüm tüketimdeki eğilimin bir baş göstergesi olarak ülkenin para biriminde pozitif bir etkiye sahiptir.
Ayrıntılar
Şema
Önem: Düşük
Rapor Kayna�?ı: Australian Bureau of Statistics
Yayın URL si: [url]http://www.abs.gov.au/websitedbs/D3310114.nsf/home/home[/url]
12:00 EUR Orta Endüstriyel Yeni Siparişler (MoM) 3.10% 1.70% -0.50% Revised From -0.20%
(Advertisement)
Endüstriyel Yeni Siparişler
Yazdır Hata Bildir
Açıklanan 3.10%
Beklenti 1.70%
Önceki -0.50% Revised From -0.20%
Dayanıklı ve dayanıksız mallar için yerli imalatçılar tarafından yapılan yeni satın alım siparişlerinin değerini belirler.
Ayrıntılar
Şema
Önem: Orta
Rapor Kayna�?ı: Eurostat
Yayın URL si: [url]http://epp.eurostat.ec.europa.eu/[/url]
15:30 CAD Yüksek Çekirdek Perakende Satışları (MoM) 0.20% 0.70%
(Advertisement)
Çekirdek Perakende Satışları
Yazdır Hata Bildir
Açıklanan -
Beklenti 0.20%
Önceki 0.70%
Perakende satışlarının türevi otomatik satış bileşenlerini ihmal eder. Bu değişken bileşenin hariç tutulması ile perakende satışı tüketimde temel eğilimde daha iyi bir gösterge olarak düşünülmektedir. Otomobil Satışı Perakende Satışının kabaca 25% ini oluşturmaktadır ancak bunlar ancak bunlar aydan aya çok değişken olabilir ve tüm resmi bozabilir.
Ayrıntılar
Şema
Önem: Yüksek
Rapor Kayna�?ı: Statistics Canada
Yayın URL si: [url]http://www.statcan.gc.ca/release-diffusion/2009-eng.htm#27[/url]
15:30 CAD Orta Perakende Satış (MoM) 0.00% 1.20%