ceza az ama... birkaç trilyon için 2-5 yıl yatmaya razı olan insanlar vardır yani...
resmen dolandırıcılık...daha ağır olmalı karşılığı
Printable View
ceza az ama... birkaç trilyon için 2-5 yıl yatmaya razı olan insanlar vardır yani...
resmen dolandırıcılık...daha ağır olmalı karşılığı
abi ver bana 10000 kontratı...bırak yönlendirmeyi, tek lotunu bu piyasaya yatırırsam namerdim :)
Evet buradaki analiz ve tahminleri kapsamaz.
Bu arada Akbank haberinden 3 gün önceki işlemleri incelemek 1 ay oldu bitmedi mi yaw?
Ve bu haber öncesinin 3 gününü inceleseler yeter, illaki piyasa için olumlu bişşiy yapmak istiyorlarsa.
o yüzden geçenlerde bir uyarım oldu... dedikodularla uğraşmak tehlikeli sonuçlar doğurabilir..
okuyun geçin... ama paylaşmayın.. piyasa tarafından bilinmiyorsa... bu herkesin yararınadır...
[quote=halojen;411980]abi ver bana 10000 kontratı...bırak yönlendirmeyi, tek lotunu bu piyasaya yatırırsam namerdim :)[/quote]
heheh...::::..:
saraylı abi ; ons da sat olan durum, al verdimi acaba nedir durum.
Dünden ONS a ve ardından muhtemel pariteye satiş beklentim devam ediyor.
Özellikle paritede FED kararlari ile klasik 1,2749 üzerine bir aliş sonrası sağlam kırmızı barlar gelecek gibin.
ONS ise 1550 altını bekler düzenli EW takibime göre.
Oradan da 1700 üstü ve 1450 ler gibi bir sayim takibim var.
[quote=*Fatih_HAN_11*;411986]saraylı abi ; ons da sat olan durum, al verdimi acaba nedir durum.[/quote]
Fatih bendeki bir sisteme göre en son 18/6 da 1629 dan satta altın..
şu anda da 1615 civarında,al yok henüz..:confused:
[QUOTE=saraylı;411990]Fatih bendeki bir sisteme göre en son 18/6 da 1629 dan satta altın..
şu anda da 1615 civarında,al yok henüz..:confused:[/QUOTE]
saol abi ;
eline sağlık.
sıkıldım ve ağustos vadeyi 73200 kapadım.
[QUOTE=takae;411995]sıkıldım ve ağustos vadeyi 73200 kapadım.[/QUOTE]
abi varant işi nasıl gidiyor
[quote=citiwan;411996]abi varant işi nasıl gidiyor[/quote]
varanta uzun zamandır bulaşmıyorum ama sanırım temmuz içi bakacam gibi.vadeli kadar eziyetli değil doğru zaman ve fiyatı bulursan.