pıhh sana pambık...sen ew ci değilmisin arkadaş..arada bir saysan, saydırsan şu vob a ew tınısında...şşşş..kime diyorum
Printable View
pıhh sana pambık...sen ew ci değilmisin arkadaş..arada bir saysan, saydırsan şu vob a ew tınısında...şşşş..kime diyorum
Yypv...
[quote=MMO;141152]Abka senin sistemi özelleden bana yollasana kardeş ben sinyallere uyucam söz veriyorum karın %50 si senin[/quote]
625 den kapattım longları :) oh be moralim yerine geldi.. bugun full kusku olmadı arada bı de bız sallamıs olduk..
abka sistemi % kac ortaklıga verirsin :) bak hem bu dunyada hem diger tarafta kazanırsın cok dua ederim :P
[quote=MMO;141152]Abka senin sistemi özelleden bana yollasana kardeş ben sinyallere uyucam söz veriyorum karın %50 si senin[/quote]
iyi teklif apka..kaçırma bence
cümleten selam ... oruç vobla beraber biraz ağır geldide o yüzden çok yazamıyorum . .:D:D:D:o:o:o:o:o
0 işlem kısa devam .. stoploss margincall ... hedef 15.000 vadeli ... şelale şelale şelale ..... :o:o:o:o:o
ramazandan sonra görüşürüz inşallah .. :D:D:D .. cümleten hayırlı bayramlar .. quenn bas smacı ... astain ver küsküyü ben orucum veremiyorum :D:D ... larossian abide gözükmüyor .. :o:o:o:o vay anasını ..
temmuz-agustos sistemler açısından [B]altın aylar [/B]olmuş.,birazda ondan...
gerci [COLOR="RoyalBlue"]çok uzun vadeli aylık [/COLOR]ortalaması %20 puan..yani vob 40.000 ise 8.000 gibi..puan olarak..
[quote=Astatin;141155]pıhh sana pambık...sen ew ci değilmisin arkadaş..arada bir saysan, saydırsan şu vob a ew tınısında...şşşş..kime diyorum[/quote]
bu çıkışı saymak imkansız gibi bişey.ancak bitecek tepe görülecek 5/6 bin puan düşecek ondan sonra etiketlenir.
neden diye sorarsan.dalga uzatıyor,bi daha uzatıyor,bi daha, bi daha....
sistemlere sat verdirttiler ama vade sonu varken 60,000 altına indirmezler bunlar...
umarım vob yüksek kalır..çünkü 60.000 li vobda %2 bile epey kazandırabiliyor...
100 puan alım satım farkı oluyo..
APKA,
Bu işten elde ettiğin karın %10 unu bana verirsen sana sistemini açık etmeden para kazanma olanağını açıklayabilirm..Nasıl mı?
Sende sistemine güvendiğin bir başka kişiye aynı teklifi ama %30 olarak yapıyorsun..Buda iyi bir oran kabul eder...Ondan aldığın sistemi MMO ya veriyosun...Böylece başkasının sistemiyle ve başkasının parası ile para kazanıyorsun...:) Bana da karın %10 nunu veriyosun...Way** bu türev finansal araçlarda böyle şeylerdi dimi :):D:D:D:D
850 den full kısa..sistem sat da..(benim için en önemlisi)
ccı ekside(biraz daha eksi olsa iyi olur)
macd 30 dak sat da(gap için)..
ve tüm bunlar nıkkeı %3.35 artı iken olmuş...ben arkama yaslanır..
Ayak oyunları gene başladı alış kademelerini 2,3 kademe birden silip tekrar yazıyorlar bu durumda daha önceki tecrübekerime göre düdşüş devam edecek
[QUOTE=Astatin;141154]sistem 900 den verdiği satı korumakta...ve şu anda erci e konuşmakta...:)
Bana Bobinerinin pozisyonunu söyleyin, size VOB un yönünü söyleyeyim..Ama malum foruma yazdığı pozisyonunu değil, gerçek pozisyonunu :) Avrmı bobineri ile hukuku olan :)[/QUOTE]
Hukukum yok, olmaz da zaten o adamla ama takip ettiğim kadarıyla 57 500 de shortları stoplayıp beklemede...
[quote=SEYYAH;141161]bu çıkışı saymak imkansız gibi bişey.ancak bitecek tepe görülecek 5/6 bin puan düşecek ondan sonra etiketlenir.
neden diye sorarsan.dalga uzatıyor,bi daha uzatıyor,bi daha, bi daha....[/quote]
maharet orda pambık...eyle bir sayacaksınki, uzatamayacak daha...
[QUOTE=jerfin;141162]sistemlere sat verdirttiler ama vade sonu varken 60,000 altına indirmezler bunlar...[/QUOTE]
belki aazcık iner sonra çıkar..hazımsızlık yapar valla bu hız..
[quote=mur@t;141168]Hukukum yok, olmaz da zaten o adamla ama takip ettiğim kadarıyla 57 500 de shortları stoplayıp beklemede...[/quote]
tüh be yaw long olsaymış iyi olcakmış.... ara ara oray bakmak lazım..bak oda şortmuş 57500 lerde..bilsem yemin billah tersini yapardım :)
demek flat ha...hareketsizin tersi hareketli olur...hımm hareketliyiz am ane yöne..neyse en azıdnan flat olmamamız gerektiğini biliyoruz...oda birşey
[QUOTE=Astatin;141165]APKA,
Bu işten elde ettiğin karın %10 unu bana verirsen sana sistemini açık etmeden para kazanma olanağını açıklayabilirm..Nasıl mı?
Sende sistemine güvendiğin bir başka kişiye aynı teklifi ama %30 olarak yapıyorsun..Buda iyi bir oran kabul eder...Ondan aldığın sistemi MMO ya veriyosun...Böylece başkasının sistemiyle ve başkasının parası ile para kazanıyorsun...:) Bana da karın %10 nunu veriyosun...Way** bu türev finansal araçlarda böyle şeylerdi dimi :):D:D:D:D[/QUOTE]
titan -ik batar mı...:::
[quote=queen;141170]belki aazcık iner sonra çıkar..hazımsızlık yapar valla bu hız..[/quote]
yypv..
[quote=Kennym;141157]625 den kapattım longları :) oh be moralim yerine geldi.. bugun full kusku olmadı arada bı de bız sallamıs olduk..
abka sistemi % kac ortaklıga verirsin :) bak hem bu dunyada hem diger tarafta kazanırsın cok dua ederim :P[/quote]
OOOOOOOOOOOOO olmadı Kennym sisteme ben talip oldum TOKİ seyrantepe ihalesi gibi %50 üzerinde verirsen buyır senin olsun
ahanda mersiyk gelmiş .. hoşgeldin ... bi smac çaksana voba mersi .. 45000 olsun vob .. :o:o:o:o:o
jerfin .. yapma etme ablam .. evde pembeoğlan, bebe ayılar , yılanlar ,çıyanlar ekmek bekler .. :o:o:o
jani ver küsküyü bitsin bu çile .. :o:o:o:o:o:o
[quote=abka;141172]titan -ik batar mı...:::[/quote]
bişey olmaz..bo modelde sadece MMO nun batma ihtimali var..çünkü para onda...ha sistemi aldığın arkadaş da batabilir ama sana ne:) sen kendi sisteminke koşturmay devam: bir ihitmalde para kazanacaksın ekstradan..kayıp ihtimali yok....hatta dur bakayım, ben senin bu sistemden kazanman muhtemel paraları teminat gösterip adına sendikiasyona bile çıkarım uluslararası piyasalara :) ...
(Şaka değil gerçek; Mesela bir banka Kredi kartı alacaklarını teminat gösterip YD dan borçlanabiliyor..Sonra ne oluyor, KK batakları artınca zincirleme haşırtos)
Hareketler sertleşmeye başlıyacak göstergeler tehlikeli bölgeye giriyor asağı hareket olasılığı yukarıya göre baya fazla
[quote=MMO;141173]OOOOOOOOOOOOO olmadı Kennym sisteme ben talip oldum TOKİ seyrantepe ihalesi gibi %50 üzerinde verirsen buyır senin olsun[/quote]
%30 a indirdim teklifi ::: maksat ihale sana kalsın ben oyle bi bakıp cıkayım dedim ihale dosyasına
eldeki tekniğe göre ,veri varsa kötü algılanmalı:::
walla YYPV de ısrar ediyorum..eğer 60000 ltında günlük kapanış olursa, aylardır piyasaların görmediği küsküyü bu hafta görebiliriz
Bir Fantazim Var çocuklar haydi anlat anlat BOB da borsada yenir...
Şimci VOB düşsün 59xxx lere..ben ordan kapatayım şortları..sonra 61000 e kadar tepsin, ben orda ekim vadede kısa açayım..sonra bir daha 59xxx kapasın...çokmu istedim yaww....vadesonu gerginliği aldıda beni
Şu garanla iş c de nevardır bilmem bu gün resmen piyasayı ikisi ile tutuyorlar.
yok düşüşler mıymy..
[IMG]http://i26.tinypic.com/11kbo1e.jpg[/IMG]
sabahki 60 dklığın güncel hali..Derin düşüş için iki eksik kaldı..TGG nin 2 den 1 e düşmesi ve en alttaki indikin 0 ı kesmesi.....ve enteresanki bunların hepsi bollinger kardeşlerin ortancalarının altında saatlik kapanış olması ile mümkün...olacka demiyorum..ihtimal diyorum..
[QUOTE=QUEEN;141183]yok düşüşler mıymy..[/QUOTE]
Ama esaslı diüşüş başlamak zorunda iç c verdiler garanı da verirlerse bu iş tamam
haydaa..yaw niye hep ben yazıyorum bugün yawww...yani anlıyorum mersi ile beni forumda başbaşa brakmaya çalışan arkadaşlar var ama böyle şeylere gerek yok..hem benim başım bağlı artıkın...:) belki mersi ninde bağlı..ama yok yok o hala zengin koca bulmak yerine, sermaye birikimi yapıp vob da yırtmayı düşünüyosa başı bağlı değildir muhtemelen..şeeeeeheeer kızı bu fakire gitmez....ahahahah
yapma PAMBIK etme böyle...15 dklıklarda PU lar oluşmaya başladı..60 dklıklarda ise NU lar var..Bir PU NU savaşı daha kaldıramaz bu forum..yada ne bileyim bir NUI açılımı yapsana..aylardır badem edilen, asimile edilen, esamesi okunmayan NU lar artık su üstüne çıkın, çalışsınlar, artık NU larda yemiş yesin...YAp bir açılım pambık
60400 full long
roketleyebilirler dikkat!
ateşle yaklaşmayın .lelele
5 dak alda duruyo..750 tamamdır
725 filattttt..........
vay beee
çini de böyle yapmışlar..
yurtdışında ne değişti de aldı bunlar.. kafalarına göre oynuyorlar
noldu yaww..sistem hala satta...950 şort yine..olay nedir