-
[QUOTE=hexen;61269]gece flat yatyorum...
mbm system tutundun tebrik :)[/QUOTE]
ögleden sonra dışardaydım..
stop yazmıştım 15 dakikalıga. çalışmamış...
olsaydım 5 dakikalıkta flatlar yada uzunlardım..
ala gelmiş çünkü... 15 satta oldugu için yukardan kısalma imkanımız varmış.....kısmet
şuan satta tekrar
sıfır işlemle devam kısaya hexen dostum...39000 üzerinde maliyet bu düşüşte..
-
15 dakikalıkta dow oboysa 8350 si var gibide...
obo için yer uygunmu bilmiyorum....
-
bilmiomda dow burdan bi topuk atarsa alah kulu tutamaz burayı
ama sankoyal veya destekle olmaz bu iş:)
ağa lazım maraba deil:)
-
Dow konusunda haklısın vobtrader, son bikaç saatte bi acaiplik oldu zaten, eur/usd düştü, dow iyi eksi açtı, tehlikeli bölgede dans ediyolar, akşama kötü bişeymi var yoksa diyorum bende, olsun, en fazla yarın sabah düşerek açılırız:) , saygılar.
-
doce..citi..teb..morgan..garanti bunlar daha tuşa dokunmadı sabahki kısaların üzerine.
-
yurtdışı saatlik yukarı uyumsuzluk potasındaymış bu arada...
teper ama nerden...ve ne kadar teper.ve ne zaman teper.. kapanışamı şimdimi....
o yüzden ben yarım kısa girecegim geceye.
trendden inmek yok...
al verene kadar kısa
-
hayatımın en riskli işlerinden birini yaptım..1.632 den VOBUSD long yaptım ...Bu arada EURUSD intihara gidiyor..1.26 nın altında 1.16 ya kadr boştur..
kapattım longları az olsun ama rahat uyuyayım :)
-
33950 den flatladım..
üçte iki kısa girecegim......
biraz tepsinde..
-
[QUOTE=Astatin;61276]hayatımın en riskli işlerinden birini yaptım..1.632 den VOBUSD long yaptım ...Bu arada EURUSD intihara gidiyor..1.26 nın altında 1.16 ya kadr boştur[/QUOTE]
sabah usd 170 uyanmak isitorum:)
-
[quote=VOBiX;61268]Bu nedir bir ara Andrew mi ne birisinin çatalı diye bir şey geçiyordu o mu?[/quote]
[URL="http://www.investopedia.com/terms/a/andrewspitchfork.asp"][I]Andrew's Pitchfork[/I][/URL]
-
Dolar vobda indikatör long olduğuna göre, akşma dow toparlayacak, yurtdışı iyi olacak, yarın dolar vob düşerek, endeks 30 Aralık kontratlarıda yükselerek açılacak görülüyor, çok zorladılar bu sefer, lakin sabaha dow futur en azından artı olur diye düşünüyorum, endeks kontratlarında şimdilik uzun daha avantajlı görünüyor bende, saygılar.
-
ne oluyor bu andrew'in catalinda? zipkina daha cok benziyor, korktum ben bundan...:)...