33.775 maliyet geceye long .. giriyorum ... iyi akşamlar..
Printable View
33.775 maliyet geceye long .. giriyorum ... iyi akşamlar..
spotta ilk 5 de 9 trilyonluk para girisi beni dusunduruyor.
[quote=Vob Trader;61278]sabah usd 170 uyanmak isitorum:)[/quote]
abi uyanmak için önce uyumak lazım..bu fmaliyetle long kalsaydım uyuyamazdım.. :) sana bol şans..
sistem al verdi..34.000 den..bu arada 3.600 olan aps değişimi -600 oldu..
geceye kısa ..üçte iki
herkese iyi akşamlar.....
[QUOTE=mozkan;61279][URL="http://www.investopedia.com/terms/a/andrewspitchfork.asp"][I]Andrew's Pitchfork[/I][/URL][/QUOTE]
Andrews pitchfork a göre, bizim grafikler cuma günü grafikteki soldan ilk ok seviyelerine ulaşıp, haftaya pazartesi iyi yükselişle açılan bir piyasa olabilir, yada bir gün erken olursa Cuma iyi yukarı yapar gibi, ne dersin sn. mozkan?
Geceye yarım porsiyon kısaldım.
34000maliyet uuzn
Bence bugün Aralık vadeli dolar kontratlarında kısa için fırsat olduydu, endeksi bi bakarsınız gaplı yukardan da açarlar, aşağıdanda, ama dolarda yukarı gidilecek bir durum yoktu diyorum, iyi akşamlar.
[quote=bull market;61287]Andrews pitchfork a göre, bizim grafikler cuma günü grafikteki soldan ilk ok seviyelerine ulaşıp, haftaya pazartesi iyi yükselişle açılan bir piyasa olabilir, yada bir gün erken olursa Cuma iyi yukarı yapar gibi, ne dersin sn. mozkan?[/quote]
bence doğru yorum şudur, bugün destek olan orta band işlevini görmezse, yeni bir çatal çizilmelidir. Orta banda bakıp long girilmez, tepki gelme ihtimali yüksektir deyip, short cover yapılması en sağlıklısıdır.
Dowda 9200 den açılan shortları bu hafta boyunca tutmaya devam. daxta 5000 altı ikinci kapanış bugün olacak olup hedefi 4000 altıdır.
Yarın az yukardan açıp düşüş devam eder diye düşünüyorum.Uzunlar çok riskli bence