[QUOTE=mozkan;141228]pehh usdchf
isviçre mb nin defalarca müdahale ettiği yerdedir, stopa bağlı long deneyeyim bari ;)[/QUOTE]
hani 10.000 puan düşecekti abi vob .. nerde kaldı ayı kardeşliği ..? :o:o:o
Printable View
[QUOTE=mozkan;141228]pehh usdchf
isviçre mb nin defalarca müdahale ettiği yerdedir, stopa bağlı long deneyeyim bari ;)[/QUOTE]
hani 10.000 puan düşecekti abi vob .. nerde kaldı ayı kardeşliği ..? :o:o:o
trade direkten dönmüş.
şartlı emirde çalışmamış..
karışık bir durum var,5 dk lık flat,trade alışta,60 dk lık flat..
[IMG]http://i30.tinypic.com/2f03ths.gif[/IMG]
61175ten flat
selçuklu petron, bi 60xxx hatta 609xxx kapanış iyi motivasyon olurdu diyorumk...hişşş..kime diyorum
Larossian Kocaoğlanın durumu nedir bir grafik atabilirmisin teşekkürler.
satış baskısımı var ne
[QUOTE=MMO;141239]Larossian Kocaoğlanın durumu nedir bir grafik atabilirmisin teşekkürler.[/QUOTE]
kocaoğlan en son sattaydı .. benim bildiğim kocaoğlan en fazla flate geçer .. buradan al vermez .. :o:o
cümleten hayırlı iftarlar .. :o:o:o
balık flatto..cistemler alda..
geceye 225 den full şort...eyü geceler
Geceye kısa herkeze iyi aksamlar hayırlı ramazanlar
dow kapanş tahminim 7500.02 kaıtlara geçsin .. çöküş günü bugün ..şelale şelale şelale :o:o:o
[QUOTE=selçuklu;141245]dow kapanş tahminim 7500.02 kaıtlara geçsin .. çöküş günü bugün ..şelale şelale şelale :o:o:o[/QUOTE]
iyi tahmin..tutar gibi:::
[quote=selçuklu;141235]hani 10.000 puan düşecekti abi vob .. nerde kaldı ayı kardeşliği ..? :o:o:o[/quote]
düşmüyor patron, düşerse tepesindeyim.boks.
[quote=Astatin;141226]şimdii..sistem ikinci kez küçük çaplı çarpıldı...acaba 3 üncüsü büyükmü olacak çarpılmaların..mesle 61100 al 60100 sat gibi..yani diyorum DJ bu gece %1 falan eksi yapsa....burası neolur..öyleya iki hfatda 13000 puan yapan sistemlerin artık çarpılma zamanı geldi..feyk sinyal acaba bu akşam gelen long sinyalmi...CSI İstanbul[/quote]
bıdı bıdı yapma...bıdı bıdı yapma :p
sus şindi edilen karları karıştırma onların hepsi geçmişte kaldı.bundan sonra ne kadar edeceğimiz önemli olan.
geceye LONG kaldım.ucu ucuna LONG.dayak yememiz kuvvetle muhtemel.bu seviyeden yapılan LONG tan ne hayır gelecekse artık :D
sabah açılan SHORT lar 150 pıvan zarar şeettiriverdi.61.000 LONG oldum fakat 1/3 ünü geri 61.250 den kapattım.yusuf yusuf durumları :D
kalan 2/3 61.000 ile devam.muhtemelen bunlarda yarın sabah GAP ile SHORT olur :D
[quote=selçuklu;141245]dow kapanş tahminim 7500.02 kaıtlara geçsin .. çöküş günü bugün ..şelale şelale şelale :o:o:o[/quote]
Azından bal damlıyo :) ama kendımızı darı ambarında goruyormus gıbı oluyoruz bole seylerle :)
[quote=selçuklu;141235]hani 10.000 puan düşecekti abi vob .. nerde kaldı ayı kardeşliği ..? :o:o:o[/quote]
5 inci dalga uzayıp duryo selçuklu :) mozkan naapsın...:D:D..hem ew ile trade edenin başı ve naaşı beladan kurtulmaz :) ya kimdi EW nin re-builder ı olan bir kişi dediydi, bu EW trade yeteneğimi azalttı diye:..:
[quote=Astatin;141250]5 inci dalga uzayıp duryo selçuklu :) mozkan naapsın...:D:D..hem ew ile trade edenin naşı beladan kurtulmaz :) ya kimdi EW nin re-builder ı olan bir hatun kişi dediydi, bu [B]EW trade yeteneğimi azalttı [/B]diye:..:[/quote]
onu diyen glenn neely dir, uzamaya yapacak bir şey yok beklemeye devam, usdchf bakınız please .lelele
[url]http://www.ntvmsnbc.com/id/24994185/#storyContinued[/url]
[quote=SEYYAH;141248]bıdı bıdı yapma...bıdı bıdı yapma :p
sus şindi edilen karları karıştırma onların hepsi geçmişte kaldı.bundan sonra ne kadar edeceğimiz önemli olan.
geceye LONG kaldım.ucu ucuna LONG.dayak yememiz kuvvetle muhtemel.bu seviyeden yapılan LONG tan ne hayır gelecekse artık :D
sabah açılan SHORT lar 150 pıvan zarar şeettiriverdi.61.000 LONG oldum fakat 1/3 ünü geri 61.250 den kapattım.yusuf yusuf durumları :D
kalan 2/3 61.000 ile devam.muhtemelen bunlarda yarın sabah GAP ile SHORT olur :D[/quote]
çarpacaklar sistemleri..çarpacakalrda acaba bu gecemi..lütfen bu gece olsun..sistemim çarpılsın...zebil gibi bir eksi GAP yesin long kapatan sistemim
[quote=mozkan;141252][B]onu diyen glenn neely[/B] dir, uzamaya yapacak bir şey yok beklemeye devam, usdchf bakınız please .lelele[/quote]
ben bilgiliyi gönderisinden anlarım..:D:D:D:D adı bende hatırlamıştımda nelly miydi neely miydi hatırlayamadım bir an... çirkin bir şeydi bu galiba...öyleyse dedikleri doğrudur:D:D:D:D
(Esprik ha bağyan arkadaşlar alınmasın...zaten erkek bu neely, bağyan değil))
[quote=Astatin;141255]ben bilgiliyi gönderisinden anlarım..:D:D:D:D adı bende hatırlamıştımda nelly miydi neely miydi hatırlayamadım bir an... çirkin bir şeydi bu galiba...öyleyse dedikleri doğrudur:D:D:D:D
(Esprik ha bağyan arkadaşlar alınmasın)[/quote]
doğarken erkek doğmuş, sonrasındaki tercihini bilmiyorum haliyle aha da resmi,
[url]http://www.forex-trading-books.com/Glenn-Neely.htm[/url]
[quote=mozkan;141256]doğarken erkek doğmuş, sonrasındaki tercihini bilmiyorum haliyle aha da resmi,
[URL]http://www.forex-trading-books.com/Glenn-Neely.htm[/URL][/quote]
:..::..::..: 60 sn kadar önce update edilmişti...mesaj :..::..:
[quote=rockerrtr;141253][URL]http://www.ntvmsnbc.com/id/24994185/#storyContinued[/URL][/quote]
bu zaten malum olan şey..buu sallamaz kimse...don cansın endustriyal %1 düşsün...1 milyon çiçek açsın
FORUMDAŞLAR;
Bu hafta şans oyunlarının ikisi devretmiş...geçen hafta oynayamadık malum...
Önce 1 ile 14 arasında bir sayı alayım....
Sonra 1 ile 34 arasında bir sayı alayım..her bir kişiden
hadi hadi..üşnemeyim bak..bekliyorum...
GBPUSD ler ve GBPJPY şortlar kapatılmıştır :) fine hit
Allah kahretsin yarın öbür gün [B]9800[/B] e kadar gidecek bu DOW artık bırakmazlar önünde hiçbi engel yok da.. [U]Biz nereye kadar gideriz[/U]..bilmem.. biz biraz fazla şiştik son 1500-2000 63500
felan olabilir...
Oraya kadar [B]FLATTT[/B]
Sonra VOB a ekim sözleşmesi benden taze para girecek :) Açık pozizson sayısı artacak :)
[QUOTE=Astatin;141259]FORUMDAŞLAR;
Bu hafta şans oyunlarının ikisi devretmiş...geçen hafta oynayamadık malum...
Önce 1 ile 14 arasında bir sayı alayım....
Sonra 1 ile 34 arasında bir sayı alayım..her bir kişiden
hadi hadi..üşnemeyim bak..bekliyorum...[/QUOTE]
11
ve
27
asti geyik no pliz lütfen .kom
[quote=mersiyk;141262]11
ve
27
asti geyik no pliz lütfen .kom[/quote]
pliz asti geyik lütfen no :..:
[quote=SEYYAH;141263]pliz asti geyik lütfen no :..:[/quote]
geyik asti no lütfen pliz....
iftarı bekliyorum gözlerim kapalı :D
ya arkadaş buradan LONG mu yapılır beaa.yaptık bir gençlik hatası bedelini ödiycez artık.
cumadan kalan LONG lar güzel iş yaptı.zaten bu trend boyunca tüm kazandıklarımı neredeyse LONG tan kazandım.kaybettiklerimde hep SHORT tan oldu.zaten tersini beklemekte tuhaf olurdu deel mi? :D
+ parantez bir BJK taraftarı olarak takımın gidişatından hiç memnun değilim diğer yandan GS ın oynadığı fusball spielen beni mest ediyor abi.mükemmel oynuyorlar.takım 11 kişi çıkıyor saha 10 kişi oynuyor abi 10 kişi müthiş oynuyor.bi kalecileri var leo franco o yatıyor abi sürekli.adam yata yata para kazanıyor.kaleye top gelmiyor neredeyse.öyle takımda bende kalecilik yaparım abi. :D
imrenerek izliyorum GS ı gerçekten.
kızma [B]mozkan[/B] abi adamlar oynuyor harbiden :D
[quote=SEYYAH;141265]iftarı bekliyorum gözlerim kapalı :D
ya arkadaş buradan LONG mu yapılır beaa.yaptık bir gençlik hatası bedelini ödiycez artık.
cumadan kalan LONG lar güzel iş yaptı.zaten bu trend boyunca tüm kazandıklarımı neredeyse LONG tan kazandım.kaybettiklerimde hep SHORT tan oldu.zaten tersini beklemekte tuhaf olurdu deel mi? :D
+ parantez bir BJK taraftarı olarak takımın gidişatından hiç memnun değilim diğer yandan GS ın oynadığı fusball spielen beni mest ediyor abi.mükemmel oynuyorlar.takım 11 kişi çıkıyor saha 10 kişi oynuyor abi 10 kişi müthiş oynuyor.bi kalecileri var leo franco o yatıyor abi sürekli.adam yata yata para kazanıyor.kaleye top gelmiyor neredeyse.öyle takımda bende kalecilik yaparım abi. :D
kızma [B]mozkan[/B] abi adamlar oynuyor harbiden :D[/quote]
ne kızacam yahu, son 10 senede en çok kime yenilmiş en çok kimden gol yemişlerse gene aynısı olur meraklanma sen, kartalın klavuzu kargaymış naber .lelele
biliyorum don cansın, erken öten horozları kesersin ama, şı ivmeyle devam edip şşööyle 9400 falan kapasan ne süper olur..sistemleri en az 1000 çarparsın :)
bu arada neely ye mail attım, vob un grafiğini gönderdim, neli, noliii bu vob bu uzatmalar falan diye sordum...uzatmalar oynanıyo dedi..onu bizdeki ew cilerde biliyo bilmediğim bişey söyle dedim...çok uzamaz abi dedi...hasta etme beni nelii 1500 puana MC gelii dedim..sanmam dedi...ben DJ in takozunu 3 vakte kadar kırdıracam dedi...adam teorisyen ne bilsin bizdeki 3 kağıtcıları :) sen birde pretcher e sor dedi...ama ptretcher çok medyatik olmuş, en yakın randevuyu 1 ay sonraya veriyorlar.. o zamana kadar VOB da buharlaşmakda var, köşe olmakta..kaldık bizimemektar sisteme..multipass sen bizim herşeyimizsin..
bu arada bu sene açık ara şampiyonuz..rerere rarara
[quote=Astatin;141267]biliyorum don cansın, erken öten horozları kesersin ama, şı ivmeyle devam edip şşööyle 9400 falan kapasan ne süper olur..sistemleri en az 1000 çarparsın :)
bu arada neely ye mail attım, vob un grafiğini gönderdim, neli, noliii bu vob bu uzatmalar falan diye sordum...uzatmalar oynanıyo dedi..onu bizdeki ew cilerde biliyo bilmediğim bişey söyle dedim...çok uzamaz abi dedi...hasta etme beni nelii 1500 puana MC gelii dedim..sanmam dedi...ben DJ in takozunu 3 vakte kadar kırdıracam dedi...adam teorisyen ne bilsin bizdeki 3 kağıtcıları :) sen birde pretcher e sor dedi...ama ptretcher çok medyatik olmuş, en yakın randevuyu 1 ay sonraya veriyorlar.. o zamana kadar VOB da buharlaşmakda var, köşe olmakta..kaldık bizimemektar sisteme..multipass sen bizim herşeyimizsin..
bu arada bu sene açık ara şampiyonuz..rerere rarara[/quote]
çaktırma emme cuma stop yaptı fsp de sağlam dayak yedi neely.lelele
detay:
genişleyen üçgen sayardı fsp de 3. kez üçgen patladı elinde:..:
[QUOTE=SEYYAH;141265]iftarı bekliyorum gözlerim kapalı :D
kızma [B]mozkan[/B] abi adamlar oynuyor harbiden :D[/QUOTE]
gııı...Allah kabul etsin orucunu..61 den longmuşsun gıı duyduğuma göre..oruc başına vurmuş.::::::..besbelli..:D
en büyük cim bom...brv.brv
[QUOTE=mozkan;141269]detay:
genişleyen üçgen sayardı fsp de 3. kez üçgen patladı elinde:..:[/QUOTE]
elinde etiket patlamayan EW ci kaldı mı acaba ?:D
[QUOTE=jerfin;141271]elinde etiket patlamayan EW ci kaldı mı acaba ?:D[/QUOTE]
jerfin dowa bi yumruk atsana .. bebe ayılar aç .. :o:o:o:o:o:o
[IMG]http://www.2flashgames.com/2fgkjn134kjlh1cfn81vc34/flash/f-Kung-Fu-Baby-Bears-5466.jpg[/IMG]
[quote=jerfin;141271]elinde etiket patlamayan EW ci kaldı mı acaba ?:D[/quote]
SELÇUKLU var.lelele
[QUOTE=QUEEN;141270]gııı...Allah kabul etsin orucunu..61 den longmuşsun gıı duyduğuma göre..oruc başına vurmuş.::::::..besbelli..:D
en büyük cim bom...brv.brv[/QUOTE]
quenn iki tekme atsana dowa .. düşsün gavurun borsası mübarek gece .. :o:o:o
[QUOTE=mozkan;141273]SELÇUKLU var.lelele[/QUOTE]
yok abi bıraktım ben ewyi .. söktüm tüm etiketleri .. :o:o:o