geceye dolar uzun giriyorum maliyetim 163 ancak gün boyu endeks kısada olduğum için karlar sigortam:)
Printable View
geceye dolar uzun giriyorum maliyetim 163 ancak gün boyu endeks kısada olduğum için karlar sigortam:)
pek seans içinde yazmamaya özen gösteriyorum sonuçta hayatta hiçbir şey garanti değildir.
ancak pazartesi sabahı daxın aşırı alımda olduğunu yazmak zorunda hissettim kendimi. o kadar dow yazıyon şimdi birde bumu çıktı derseniz. bu piyasalar artık yapışık birbirine.
daxın grafiğindeki bir bozukluk bile dowu etkiliyor maalesef.
8500-8700 arası ana destek. kollanmalıdır. buralardan 7882 ye gelene kadar short açılmamalıdır. short 9600, ve 9200 de açılmıştı zaten, bunun realizesine bakacağız şimdi.
short realize yerim 8200-8350 arası olacaktır.
yeni long açılmayacaktır, dönmesi beklenecek ordan longlanacaktır.
sevgiler.
:confused:[QUOTE=jelibon;61295]pek seans içinde yazmamaya özen gösteriyorum sonuçta hayatta hiçbir şey garanti değildir.
ancak pazartesi sabahı daxın aşırı alımda olduğunu yazmak zorunda hissettim kendimi. o kadar dow yazıyon şimdi birde bumu çıktı derseniz. bu piyasalar artık yapışık birbirine.
daxın grafiğindeki bir bozukluk bile dowu etkiliyor maalesef.
8500-8700 arası ana destek. kollanmalıdır. buralardan 7882 ye gelene kadar short açılmamalıdır. short 9600, ve 9200 de açılmıştı zaten, bunun realizesine bakacağız şimdi.
short realize yerim 8200-8350 arası olacaktır.
yeni long açılmayacaktır, dönmesi beklenecek ordan longlanacaktır.:confused:
sevgiler.[/QUOTE]
yanlış hatırlamıosam artı kapatacak bugün yazmıştınız. yanlışmı hatırlıorum acep
[QUOTE=Vob Trader;61296]:confused:
yanlış hatırlamıosam artı kapatacak bugün yazmıştınız. yanlışmı hatırlıorum acep[/QUOTE]
senden kaçmaz zaten.:..:
yukarıdakiler sonuçta orta vade oluyor ama vixin yüksekliğinden bir anda çok kısa vadeye dönüyor.
bir ara tepki bekedim bugün doğrudur ama olmayınca genel gidişatı değiştirmez, stoploss 125 puandı, hatta alım yapılan yerden (34100) 350 puanda yukarı çıktı ancak ben stoploss oldum. sonra desteğe destek attım, yukarıdan da satıp flat girdim.
benim beklentim 21 ine kadar düşüş ve dibin görünmesidir. adı üzerinde beklenti.
arada yukarı dalga elbette olabilir. bu dibin 7882 altında olup olmayacağına bakacağız.
olmazsa ilk düşüş dalgası bitmiştir, olursa yeni dip arayacağız.
21' i artı eksi 2 gündür.
sevgiler.
seç beğen al.
diğer olasılık ise yeni dibin olmayacağı, 1 inci dalga düşüşün zaten bitmiş olduğu bulunmuş olduğumuz her noktanın ekim 10 da görülen dipten yüksek olduğu dalgalanmalar olacağı ve yükseliş olup nihayetinde 8794 geçilerek esas ayı rallisinin başlayacağı şeklindedir, bu olasılık hep akılda olmalıdır. hedefleri 10200, 11100 ve 11650 dir.
sevgiler.
günlükler al iken ,saatliklerin 8600 üzerinde kalışı poz. uyumsuzluk getirir..ve sert ralli olabilir..en azından günlükler hala al iken saatliklerin max. satışda olmasından dolayı kısayı hiç düşünmedim.zaten sistemde al vermişti..
[quote=abka;61300]günlükler al iken ,saatliklerin 8600 üzerinde kalışı poz. uyumsuzluk getirir..ve sert ralli olabilir..en azından günlükler hala al iken saatliklerin max. satışda olmasından dolayı kısayı hiç düşünmedim.zaten sistemde al vermişti..[/quote]
SN ABKA BURDAN AL VEREN SİSTEMİ ALNINDAN ÖPMEK LAZIM :) 260 HAFTALIK ORTALMAYI 520 HAFTAYA REVİZE ETTİKMİ :) SLM
Dow 8000 I Kırmaya Gidiyor Kanaatindeyim Bakalım
[QUOTE=jelibon;61298]senden kaçmaz zaten.:..:
yukarıdakiler sonuçta orta vade oluyor ama vixin yüksekliğinden bir anda çok kısa vadeye dönüyor.
bir ara tepki bekedim bugün doğrudur ama olmayınca genel gidişatı değiştirmez, stoploss 125 puandı, hatta alım yapılan yerden (34100) 350 puanda yukarı çıktı ancak ben stoploss oldum. sonra desteğe destek attım, yukarıdan da satıp flat girdim.
[COLOR="Blue"][B]benim beklentim 21 ine kadar düşüş ve dibin görünmesidir. adı üzerinde beklenti.
arada yukarı dalga elbette olabilir. bu dibin 7882 altında olup olmayacağına bakacağız.
21' i artı eksi 2 gündür.[/B][/COLOR]
sevgiler.[/QUOTE] Bu beklentin güzel makro olarak destekleyici çok verisi var.
8600 tutundu ayakları var ama 8500 de durur bugün ancak
[QUOTE=jelibon;61298]senden kaçmaz zaten.:..:
benim beklentim 21 ine kadar düşüş ve dibin görünmesidir. adı üzerinde beklenti.
21' i artı eksi 2 gündür.
sevgiler.[/QUOTE]
anladım. tşk ederim. isabetli yorumlarınızdan dolayı tebrikler:)
sistemsiz değilim 15 mav 50 mav kullanıyorum