-
[quote=QUEEN;141270]gııı...Allah kabul etsin orucunu..61 den longmuşsun gıı duyduğuma göre..oruc başına vurmuş.::::::..besbelli..:D
en büyük cim bom...brv.brv[/quote]
ALLAH herkesinkini kabul etsin.
he ne var 61 den LONG um noolmuş? .dng
cuma 59.500 LONG dum sabah 61.000 den kapattım ardından SHORT sinyal geldi 60.850 den SHORT ladım geri LONG sinyal geldi 61.000 LONG olduk.
patlayacaz muhtemelen.yani LONG lar elde patlayacak demek istiyorum :D
FLAT kalcaktım aslında ama sistemden çıktığın zaman geri girmeside zor oliy.
-
[QUOTE=selçuklu;141272]jerfin dowa bi yumruk atsana .. bebe ayılar aç .. :o:o:o:o:o:o[/QUOTE]
bu balyoz dow'un işinin bitirir mi acaba patron.. ben longum ama yeterki bebe ayılar aç kalmasın..:o:o
[IMG]http://www.ressim.net/out.php/i141167_images.jpg[/IMG]
-
59500 kısalarıma devam ediyorum ekim vade tabii..
-
[QUOTE=Larossıan;141278]59500 kısalarıma devam ediyorum ekim vade tabii..[/QUOTE]
ekim vade 35500 uzlaşırız abi yaslan arkaya .. :o:o:o
-
gedik yatırımla çalışan forumdaş varmı?
bağlantı kopması vs... sorun oluyor mu?
burdan veya özelden yazarsanız sevinirim tşk ler
-
[QUOTE=selçuklu;141279]ekim vade 35500 uzlaşırız abi yaslan arkaya .. :o:o:o[/QUOTE]
ben de bu vadede uzlaşacağım 65.000 de...lelele.lelele
-
[QUOTE=jerfin;141281]ben de bu vadede uzlaşacağım 65.000 de...lelele.lelele[/QUOTE]
bi aksilik olmazsa 53.000 uzlaşırız bu vadede jerfin .. geçir balyozu :o:o:o
-
[quote=selçuklu;141282]bi aksilik olmazsa 53.000 uzlaşırız bu vadede jerfin .. geçir balyozu :o:o:o[/quote]
yuru be selçuklu
yanlız dıkkatlı olalıöm balyozu vura vura salak ettınız
ne yapacağı bellı olmuyor
ters tepkı vermesın.lelele
-
[QUOTE=okansak;141283]yuru be selçuklu
[COLOR="Red"]yanlız dıkkatlı olalıöm balyozu vura vura salak ettınız[/COLOR]
ne yapacağı bellı olmuyor
ters tepkı vermesın.lelele[/QUOTE]
:..::..::..::..: selçuklu vur diyor vuruyorum, ben suçsuzum..:o:o:o
-
sabah asyanın durumunu merak edıyorum
futurelerda artı olmazsa
bır mıktar eksı acabılırız nedersınız
-
[quote=okansak;141285]sabah asyanın durumunu merak edıyorum
futurelerda artı olmazsa
bır mıktar eksı acabılırız dıye duşunuyorum[/quote]
trabzonun trabzon olduğu dönemi hatırlar mısınız, neu camp da barcelonaya takmıştı hami dakika 7 yada 10, 1-0 önde trabzon, maç sonu ise barcelona 7- trabzon 1, pehh aklıma geldi nedense:D
-
[QUOTE=mozkan;141273]SELÇUKLU var.lelele[/QUOTE]
selçuklu taktığı etiketi hiç sökmüyor dimi sn.mozkan.:..:
gerekirse 6-7-8 diye devam eder ama yine de değiştirmez projeksiyonu....lelele
-
[quote=jerfin;141287]selçuklu taktığı etiketi hiç sökmüyor dimi sn.mozkan.:..:
gerekirse 6-7-8 diye devam eder ama yine de değiştirmez projeksiyonu....lelele[/quote]
patronda 3 formasyon var itki, üçgen, flat diğer formasyonların canı cehenneme:D
-
vob kapanırken dow 0,6 % + da idi..
asya ve future lar sabah ekstra performans sergilemezse bugünkü en düşük seviyelere doğru gerileyerek başlayabiliriz..?
ancak vade sonu etkisi ile ekstra sağlam durabilir piyasa..
-
yavuzhan yarın ayrışırmıyız
-
[quote=Astatin;141259]FORUMDAŞLAR;
Bu hafta şans oyunlarının ikisi devretmiş...geçen hafta oynayamadık malum...
Önce 1 ile 14 arasında bir sayı alayım....
Sonra 1 ile 34 arasında bir sayı alayım..her bir kişiden
hadi hadi..üşnemeyim bak..bekliyorum...[/quote]
hişşşş
-
[QUOTE=Astatin;141291]hişşşş[/QUOTE]
12...26.uyk
-
[quote=okansak;141290]yavuzhan yarın ayrışırmıyız[/quote]
haftaya cuma günkü dow kapanışlarını fiyatlayarak yüksek başlasakta günün devamında pek pozitif ayrıştığımız söylenemez aslında..
61 bin üstünde satışlar çok belirgindi.
yarın kayıpla başlarız tahminim,günün kalanında pozitif ayrışırmıyız göreceğiz?vade sonu geldiğinden herşey olabilir..
benim satış şartı 60400-500 aralığında ki oda trade için.bu hafta kısada kalmayı düşünmüyorum geceleri.flat iyidir :)
-
Allahım metastocku yukleyebıldım benım ıcın kocaman ınsanlık ıcın kayda bıle gecmeyecek bır adım :::
-
[B]Günaydın,
[U]25 Ağustos Salı [COLOR="blue"]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar
Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/U][/B]
[U]GER GSYH (q/q) (Q2) 9:00 %0,3 %0,3 Yüksek
GER Özel Tüketim (Q2) 9:00 %0,3 %0,3 Yüksek
GER Sermaye Yatırımları (Q2) 9:00 -%2,8 -%7,9 Yüksek
GER İnşaat Yatırımları (Q2) 9:00 %1,9 -%2,6 Yüksek
GER İthalat (Q2) 9:00 -%4,0 -%5,4 Düşük
GER İhracat (Q2) 9:00 -%1,3 -%9,7 Yüksek
GER Yerli Talep (Q2) 9:00 -%0,7 -%1,7 Düşük
GBP BBA Konut Alım Kredileri (Tem) 11:30 37500 35235 Yüksek [/U]
[B]USD S&P/Case-Shiller Bileşik 20 Endeksi (y/y) (Haz) 16:00 -%16,4 -%17,06 Yüksek
USD S&P/Case-Shiller Konut Fiyatları endeksi (Haz) 16:00 139,84 Düşük
USD Tüketici Güveni (Ağu) 17:00 48 46,6 Yüksek
USD Konut Fiyatları Endeksi (a/a) (Haz) 17:00 %0,4 %0,9 Yüksek
USD Richmond Fed İmalat Endeksi (Ağu) 17:00 14 14 Yüksek [/B]
USD 2 Yıl vadeli tahvil ihalesi sonuçları 20:00 Orta
[B][U]Dün IMKB ve VOB kapanışlarda Dow Future[/U]
IMKB:[COLOR="Red"]9544[/COLOR]
VOB: [COLOR="red"]9550[/COLOR]
Bol Kazançlar..[/B]
-
-
Çin borsası iki haftada %2o küsür düşmüş..biz neden düşmüyoruz ayuuuu!!!
Yılsonuna doğru faiz arttırımları başlaması muhtemelmiş, hatta İsrail MB faiz arttırmış bile....düşelim artık ayuuuuu
-
[quote=Astatin;141297]Çin borsası iki haftada %2o küsür düşmüş..biz neden düşmüyoruz ayuuuu!!!
Yılsonuna doğru faiz arttırımları başlaması muhtemelmiş, hatta İsrail MB faiz arttırmış bile....düşelim artık ayuuuuu[/quote]
ayu kardeşliği :dü::dü: tüm ky ler birleşip piyasada ayu dalgası estirsek , halkların kardeşliği gibi utopik oldu buda bea :)
-
Günaydın hayırlı işler arkadaşlar
-
-
hahahaa...sistemim çarpıldı çok mesudum.. astatin şortları 400 den kapatır..825 puanı cebe koyar
-
[QUOTE=Astatin;141301]hahahaa...sistemim çarpıldı çok mesudum.. astatin şortları 400 den kapatır..825 puanı cebe koyar[/QUOTE]
şimdi sat verdi..çarpılmazsa niye çıktın...
-
[quote=QUEEN;141302]şimdi sat verdi..çarpılmazsa niye çıktın...[/quote]
benimki henüz sat vermedi..sat verirse çarpılmış olcak...dedimya sistyemler 10000-13000 puan yaptı..aralıksız 8 doğru sinyal verdi..2 tane küçük zararlı sinyal..artık çarpılmaları lazım biraz...hem 825 puan güzeldir :)
-
-
500 long..sistem hala long olduğundan
-
kriz ne abi krizde neymiş..yemişim krizi...varsınb MB ler faiz arttırsın noolcak demekki işler yoluna girmeye başladıki faiz arttırıyorlar deriz. :) hem zaten borsadaki yükselişin arkasında rockefeller varmış..bop projesinde türkiye ve akp kritik rolde olduğu için piyasayı ve hükümeti güçlü tutuyormuş..700 milyon dolarla çeviriyomuş bizim piyasaları :) bu da komplo teorisi :)...long tabi abi...
-
60525 destek olduğundan oraya kadar verip tekrar alıyorlar dikkat edin çarpılmayın..
Bol kazançlar...
-
gut mornik VOBORSA,
hayırlı ve bol kazançlı bir gün dilerim herkeşe.
LONG lar patladı.ben biliyordum beyle olacağını.dün zorlandı çünkü 61.300 de.
-
şaka bir yana, sistem gap a rağmen sat vermediği için longa döndüm..geçen hafta bunu iki kere yaptılar ..800 ters gap sonra 2500 yukaarı...belki 3 üncü kez yaparlar
-
neely den haber geldi, artık ew nin 5 ncidalgası istediği kadar uzayabilcekmiş..hatta sonsuza kadar :) 66000 yeter bence :)
-
[quote=Astatin;141311]neely den haber geldi, artık ew nin 5 ncidalgası istediği kadar uzayabilcekmiş..hatta sonsuza kadar :) 66000 yeter bence :)[/quote]
ben long girdim 500 den sımdı shortcular yasadı :) hadi iyisiniz gene piyasa benim tersimde olucak bu saatten sonra :::
-
fxci yerleşemedinmi hala gız..analiz bekleyor graliçe..
-
[quote=Larossıan;141308]60525 destek olduğundan oraya kadar verip tekrar alıyorlar dikkat edin çarpılmayın..
Bol kazançlar...[/quote]
Larossian Kocaoğlanın durumu nedir grafik atabilirmisin?
-
800 flat..histemli..tırstım...+1125
-
850 tekrar longççuçar burası :) sistem dün verdiği alı koruyor