ula yohsa 98 in sanatçıları mı devrede...eğer eyleyse var ya....dng
Printable View
ula yohsa 98 in sanatçıları mı devrede...eğer eyleyse var ya....dng
[quote=obsidyen;449473]ula yohsa 98 in sanatçıları mı devrede...eğer eyleyse var ya....dng[/quote]
neeey?:o
[QUOTE=obsidyen;449473]ula yohsa 98 in sanatçıları mı devrede...eğer eyleyse var ya....dng[/QUOTE]
1998? 98.000? hangısı hacı? :)
tehlikeli gün... Başbakan Vekili-Reisi Cuhur görüşmesindne bişi çıkar mı? Başgan yokken ona rağmen bir karar çıkar mı? Başgan yumuşar mı? düşünceleri var şinci herkesin kafasında..Adam yukarı aşşa bunu kullanacak KY dövmek için...Bir de tabi, piyasa gideceği yöne gider sorunsalı var (gezi hikaye biz çıkıyoz hacı diyen ağalar varmı hacı)
günlük alt boll band 99500 lere inmiş...değdirmek isteyebiir at least
[QUOTE=Astatin;449490]tehlikeli gün... Başbakan Vekili-Reisi Cuhur görüşmesindne bişi çıkar mı? Başgan yokken ona rağmen bir karar çıkar mı? Başgan yumuşar mı? düşünceleri var şinci herkesin kafasında..Adam yukarı aşşa bunu kullanacak KY dövmek için...Bir de tabi, piyasa gideceği yöne gider sorunsalı var (gezi hikaye biz çıkıyoz hacı diyen ağalar varmı hacı)[/QUOTE]
İsterse meteor düşsün hacı, çıkacağı varsa çıkar.Piyasa kimseyi tınmaz.Birileri biz bunu bunu yaptık ondan böyle oldu der sadece :D komplo teorisi gibim oldu ama büyle bu işler :..:
[QUOTE=obsidyen;449473]ula yohsa 98 in sanatçıları mı devrede...eğer eyleyse var ya....dng[/QUOTE]
Bi assolist var ama, benim tahminim 2006 nın sanantçıları, o zaman carry trade türküsünü çalmışlardı, şimdide money trend türküsü olur heralde :)
her şeye gebe bi piyasa...piyasanın kendisi bile nasıl gelişeceğini bilmiyor şincik.. kalıb ise her şey olabilü konumunda...yani alıcı ve satıcıların dansına göre şekil alacak..;)
yannuz bu dans ne kadar sürecek...başganın sayımı mı ilerliyor acaba..:confused: zaman her şeyin ilacı...görecuukk;) başgan bi ara ortodox kilisesinde çok ayine katılmıştı..vaftiz etmiş olabilüler oni o yüzden ben katılmiciimm oa..:..: ama en böyük başgan bizim başgan...brv.brv.brv:D:D
[quote=Astatin;449497]günlük alt boll band 99500 lere inmiş...değdirmek isteyebiir at least[/quote]
ula oraya değdirse ben de ona değdireceydim...99600 de satışlarım vardı... kalmış garibanlar..üğ[url]www..şinci[/url] şort
Geceyi bekleyin...
[quote=ERK;449540]Geceyi bekleyin...[/quote]
gece ne ola ki
[QUOTE=Se_M;449543]gece ne ola ki[/QUOTE]
ERK geceyi beklemeden poz almaz :..: İlk başlarda tırstık ama durumun piyasalarla alakalı olduğunu anlayınca rahatladık..
[quote=Se_M;449543]gece ne ola ki[/quote]
beklemek lazım:p
puros naturalles (acil yardım opsiwan..98400 ve 99600 den iki parti ortalama 99000 den şortum..tostumu yedim bekliyorum...occupy vob)
[quote=Astatin;449490]tehlikeli gün... Başbakan Vekili-Reisi Cuhur görüşmesindne bişi çıkar mı? Başgan yokken ona rağmen bir karar çıkar mı? Başgan yumuşar mı? düşünceleri var şinci herkesin kafasında..Adam yukarı aşşa bunu kullanacak KY dövmek için...Bir de tabi, piyasa gideceği yöne gider sorunsalı var ([B]gezi hikaye biz çıkıyoz hacı diyen ağalar varmı hacı)[/[/B]quote]
var dedim... 50 pot açılış..50 daha arttırdım..henüz rest medim...restebilirim..pass/fold a bilirim de.dng
[QUOTE=Astatin;449555][quote=Astatin;449490]tehlikeli gün... Başbakan Vekili-Reisi Cuhur görüşmesindne bişi çıkar mı? Başgan yokken ona rağmen bir karar çıkar mı? Başgan yumuşar mı? düşünceleri var şinci herkesin kafasında..Adam yukarı aşşa bunu kullanacak KY dövmek için...Bir de tabi, piyasa gideceği yöne gider sorunsalı var ([B]gezi hikaye biz çıkıyoz hacı diyen ağalar varmı hacı)[/[/B]quote]
var dedim... 50 pot açılış..50 daha arttırdım..henüz rest medim...restebilirim..pass/fold a bilirim de.dng[/QUOTE]
bingo!!! pardon yaw, o başka oyundu :p:D
hacı,
olaya şu şekilde bakmak istiorum
[IMG]http://i44.tinypic.com/2w53p68.png[/IMG]
hacı şinci dönüp eksi kapatıyomuş filan..dünkü volenin üstüne bu da olursa kendime 1 hafta tatil veririm..sonra dayanamayıp ertesi gün yine işlem yaparım valla..söz valla..yaparım..hehe
abaw böğürdü ayı
[QUOTE=Astatin;449561]hacı şinci dönüp eksi kapatıyomuş filan..dünkü volenin üstüne bu da olursa kendime 1 hafta tatil veririm..sonra dayanamayıp ertesi gün yine işlem yaparım valla..söz valla..yaparım..hehe[/QUOTE]
vol geçen aylara nazaran bayaa yükseldi yani yapabilir o dediğini
[quote=flexy;449563]abaw böğürdü ayı[/quote]
neredeyse graşuyorduk ayyyuuu..du bakali..don cansından umutluyum
alacaktık 0 800 puanı..üw
bi formasyon daha yapıo sanırım. onu bi tımamlasın bakiciyik nereye gidecek
[quote=flexy;449571]bi formasyon daha yapıo sanırım. onu bi tımamlasın bakiciyik nereye gidecek[/quote]
geceyi bekleyelim bence
5. günün şafağında doğuya bakalımmı hacı..gelir mi gelir ** :) hehe
yada ikisini birleştirelim filex... önce geceyi bekleyelim, 5 inci gece geçince şafakta doğuya bakalım..yannız bugün kacıncı gün acaba..2 mi 3 mi 4, mü..ula şu ew ciler her yerde karşımıza çıkıyor ya la..burdada 5 gün..
(Hörmetler selçuklu king)
ses ver filex..gorkuyorum.. 800 puan teklif etti almadık..400 teklif etti almadık..kutudan kapak çıkmasın hacı sonra..-200 telif ediyor şu anda..-1000 e çıkarsa çok aybolur şahsen..amaın..gayahan gelmiş ya la
ivit diğer iki posta kadar şort daha açtım şinci 675 den..etti ortalama 99300 ler..galdıraç 4...gurtar bizi fileks, gurtar bizi opsi..bu ** dow ne zaman düşecek daaa
dow %2 eksi kapasın, von -1800 açsın.. 40 kere derske olur belki
Hacı, geceyi bekliom :D usdtry runing to do something in the morning at the corner :)
La runing dediğim dakka döndü :)
HAcı,
Günlük boll. band. kenara çekildi. Artık ben karışmıyom diyor..Tam fiyatla beraberim aşşada gitse yukarı da gitse benle alakası yok diyor..eşhedü...
Ya bu arada Şafak da gelen giden gördün nü hacı...
ulem bu fileksi de rantiye midir miras yedi midir nedir agadaş...bi var bi yok mesaide..hehehe
[QUOTE=Astatin;449646]ulem bu fileksi de rantiye midir miras yedi midir nedir agadaş...bi var bi yok mesaide..hehehe[/QUOTE]
.dng.dng.dng.dng patronun oğluyum abi.. sabahtan ne olup bitiyo bi özet alayım dedim bayaa bişi varmış anca geldim :D
Dışarda görünüm şu şekilde hacı.
Hepsi saatlik..
SPX : [IMG]http://l1306.hizliresim.com/1b/5/ntkt9.png[/IMG]
DJI : [IMG]http://o1306.hizliresim.com/1b/5/ntktn.png[/IMG]
DAX : [IMG]http://l1306.hizliresim.com/1b/5/ntktv.png[/IMG]
Bizde aylıkta cci aşırı alımdan kurtuldu.Karar yerelerinde sanırım endeks..Selçuklu patron d bitti e deyiz dediydi.CCI rahatladı oraları gözüne kestirmiş olabilir.
Not düşekte : Yatırım tavsiyesi değildir.Hatta tavsiye bile değildir
Bi kahve alayım geliyorum patronaj :)
Bana diyo kendi yok :D cık cık cık
[quote=flexy;449659]Bana diyo kendi yok :D cık cık cık[/quote]
Ha yoh be burdayım..Gezi Parkı topiğini açıyodum:D
[QUOTE=bull market;385147]Şubat vade 62475 maliyetli longlarla yola devam:) uzlaşma 62225 oldu.
sanal portföy sanal longlarla ne bir adım ileri ne bir adım geri gider oldu.
ama yurtdışında ralli beklentim devam ediyor
dow 14000 yolcusu, 4-5 ay içinde soluğu 14000 de alacaktır..
bizimkilerde çukurdan nasıl çıkar hesabını yapsın artık.
şeytan diyor bırak sanalı dal ne varsa
çukuru derinleştirirlerse neden olmasın:)
aşağıdaki grafta fiyatlar sarı kanala girersede düşünürüm bişeyler..gibi gibi planlıyorum.
Grafik endeks 100 ün dolar bazlı grafıdır, endeks 30 unda pek farkı yok..
[IMG]http://i43.tinypic.com/sln34h.jpg[/IMG]
Grafikte görüldüğü üzere ortadaki sarı bant trendin kendisi oluyor, bull market yorum farkıyla
Bu orta bandın aşağıya kırılmasıyla palazadeler oluşturdukları çukurlukta malı kaptığı gibi fiyatları tekrar orta banda atmakta, sonrada bandın üstüne yada bir üst banda balon yapmaya götürmekteler.
En üst band görüldüğü üzere balonların yapıldığı, malların fazladan itelendiği band.
Ortadaki sarı bandı şimdiye kadar 5 kez aşağıya kırarak çukurluk yapmışlar..sonrası malum
Bu olaylara bakalım
1- 1998 yılı Ağustos ayı, develüasyon artı Saddam Kuveyt e girer kriz..
2- 2001 Şubat ayı anayasa kitapcığı kafaya fırlatılır kriz+ develüasyon..
3- 2006 Mayıs ayı Carry trade krizi +japon ev kadınları ne yapıyor anlaşılır..
4- 2008 Eylül ayı lehman brothers batar.
5- 2011 Ağustos ayı ABD nin notu düşer global ekonomik riskler artar.
Epey ucuz seviyelerden sanal long taşıdığımı düşünüyorum..[/QUOTE]
[B]2012 Ocak ayından itibaren aylık dolar bazlı garfiği takibe almaya başlamıştım, o zamandan bu zamana sırasıyla grafları aşağıya veriyorum.En son güncel halide en alttakdir.[/B]
[IMG]http://i40.tinypic.com/2iv213m.jpg[/IMG]
[IMG]http://i43.tinypic.com/2a6jyo8.png[/IMG]
[IMG]http://i41.tinypic.com/34eqgyp.png[/IMG]
Son grafı iyice renklendirdim neşeli graf olsun ve çızıklarla işaretler aslında hepsinin bir anlamı var.
Gelinen son durumda 4,3 cent seviyeleri önemlidir, aşağıda yükselen destek kırmızı çizgi, yukarda direnç ve sıkışma bölgesi, hangisi kırılırsa dikkat olunması gerketiğini hatırlatmakta, sarı bandın üstünden altına doğru bir hareket 4,3 centin altında kalınmaya devam edilmesiyle mümkün görünüyor, sarı bandın kırılması bugüne kadar hep önemli olaylar neticesinde olmuştu, bunu ilk grafta 5 madde halinde ele almıştım, bakalım gelişmeler henüz taze, herşey olabilir.
Henüz 4,3 cent civarındayız, Fakat HAZİRAN ayına girildiği gibi aşağıdaki indiğin 4,3 cent seviyelerine geldiğinde tehlikeli bi şekilde kesişme yapması son derece anlamlı, Haziran ve temmuz takip edilmesi gereken aylar oldu, dolar bazlı aylık grafın bu hale gelmesinde Dolar/TL ninde yükselmesinin payı olduğu unutulmamalı ve dikkate alınmalı diyyorum.