[quote=MMO;141475]Ağustos ve Ekimde kademeleri verebilirmi bir arkadaş teşekkürler.[/quote]
[IMG]http://i32.tinypic.com/2qjw309.gif[/IMG]
Printable View
[quote=MMO;141475]Ağustos ve Ekimde kademeleri verebilirmi bir arkadaş teşekkürler.[/quote]
[IMG]http://i32.tinypic.com/2qjw309.gif[/IMG]
vob kapanış tahminim 58.775.00 kayıtlara geçsin .. :o:o:o:o:o:o
[QUOTE=Astatin;141473]15 dklılarda PU oluşmaya başladı..bu çalışırsa şortlar ayva...yok çalışmazsaki, bu çook uzun zamandır çalışmayan iljk PU olur ve 59xxx olur...[/QUOTE]
çalışmaz patron... yemişim PU yu .. şelale şelale şelale .. :o:o:o
Vayyyyyyyy fxci kardeşimiz gelmiş ne tatildi kardeş öyle özlettin kendini yavuzhan pasta içinteşekkürler.
60425ten tüm longlar kapatıldı
[QUOTE=MMO;141481]Vayyyyyyyy fxci kardeşimiz gelmiş ne tatildi kardeş öyle özlettin kendini yavuzhan pasta içinteşekkürler.[/QUOTE]
tatilden geldim siteye giremedim hapisteymişim gibin hissettim abey ::: emme alışmışık förüme :::
ahanda bu küskü güzel oldu ... ..:o:o:o:o:o: kim verdiyse teprik ederim .. üüü
[quote=haguan;141471]Alıntıladığınız analiz görevini tamamladığına göre biraz daha uzaktan bakalım.
60950 artık shortcuların dikkat etmesi gereken önemli bir nokta.
60950 ye kadar yukarı atakları shortcuların normal olarak görmesi doğru olmalı.
60950 ye kadar çıkışın ardından 59500 seviyesine kadar düşüş olası gibi gözüküyor.
59500 seviyesine kadar düşüş yaşar ve aşağı kırılım görürsek bu sıkıntılı bir aşağı atağın habercisi olacaktır. Neden sıkıntılı derseniz, bir çok ara dinlenme noktası mevcut .
Ara dinlenmelere rağmen 57200 seviyesine kadar rahatça ilerleyebilir.
Şu an için 60950 seviyesi önemle izlenmeli ve 60950 üstünde yukarı yönlü abartılı hareketler görebilmemizin olası olduğu aklımızdan çıkmamalı. Çünkü ilk etapta 62350 seviyesi bizi kollarını açarak karşılayabilir.
[IMG]http://i31.tinypic.com/14k8sjs.png[/IMG][/quote]
saol abi .brv
60325 ten ilave short !
saatlikte satışta..
[QUOTE=fXci;141483]tatilden geldim siteye giremedim hapisteymişim gibin hissettim abey ::: emme alışmışık förüme :::[/QUOTE]
hoşgeldin:)))jani.lelele ölümüne..şortuz ...:::
[QUOTE=QUEEN;141487]hoşgeldin:)))jani.lelele ölümüne..şortuz ...:::[/QUOTE]
graliçhemben efiksçi le ::: gözler şeşi beş göreyor galibe :::
[QUOTE=fXci;141488]graliçhemben efiksçi le ::: gözler şeşi beş göreyor galibe :::[/QUOTE]
sana hoşgeldin dedim da....:::
janiye şort dedim da..+.
fx çi hoşgeldin !
en uzun tatili sen yaptın şimdiye kadar,ama şövalye tahtına göz dikti :)
iyi dinlenmişsindir.yapıştır bir anna sistemide görelim,özledik..
fxci gız flatmısın doğru söle..
[QUOTE=YAVUZHAN;141490]fx çi hoşgeldin !
en uzun tatili sen yaptın şimdiye kadar,ama şövalye tahtına göz dikti :)
iyi dinlenmişsindir.yapıştır bir anna sistemide görelim,özledik..[/QUOTE]
yok yok annayı boşadım ben abe ::: ölmek var dönmek yokh annaya ::: teknik treyd den başkası yalan..
sistemlerle elimi kolumu baglayamam :::
[QUOTE=QUEEN;141491]fxci gız flatmısın doğru söle..[/QUOTE]
karar yeresindeyim dahan karar veremedim ::: verdiğim zeman şeyle gözel bi analiz edecem tüm forum faidelensin gari
sayın queen kralıcesı, acık bufeden vazgectık barı ramazan cadırı kur, tente de olur, orucu gece tutanlar ıcın de iftar saatını 12,00ye al bari
cıkcık,
kazandıkca cımrılestınız hanımım..
dobo yapmaya çalışcek bu...belli..başaramayacak bemce..bugün longlar ütülmesi lazım bakalım..
[quote=QUEEN;141487]hoşgeldin:)))jani.lelele ölümüne..şortuz ...:::[/quote],
ha ha ha...short eyidir....yaz cunki....hevalar sicak....
ben 1350 puanini aldim deccalin....izliyorum sincik...amerikan verileri gelsin bi....yeniden duhul olacagim...bu deccala bi damla guvenim yok queen....
[QUOTE=tuareg;141494]sayın queen kralıcesı, acık bufeden vazgectık barı ramazan cadırı kur, tente de olur, orucu gece tutanlar ıcın de iftar saatını 12,00ye al bari
cıkcık,
kazandıkca cımrılestınız hanımım..[/QUOTE]
keşke kaznsakda kursak..valla ben aracıya çalışıyorm..onlar kursun çadırı..ne geldin sen şortcu..yok bitti de hadi güle güle..ütülürsün bak bu saatten sona..
fxci 2 denyle çok zevkli oluyore van münüt..flat kalma alıştıma yap:D
[quote=QUEEN;141495]dobo yapmaya çalışcek bu...belli..başaramayacak bemce..bugün longlar ütülmesi lazım bakalım..[/quote]
Bırak allasen dobo yu sortu, ramazan.. cadır.. tente.. ıftar.. beleş yemek...
[quote=QUEEN;141497]keşke kaznsakda kursak..valla ben aracıya çalışıyorm..onlar kursun çadırı..ne geldin sen şortcu..yok bitti de hadi güle güle..ütülürsün bak bu saatten sona..
fxci 2 denyle çok zevkli oluyore van münüt..flat kalma alıştıma yap:D[/quote]
cık,, ben vobu bosadım, tovbelıyım, bır daha mumkunatı yok, beceremedık demek, ısrar etmenın alemı yok, py ye aracı kuruma ütüleceğime catır catır ben yıyorum sımdı,
ben calısayım py yesın, yok valla, maymunun gozu acıldı, sızı de allah kurtarsın ne dıyem..
[QUOTE=tuareg;141498]Bırak allasen dobo yu sortu, ramazan.. cadır.. tente.. ıftar.. beleş yemek...[/QUOTE]
bildiğin çadır varsa bende alam.. enüştenü gideyim ..:D:D
snıfff snıfff, pıyasada sort havası var :(
bunu vobda tescıllı zarardayken kacan bırı olarak dıyorum, dıkkate almakta fayda var,,
snıff snıffff, mıs gıbı short kokuyo valla:(
[QUOTE=tuareg;141499]cık,, ben vobu bosadım, tovbelıyım, bır daha mumkunatı yok, beceremedık demek, ısrar etmenın alemı yok, py ye aracı kuruma ütüleceğime catır catır ben yıyorum sımdı,
ben calısayım py yesın, yok valla, maymunun gozu acıldı, sızı de allah kurtarsın ne dıyem..[/QUOTE]
doğru diyosun..bakalım..bizde bıraksak iyi..kötü alışkanlık valla..üüüüüü
panik yok kısa devam :)
61 bin yanarsa nasip değilmiş der stop oluruz..
valla vobu bıraktım hıc ılgımı cekmıyor artıkın, bır de sigarayı bıraksam piliç kurban edıcem
sahı bu short long felan dıyorsunuz, nedır o? piyasa ıle bır ılgısı var mı?
bakınız ne kadar uzak kalmısım:) işte kanıtı.
tam benım gunummus bugun, 60200den short acıp 60500den kapatır ne guzel 300 puan zarar yazardık, py şansına kussun artık:)
[QUOTE=tuareg;141504]valla vobu bıraktım hıc ılgımı cekmıyor artıkın, bır de sigarayı bıraksam piliç kurban edıcem
sahı bu short long felan dıyorsunuz, nedır o? piyasa ıle bır ılgısı var mı?
bakınız ne kadar uzak kalmısım:) işte kanıtı.[/QUOTE]
boşver uzak kal..bi başladınmı bırakamazsın..çektinmi bakıyım aracıdan paranı..bakıyım ne kadar kararlısın..
[quote=QUEEN;141505]boşver uzak kal..bi başladınmı bırakamazsın..çektinmi bakıyım aracıdan paranı..bakıyım ne kadar kararlısın..[/quote]
Para cekmek ne kelıme ablam, hesabı bıle kapadım, cıddıyım, asla voba bulasmam, 93lerde mark dolar parıtesınden bı ev bı araba kazanınca ulan bu vob peynır ekmek dıye şeyettım ama, değilmiş:D
[QUOTE=tuareg;141506]Para cekmek ne kelıme ablam, hesabı bıle kapadım, cıddıyım, asla voba bulasmam, 93lerde mark dolar parıtesınden bı ev bı araba kazanınca ulan bu vob peynır ekmek dıye şeyettım ama, değilmiş:D[/QUOTE]
eee...burası böle..emenetler gün geliyo veriliyo..kazandım diyen sevinmesin..:(
hooop vob gidiyoo..istop benn..
[quote=QUEEN;141507]eee...burası böle..emenetler gün geliyo veriliyo..kazandım diyen sevinmesin..:(
hooop vob gidiyoo..istop benn..[/quote]
snıff snıfff, mıs gıbı short valla:)
hadı herkeşe bol kazanclar...
ahanda fdow elmas oldu .. ewye göre üçgende olabilir ama ewci değilim ben o yüzden bence elmas.... :D:D:D
ekim uzlaşmaya ... kısayım şelale şelale şelale ... :o:o:o:o:o
[URL=http://img217.imageshack.us/i/adsz1rbb.jpg/][IMG]http://img217.imageshack.us/img217/5272/adsz1rbb.jpg[/IMG][/URL]
çok enteresan bi durum var,hem trade hem saatlik satışta olmasına rağmen piyasa 500 puan zıpladı..
kapanışa kadar epey volatil bir piyasa olacak muhtemelen.
girecemde veriden korkuyorm..yyaa..biri akıl versin...giriyimi
750 üstü üww..61400 göstertirrimikine..
pitrol geberik..dowu gebertirler..biz ayrı zaten..
5 dak al okunu çıkattırdılar..basarlar..şimdi
Yavuzhan mümkünse iki vadeyi tekrar verebilirmisin
5-15 dkjsistemlerim satta .kısa devam .. projeksyon belli .. kocaoğlanda kesin sat vermiştir .. larossian abi nerdesin .. :o:o:o:o:o:o
[quote=jani;141472]15 30 a yaklastıgımızda....60 900 ü asacaktır....veriden önce...[/quote]
60 775 e geldi....veriye 7 dakika var....