[QUOTE=jerfin;61377]tamam o zaman bu forumda çoğunluk ankara'da.. il belli olmuştur:..:[/QUOTE]
evet ankara da bir toplantı organizasyonu düzeni atalım :) moderatörler ne der bu işe
Printable View
[QUOTE=jerfin;61377]tamam o zaman bu forumda çoğunluk ankara'da.. il belli olmuştur:..:[/QUOTE]
evet ankara da bir toplantı organizasyonu düzeni atalım :) moderatörler ne der bu işe
[QUOTE=Vob Trader;61376]çoğunluk nerdeyse o ilde olur :) ben ist diye biliodum çoğu kişiyi[/QUOTE]
nasıl olsa herkes gelmeyecek, banada yer farketmez, imkan var imkan yok.
gelmek isteyenler yer belirtsin bir bakalım, sonra tarihe bakarız.
[quote=mordak;61354].brv.brv.brv.lelele[/quote]
evet evet..sonuçta dj ciddi toparlayacak dediğimde %3.5 eksiydi..nerdeyse sıfır oldu.. :=) bildi sayılıyorumdimi şimdi..toparlamış kapatacak demedim sonuçta toparlayacak dedim...neyse..flat e davulun sesi hoş gelir :).lelele.lelele.lelele.lelele.lelele
[QUOTE=jelibon;61380]nasıl olsa herkes gelmeyecek, banada yer farketmez, imkan var imkan yok.
gelmek isteyenler yer belirtsin bir bakalım, sonra tarihe bakarız.[/QUOTE]
evet. çoğunluk nereyi isterse tabikide:) yarın seans içi çoğunluk burdayken bi sorarız gene
[QUOTE=jelibon;61369]ayıp ediyorsun borcum Caretteya, ama herkes benden.[/QUOTE]
Teşekkürler ama herkes kendi hesabını ödese rahat olur yarın vobdan 10 taneyle 100 puan alırız efg ısmarlasın iskenderi:)
[QUOTE=QUEEN;61383]Teşekkürler ama herkes kendi hesabını ödese rahat olur yarın vobdan 10 taneyle 100 puan alırız efg ısmarlasın iskenderi:)[/QUOTE]
ben angara olusa ev sahibiyim diye dedim.:..:
[QUOTE=jelibon;61384]ben angara olusa ev sahibiyim diye dedim.:..:[/QUOTE]
Önemli bişey çıkmazsa atlar gelirim annem babam orda
EVET ankara daha iyi gibi sanki çoğunluk açısından da:)
kimler geliyorsa listeye adını eklesin bakalım kaç kişi
QUEEN
VOB TRADER
JELİBON
[QUOTE=QUEEN;61387]kimler geliyorsa listeye adını eklesin bakalım kaç kişi
QUEEN
VOB TRADER
JELİBON[/QUOTE]
evet bi gelicekleri görelim yarın da duyururuz seans içi listeyi iyi olur:)
[QUOTE=QUEEN;61387]kimler geliyorsa listeye adını eklesin bakalım kaç kişi
QUEEN
VOB TRADER
JELİBON[/QUOTE]
beni de ekleyin..
QUEEN
VOB TRADER
JELİBON
JERFİN
geceden 4 olduk:)