way beee..don cansın ya bu akşam %2 çıkarsa......ya %2 düşerse.....:)
Printable View
way beee..don cansın ya bu akşam %2 çıkarsa......ya %2 düşerse.....:)
[QUOTE=Astatin;141562]way beee..don cansın ya bu akşam %2 çıkarsa......ya %2 düşerse.....:)[/QUOTE]
asteton olm geceye pozisyonda gircek kader enayimi sandın sen bieni :::
çökecek başka yolu yok
[QUOTE=Astatin;141562]way beee..don cansın ya bu akşam %2 çıkarsa......ya %2 düşerse.....:)[/QUOTE]
kara çarşamba olacak %5-10 düşer bence dow .. dow kapanış tahminim .. 8750.75 kayıtlara ageçsin .. :o.o:o:o
60400 tutmak için hayvani bir savaş veriyorlar :)))
mıy mıyda mıy mıy..veriye dikkat..
gel gel mama verecegim...in in acitmiyacagim ha ha ha....
400den shortlar flat oldu
karlar cebe
bugun forumda sorun mu vardı gun boyu ?
bu kadar süper verilerle dowun uçması gerekmezmiydi??? Heleki vobun??? Bu işte bi terslik var ama ne????
kapattim....
dunden bugune toplam 1750 puani...SHORTTAN CEPCEGIZIME KODUM....yeter....
waaaayyy beee..dj bu akşam mesela %2 düşse..yarın 1200 eksi gap eder burası..longcular ağlar..flatciler cesaret edemez..sonra %5 düşer falan..selçuklu patron nasıl proceksiyon..seninkiler gibi şekilli mekilli değil ama
yarin...
60 900 acip 61 300 ihtimalini kullanmak uzere...geceye flat girmeyi sectim....
geceye spreadde girdim .. ekim kısalara dokunmayacağım .. ağustosta trade ederim yarın .. cümleten hayırlı iftarlar .. :o
[QUOTE=Astatin;141573]waaaayyy beee..dj bu akşam mesela %2 düşse..yarın 1200 eksi gap eder burası..longcular ağlar..flatciler cesaret edemez..sonra %5 düşer falan..selçuklu patron nasıl proceksiyon..seninkiler gibi şekilli mekilli değil ama[/QUOTE]
güzel projeksyon değil abi .. ben spread girdim çünkü :D:D.. mümüknse bu gece dowda atraksiyon falan olmasın ... :o:o:o:o
trade ve 60 dk lık aynı yönde,satışta kapadı..
geceye kısalarla devam...
yarın 60900 üstüne atarsak stop olur veririz avantajı geriye..
kapanışa doğru iyi aldılar. bunu izlemek lazım..
dow cumaya kadar kapanış tahminim 9780
[QUOTE=booth;141571]bu kadar süper verilerle dowun uçması gerekmezmiydi??? Heleki vobun??? Bu işte bi terslik var ama ne????[/QUOTE]
5 gundur ılk kez long pozısyon aldım ondan bu halde pıyasalar.. 5 gundur short yapıp kaybedıyorum ılk kez bugun pozısyon kapatıp sabahtan long olduk pıyasa dıbını gordu.. demekkı keramet bende aga.. 1 lotla oynıcam bundan sonra fake bı hesaptanda esas portfoyu orda yonetcem.. ne la bu pıyasa pıyasa dedık sınır ettı benı..
[QUOTE=selçuklu;141565]kara çarşamba olacak %5-10 düşer bence dow .. dow kapanış tahminim .. 8750.75 kayıtlara ageçsin .. :o.o:o:o[/QUOTE]
dow kapanış tahminimi değiştirmem gerekiyor :D:D.. ( çünkü kısa düşünüyordum flat gibi oldum )
vadeli kapanışında neyse .. oradan kapatsın dow :o
[quote=jani;141574]yarin...
60 900 acip 61 300 ihtimalini kullanmak uzere...geceye flat girmeyi sectim....[/quote]
bunu sectim...
cunki...
62 000 den...60 000 e inerek....yarattigi musteriyi haslamasi icabeder....
bunun ucunde....donup 60 900 veya devaminda 61 300 yapip....oradan 59 600 e inerek eliotcu usaglara bi umut cakmasi gerek....
bende long aslaaaa....
bende her tepkisini bekleyip cakmak var tepesine....basina fura fura cildirtmazsam bu kan emiciyi...NAMERDIM.
BUNUN GRAFIGINI...sevgili haugen kodu ana sahifeye....
[quote=selçuklu;141576]güzel projeksyon değil abi .. ben spread girdim çünkü :D:D.. mümüknse bu gece dowda atraksiyon falan olmasın ... :o:o:o:o[/quote]
o ne selçuklu patron..sprite falan..oruç başına mı vurdu patron.. :) delikanlı adam çift vade ters poz taşırmı abi, kınadım vallaha:..::..: abi bana sorarsan dow da bu gece atrksiyon olur...
ama senide takdir ettim...nasılsa yvadeyi uçururlar, ekim geride kalır bizde spread den götürürüz diyorsun...ama ya götürmezlerse :)
way wawy way..Geceye şort bi benmi kaldım yaw....tırsmıyor değilim..her şey PU yapmış zaten VOB da....yokmuya başka kısa..şşşş
cümleten iyi akşamlar !
[quote=Astatin;141583]way wawy way..Geceye şort bi benmi kaldım yaw....tırsmıyor değilim..her şey PU yapmış zaten VOB da....yokmuya başka kısa..şşşş[/quote]
61250 kısalara 60350 den ilave kısa yaparak girdim geceye patron :::
[QUOTE=Astatin;141583]way wawy way..Geceye şort bi benmi kaldım yaw....tırsmıyor değilim..her şey PU yapmış zaten VOB da....yokmuya başka kısa..şşşş[/QUOTE]
tebrik ederim patron hakkaten .. kısa iyi gibi geceye .. elmas var fdowda .. :o:o:o:o
cümleten hayırlı iftarlar .. :o
15 dklık sistem son 22 barda, 60 dklık ise son 5 barda satta kalmış...
DJ kapanış tahminim 9398
Artık ya kimse beni sevmiyo yada herkes oruçtan bitap düşmüş bişi yazmıyo...üwwww
Ekim 59500 devam arkadaşlar..
[QUOTE=Astatin;141589]Artık ya kimse beni sevmiyo yada herkes oruçtan bitap düşmüş bişi yazmıyo...üwwww[/QUOTE]
2 saattir analiz etçem edemedim lo ekrana böm böm bakayorum sonra kafamı sallayorum.... kendıne gel efiskçi deyüü... sonra tam analize başlaycam bi bakayorum 15 dakka daha geçmiş böm böm ekrana bakarek..... en sonunda bi baktım seans bitmiş ::: sahurda az yidim yetmedi gayri .dng
DAX a gel bostana gel, şorta gel destana gel..way way way way yar yandım.. hsistem şorta izin vermezse sistemle gel way way way
MOZKAN,
Yaktın bizi... GBPUSD şortları haftabaşı 90 pips kara kapattım..Ogün bugün bakmadım, insan bi der üçgeni aşağı kırdı diye...
şu ikili dip ihtimali yokmu...işte o beni kısadan vazgeçirtti..bi de bide..vade sonu rallisi olabilirmi..diye düşünürken seans bitti gitti..bide bi graf var..atyicim şimdi..yükseliş sankim bittimi..bi süre..
[IMG]http://i32.tinypic.com/muzgcz.png[/IMG]
fiboları dolar bazlı cızdım... sora tl ye çevirdım.bu çıktı..
resmi büyütün fibo için az bişey daha var duruyo...kırnızı dünkü kapanış cızgısı
Gaz verelim biraz
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=gMBD1ZPfQfk[/URL]
[quote=Astatin;141583]way wawy way..Geceye şort bi benmi kaldım yaw....tırsmıyor değilim..her şey PU yapmış zaten VOB da....yokmuya başka kısa..şşşş[/quote]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Sayın Astatin,[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]İstop oyununda yalnız değilsiniz.Yakartop ta vurula vurula bir kez daha kısa denemedeyim. Bizim veledlerin bozduğu Harddiskimi kurtarabilirsem bir grafik resmetmeye çalışırım ileriki günlerde. Fakat bugün son saniye pozisyonum sonrası baktığım kaba grafiklerde Dji 9.400 aşağı geçilmediği sürece bize ekmek yok gibi...[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Bol şanslar hepimize...[/FONT][/COLOR]
[quote=mavi;141597][COLOR=black][FONT=Verdana]Sayın Astatin,[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]İstop oyununda yalnız değilsiniz.Yakartop ta vurula vurula bir kez daha kısa denemedeyim. Bizim veledlerin bozduğu Harddiskimi kurtarabilirsem bir grafik resmetmeye çalışırım ileriki günlerde. Fakat bugün son saniye pozisyonum sonrası baktığım kaba grafiklerde Dji 9.400 aşağı geçilmediği sürece bize ekmek yok gibi...[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Bol şanslar hepimize...[/FONT][/COLOR][/quote]
Bay Mavi,
Sanırım bu istopu bu kaadr sık oynamamızın nedeni sizin de içinde bulunduğunuz EW ciler:D Yahu yeter bu kadar 5 uzat uzat nereye kadar..itki dediler ending diagonal dediler, hayallerimizle oynadılar :) Eğer uzayan 5 i bitirebileceksen ben heemen bedava bir harddisk göndereyim..
Yok yok işin doğrusu beni EW değil histem yaktı..daha doğrusu yakmıştı..ama sadece son iki hafta oda tamamen olmasa bile sisteme uyarak kendime geldim..hatta bi ara kendimden bile geçtim...
Neyse, şortcuların mutlu günleri elbet gelen gündedir ve ş-ortalığı kan götürsün diyerek bitiriyorum......ne bitiriyorum bitirdiğim falan yok bu DJ yine artıya geçti...insan değilmiş..evet değil...
ya artık şu mavide mavi masmavi türküsünü çığırmak istiyorum ben beaa..endeks her gün 1000 1000 göçerkenki hani..:D
60,325'ten sembolik 1 lot short :..:
[quote=Astatin;141596]Gaz verelim biraz
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=gMBD1ZPfQfk[/URL][/quote]
Beğenmedim, hiç etmişler.. :mad:
Sadece Mehter en güzeli..
Yolunuz düşerse Harbiye'deki Askeri Müze'yi gezin ve Mehter takımını dinleyin..
[IMG]http://i0908.hizliresim.com/2009/8/26/8089.jpg[/IMG]
60525 desteği altInda kapatması short için güzel..
[IMG]http://i0908.hizliresim.com/2009/8/26/8105.jpg[/IMG]
59447 ilk destek...
[IMG]http://i0908.hizliresim.com/2009/8/26/8110.jpg[/IMG]
61163 X30 İÇİN drenç demiştik geçememeside shortçular için artı..