günaydın
Printable View
günaydın
[QUOTE=enorton;141641]Geömiş grafiklerdeki benzerliklere bakacak olursak, yarın sabah eksi gap yapmamız lazım bence...[/QUOTE]
200 puan da olsa eksi gap eksi gaptır :D Short devam...
[quote=SEYYAH;141643][URL="http://www.matriks.web.tr"]www.matriks.web.tr[/URL]
buradan alacaksınız MSDownloader alacaksınız.ücret artmadıysa yıllık bedeli 100 TL.
bununla metastock için 5/10/15/20/30/60 dk, SEANS ve GÜNLÜK verileri alabilirsiniz.[/quote]
tşkler
Günaydın arkadaşlar hayırlı işler
62000 den dün başlayan düşüş itkiseldir, ister 5 tamamlansın bu 1 olsun ister bu 4 in c si olsun, ister vade sonu rallisi olsun, bence sağlam tepecek vob demedi demeyin. amma ve de lakin sakın ha etkilenmeyin bu gönderiden. sisteminize sadakat lütfen.
60 bin full long
[quote=mozkan;141648]62000 den dün başlayan düşüş itkiseldir, ister 5 tamamlansın bu 1 olsun ister bu 4 in c si olsun, ister vade sonu rallisi olsun, bence sağlam tepecek vob demedi demeyin. amma ve de lakin sakın ha etkilenmeyin bu gönderiden. sisteminize sadakat lütfen.[/quote]
bana genişleyen yassı c gibi geldi bu düşüş.yine yeniden zirve gelecek galiba.
ama bellide olmaz belkide 1 or a dır :rolleyes:
long devam.
300 üstünde kaldıkca long mantıklı
300 asagı kırıp 225 görürse longları kapatırım
Long yeniden...
[quote=enorton;141652]Long yeniden...[/quote]
tek hamlede 2000 lot aldılar yaf şaka mı bu :)
11:01:xx IX0300809 60.4002000 IYM
[quote=Kennym;141653]tek hamlede 2000 lot aldılar yaf şaka mı bu :)
11:01:xx IX0300809 60.4002000 IYM[/quote]
[B]Nerde kaçtan aldılar o 2000 lotu ben kaçırdım[/B]
Çok süpppper oyunlar oynuyorlar bugün yine.. Beğendim
Ne yöne olduğunu kestirmek tabii ki zor.. Yüzde 60 yukarı yüzde 40 aşağı.
[QUOTE=BORSACIOZGUR;141654][B]Nerde kaçtan aldılar o 2000 lotu ben kaçırdım[/B]
Ne yöne olduğunu kestirmek tabii ki zor.. Yüzde 60 yukarı yüzde 40 aşağı.[/QUOTE]
onlar virmanlar olmaasın
özel emir onlar...
Tırışkadan verişler bunlaaar...
Vere vere alacaklar. Hedef 61300
[quote=BORSACIOZGUR;141654][B]Nerde kaçtan aldılar o 2000 lotu ben kaçırdım[/B]
Ne yöne olduğunu kestirmek tabii ki zor.. Yüzde 60 yukarı yüzde 40 aşağı.[/quote]
tam 225 seviyesinde aldılar ama alım fiyatı 400 gorundu bi anlık.. bilmiyorum ozel emirlerin mahiyeti nedir filan ama garip goruntu olustu :)
agam kararsız....
agamın derdi çok.... okadar malı nası döşeyecek...
APS sayısı tplamda arttı....202 000...
agamdan dün 1750 puan adım....bugün eleşmeden bekliyorum...
elleşirsem...agama komisyon...agama mano veririm....
buna gerek yok...agam eyice süründümü....bi çılgınlık yapacaktır....
agama bayılıyorum...
stop mtop bırakmıyorlar adamda.. çok güzel hepsini çalıştıra çalıştıra götürüyor uzmanlar..
bu havada para kazanmak çok zor.
rezil bir gün daha.dün bi verdiler SHORT çuların gücünü görmek istediler herhal.SHORT çu deyip geçmeyin trendde LONG tan parayı amuduyla götürmüş taze SHORT çu dolu piyasa hepisi kenarda bekliyor.eski ayılar sucuk oldu zaten.
amcalar bunların gücünü görmek istedi muhtemelen dün.şuursuzca satışlar mı geliyor yoksa kontrollü mü oynuyorlar.
2.seans sert hareket gelecek gibi.ama yön nereye meçhul.
makro göstergeler önce 65000 sonra aşağı diyor
biz napıyoruz bu havada cin çarpmaya çalışıyoruz..
oturalım keyfimize bakalım )
tırışkadan veriyolaaar :)
agam dün kapanışta...60 300 ü şiddete savundu...ong kalın dedi...
sabah 59 900 e inerek...usaglara getirin verin dedi....onlarda verdi...
agam bastı 60 600....
bastı 60 600 e çünki kar realize edebilecek longcu vetan evlatlarını 59 900 de öpmüştü....
soruda şu...
agam imdi ne yapacak.....
[QUOTE=jani;141664]agam dün kapanışta...60 300 ü şiddete savundu...ong kalın dedi...
sabah 59 900 e inerek...usaglara getirin verin dedi....onlarda verdi...
agam bastı 60 600....
bastı 60 600 e çünki kar realize edebilecek longcu vetan evlatlarını 59 900 de öpmüştü....
soruda şu...
agam imdi ne yapacak.....[/QUOTE]
Aganın bi şey yapmasına hiç gerek yok Jani.
Endeks bu seviyelerde kalsa bile agalar malı götürmüş.
şu anda eski parayla EFG 11 trly. Merril 2,5 trly.C.suisse 3 trl. İş Yt. 2,4 trly. karın üstüne oturmuş vaziyette. Garibim garantininde 4600 longu var. ama maliyeti 144000 bin liradan (Bu vadede ayakçımıydı değilmiydi bilemem).
Ayrıca dünkü spot hacmi 3 milyarın üstünde idi. Bu gün seansın yarısı olmuş ancak 700 milyonlarda . Eşyanın tabiatına ters bi olay. Bu hacim böyle gitmez.
Bence iki şık var.
1- Ya bunlar karlarına razı oldu. Paraları şu anda yemeye başladıkları için ortada yoklar.
2- Ya da böyle kandırıp bi atak yapacaklar ama aşağı değil.
[quote=parderi;141665]Aganın bi şey yapmasına hiç gerek yok Jani.
Endeks bu seviyelerde kalsa bile agalar malı götürmüş.
şu anda eski parayla EFG 11 trly. Merril 2,5 trly.C.suisse 3 trl. İş Yt. 2,4 trly. karın üstüne oturmuş vaziyette. Garibim garantininde 4600 longu var. ama maliyeti 144000 bin liradan (Bu vadede ayakçımıydı değilmiydi bilemem).
Ayrıca dünkü spot hacmi 3 milyarın üstünde idi. Bu gün seansın yarısı olmuş ancak 700 milyonlarda . Eşyanın tabiatına ters bi olay. Bu hacim böyle gitmez.
Bence iki şık var.
1- Ya bunlar karlarına razı oldu. Paraları şu anda yemeye başladıkları için ortada yoklar.
2- Ya da böyle kandırıp bi atak yapacaklar ama aşağı değil.[/quote]
bu yüzden flatım....
bizim kendimizi korumanın tek yolu var....
FUR VE KAÇ yapıp...malı agamın üstüne atmak ve sinsice sabırla bekleyip...
bir şahin gibi....agam kafasını yukarı diktimi onu acımasızca gagalamak...
ben onu yapıyorum....zamanın dörtte birinde paramı agama verip malını alıyor...zamanın dörtte üçünde malı agamın üstüne atıp...
onun tatlı gıvranışlarını seyredip...sürün deyyuz diyerek....
NE ZAMAN BATACAGINI HESAPLIYORUM...GENE BATACAKLAR....
Yysd...
Yysd :D:D
ssatlik grafda, fiyat alt bollinger bandı yakalama hasreti içinde görünüyor ama 15 dklıklarda haal PU var..yemişim PU yu PU da neymiş...YYSD
TEHLİKE ŞU...
seans kapandıktan sonra....agamın eksi makasa geçip...
delikanlılıgın raconunu bozması.....
bu yüzden....barnaklarım tuşlarda ve karıncalanıyor....
way canına patron.sistem ala geçti..son sinyal 200-250pointika kar bıraktı sadece..bu sinyalde çarpılırmı acaba..hani getiri eğrisi felan..tetikteyim
[quote=jani;141670]TEHLİKE ŞU...
seans kapandıktan sonra....agamın eksi makasa geçip...
delikanlılıgın raconunu bozması.....
bu yüzden....barnaklarım tuşlarda ve karıncalanıyor....[/quote]
dün 60 300 de kapadıgım shortları....60 525 den yeniden açtım....
625 stop ve long..yorum yapma asti daa...sistemine uy....
ydsöss :::
hedef 56000 den 66000 ya çıktı bi anda.. :)
[QUOTE=Astatin;141673]625 stop ve long..yorum yapma asti daa...sistemine uy....[/QUOTE]
Seans arası daha da fazla yüksek yapmaz Asti. Sen gene sistem histem arası davran. Adamlar her günkü seans arası kolbastıyı oynuyorlar. Bu oyunu pek sevdiler.
[quote=parderi;141676]Seans arası daha da fazla yüksek yapmaz Asti. Sen gene sistem histem arası davran. Adamlar her günkü seans arası kolbastıyı oynuyorlar. Bu oyunu pek sevdiler.[/quote]
ben kendime kızıyorum..sistem sabah al vermiş 500 de..sonra 175 e kadar düşmüş ve geri dönmüş..sata geçmemiş...düşünmeden longlamam lazımdı ama düşünüyoruz ....***** :)..bu arada en pis hareketler hep seans arası olmuştur başlamıltır voda..tabi pis derken bunun düşüşü de var :) metro dan habe ryokmu patron:rolleyes:
Rezil adam bunlar ya . Ulan 650 kontrat 850 den alacak adam, 875 i de çizer dimi. 20 saniye geçmeden cırrrrt çiz aşağı ver. Ne güzel İstanbul, Ne güzel Vob.
[QUOTE=Astatin;141677]ben kendime kızıyorum..sistem sabah al vermiş 500 de..sonra 175 e kadar düşmüş ve geri dönmüş..sata geçmemiş...düşünmeden longlamam lazımdı ama düşünüyoruz ....***** :)..bu arada en pis hareketler hep seans arası olmuştur başlamıltır voda..tabi pis derken bunun düşüşü de var :) metro dan habe ryokmu patron:rolleyes:[/QUOTE]
Valla Asticim Yeni güzergahların inşaatına girdik ama. İstihkakları ödemiyolar. Paramız vobda diyolar. Realize edince öderiz diyolar. Bizde burda tırışkadan 3-5 lot çeviriyoruz işte.:)))
şimdi...
shortcularıda dogradı....
hedefi 59 600 gariii....bi 1000 puan verir bana...
[quote=jani;141680]şimdi...
hedefi 59 600 gariii....bi 1000 puan verir bana...[/quote]
oyunuma göre....sert asagı ve makası eksi yaptımı...agamı öperim...
[QUOTE=jani;141680]şimdi...
hedefi 59 600 gariii....bi 1000 puan verir bana...[/QUOTE]
Jani kardeş sen kaşınıyosun gibi geldi bana.:):)
60500 kalesi savunulamazsa zort diye 60 000 e otururuk BENDEN söylemesi
[B]kszdoBs[/B]
60500 kale savunulursa zort diye 61000 oluruk yine BENDEN söylemesi :::
[B]kszdoyBs[/B]