longlar 800den shorta çevrildi
Printable View
longlar 800den shorta çevrildi
[quote=parderi;141678]Rezil adam bunlar ya . Ulan 650 kontrat 850 den alacak adam, 875 i de çizer dimi. 20 saniye geçmeden cırrrrt çiz aşağı ver. Ne güzel İstanbul, Ne güzel Vob.[/quote]
agam sistemcileri dogradı....agamın işi bu...
aaasama agamdan 1000 puan aırım....parderi...intikamım krkunctur benim....ha ha ha
[quote=jani;141685]agam sistemcileri dogradı....agamın işi bu...
aaasama agamdan 1000 puan aırım....parderi...[COLOR=black][B]intikamım[/B][/COLOR] krkunctur benim....ha ha ha[/quote]
bana anlatıldığı kadarıyla ağalar sistemcileri değil edebiyatcıları doğramışlar geçmişte bol bol...:D başkalarının yalancısıyım:D:D:D
intikam tabiri biraz dramatik değilmi yaw...neyin intikamı bu :) ..önemli bir şey(ler) olmalı...neyse umarım intikamını gönlünden geçtiği şekilde alabilrsin
birazdan agam trenin makasını degiştirdimi....transit mezbaha ....
ahanda ishakefendinin hahamları mezbahaya gidiyor...halal et üçün...koşer yani....
[QUOTE=jani;141685]agam sistemcileri dogradı....agamın işi bu...
aaasama agamdan 1000 puan aırım....parderi...intikamım krkunctur benim....ha ha ha[/QUOTE]
Bak Jani 2.seansın rengini aşağı yukarı belli ettiler. Çok dalgalı ve hacimli bi 2.seans yaşayacağız. Usta bir sörfçü denizde dalga hesaplarını nasıl tuturursa burda da dalga boylarını yakalayan malı götürür. Beklemekle kazanılmaz. her iki pozisyondakileride panikletecekler. Mümkün olsa flat en iyisi ama kaşıntı senin gibi hepimizde hastalık olmuş işte. Otur şimdi dalga boylarını hesapla bakim.:):)
short devam
2 emir yazdım
birincisi 675 şartlı alış
ikinci emir 350ye direkt alış
hangisi önce çalışırsa öteki emri iptal etcem
[quote=Astatin;141686]bana anlatıldığı kadarıyla ağalar sistemcileri değil edebiyatcıları doğramışlar geçmişte bol bol...:D başkalarının yalancısıyım:D:D:D
intikam tabiri biraz dramatik değilmi yaw...neyin intikamı bu :) ..önemli bir şey(ler) olmalı...neyse umarım intikamını gönlünden geçtiği şekilde alabilrsin[/quote]
asti...
öpülmüyen var mı....
borsacı....öpmek ve öpülmek meselesinde pek gevsektir....
bu arada kara geçtim gene....
[quote=jani;141690]asti...
öpülmüyen var mı....
borsacı....öpmek ve öpülmek meselesinde pek gevsektir....
[B]bu arada kara geçtim gene[/B]....[/quote]
Allah arttırsın...
[B]Hep vob Hep vob birazda Hikaye zemanı hemide "VOB[COLOR="Red"][/COLOR]" için faideli [/B]
Sirke gidipte 6-8 tonluk yaratık olan filleri gören varmı aramızda... Dikkat ederseniz kaçmamaları için her filin kendi ayakları birbirine ince iplerle bağlı. Peki fil istese ayağındaki incecik ipi koparıp kaçamaz mı ? Çok rahat koparıp kaçabilir.
Sn jani yani kuzu hep demezmi "bunnar hep önceden öğretilmiş şeyler" "koşullanma ile ilgili birşey bu"...
Filler daha bebekken kalın demir zincirlerle bağlanırlar. O ilk aylar boyunca da ne kadar çabalarlarsa çabalasınlar , bu zincirleri kıramadıklarını görürler.
Ama ipler zincirlerden daha ince diyeceksiniz dimi yani filler denerlerse rahatlıkla koparabilirler .Bunun için sadece denemeleri lazım..
Ama fil eğiticileri filler zincirleri kıramayacaklarını öğrenene kadar ip kullanmazlar. Zincirler çıkıp ipler takıldığında koparmayı denemezler bile...
[B]Filleri orda tutuan ipler değil , kendi akıllarındaki koşullanmadır. [/B]
İşte bu yüzden bilgi önemlidir.. Eğer birşey yapabileceğimizi düşünürsek,aslında bu mümkün olmasada yapabileceğimizi görürüz. Eğer yapamayacağımızı düşünürsek o zaman da çoğunlukla yapamayız, çünkü denemeyiz bile yapmayı.....
Yysd..:):)
gel gel...mama verecegim....60 250...hala makas artı emme....
sistem 300 de geçici sattı çaktı ,ama fiyat yükselince kayboldu
800 maliyetli shortlar 375ten kapatıldı
Allah bereket versin
Yyld :)
yine bi al bi ver...sistem filan koymuyor şerefsizler...
way canına be..adamlar yatayda bi longcuları yiypo bi şortcuları..şimdi sıra yine bize geldi galiba :) her nesye YYLD :)....forumdaki mesajların sırası bile bu hareketle senkronize...
475 full long
roketlediler
[quote=parderi;141688]Bak Jani 2.seansın rengini aşağı yukarı belli ettiler. Çok dalgalı ve hacimli bi 2.seans yaşayacağız. Usta bir sörfçü denizde dalga hesaplarını nasıl tuturursa burda da dalga boylarını yakalayan malı götürür. Beklemekle kazanılmaz. her iki pozisyondakileride panikletecekler. Mümkün olsa flat en iyisi ama kaşıntı senin gibi hepimizde hastalık olmuş işte. Otur şimdi dalga boylarını hesapla bakim.:):)[/quote]
aynen yapıyorlar....
[quote=SEYYAH;141698]yine bi al bi ver...sistem filan koymuyor şerefsizler...[/quote]
yok patron sistemelrde sorun yokda..uygulayacak psikoloji lazım....multipass sabahki 500 den alını koruyor...hayret ya bende o göçüşte kapatmadım longları...pis sistemci olacağım galiba:D
size mama yok...bugün hepsi bizim diyorlar....yandık ki ne yandık....
şimdide zarardayım....
asti...
sistemin long tuttamı....
longları 750den shorta çevirdim
950 geri longlarım oraya gelirse şartlı emir girildi
fikir değiştirdim
700 altına kaydık
eger 700u gecerse geri yukarı zorlarlar
o yüzden 800 görülürse longlarım
Şu anda ister kısa ister uzunda olun zarardayım diye endişeye gerek yok sabreden zararı kurtarır. Bu gün çalkalama yayık ayran günüdür. Ama 15.30 dan sonra tikat.
yine fikir değiştirdim
750 shortlar 700den long yaptım
alış baskısı var
600de shorta dönerim geri
[quote=jani;141704]asti...
sistemin long tuttamı....[/quote]
sabah 10:15 barı ndan bu yana alda....
multipass 15 dk
[IMG]http://i30.tinypic.com/5djiqf.jpg[/IMG]
61150 üstünde aman cortcular dikkat edin emme 61150 altında bacakh bacakh ustune koyun gayri cunku 60200 görüküyor buradan
kapanış 61800 :) tahmin
[QUOTE=Astatin;141712]kapanış 61800 :) tahmin[/QUOTE]
61150 altında kaldıvı süre kapanıs 59800 olur asti sansını zorlama gayri zistemde neymiş yerim zistemini sonra :::
[quote=mozkan;141648]62000 den dün başlayan düşüş itkiseldir, ister 5 tamamlansın bu 1 olsun ister bu 4 in c si olsun, ister vade sonu rallisi olsun, bence sağlam tepecek vob demedi demeyin. amma ve de lakin sakın ha etkilenmeyin bu gönderiden. sisteminize sadakat lütfen.[/quote]
pehh zabahtan beri elektrik kesiktir, sağlam tepmiş dipten 1275 puancık .lelele
[quote=fXci;141713]61150 altında kaldıvı süre kapanıs 59800 olur asti sansını zorlama gayri zistemde neymiş yerim zistemini sonra :::[/quote]
herşey mümkün...önce 61800 olup sora 59800 olsa ...çok süper olur
nurtopu gibi bebeği doğurdular
ismi :RALLİ .lelele
full long devam
Bugün EW cileri seviyorum abi..Dün mavi ve pambık yukarısı var dedilerdi..sonrad mozkan, bu düşüş itkidir çok sert tepecek vob demişti ....
sevelim abi ew cileri ...o kadar söylüyolar..niye uymuynuz yaww :)
yeni zirve isteriz...
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=gMBD1ZPfQfk[/URL]
yürüyün beeee...:) :)
datadan sonra full short
artmadık datayla beraber
demekki pozitif algılama yok
yyld....
daksi gızla parelel gidiyor....bi band yarattılar....
61 500 ila 59 500 arasında...gidip gelecekler ...gidip gelecekler...
benim stopum....61 600 de....
61800...:)