kapattım...ve long oldum...60 050 den....500 puan yeterli...dün de 1750 almıştım....
toplam karım iki günde 2250 oldu....neden long oldum birazdan yazarım.....
Printable View
kapattım...ve long oldum...60 050 den....500 puan yeterli...dün de 1750 almıştım....
toplam karım iki günde 2250 oldu....neden long oldum birazdan yazarım.....
tırışkadan veriyorlar.namussuz bunlar.
iş bitmiş olsa satmak için birbirlerini ezerler.fiyata kademeye bakmaksızın satarlar.
geri dönecekler yukarı...
BENCE...
LONG-SHORT tavsiyesi değildir.
+1525 puan kar..bereket versin..bu VOB eyle bişey..oysa daah öğleyin lanet diyorsum -200 zararla bşladık sisteme uymadığımız için...sistemin **....:) Hızlı hareketlerin olduğu seanslar benim, görece yavaş seanslar sistemin...bugün işbirliği oldu süper oldu...geceye 1/2 şort...şortalığı kan götürsün...ha şu ağalarada selam :)
DJ kapanış tahminim...9388...VOB açılış tahminim -1000 :) Yatırım tavsiyesi değildir istesede olamaz..vob kapandı...ahahaahah....
Son derece ahlaksız, iğrençlik derecesinde terbiyesiz, fütursuzca bir düşüş istiyorum DJI da...9388.01 altındaki her kapanış bu tanıma uyar...
herkese iyi akşamlar
Dow toparlasada kötü bir yara aldı. Eski neşesini beklememek lazım. Önemli olan bizim ağaların neşesi, bakalım yarın neylerler.
Matrikste dow'un grafiğini düzgün alabilen varmı ?
[quote=parderi;141768]Dow toparlasada kötü bir yara aldı. Eski neşesini beklememek lazım. Önemli olan bizim ağaların neşesi, bakalım yarın neylerler.[/quote]
ben hedefi 66000 dan 56000 ya düşürdüm yine...gerisini sistem bilir:D:D ve histem...
[quote=jani;141764]kapattım...ve long oldum...60 050 den....500 puan yeterli...dün de 1750 almıştım....
toplam karım iki günde 2250 oldu....neden long oldum birazdan yazarım.....[/quote]
sebebini bi önceki sahifede yazmıştım asagıda....
[quote=jani;141750]agam hala direniyor...yarın future ları artı açacagını biliyor galiba...nasılsa heryer agamın ustura traslı oglanlarının elinde....[/quote]
japler bugün eksiydi...yarın artı olurlar...futurlere ı artı acarlarsa....
bu deyyuz...bizi gaplı artı acar....çünki 1100 puanı neredeyse tek barda indi....
BUNU SOYACAGIM...BENİM İŞİM BU...BUNU SOYMAK....HA HA HA
[QUOTE=jani;141764]kapattım...ve long oldum...60 050 den....500 puan yeterli...dün de 1750 almıştım....
toplam karım iki günde 2250 oldu....neden long oldum birazdan yazarım.....[/QUOTE]
[QUOTE=Astatin;141766]+1525 puan kar..bereket versin..bu VOB eyle bişey..oysa daah öğleyin lanet diyorsum -200 zararla bşladık sisteme uymadığımız için...sistemin **....:) Hızlı hareketlerin olduğu seanslar benim, görece yavaş seanslar sistemin...bugün işbirliği oldu süper oldu...geceye 1/2 şort...şortalığı kan götürsün...ha şu ağalarada selam :)[/QUOTE]
kuzu abey ve asteton götürün bakem paraları ::: bende dün aldıvım 1000 pıvan karı geri virdim
denizin dibindeki mezar taşıma dilek parası baaabında üç beş kuruş atarsanız dilekleriiz yerine geleyormuş bir deneyn isterseniz ::::
yuaw graliçhem nirde bilen varmı
[quote=jani;141771]sebebini bi önceki sahifede yazmıştım asagıda....
japler bugün eksiydi...yarın artı olurlar...futurlere ı artı acarlarsa....
bu deyyuz...bizi gaplı artı acar....çünki 1100 puanı neredeyse tek barda indi....
BUNU SOYACAGIM...BENİM İŞİM BU...BUNU SOYMAK....HA HA HA[/quote]
ne öyle jani soymak moymak..:D:Dböyle deyip ağaalrı kızdırıyorsun jani..bu kadar tahrik etme adamları sonra ters yapıyorlar..bugün bir ara hani 61325 e değdiğinde fiyat senin nü tablonu yapacaklar gibi oldu ama sinyal kesinleşmedi.:D:D herkese iyi akşamlar
[URL="http://img394.imageshack.us/i/screenhunter3.png/]"][URL=http://img394.imageshack.us/i/screenhunter3.png/][/URL][IMG]http://img394.imageshack.us/img394/3975/screenhunter3.png[/IMG][/URL]
Yarında bir nane olmaz belki öğleden sonra kocaoğlan aşağıdan exıtli bekliyor.
tüm gün erişemedik siteye yine.
17 barından alış sinyali beklerken fena yamulttular piyasayı..
saatlik satışta kaldı,trade flat kapadı..
[quote=Astatin;141774]ne öyle jani soymak moymak..:D:Dböyle deyip ağaalrı kızdırıyorsun jani..bu kadar tahrik etme adamları sonra ters yapıyorlar..bugün bir ara hani 61325 e değdiğinde fiyat senin nü tablonu yapacaklar gibi oldu ama sinyal kesinleşmedi.:D:D herkese iyi akşamlar[/quote]
ASTİ...
bunlara acıma...bunnar kan emici....dikine dikine git....
furduarmı...ayagı kalk ...acımadiki...acimadakiii diye inlerken...
ebenizin örekesini gösterecegim lem *****üülerrr diye ilave et...
hakediyorlar....
fxci, hoşgelmişsin bre... yoktun uzun zamandır...
[QUOTE=unlimitted;141778]fxci, hoşgelmişsin bre... yoktun uzun zamandır...[/QUOTE]
abi ben burdayım emme sen yoksun
köpeng balıvısın emme denizin altında deel üstünde uçayorsun ::: baksaa benim avatara denizin dibindeyim eyle deniz üstünde durursan göremezsin tabe beni :::
bak biz açıkken...daksi gız küllüyen soyunmustu...eksi 1.45 di...şimdi gacı hiçbirsey olmamış gibi giyiniyor....yarın ikinci seans gene E-5 e çıkar....
[quote=Larossıan;141775][URL="http://img394.imageshack.us/i/screenhunter3.png/]"][IMG]http://img394.imageshack.us/img394/3975/screenhunter3.png[/IMG][/URL]
Yarında bir nane olmaz belki öğleden sonra kocaoğlan aşağıdan exıtli bekliyor.[/quote]
Larossian Kocaoğlan Exit dedikten sonra al vermiş değilmi? Geceye long yani
[QUOTE=jani;141780]bak biz açıkken...daksi gız küllüyen soyunmustu...eksi 1.45 di...şimdi gacı hiçbirsey olmamış gibi giyiniyor....yarın ikinci seans gene E-5 e çıkar....[/QUOTE]
sendemi boğa oldun jani .. hiç yakıştıramadım ... çok sağlam ayıydın .. yazık değilmi ???
geceye kısa girdim .. ekim vade .. ağustosta flat .. . projeksyon belli .. şelale
[quote=fXci;141779]abi ben burdayım emme sen yoksun
köpeng balıvısın emme denizin altında deel üstünde uçayorsun ::: baksaa benim avatara denizin dibindeyim eyle deniz üstünde durursan göremezsin tabe beni :::[/quote]
haklısın valla. :rolleyes:
zamansızlık son 1,5 aydır pik yaptı. ne sabahları yorum yazabiliyorum, ne gün içi bakabiliyorum. bir de fx piyasalarına daldım bir ara...
önümüzdeki 4 ay boyunca da yurtdışında olacağım. bakalım ordan nasıl olacak bu işler.
benim avatar güzel oldu güzel. trade şeklimi yansıtıyor kendisi öhmm...:D
[quote=selçuklu;141782]sendemi boğa oldun jani .. hiç yakıştıramadım ... çok sağlam ayıydın .. yazık değilmi ???
geceye kısa girdim .. ekim vade .. ağustosta flat .. . projeksyon belli .. şelale[/quote]
seni yalnız bırakmam merak etme....
zekamla alay etmeye kalktı....bozuldum long oldum...maksat soymak....
fxci veya Yavuzhan mümkünse iki vadeyide total olarak verebilirmisiniz.
ahanda projeksyon .. bu projeksyonda uzun girilirmi hiç .. :o:o:o:o:o
[QUOTE=selçuklu;141463]ahanda benim projeksyon .. her vade sonu uzlaşmaya kısayım ... :o:o:o:o:o
[URL=http://img510.imageshack.us/i/adszyfx.jpg/][IMG]http://img510.imageshack.us/img510/2152/adszyfx.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE]
[quote=MMO;141781]Larossian Kocaoğlan Exit dedikten sonra al vermiş değilmi? Geceye long yani[/quote]
Evet üstten exıt yada flat deseydi short için iyiydi ama şimdilik exıt ve long var..
kendini soydurmamak için siteyi ağamı hackliyor ne :::
[quote=selçuklu;141786]ahanda projeksyon .. bu projeksyonda uzun girilirmi hiç .. :o:o:o:o:o[/quote]
selçuklu,
senin proceksiyon kaç günlük lo? :D
agustos vadeye iki gün kaldı...
bu aksam itibarı ile...107 000 agustos var...96 000 ekim...
eger shortlarını ekime kaydırdıysa...ki mantık onu söylüyor....
o zaman elinde agustosta agırlıklı longlar kaldı...onları tepeden kapatabilmek üçün...
bu inişle agustosta shortcu müşteri yaratıp....geri çıkarak onları öpebilir...ZORLA.
ÇÜNKİ VADE KAPANIYOR....
[quote=jani;141790]agustos vadeye iki gün kaldı...
bu aksam itibarı ile...107 000 agustos var...96 000 ekim...
eger shortlarını ekime kaydırdıysa...ki mantık onu söylüyor....
o zaman elinde agustosta agırlıklı longlar kaldı...onları tepeden kapatabilmek üçün...
bu inişle agustosta shortcu müşteri yaratıp....geri çıkarak onları öpebilir...ZORLA.
ÇÜNKİ VADE KAPANIYOR....[/quote]
VADE KAPANIŞLARINDA....
ne dow u takarlar nede daks ı...
ellerine bakarlar...ellerinde ne varsa yon odur....
[quote=MMO;141785]fxci veya Yavuzhan mümkünse iki vadeyide total olarak verebilirmisiniz.[/quote]
bende data eksik,tam olan bir arkadaş yardımcı olsun..
[QUOTE=MMO;141785]fxci veya Yavuzhan mümkünse iki vadeyide total olarak verebilirmisiniz.[/QUOTE]
al abi seni derinliğe boğuyum :::
[IMG]http://i28.tinypic.com/1hcmtv.png[/IMG]
benim datalarda eksiktir dikkat edin gayri
[QUOTE=selçuklu;141782]sendemi boğa oldun jani .. hiç yakıştıramadım ... çok sağlam ayıydın .. yazık değilmi ???
geceye kısa girdim .. ekim vade .. ağustosta flat .. . projeksyon belli .. şelale[/QUOTE]
he kısa devam geceye
görüyorsunuz degil mi...dow artıya geciyor....bunnar kan emici...her yerde aynı guruplar var...hersey planlı...
PLANLARINI ÇÖZDÜGÜM ÜÇÜN...YARIN BEDELİNİ ÖDÜYECEKLER BANA....
[quote=jani;141796]görüyorsunuz degil mi...dow artıya geciyor....bunnar kan emici...her yerde aynı guruplar var...hersey planlı...
PLANLARINI ÇÖZDÜGÜM ÜÇÜN...YARIN BEDELİNİ ÖDÜYECEKLER BANA....[/quote]
AYNEN SEANS SONUNA DOGRU YAZDIGIM GİBİ....
guzu bu....boru deeellll....
dowun çıkışından daha feci bir haberim var biz şortçulara.... mahallenin başarısız ve kıskanç çocuğu "C" kısaymış... bilsem yeminle diyorum kısa girmezdim geceye..bir ricam olacak..çok sayıda forumu takip eden arkadaşlarımız var.. böyle haberleri iletsinler ya..indikatör diyormuşsunuz gibi düşünün..
[QUOTE=Astatin;141798]dowun çıkışından daha feci bir haberim var biz şortçulara.... mahallenin başarısız ve kıskanç çocuğu "C" kısaymış... bilsem yeminle diyorum kısa girmezdim geceye..bir ricam olacak..çok sayıda forumu takip eden arkadaşlarımız var.. böyle haberleri iletsinler ya..indikatör diyormuşsunuz gibi düşünün..[/QUOTE]
C kim asteton :::
[quote=fXci;141799]C kim asteton :::[/quote]
mail kutunu boşaltta söyleyeyim
[quote=Astatin;141800]mail kutunu boşaltta söyleyeyim[/quote]
Bende merak ettim.:..: Mail kutum boş.:D
[quote=fXci;141622]wonderful street portrait, nice choice of tones
Hi, I'm an admin for a group called SLR 100/1, and we'd love to have this added to the group!
:::[/quote]
[B]You can invate me to your group and add to your contacts[/B] +.
[I]Regards, MaRToNiKi[/I]
[QUOTE=Astatin;141800]mail kutunu boşaltta söyleyeyim[/QUOTE]
yok le mersyik bilem boşalttıramadı baa meşaz kutumu çok istedim boşaltmak emme sonra üzülürüm gene diyen boşaltmadım..
format gereği boşaltamayorum la hakkat özelden yazışmak bana yaramayor aste ...
canım sıkılıyor sonra uykularım kaçayor halen bilem... herbişey açık ossun burdan yazmak daa eyi :::
1,4250 al 1,4400 sat süre 2 saat eurusd sevsinler stopunuzu .lelele