tabiki sistem sabah sat vermişdi..kısaları kapattım...çünkü 15 dak. larda pozitif uyumsuzluk var. bu sebepden dolayı 32900 den flatim.
Printable View
tabiki sistem sabah sat vermişdi..kısaları kapattım...çünkü 15 dak. larda pozitif uyumsuzluk var. bu sebepden dolayı 32900 den flatim.
açık pozisyon sayısı sürekli azalıyor...
sanırım efg'nin uzunlarını kapatmasından kaynaklanıyor...
5 dakikalık bollinger çok daraldı seansın açılmasını bekliyor. Long denemesi yaptım buradan fakat flat oldum tekrar. Diğer alıştaki izdiham beni rahatsız etti.
ilk 5 de , 6000 kontratla satıcılar üstün..özellikle efg gelene veriyor..aps değişimi ise -6600 lerde..buradan ne çıkar?
[QUOTE=follow;61473]200 punlik mini bir tepki bekliyorum dunku gibi
alsat tavsiyesi degildir[/QUOTE]
dun oldugu gibi 200 puanlik mini tepkimiz geldi
hic birsey yapmayip bunlari yakalasak gunde 200 puan at cebe :D
[QUOTE=abka;61477]ilk 5 de , 6000 kontratla satıcılar üstün..özellikle efg gelene veriyor..aps değişimi ise -6600 lerde..buradan ne çıkar?[/QUOTE]
Sanırım yanıtı buradaki DJI analizinde: [url]http://blog.borsanaliz.com/[/url]
5 dakk system long signalde 15 dakk short signalde gun short signalde.
eyer 15 dakk long signale gecer bende long etceyim.
plan yok sadce system.. eyer plan kurarım burya yazcayım
5 dakk terkar short signal oldu 15 dakk halen short signalde gun short signalde
[quote=hexen;61480]5 dakk system long signalde 15 dakk short signalde gun short signalde.
eyer 15 dakk long signale gecer bende long etceyim.
plan yok sadce system.. eyer plan kurarım burya yazcayım[/quote]
orjinal anlatım diliniz ve başarılı işlemlerinizle topiğin vazgeçilmezlerinden biri oldunuz sn. hexen..... başarılarınızın devamını dilerim efendim... planlarınızı ilgiyle takip etmekteyim... kolay gelsin...
[QUOTE=halojen;61482]orjinal anlatım diliniz ve başarılı işlemlerinizle topiğin vazgeçilmezlerinden biri oldunuz sn. hexen..... başarılarınızın devamını dilerim efendim... planlarınızı ilgiyle takip etmekteyim... kolay gelsin...[/QUOTE]
saol halojenim seni hep okuyorum kıymetlim cok guzel yazyorsun +.
[quote=hexen;61483]saol halojenim seni hep okuyorum kıymetlim cok guzel yazyorsun +.[/quote]
eksik olmayın,sağolun... orta vade bir planınız var mıdır ? xu-100 için 20500-21200 aralığı sizce önemli midir acaba ? yaklaşık olarak 2000 yılında yapılan tepeye tekabül etmekte...
[QUOTE=jelibon;61472]Tuncer hocanın bloğuna bakın isterseniz bir, benden güzel anlatmış.
[url]http://blog.borsanaliz.com/[/url][/QUOTE]
Günaydın diyeyim o zaman o simetrik üçgen iki haftadır orada yawf.