-
[QUOTE=selçuklu;141877]günaydn bol kazaçlar .. ekim kısaları kapattım .. son poz ağustos 60200 long ..
ewye göre bir dalga eksik .ralli ralli ralli ..
ahanda sayımım :o:o:o:o
[URL=http://img42.imageshack.us/i/adszajd.jpg/][IMG]http://img42.imageshack.us/img42/1510/adszajd.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE]
get layn...........
kısa devam... sıfır işlem ekim vadede uzlaşalımmı...
ha haaaaa:):):):):)
-
sistem 5-15 satta.... histem 5-15-20-25-30-60-90 alda ..
-
Tırışkadan veriyorlar. [U]bi veriyorlar ardından aynı kademe tekrar alışa geliyor[/U]..
aynı dünkü
gibi..
Dow bugün 9600 ü geçebilir. buralar iyi fiyat.. son bi dalga 65000 çıkışa hazırlanıyor olabilirler..
-
350 full long korku yok
225 stop
-
[QUOTE=mbm;141890]get layn...........
kısa devam... sıfır işlem ekim vadede uzlaşalımmı...
ha haaaaa:):):):):)[/QUOTE]
ekim vadede 35.000 uzlaşacazda önce şu ağustosta 65000 uzlaşalım :o:o:o:o
sistemine uy abi sen bana bakma ...benim 21 dk histemim kuvvetli alda ..itki var grafta .. 2. dalga bitmek üzere 3 başlayacak az sonra .. :D:D:D:D
-
[QUOTE=jani;141889]60 275 i asagi kirmazsa....oradan donup 60 900 yapmasina oynamak makuldur....[/QUOTE]
hedef 62000 üstü bende projeksyon belli :o:o:o
-
475 den az pilav long denemesi
-
[quote=YAVUZHAN;141884]son zamanlarda bu kadar negatif ayrıştığımız bir gün hatırlamıyorum.
dax % 1,5 + ya yaklaşmış,dow dün herkesi terse yatırmış ve halen future ları + da iken biz epey zayıf kaldık sabahki fazla iştahlı başlangıcı saymazsak..[/quote]
ayrışma falan yoktur, geçen vade sonu oynadıkları oyun devrede gene, aktifi yerinde tut bir sonraki vadede at koştur.
-
[QUOTE=jani;141889]60 275 i asagi kirmazsa....oradan donup 60 900 yapmasina oynamak makuldur....[/QUOTE]
abi üzerinde baskı olmayınca nessıda şov yapayorsun maşallah +.
-
Astatin bu boğamı inekmi patron sen bilirsin .. tam belli değil resim siyah beyaz ..:D:D:D:D:D :o:o:o:o:o:o
[IMG]http://www.iowastatefair.org/about/images/hh_bigbull.jpg[/IMG]
-
eger....
agustosu tepeden kapatacaksa....pazartesi...
bugun siddetle shortcu milletini yaratmaliki....ptesi onlara vade kapanisinda bi kiyak yapsin...
bu iki seye yarar...kendi gibi long olanlari tirpanlar biiiirrrrr....
shortcu olusturup...vade kapanisina musteri yaratir ikiiiiii....
bu nedenle dibi gormeden pacayi sivamam....uccccc
62 000 ila 60 000 araliginda gitti geldi...kendisinden 3150 puani aldim...cepcegizime kodum dooorttttt.....
bu deyyuza karsi akilli olmak icabeder ...bessssss......
-
deustche mal topluyor ne iş bir habermi var?
-
[quote=jani;141901]eger....
agustosu tepeden kapatacaksa....pazartesi...
bugun siddetle shortcu milletini yaratmaliki....ptesi onlara vade kapanisinda bi kiyak yapsin...
bu iki seye yarar...kendi gibi long olanlari tirpanlar biiiirrrrr....
shortcu olusturup...vade kapanisina musteri yaratir ikiiiiii....
bu nedenle dibi gormeden pacayi sivamam....uccccc
62 000 ila 60 000 araliginda gitti geldi...kendisinden 3150 puani aldim...cepcegizime kodum dooorttttt.....
bu deyyuza karsi akilli olmak icabeder ...bessssss......[/quote]
bu dusunceler isiginda bunu birazdan guzu shortlar....altiiiiii
-
sanırsam yani tahmini olarak, sistem bağırsaklarından gördüğüm kadarıyla, 725 (ağustos) üzerinde cayır cayır al verir sistem...
-
[quote=selçuklu;141900]Astatin bu boğamı inekmi patron sen bilirsin .. tam belli değil resim siyah beyaz ..:D:D:D:D:D :o:o:o:o:o:o
[IMG]http://www.iowastatefair.org/about/images/hh_bigbull.jpg[/IMG][/quote]
çocukardan biri dehşet içinde bir yere bakıyo...anladın:..:
-
60700 den short !
stop dünün maksimum seviyesi 61350.
-
[quote=Astatin;141904]sanırsam yani tahmini olarak, sistem bağırsaklarından gördüğüm kadarıyla, 725 (ağustos) üzerinde cayır cayır al verir sistem...[/quote]
uyari geldi....yediiiii
-
[quote=Astatin;141904]sanırsam yani tahmini olarak, sistem bağırsaklarından gördüğüm kadarıyla, 725 (ağustos) üzerinde cayır cayır al verir sistem...[/quote]
ve al geldi..475 longları nerden kapatalım selçuklu patron...:::::: boğa abi boğa o işte dedim sanaben
-
60 900 u izliyorum ....kiramazsa bunu olumune shortlarim....gogkuuuzzzz
-
150 - 200 tırtıkla ne tuttursak kar :::
600 longlar 750 den kapandı
gün içi puan 550 + bugun 1000 puan yeterde arta bile :)
-
[QUOTE=Astatin;141908]ve al geldi..475 longları nerden kapatalım selçuklu patron...:::::: boğa abi boğa o işte dedim sanaben[/QUOTE]
o boğanın hakkı 65.000 .. ama boynuzu yok .. huylandım biraz ama idare edecez artık ..elimizde o kaldı .. o çocukta kötü bakıyor hakkaten .. :D:D:D:D:D
-
[quote=BORSACIOZGUR;141892]
Tırışkadan veriyorlar. [U]bi veriyorlar ardından aynı kademe tekrar alışa geliyor[/U]..
aynı dünkü
gibi..
Dow bugün 9600 ü geçebilir. buralar iyi fiyat.. son bi dalga 65000 çıkışa hazırlanıyor olabilirler..[/quote]
:)))))
-
[quote=selçuklu;141911]o boğanın hakkı 65.000 .. ama boynuzu yok .. huylandım biraz ama idare edecez artık ..elimizde o kaldı .. o çocukta kötü bakıyor hakkaten .. :D:D:D:D:D[/quote]
ben hedefi 56000 dan yine 66000 ya çıkardım patron...::::::
-
900 flat patron 175+425=600 points..güne 800 zararla başlayan portfoy için cillop..
-
longların tamamı en üstten verildi 925ten
925 FULL SHORT
975te stop ve alış emrim var
-
60 925 oldu...emme...kadayifin alti kizarmadi ...onnnnnnn....
-
vadelerde denge donusumu saglandi...agu...97 000 e indi...eki...103 000...total 200 000....sabah 207 000 di total....7000 uctu...onbiiirrrr....
-
usaglar....agam karar noktasinda....iki yonede....
-
seans kapandiktan sonra....o muhtesem dansina basliyacaktir deccal....yetis ya resulallah....
-
[quote=selçuklu;141911]o boğanın hakkı 65.000 .. ama boynuzu yok .. huylandım biraz ama idare edecez artık ..elimizde o kaldı .. o çocukta kötü bakıyor hakkaten .. :D:D:D:D:D[/quote]
boğanın hakkını bilmemde çocuğun aklı kaçmıştır,psikolojisi bozulmuştur büyük ihtimal :::
-
makası 300 puana getirdiler anında..
son 1,5 gün de 300 makas enteresan ?
nasıl yorumlamalı ?
meydan okumamamı gelin short layın,alın size 300 puan bonus mu?
yoksa piyasa güçlü,bakın 1 gün kala makas + 300 atlayın trene,gidiyoruz 65 bine mi ?
-
[quote=YAVUZHAN;141921]makası 300 puana getirdiler anında..
nasıl yorumlamalı ?
yoksa piyasa güçlü,bakın 1 gün kala makas + 300 atlayın trene,gidiyoruz 65 bine mi ?[/quote]
hehehehehe
cesareti olan shortlasın çizerim akbankı dimektir o :D
-
[QUOTE=jani;141918]usaglar....agam karar noktasinda....iki yonede....[/QUOTE]
projeksyon belli .. big bull project 65000 target.... patron
-
[quote=YAVUZHAN;141921]makası 300 puana getirdiler anında..
nasıl yorumlamalı ?
yoksa piyasa güçlü,bakın 1 gün kala makas + 300 atlayın trene,gidiyoruz 65 bine mi ?[/quote]
ikiside muhtemel yavuz....parami belime bagladim....
-
[URL="http://urlal.com/bn]"][url=http://urlal.com/bn][/URL][img]http://i0908.hizliresim.com/2009/8/28/3008.bmp[/img][/url]
Daha short için birşey yok oynuyorlar..
-
450 e kadar bassınlar, sistem hala alda kalsın..hemen long yapacağım söz
-
nooldu şindi sabah 61.125 hoop geri 60.125 olmadı hoop 60.950...
yin mi yimen mi? yin mi yimen mi?
şindik orta yere çekti piyasayı.denge noktasına...
ya yeniden indir kaldır ya da artık yıkacak bi tarafa...
belkide şu kalan 1,5 seansta hiç bulaşmamak daha hayırlı olacak.ne bileyim.
salı günü yeni vadeyle işe başlamak belkide daha mantıklı.bu hafta giyotine döndü vadeli tahtası.geleni gideni biçti.
el yordamıyla iş yapanlara bişey demiyorum doğru noktalarda dönüşü yakalayanlar için çok iyi bir piyasa.ama o da herkese denk gelmez.bu sefer yakalasanda bi sobraki turda seni biçer.falan filan.
-
[quote=selçuklu;141923]projeksyon belli .. big bull project 65000 target.... patron[/quote]
şimdi buradan tekrar satış yersek o boğadan 1 ton salam çıkar yalnız :::
60 bin altında entegre tesise bi kapıdan girer,ambalajlı şekilde diğer kapıdan çıkar :::
tabi hızlı toparlanma ardından bu şimdilik daha düşük bir olasılık..
-
short devam
yinemi aşağı dalış
-
[QUOTE=YAVUZHAN;141928]şimdi buradan tekrar satış yersek o boğadan 1 ton salam çıkar yalnız :::
60 bin altında entegre tesise bi kapıdan girer,ambalajlı şekilde diğer kapıdan çıkar :::
tabi hızlı toparlanma ardından bu şimdilik daha düşük bir olasılık..[/QUOTE]
yok abi o çocuklar boşamı duruyor orada ... boğanın korumaları onlar ..
[IMG]http://www.iowastatefair.org/about/images/hh_bigbull.jpg[/IMG]