[QUOTE=Vob Trader;61520]600 adetde bugün aldı[/QUOTE]
EVET BUGUNDE ALMIS EGER AYAK DEGILSE HANGI SALAK BOYLE ISLEM YAPAR.
Printable View
[QUOTE=Vob Trader;61520]600 adetde bugün aldı[/QUOTE]
EVET BUGUNDE ALMIS EGER AYAK DEGILSE HANGI SALAK BOYLE ISLEM YAPAR.
Takaslar Baya Oturdu Bence Efg 24000 Longunu 8000 E Düsürmüs Oldu Ve Efg Satısta Olduğunda Piyasa Serıt Gıbı Inecektır Ilk Hedef 25000 Vobda
[QUOTE=abka;61522]aps değişimi ise -11.000 oldu..efg de 17.000 kontrat satıcı isene anlama gelir..aps deg. +11.000 olsa sert biçimde kısa pozisyon alınıyor derdim..siz bu işe ne dersiniz..[/QUOTE]
uzun poz kapatıor efg nette 9000 civarı daha uzunu var
bu marbas resmen özürlü bir kurum
[QUOTE=abka;61522]aps değişimi ise -11.000 oldu..efg de 17.000 kontrat satıcı ise ne anlama gelir..aps deg. +11.000 olsa sert biçimde kısa pozisyon alınıyor derdim..siz bu işe ne dersiniz..[/QUOTE]
TEZGAH DERIM
[quote=serkanyurttas;61524]Takaslar Baya Oturdu Bence Efg 24000 Longunu 8000 E Düsürmüs Oldu Ve Efg Satısta Olduğunda Piyasa Serıt Gıbı Inecektır Ilk Hedef 25000 Vobda[/quote]
Su konumda dahi ilk 3 21000 kontratla satıstadır
22000 morgan
16000 dsi
8000 efg
satıs 38000 is
27000 cıtı
6000 teb
[QUOTE=follow;61523]EVET BUGUNDE ALMIS EGER AYAK DEGILSE HANGI SALAK BOYLE ISLEM YAPAR.[/QUOTE]
belki başka şekilde karşılığı açılmış bir işlemdir
32600 den uzunladım..sistem sat da..ama dow un iyi açılacagına olan inacım(poz. uyum) ve bizde 15 dak oluşan alçalan diplere karşın,yükselen göstergeden dolayı...
Saatlik olarak Aralık vadelide uyumsuzluk yukarıya gidiş olur derken, eynı şekilde saatlik dolar grafiğinde fiyat aşağıya işaret ediyor, dolarda dün kısa fırsatı derken bugün dahada güzel kısa fırsatı oluştu, bakalım endeks kontratları artık yarın tepsin diyorum, bu ne yaaa, hergün gıdım gıdım düş, uyumsuzluklarla milleti daha ne kadar terse getirecek bu piyasa, artık yön değişir diyorum, sabrın sınırları iyi zorlandı:), ama yemezler, efg falanda hikaye, yarın açılışta ilk yarım saatte durumu terse çeviren bir alış yapıverir kalırız diye düşünüyorum, saygılar.
efg den başka kısada eleman yok alles uzun herkes şayet ben bu endeksii döndürecek olsam bi sabah milletin overali sıfırlatacak şekilde açarım veya baskı kurarım ve dipden cover yaparım allah kulu da engel olamaz
33.000 Uzerı Kapanıs Beklıyorum Tabıkı Kımseyı Etkılemek ıstemem.
[quote=abka;61530]32600 den uzunladım..sistem sat da..ama dow un iyi açılacagına olan inacım(poz. uyum) ve bizde 15 dak oluşan alçalan diplere karşın,yükselen göstergeden dolayı...[/quote]
o yazdiklarin da bir sistem abi. iki sistem sasirtir adami, hizli hareket ettiremez...