Destek meselesi...Bu kadar kontratla işlem yapanların ahtapot gibi bacakları olması gerek yoksa başına çorap örer. Kimse 5 doları sokağa atmaz merak etmeyin.
Printable View
Destek meselesi...Bu kadar kontratla işlem yapanların ahtapot gibi bacakları olması gerek yoksa başına çorap örer. Kimse 5 doları sokağa atmaz merak etmeyin.
Bugün artık yurtdışı yukarı yapmamasına imkan yok diye düşünüyorum, sanırım yurtdışındada para piyasalarının düzeltme yapmasından dolayı, sermaye global borsaları bekletti azıcık, şimdi sırada borsalar var bence, tabii para piyasalarıda harekette yerini alır görülüyor, yanılırsam acil stoploss çalışır kesin, çok müsamahalı olduk, saygılar.
[QUOTE=abka;61513]boşluk doldu..efg de 17.000 kısa yapmış..bu kadar abartılı pozisyon alımı genelde dip tepe gösterir dermiyiz?şaka bir yana deutce nin 39.000 den yaptığı yüklü longlar aklıma geldi..mesela 4 kasımda deutce,morgan ,citi toplam 13000 uzun yapmış..yani yabancı olarak..[/QUOTE]
VOB 30 Aralık vade için 31,725 ve 32,025 seviyelerinde dolmay ıbekleyen boşluklarımız var.
[QUOTE]bugün tuncer sengöz'ün çılgınlık ve çöküş kitabını okumayı bitirdim. kitabın gelecek perpeksitifi bölümünde anladığım kadarıyla piyasaların grandsüpercycle nın sonuna geldiğini, elliotun1940 yılında görüşüne göre 2012 yılında bu dalganın biteceğini 1933 lerden bu yana süren yükseliş ve çılgınlık dakgasının sona ereceğini ve çöküşün inanılmaz boyutlara kadar ulaşacağını yazıyor. hemen belirtiyim kitabın baskı tarihi2004. çöküşün en azında 1930 lu yıllardaki seviyelere kadar olacağı öngörülüyor. dow için yaklaşık 570 puanlı seviyeler. yanlış okumadınız 3 haneli. -570- tabi bunun on yıllarca süreceğini arada yükselişlerin olacağınıda yazıyor.[/QUOTE] çılgınlık ve çöküşmüş kitabın adı.
günboyu 25800 altında seyretmesi olumsuz.... bir mucize olur da buranın üzeri kapanış gelirse tepki için umutlu olurum... yoksa dikkate alınmayacak mini tepkiler eşliğinde aşağı akım devam eder gibi duruyor...
senayo aynen devam, 8400 kilit olacaktır. dax çöküşünü yakaladık ama bugün değil pazartesi yakaladım hem de artıyken.
sevgiler.
32500 bu sefer affedilmemeli dicem ama yıkılmıor maşallah :)
[QUOTE=abka;61522]aps değişimi ise -11.000 oldu..efg de 17.000 kontrat satıcı ise ne anlama gelir..aps deg. +11.000 olsa sert biçimde kısa pozisyon alınıyor derdim..siz bu işe ne dersiniz..[/QUOTE]
-13000 APSD ne demek?
Longlarını kapatan EFGyi çıkartırsan +6000 APSD eder demek.
hadi efg yık 32500 ü
yıkılamayan yer teper 475 cover and long
[QUOTE=Vob Trader;61544]yıkılamayan yer teper 475 cover and long[/QUOTE]
şimdi yıkılmayan yer biraz sonra yıkılır...
amaç trenden indirmektir.. yıkılmıyor izlenimini vererek...
böylede bir söz varmı.. he hee:)
[QUOTE=Vob Trader;61544]yıkılamayan yer teper 475 cover and long[/QUOTE]
yemedi 550 şort gene alım satım ekranı da kapattım geceye bu pozla giricem