usulet ve suhulet icinde dusuyor...incitmiye incitmiye....
cok kibar bugun....efendi oglan yani....guzuyu karda tutuyor...bi yandanda ciksan eyi olur diyor....
saniyorki acitacagim....
Printable View
usulet ve suhulet icinde dusuyor...incitmiye incitmiye....
cok kibar bugun....efendi oglan yani....guzuyu karda tutuyor...bi yandanda ciksan eyi olur diyor....
saniyorki acitacagim....
[QUOTE=YAVUZHAN;142000]herkes taşındımı ekime yoksa ağustosta kalan varmı ?[/QUOTE]
Yok hayır ben ağustostayım sistem satta kısada bekliyorum
way be yataydab çıkıyomuyuz ne...histem neymiş abi yemişim histemi...sistem kral..350 şortos
Mor kanal desteği artık 60000 civarına denk gelmekte
[QUOTE=haguan;141822]Aşağıdaki grafiğe baktığımızda şu an [COLOR=DarkSlateBlue][COLOR=Indigo]mor[/COLOR] [/COLOR]alanda olduğumuzu görüyoruz.
[COLOR=Indigo]Mor [/COLOR]alanın destek seviyesi 59850 civarına denk gelmekte.. Bu da şu demek oluyor 59850 üstünde kalınabildiği sürece VOB mor alanın üst dirençlerini hedeflemeli.
Hedeflemesi muhtemel üst kanal direnci 61000 ile 61350 civarına denk gelmekte.
[B]Mor kanal içerisinde kalınırsa yukarı hareketler olası ve 61350 seviyesi önemli.[/B]
61350 seviyesi yukarı atağın devamı için aşılması gereken yer. 61350 seviyesi aşıldığı taktirde 62750 seviyesine kadar hızlı bir atak söz konusu olabilir.
[B]59850 seviyesi mor kanalın son desteği..[/B]
Yarın seans açılışında mor kanal desteği 59850 seviyesine denk geliyor. İlerliyen saatlerde destek seviyesi kanalın yukarı eğiminden dolayı yükselecektir.
Mor kanalın kırılması 57xxx seviyelerine kadar seans içi düşüşü getirebilir..
Aşağıdaki grafik seans içi trade edenlerin klavuzu olabilir.
Buyrun
[IMG]http://i30.tinypic.com/25kraqd.png[/IMG][/QUOTE]
300 den takviye
hadi çök be yahu...yatay piyasa trade i, dalgalı suda sörfe benziyor..ben artık yata binip koya çekilmek istiyorum..sistem yatına..ver bi 3000 puan be gözüm..de hayne..
Gene bir iyilik düşünüyor py..üüüAllah iyiliğini versin diyeyim başka diyecek birşey yok...
325 full long.
150 stop
[quote=jani;142011]usulet ve suhulet icinde dusuyor...incitmiye incitmiye....
saniyorki acitacagim....[/quote]
daha onceki yazilarimdan bilenler billir...
bi sey ...usulet ve suhulet icinde dusuyorsa....o sey cok dusecek demektir.....
saatlikde TGG 0 yani sıfıra düştü..bar kapanışındada böyle olursa küskü gelebilir..bu araad 15 ve 60 dklık sistem aynı yöndeler...
[QUOTE=jani;141984]gel yawrum gel...uslu ol...guzu emmin sana mama verecek....
in yawrum in...FERAHLARSIN....HA HA HA[/QUOTE]
Öldürdün abi beni
Ya sen boyle dedikçe gelirmi adamlar ya sabahtan beri bizim de nasibimiz kapanıyor seni görünce korkuyolar bunlar tanımışlar seni
[quote=haguan;142014]Mor kanal desteği artık 60000 civarına denk gelmekte[/quote]
Amannn mor koyun meeler gelir amann mor koyun...tamam işte 59800 kapatsın, yer gök mora boyansın...neydi mor bölgede olanlara cash cow deniyoru dimi..:):)
kısa devam.. işlem yok...
2000 puan lazım acilen.. ha haaaaa.:):)
long devam
roket gibi aldılar be o neydi
diyorum size KIYMA MAKİNESİ oldu burası...
5 dk evvel aşağı vermiyorlar mıydı?
ne oldu ki
Diyorum ben şeytan bunlar bir kocaoğlan yemiyor bunların numaralarını...:mad::mad:
[QUOTE=Fantom;142024]long devam
roket gibi aldılar be o neydi[/QUOTE]
bu çıkışın inişi olursa daha acaip olur gibime geliyor
la loli la...pis çarptılar..hışşş
[quote=Astatin;142029]la loli la...pis çarptılar..hışşş[/quote]
Dedik be ya Asti....boks.
Benim 15 kakalık çistem halen cortta vellah bı bıldıvı var herhal :::
550den shortladım
650 üstünde izledim kalamadık
baskı var
[QUOTE=mbm;142023]kısa devam.. işlem yok...
2000 puan lazım acilen.. ha haaaaa.:):)[/QUOTE]
0 işlem 60200 long devam .. arkaya yaslandım... nakdi uzlaşmaya uzunum .. :o:o.o:o:o
projeksyon belli .. :o:o:o.o:o
[QUOTE=selçuklu;141951]günün dibi 60125 ..60200 longum ağustos vade uzlaşmaya .. hayırlı uğurlu olsun ..
[B][I]ağustos vade uzlaşma tahminimiz 63000...[/I][/B] :o:o:o:o
[B][I]selçuklu ve pembeoğlan projecsyon helva bakkaliye inşaat akaryakıt gıda doğal hayatı koruma ve kollama ticaret şti ...[/I][/B][/QUOTE]
[quote=oguzhan;142021]Öldürdün abi beni
Ya sen boyle dedikçe gelirmi adamlar ya sabahtan beri bizim de nasibimiz kapanıyor seni görünce korkuyolar bunlar tanımışlar seni[/quote]
oguz...
adimi degistirdim tanimasinlar diye....
korkunun ecele faidesi yok...ellerini goruyorum...elleri mahkum....
yaww daxla fdj de sıçramış..bi haber bir tat bir dokunuş olsa gerek olay nedir olay..olay olayyy
sadist mi desem bunlara mazoşist mi bilmiyorum.iyice sapıttılar bu hafta.5 dk tek barda 500/800 puanlık hareketler geliyor.ve bir kere olmadı bu hafta defalarca yaptılar.
şansa yakalayan hayatının parasını kazanıyor 5 dk. da o da ayrı tabii...
benim işim olmaz böyle piyasayla.hele bir şu vade bitsin.salıya ALLAH kerim.
ayın ilk 10 günü 54.000/58.000 bandı müthişti.nefis bir bant oldu 4.000 puanlık.dikine hareketler ohhh her sinyal PARA idi neredeyse...
2.000 puan berbat bir bant.
VOB burdan dönüp 60000 ın altında kapatırsa, bu akşam DJ %4 çıksa, bu şortlar yaşar ağa
[URL="http://urlal.com/bn]"][url=http://urlal.com/bn][/URL][img]http://i0908.hizliresim.com/2009/8/28/5561.bmp[/img][/url]
Minik kocaoğlan güzel hallediyor bunları exıt dedimi çık bekle longda shortta dal..
[QUOTE=selçuklu;142033]0 işlem 60200 long devam .. arkaya yaslandım... nakdi uzlaşmaya uzunum .. :o:o.o:o:o
projeksyon belli .. :o:o:o.o:o[/QUOTE]
4-5 kere 525 al 600 sat yaptım... gap zararı çıktı..
sıfır işlem değil artık.. ha haaa
bundan sonra her kademe kar yazar aşagı...
acil 2000 puan lazım.......:D:D:D
[quote=Larossıan;142038][URL="http://urlal.com/bn]"][IMG]http://i0908.hizliresim.com/2009/8/28/5561.bmp[/IMG][/URL]
Minik kocaoğlan güzel hallediyor bunları exıt dedimi çık bekle longda shortta dal..[/quote]
bu aslı dimi laros....brv
flatledim
[quote=Astatin;142040]bu aslı dimi laros....brv[/quote]
Biraz daha kısa vade hızlı hareketleri yakalıyor..
[QUOTE=mbm;142039]4-5 kere 525 al 600 sat yaptım... gap zararı çıktı..
sıfır işlem değil artık.. ha haaa
bundan sonra her kademe kar yazar aşagı...
acil 2000 puan lazım.......:D:D:D[/QUOTE]
abi sisteme uy ..
Alttan çizgiyi değdirdiler short için sakıncalı..
benimm zistem halen CORT inatla
herkes sistemine uysun :o:o:o:o .. ben histeme uyuyorum ..uzun devam .. uzlaşacam . üüüüüğüğüğüüüüüüüüü
sistem hala satta üwwwwwwww de benden....
stop...550 puan haşırtos...günü elde var sıfırla kapattık..geçmiş olsun vatana milleet hayırlı olsun
guaw 61000 ustune gectı halen cort benım zıstem bir bildivi var herhal
aynı yerden şort ***...herroo