Yerçekimi bile shortlardan yana :..:
Printable View
Yerçekimi bile shortlardan yana :..:
usd jpy bacağı aldı omza
MOODY'S: IMF ILE TURKIYE ARASINDA HERHANGI BIR ANLASMA YEREL SECIM SONRASI OLABILIR - CNBCE
-MATRIKS-
emir büyük yerden... :)
garantide 2.11 kademesi öle bi yıkılacakki allah kulu tutamicak orayı. kan öfke korku panik intikam cinnet:)
Endeksler düşüyor anladıkta, bu doları hangi hıyarlar alıyor anlamadımki? ortada fol yok yumurta yok, iki gün öncesinden farkımız nedir? değişen nedir? bankalarında döviz sorunu yok deniyor, o zaman sabrın sınırları zorlanmaya devam ediliyor diye düşünüyorum, saygılar.
[QUOTE=halojen;61549]MOODY'S: IMF ILE TURKIYE ARASINDA HERHANGI BIR ANLASMA YEREL SECIM SONRASI OLABILIR - CNBCE
-MATRIKS-
emir büyük yerden... :)[/QUOTE]
IMF yerel yönetime aktarılan paraya karıştığı için FEdden isteyecekelrmiş parayı.
[QUOTE=bull market;61552]Endeksler düşüyor anladıkta, bu doları hangi hıyarlar alıyor anlamadımki? ortada fol yok yumurta yok, iki gün öncesinden farkımız nedir? değişen nedir? bankalarında döviz sorunu yok deniyor, o zaman sabrın sınırları zorlanmaya devam ediliyor diye düşünüyorum, saygılar.[/QUOTE]
o hıyarlar paritelere göre işlem yapıor olabilirlermi:)
[QUOTE=bull market;61552]Endeksler düşüyor anladıkta, bu doları hangi hıyarlar alıyor anlamadımki? ortada fol yok yumurta yok, iki gün öncesinden farkımız nedir? değişen nedir? bankalarında döviz sorunu yok deniyor, o zaman sabrın sınırları zorlanmaya devam ediliyor diye düşünüyorum, saygılar.[/QUOTE]
farkımız sanayi rakamlarının çok kötü gelmesi. Türkiye dede resesyon dillendiriliyor artık.
32375 den kapattım yarısını..
her yer uyumsuz.. teperler gibide..
tepmezlerse yarım devam ederim.. yeter bu kadar......
[QUOTE=mbm;61556]32375 den kapattım yarısını..
her yer uyumsuz.. teperler gibide..
tepmezlerse yarım devam ederim.. yeter bu kadar......[/QUOTE]
tebrikler iyi durdun, çok al sat yaptım.:D
[QUOTE=jelibon;61557]tebrikler iyi durdun, çok al sat yaptım.:D[/QUOTE]
sagol sn jelibon..
teperlerse yukardan kısalmak niyetim ama...
belli olmaz.. uyumsuzluklar saatlik ve teyidi yok daha...
IMF İLE TÜRK HÜKÜMETİ ARASINDAKİ HERHANGİ BİR ANLAŞMA MART'TAKİ YEREL SEÇİMLERDEN SONRA OLABİLİR - MOODY'S
FDI'DEKİ AZALMA CARİ AÇIĞIN DAHA ZOR FİNANSE EDİLMESİNE YOL AÇACAK - MOODY'S
IMF İLE BİR STANDBY ANLAŞMASI İHTİYATİ STANDBY ANLAŞMASINA TERCİH EDİLMELİ - MOODY'S
Açıklamalar hiç de iç acıcı değil. Kurda 1.6950'ye yolculuk başladı. Parite ve futurelardaki eksi bozulmayı daha da arttırabilir. Bu işin sonunda [B][COLOR="Red"]notumuzun görünümünde downgrade [/COLOR][/B]gelebilir.