-
[QUOTE=Vob Trader;61569]eğer olası bi toparlanma olursa 300-500 artı açar piasalar ama olası bi faciada 1000 eksi açar ben olsam uzun riski almazdım kar dahi olsa:)[/QUOTE]
artı açarsa uzunlarıda veririm yukardan.. yarım flatıda..ala gelmezlerse
ben dow teper diyorum bu gecede....
dediğin yinede dogru ..flat en iyiside... ben kalamıyorum flat...
kısadan 7000 puan aldım...
birazda macera arıyorum...
yarım uzun girecegim bu kesin..
-
bence karda olmayanlar yada az karı olanlar uzun düşüosa bile düşünmesin derim:)
-
[QUOTE=mbm;61572]artı açarsa uzunlarıda veririm yukardan.. yarım flatıda..ala gelmezlerse
ben dow teper diyorum bu gecede....
dediğin yinede dogru ..flat en iyiside... ben kalamıyorum flat...
kısadan 7000 puan aldım...
birazda macera arıyorum...
yarım uzun girecegim bu kesin..[/QUOTE]
ben 400 den uzunlamışdım 700 den hem sahiplerine teslim ettim hemde full kısayım :)
-
[QUOTE=Vob Trader;61574]ben 400 den uzunlamışdım 700 den hem sahiplerine teslim ettim hemde full kısayım :)[/QUOTE]
bende 32400 den yarım uzunum..bunlarla geceye girecegim...
-
[QUOTE=sentinus;61567]GM ve Ford artıdalar bugün açılışta.[/QUOTE]
Onalrına rtısına rağmen dow eksiyse bir de eksi oldukalrında DOW 8400lere çekilri herhalde.
-
[QUOTE=Vob Trader;61573]bence karda olmayanlar yada az karı olanlar uzun düşüosa bile düşünmesin derim:)[/QUOTE]
.brv .brv
-
[QUOTE=Vob Trader;61554]o hıyarlar paritelere göre işlem yapıor olabilirlermi:)[/QUOTE]
Valla eur/usd 1,25 lerde olduğundan mütevellit bu durumu yaşıyor olmamız yüksek ihtimal, fekat parite bu, bi bakmışın sabaha 1,28 olmuş, o zaman ne yapar bizim piyasa bu soruya takılıyorum, eur/usd kısa vadede 1,21 yada 1,22 aşağısına gelmez diye bakıyorum bakalım, paritede bugünkü düşüş bile şaşırtıyor, yoksa dolar/ytl yukarı gidecek bir durumumuz yok bence, bu görüşü sonuna kadar savunuyorum, ama eur/usd hiç fırsat vermedi mubarek, tepetakla aşağıya gidiyor görünümünde, yinede bu kadar hız sağlıklı değil tabii, hiçmi düzeltmesi olmayacak yani, buna görede olası düşüşlerde endeksler en azından yeni dip yaparken ağır olacaktır kanaatindeyim, saygılar.
-
Bana kalırsada yeter artık, bu neyaaa, endeks uzun kontratları elbetteki vade sonuna kadar bu seviyelerden paçayı kurtarır vede kazanç bile yazar diyorum, saygılar.
-
kötü kapanış ... buralarda tutunması zor görünüyor...bu son yarım saat soytarılığı bize de bulaştı... sağlam göster.. geleni al... ertesi gün boşluklu devam...
-
kimse yardımcı olmayacakmı bana ?
-
artık dipleri çok iyi kamufle etmeye başladılar.. düşüş dalgaları gittikçe karmaşıklaşıyor.. üstüne bir de makas oyunları eklenince, trade edilesi bir ortam oluşmuyor.. batmak o kadar kolay ki şu sıralar...
-
32400 den geceye yarım uzun...
herkese iyi akşamlar.......