-
[quote=Astatin;419429]nassı bakmıyım haciii...taban olduğu seansın ertesi 3 gün %30 prim yapan sonra aheste aheste %15 geri gelen[B] pis karakterli bir şey..bakmak lazım[/B]:D[/quote]
.dng.dng spota geçip sakin bi hisse takip edeceğini düşünmüştüm oysa bi an.Adrenalloooo :D
-
[quote=flexy;419430].dng.dng spota geçip sakin bi hisse takip edeceğini düşünmüştüm oysa bi an.Adrenalloooo :D[/quote]
yok haci biz sözde değil özde vobcuyuz...spotta bir okazyon yapıyım diyorum arada..adro nerede biz oradayız...adreno deyince sony xperia V, sony deyince de sony "vaio duo 11" geldi aklıma..gelir gelmez alıyorum..son kararım..tabi fiyatı çook abartmazlarsa...hem Ultrabook, hem Notepad hem de tablet haciii... üstelik Made In Japan mış...kessin alıyorum keessin..
[URL]http://www.teknokulis.com/Haberler/Donanim/2012/10/15/sony-vaio-duo-11--windows-8-tablet-bu-ay-cikiyor[/URL]
-
[quote=Astatin;419431]yok haci biz sözde değil özde vobcuyuz...spotta bir okazyon yapıyım diyorum arada..adro nerede biz oradayız...adreno deyince sony xperia V, sony deyince de sony "vaio duo 11" geldi aklıma..gelir gelmez alıyorum..son kararım..tabi fiyatı çook abartmazlarsa...hem Ultrabook, hem Notepad hem de tablet haciii... üstelik Made In Japan mış...kessin alıyorum keessin..
[URL]http://www.teknokulis.com/Haberler/Donanim/2012/10/15/sony-vaio-duo-11--windows-8-tablet-bu-ay-cikiyor[/URL][/quote]
bu tarz bişi bakıyorum bende hem pili uzun giden hem mobil..samsungun win 8 li bu konseptte ürünleri çıkmış hepsiburda'da 2500 civarı satılıo
-
-
[quote=flexy;419435]üflediler yine voba..[/quote]
valla bence vob artı kapatır....ama bence..
-
1 kontart şekişl olsun deyu lonkladım 725 den :) hehe du bakalım çökecek mi
-
-
[quote=flexy;419439]fırtdışı pörtledi[/quote]
:p biz yurtdışı %2 eksiyken +%5 yapmış bir neslin evlatlarıyız:p
-
[quote=flexy;419434]bu tarz bişi bakıyorum bende hem pili uzun giden hem mobil..samsungun win 8 li bu konseptte ürünleri çıkmış hepsiburda'da 2500 civarı satılıo[/quote]
bugün ipad mini tanıtılacak, eğer ederinden fazla bişi istemezlerse mobility olayını onunla halletmeyi düşünüyorum.Pil olayını iyi hallediyo apple yaw.
-
vobun havasını biraz almaları lazım yükselicekse, bahalım bahalım.
-
[quote=flexy;419444]vobun havasını biraz almaları lazım yükselicekse, bahalım bahalım.[/quote]
valla onu dokuzu anlamam..bence yükselcek bu gün..1 kontrat longu 88000 e kavırmaya yazdım bile:::
-
[quote=Astatin;419446]valla onu dokuzu anlamam..bence yükselcek bu gün..1 kontrat longu 88000 e kavırmaya yazdım bile:::[/quote]
Spot kapandıktan sonra yanabilir gibi patron