-
[quote=Astatin;449774]:D ivit... sonuçta kayıyolar...2*150 artı 1*100 eksi 1*150 artı sıralaması =+350 ile bufferı geri alıp flatim yine...gönül şorta meyilli..
velakin şinci herkes acaba Başgan dönünce "C. başganının ve yardımcı başganın önceki gün dediklerine posta koyarmı diye düşünüyor.. bizim lebron acaba bu psikolojiyi nassı gulllanacak..yannız eğer posta koyarsa anayasa kitapcığı vakasına dönüşmesinden gorkarım buradaki etkileri açısından[/quote]
viriyor yanıtını:::
-
[QUOTE=Astatin;449774]:D ivit... sonuçta kayıyolar...2*150 artı 1*100 eksi 1*150 artı sıralaması =+350 ile bufferı geri alıp flatim yine...gönül şorta meyilli..
velakin şinci herkes acaba Başgan dönünce "C. başganının ve yardımcı başganın önceki gün dediklerine posta koyarmı diye düşünüyor.. bizim lebron acaba bu psikolojiyi nassı gulllanacak..yannız eğer posta koyarsa anayasa kitapcığı vakasına dönüşmesinden gorkarım buradaki etkileri açısından[/QUOTE]
Özellikle dünkü Taksim düzleminin isteklerinden sonra Başganın nasıl bir tepki vereceğini merak etmiyorum değil... Sanki kızılcık şerbeti içtim, yaban mersini yedim diyerek cümle aralarında vakti gelince ben bunların hesabını sormam mı tarzında olabilir:)
-
[QUOTE=Astatin;449774]:D ivit... sonuçta kayıyolar...2*150 artı 1*100 eksi 1*150 artı sıralaması =+350 ile bufferı geri alıp flatim yine...gönül şorta meyilli..
velakin şinci herkes acaba Başgan dönünce "C. başganının ve yardımcı başganın önceki gün dediklerine posta koyarmı diye düşünüyor.. bizim lebron acaba bu psikolojiyi nassı gulllanacak..yannız eğer posta koyarsa anayasa kitapcığı vakasına dönüşmesinden gorkarım buradaki etkileri açısından[/QUOTE]
ecevitle c.başganı arasında clon savaşı çıkmadan önceki gün adamlar dolar hisse vs.. pozisyonlarını ayarlamıştı hatırlarsan.O yüzden, eğer niyetleri varsa adamlar el ele tutuşupta çıksalar bişi bulurlar patron .heyk
-
[quote=flexy;449777]ecevitle c.başganı arasında clon savaşı çıkmadan önceki gün adamlar dolar hisse vs.. pozisyonlarını ayarlamıştı hatırlarsan.O yüzden, eğer niyetleri varsa adamlar el ele tutuşupta çıksalar bişi bulurlar patron .heyk[/quote]
şüphesizde...adam eğer mal çıkıysa bile misal başgan yumuşak açıklamalr yaptı diyelim; alır bir %5, şortları patlatır milletin, kendi iyi fiyattan basar sonra gömer aşşa...biz %5 i kaldıramayıkya o açıdan...o kaldırabiliyor para onda güç onda..yannız başgan gelene kadar sağlam bi oturtacak aşşa sanki
-
madem bizbizeyik, bir gomplo teorisi duydum onu annatayım...malım Başgan ile Pensilvanya nın arası uzun zamandır eyi değil diyolar. Hatta en son Başgan ehemm..niyetindeki istih-baratcıları başka görevlere tayin etti biliyonuz gazatelerde yazdıydı..şinci diyolar ki; sırf başgan zor durumda kalsın deyu, bazı policiaslar özellikle aşırı şiddet gullandılar falan diolar...velakin bu gadar tepkiyi onlarda beklemiymiş..
diğer yandan ben Başgan ı biraz tanıyosam, ve eğer bu gomplo teorisi doğruysa, dönünce pis rövanş alacaktır...o yüzden anayasa kitapcığı senaryosu zayıf bir ihdimal olmayabilir...
-
töbe töbe ya..ula bu gap-italizm ne gadder ivrençleşebiliyor
"
Magazin yazarı Huban Ayşem, 'Louis Vuitton, Gucci ve Gianfranco Remi sipariş üzerine gaz maskesi üretiyor! Fiyatları 1000 ile 3000 Euro arasında' diyerek sosyeteyi de gezi parkına davet etti "
-
sp500
[url]http://www.businessinsider.com/chart-the-market-is-due-for-a-fall-2013-6[/url]
-
[QUOTE=Astatin;449783]töbe töbe ya..ula bu gap-italizm ne gadder ivrençleşebiliyor
"
Magazin yazarı Huban Ayşem, 'Louis Vuitton, Gucci ve Gianfranco Remi sipariş üzerine gaz maskesi üretiyor! Fiyatları 1000 ile 3000 Euro arasında' diyerek sosyeteyi de gezi parkına davet etti "[/QUOTE]
bi combo geçtim içimden..vampir bunlar
-
ve tabi karamsar senaryoları yazmaya devam edelim..malum Başgan hem %50 desteğe ve seçimle geldiğine işaret ediyor... Eğer yukarıdaki senaryo doğruysa, hem açık hem de gizli muhaliflerine rest çekip, hadi bakalım görelim kim meşru kim değil deyip seçime gidiyoruz diyebilir mi?
yorum değil senaryo ve sorudur..tireyd gararlarınızda dikkate almayınız
-
son iki üç günde çok aşırı hareket eden hisselere bakıyorum..ula bu artog nedir ya..günlük grafta Batman çiziii resmen
-
[QUOTE=Astatin;449789]son iki üç günde çok aşırı hareket eden hisselere bakıyorum..ula bu artog nedir ya..günlük grafta Batman çiziii resmen[/QUOTE]
.dng.dng.dng.dng aylıkta bak bide
-
way**..önceki 250 görüp yukarı hülülü yaptığında 250 ye şort kavırma yazmıştım..emir kalmış..unutmuşuk..bu son graşışda kavırlanmış..**..gitti şortlar..üwww
-
[QUOTE=Astatin;449791]way**..önceki 250 görüp yukarı hülülü yaptığında 250 ye şort kavırma yazmıştım..emir kalmış..unutmuşuk..bu son graşışda kavırlanmış..**..gitti şortlar..üwww[/QUOTE]
hade bew :(
-
du baalım az deper belki...şortlarık yeniden..üww
-
du bahalım..her işte bir hayır vardır
-
hacı verdim şortu 525 den..ya bismillah
-
şimdilik "balımada gurban balımada balımada" türküsü çığıroyorum..az sora ne olur bellolmaz
-
[QUOTE=Astatin;449798]şimdilik "balımada gurban balımada balımada" türküsü çığıroyorum..az sora ne olur bellolmaz[/QUOTE]
hoş geldin, haydili li li li li li .lelele
-
lililililillili bir taban olsak eyiydi be haci
-
saadetimiz günsonunda da sürecek mi fikret...ü[url]www..[/url] Başgan ne diyecek acaba
-
hacı,
şu pazartesi sabahı 105250 den gonrat alan garibanı hala merak ediyporum yaw...bir de bu sabah 7.05 den tahvilde işlem yapan güzide şahsı tabe
-
fileksi az moral yapak...nassı proceksiın ama...nikkei tarzı bir kamikaze dalış..zemin müsait..ortam müsait..indikler müsait...ew müsaitmi bilemiyom
[IMG]http://i43.tinypic.com/70hrih.jpg[/IMG]
-
oha biz grafı şekillerken 95.950 göstermiş...haber filan mı var hadji
-
[quote=Astatin;449733]şort skuzi ise bayram var kalan iki gün.. şort skizi ise ayva...[/quote]
öne alalım..dün akşam saatlerinde 3,5 atarken ki ruh halimizin resmi
-
-
bu hareketler acaba bir haftadır yaptığı gibi, şort patlatmak için şow maksatlı mı, yoksa kucaüı genişletti ve şortcumu topluyor...yoksa ikisi de mi..
-
[QUOTE=Astatin;449818]gıllandım[/QUOTE]
patron dediğin gibi başkanı bekliyolar ondan loopa sardı piyasa.Akşam saati de saat kaç onu demiyolar ki..
-
filexx nirdesün.15 dklıkta dana formasyonu war..almasın hacı bu
-
[QUOTE=Astatin;449810]hacı,
şu pazartesi sabahı 105250 den gonrat alan garibanı hala merak ediyporum yaw...bir de bu sabah 7.05 den tahvilde işlem yapan güzide şahsı tabe[/QUOTE]
:D onlar adrenalin bağımlısı abi..2008'den beri görmediydim öyle tarayıp gidenini :..:
-
[QUOTE=Astatin;449822]filexx nirdesün.15 dklıkta dana formasyonu war..almasın hacı bu[/QUOTE]
doldur boşalt formasyonu gibi gelio bana ama ne düşünüyo yaptıktan sonra anlıyoruz patron..düdük makinanın ağzında :p
-
-
-
Palaya ithafen : [url]http://www.youtube.com/watch?v=vlCXVA6R4y0[/url]
-
hacı, bi tarafın ** yacak ama du bakalım
-
basacak gibi bi hissiyat oluştu
-
[QUOTE=Astatin;449811]fileksi az moral yapak...nassı proceksiın ama...nikkei tarzı bir kamikaze dalış..zemin müsait..ortam müsait..indikler müsait...ew müsaitmi bilemiyom
[IMG]http://i43.tinypic.com/70hrih.jpg[/IMG][/QUOTE]
öne alalım .dng
-
hareketler bana angaralı durgut ile angaralı yasemin düetinin "çalkala yavrum çalkala şehriye çorbası gibi" gısmısını hatırlattı bir de "galdır galdır vur yere muhtar kellesi gibi" gısmısını
-
[quote=flexy;449837]öne alalım .dng[/quote]
he..70000 iyimi:..:
-
[QUOTE=Astatin;449841]hareketler bana angaralı durgut ile angaralı yasemin düetinin "çalkala yavrum çalkala şehriye çorbası gibi" gısmısını hatırlattı bir de "galdır galdır vur yere muhtar kellesi gibi" gısmısını[/QUOTE]
.dng.dng.dng.dng.dng.dng.dng
-
fantastic bombastic....bu arada bizim kedü nerde yaw