-
[QUOTE=negrolino;61581]kimse yardımcı olmayacakmı bana ?[/QUOTE]
abicim herkes yazıyor görüşünü burda..
farklı farklı..
kimi uzun diyor kimi kısa...
herkesin kendine göre bir nedeni var.....ona görede pozisyonu..
sen ne istiyorsunki....daha nasıl yardım bekliyorsun...
-
Sn negrolino en iyi sisteminiz bilir kimse bilemez ona bakıp karar verin derim ben:confused:
-
dostum kendini geliştirip kararlarını alamadıktan sonra vobta hiç şansın yok.. ne donanımlı insanların bu piyasada harcandığına şahit oldum...
bence nasıl bir ortamda para kazanmaya çalıştığınızın pek farkında değilsiniz...
naçizane tavsiyem, başkalarının kararlarıyla işlem yapmamanızdır...
-
8400 kilit, ilk senaryo yani yeni dibin görülmesi ihtimali 8400 ün kırılmasıyla güçlenecektir. kırılmazsa bakacağız. tam bir jelibon farkı oldu daxın durumu.:..:
sevgiler.
-
evet beyler ankaradaki buluşma işini birkez daha hatırlatayım dedim yokmu başka gelmek isteyenn??
Queen,Vob Trader,Jelibon,Mordak,Clark,Jerfin,Men,....
devamını bekliyoruz.
sn Vobix, sn Mbm, sn Hexen, sn Follow, sn Halojen, sn Abka,sn Teo ve sn Moderatörler ve daha sayamadığım nice üyeler sizler????:)
-
Dow şelaleye başladı milleti silkeleyip aşağı devam aslında sistemler satta uyamıyorum gece flat
-
[QUOTE=Vob Trader;61589]evet beyler ankaradaki buluşma işini birkez daha hatırlatayım dedim yokmu başka gelmek isteyenn??
Queen,Vob Trader,Jelibon,Mordak,Clark,Jerfin,Men,....
devamını bekliyoruz.
sn Vobix, sn Mbm, sn Hexen, sn Follow, sn Halojen ve sn Moderatörler ve daha sayamadığım nice üyeler sizler????:)[/QUOTE]
aşşağıda 58 kayıtlı üye izlior burayı:)
-
8250 hedefli düşüyor bakalım oda yeni diplere gidiyor bence bizde 25000 olabilir gibi
-
[quote=jelibon;61588]8400 kilit, ilk senaryo yani yeni dibin görülmesi ihtimali 8400 ün kırılmasıyla güçlenecektir. kırılmazsa bakacağız. tam bir jelibon farkı oldu daxın durumu.:..:
sevgiler.[/quote]
dax öngörün harikaydı sevgili jelibon.... sezarın hakkı sezara :)...
-
Sana yardımcı olmak isteyen kişiler var fakat istediğin yardım türü yasal oalrak mümkün değil. Sana bu desteği yasal oalrak sadece çalıştığın Aracı Kurumdaki müşteri temsilcin verebilir.
Sana önerim aç vbo grafiğini 5dk 15 dk 60 dk işlem yapabileceğin duruma göre hareketli ortlşamaalrı ekle. Biri birini yukarı kesince al aşağı kesince sat. Bu bile para kazandırı sana. Hareketli ortlama değerlerini kendin değiştirerek daha iyi hale getirebilrisin. Kimsii süstel kullanır kimsii basit hareketli ortlama kullanır. Kimisi 5-22 kullanır, kimisi de 5-12 gibi değişik yöntemler kullanın. Kullanacağınız göstergeyi seçtikten sonra işlkeme başlamadan önce geçmişe yönelik getirilerine bakın. Sizin için sürekli karlı işlem yaptırması değil ay soınunda karlı olamsı önemli olmalı. Burakilerin çoğunun bildiği iki hareketli ortalama ile çalışan MEdium Sistem geçn ay 8,550 puan kazandırdı. Yani ahreketli ortlamalar bile iş çıakrıyor. Hareketli ortlamaya dayalı ssitmelerin dezavantajı yatay piyasada çok işlem yaptırması. Trend yakalrsa da oturur trend üstünde. Kendinize bir sistem oluşturna kadar da bence işlem yapmayın piyasanın bir yere kaçtığı yok.
-
-
bizim kapanıs kritik ben 3/1 system yondeyim (bana flat demek)
systems
5 dakk system long signalde 15 dakk system short halen gun system short signalde halen