-
[QUOTE=saraylı;412548]pala sağsın ,:eek:
sütünü de biz içelim...:..::..:[/QUOTE]
olur abi :) pala KY ye hiç para kazandırmaz diye bi kural yok. genellikle kazandırmaz diye kural var. yarın rüşvet versin bakalım kimler kısa kalabilecek kimler trende sarılabilecek? artık 71xxx ler ucuz algılanır. azılı ayılar ordan long denemesi yapar gayri.
bu arada 74----73375 e (i) desek. sonrakine yassı a-b-c ile (ii). yarın da (iii) ü yaşasak ne hoş olur kısacılara
-
dünkü kapanişlarimiza göre
Dax flat
SP %0,50 aşağida.
:(
ve SP de bir yeni tepe kuvvetle muhtemel
inşaallah başarisiz 5 olurlar da bizde %10 luk yeni tepe ihtimali de ortadan kalkar ii ile yukari açsakta iii için saymaya başlarız yarın için
-
[quote=matador38;412554]olur abi :) pala KY ye hiç para kazandırmaz diye bi kural yok. genellikle kazandırmaz diye kural var. yarın rüşvet versin bakalım kimler kısa kalabilecek kimler trende sarılabilecek? artık 71xxx ler ucuz algılanır. azılı ayılar ordan long denemesi yapar gayri.
[B]bu arada 74----73375 e (i) desek. sonrakine yassı a-b-c ile (ii). yarın da (iii) ü yaşasak ne hoş olur kısacılara[/B][/quote]
matador ben de tam öle saydım..
çok güzel olur..:)
-
[quote=matador38;412554]olur abi :) pala KY ye hiç para kazandırmaz diye bi kural yok. genellikle kazandırmaz diye kural var. yarın rüşvet versin bakalım kimler kısa kalabilecek kimler trende sarılabilecek? artık 71xxx ler ucuz algılanır. azılı ayılar ordan long denemesi yapar gayri.
bu arada 74----73375 e (i) desek. sonrakine yassı a-b-c ile (ii). yarın da (iii) ü yaşasak ne hoş olur kısacılara[/quote]
Kalbimden geceni okudun +. .brv
Yada kısacıların olaya bakışı. Nede olsa nasıl bakarsan öyle görürsün :..:
-
kısa devam... iyi akşamlar..
-
73700 kapanısta aldı nereye kadar pala . yarın gene bır bahane bulur bunlar bu gece ne cıkacak acaba ??
-
iyi akşamlar...:rolleyes:
-
Elemen sp yi c.5.4 u abcde demis. Gecmis olsun 5 basladi ise orada.
-
ıyı aksamlar yarın gorusmek dılegıyle..:)
-
bunun üzerine daha ne kadar kötü olabilir bilmem ama, en kabus senaryo 75300-76000 bandını test etmesi...
-
Benden cok yasa matador hocam. Korkum yikarida yazdigim beklentim ise parite hrp ilk hareketi ceker. Bu parite ile zor cikarlar.
-
[quote=halojen;412567]bunun üzerine daha ne kadar kötü olabilir bilmem ama, en kabus senaryo 75300-76000 bandını test etmesi...[/quote]
Aman hocam oralara gelmesin. Yoksa ben oralara Ray-Ban(!) sponsorluğunda gelirim :eek::(:::
[IMG]http://www.kotusozluk.com/img/2011/02/acimiz-buyuk-gozlugu_13369.jpg[/IMG]
[SIZE=1]
Raybanınkini bulamadım Marc Jacobsun kini koydum.[/SIZE]