şşş dax çok ayıp..ne öyle haşırt diye %1 eksi falan..yaww az yukarı tepin beaa..flatiz
Printable View
şşş dax çok ayıp..ne öyle haşırt diye %1 eksi falan..yaww az yukarı tepin beaa..flatiz
günaydın
full long.ekim vade
59700 stop
ekim vadede bir pozitif ayrışma isteği görüyorum..60000 az pilav long
tabiki long abi..pkk bitcekmiş kürt açılımı ile,,yılda 10 milyar dolar..pee paraya bak..long tabi abi long..birde arap açılımı gelirse uuuu..660000 de uzlaşalım selçuklu..mütevazi olmayalım :)
[URL="http://urlal.com/bn]"][url=http://urlal.com/bn][/URL][img]http://i0908.hizliresim.com/2009/8/31/1914.bmp[/img][/url]
bende yemişim oku histemi neymiş be ya...
[quote=Larossıan;142184][URL="http://urlal.com/bn]"][IMG]http://i0908.hizliresim.com/2009/8/31/1914.bmp[/IMG][/URL]
bende yemişim oku histemi neymiş be ya...[/quote]
ye abi.yee..vob da kralı olsa anında satacaksın..tepsin tabi abi..şeytanlık düşünüyorlar bencede fdj de...artıya geçsin abi..vob da rekor kırsın bugün..long long long :..::..:
hatta mümkünse ekim vade tavan olsun :)
Mümkünse ekime dokunmasaydın..üüü
[quote=Larossıan;142187]Mümkünse ekime dokunmasaydın..üüü[/quote]
pardon patron....senin ekimde şortlar vardı dimi..tamam laros tavan olmasın..500 puanda anlaşalım :)
Selam Arkadaşlar.
Vade sonu yukarıdan kapacaklar diye düşündüm. Ekim vade cumadan long.
flat abi flat 125 puanın nesi var yeter...:)
efg tezgahı ekime taşıyor..
şimdilik kritik seviyede destek bulduk görüntüsü var..
long için 60500 üzerini bekliyorum..
günlük hariç tüm periyotlar satışta halen..
günlük periyotta güç kaybı belirginleşiyor bu arada..
übe alert..tahminen ekim vade 350 gibi al verir zystems..ama emin değilim..no oracle no cry, yes system no cry
[QUOTE=Astatin;142183]tabiki long abi..pkk bitcekmiş kürt açılımı ile,,yılda 10 milyar dolar..pee paraya bak..long tabi abi long..birde arap açılımı gelirse uuuu..660000 de uzlaşalım selçuklu..mütevazi olmayalım :)[/QUOTE]
Bi de kürtler Türk açılımı yapsalar keşke... Dün 30 ağustos zafer bayramı, diyarbakır belediye başkanı törene katılmıyor. Yardımcısını göndermiş, o de istiklal marşını söylemiyor... Dün yine 4 askerimiz şehit. Terör durmuyor, adamlar taviz vermiyor ama biz açılım yapıyoruz... :mad:
[quote=enorton;142193]Bi de kürtler Türk açılımı yapsalar keşke... Dün 30 ağustos zafer bayramı, diyarbakır belediye başkanı törene katılmıyor. Yardımcısını göndermiş, o de istiklal marşını söylemiyor... Dün yine 4 askerimiz şehit. Terör durmuyor, adamlar taviz vermiyor ama biz açılım yapıyoruz... :mad:[/quote]
bende o olaya temas edeyim dedim zati enorton..açıl açıl nereye kadar...adamlar sürekli kapanıyor
[QUOTE=Astatin;142194]bende o olaya temas edeyim dedim zati enorton..açıl açıl nereye kadar...adamlar sürekli kapanıyor[/QUOTE]
Artık kendimden şüphe ediyorum, ben mi kafayı yedim diye... Daha geçen yıl Güngörende sivil masum insanların içinde bomba patlatan, karakol basıp askerlerimizi şehit eden, her yere mayın döşeyen kimdi??
Seçimlerde "Tek devlet, tek millet, tek bayrak" diyen "PKK ya terör örgütü diyene kadar sizinle konuşmam" diyen bizim başbakanımız değil miydi?
Ne oldu şimdi ne değişti?? Millet olarak iyice zıvanadan çıktık bence. Herşeyimiz maddiyat, para oldu... Yeterki AB ye girelim, yeter ki ekonomimiz bozulmasın...
[QUOTE=enorton;142195]Artık kendimden şüphe ediyorum, ben mi kafayı yedim diye... Daha geçen yıl Güngörende sivil masum insanların içinde bomba patlatan, karakol basıp askerlerimizi şehit eden, her yere mayın döşeyen kimdi??
Seçimlerde "Tek devlet, tek millet, tek bayrak" diyen "PKK ya terör örgütü diyene kadar sizinle konuşmam" diyen bizim başbakanımız değil miydi?
Ne oldu şimdi ne değişti?? Millet olarak iyice zıvanadan çıktık bence. Herşeyimiz maddiyat, para oldu... Yeterki AB ye girelim, yeter ki ekonomimiz bozulmasın...[/QUOTE]
kesinlikle haklısınız...
ayrıca 1995 de gümrük birliğine girdikte ne oldu ülke ekonomisine en büyük darbeyi vuran girişimdir...
avrupa birliğide farklı olmayacak adamlar bize imtiyazlı ortaklıktan başka bişey vermeyecekler ki bunun nedeni de gümrük birliği sömürüsünü devam ettirmek...
Arkadaşlar matrikse mail attım, bu 4 aydan önceki verilerin silinmesi ile ilgili olarak, gelen cevabı aşağıya kopyalıyorum... Bence bu durumun ortadan kalkması için hepimiz mail atalım matrikse, mail adresleri [email]matriks@matriksdata.com[/email]
[B]Merhaba
Program da böyle bir uygulama bulunmamaktadır. Bu sınırlama kaldırılamıyor.
Bilginize…
İyi Çalışmalar
Semih AKKAYA
Teknik Servis Yetkilisi
[email]semih@matriksdata.com[/email]
Tel : 0212 356 64 00
Faks : 0212 356 47 88
[/B]
Saygılarımla,[/I]
[B]Matriks programında 5 dk lık grafiklerde bar sınırlaması bulunmaktadır. 8000 bar üzerinden verileri görebilirsiniz 8000 bar dolduğu zaman geçmişe ait 3000 bar siler 5000 üzerinden yazmaya devam eder. Grafikte gördüğünüzden daha geriye dönük olarak data göremiyorsunuz.
Bilginize…
İyi Çalışmalar
Semih AKKAYA
Teknik Servis Yetkilisi
Faks : 0212 356 47 88 [/B]
[I]Merhaba Matriks Gold kullanıcısıyım, x30YVade grafikleri 60 dk altındaki periyotlarda sadece 4 aylık veriler var. Sürekli olarak belli aralıklarla 4 aydan önce veriler silinmektedir. 4 aydan önceki verilere ulaşma imkanımız var mı? Bu verilerin silinmesini engelleyebilir miyim? Teşekkürler...[/I]
[quote=enorton;142193]Bi de kürtler Türk açılımı yapsalar keşke... Dün 30 ağustos zafer bayramı, diyarbakır belediye başkanı törene katılmıyor. Yardımcısını göndermiş, o de istiklal marşını söylemiyor... Dün yine 4 askerimiz şehit. Terör durmuyor, adamlar taviz vermiyor ama biz açılım yapıyoruz... :mad:[/quote]
bu ülkede kürt sorunu falan yok.bu koca bir YALAN.ben antepliyim arkadaş memleketimde bir sürü kürt var.babam esnaftı evvelden çarşıda dükkan komşularının içinde bir sürü kürt vardı.ne kavga vardı ne gürültü.
onlarında çocuğu benimle aynı okulda okudu,aynı hastanede tedavi oldu aynı fırından ekmek yedi v.s.
kendi aralarında canları isterse kürtçe konuşuyorlardı ama bizimle konuşruken TÜRKÇE konuşuyorlardı.esnaftan birisininde çıkıp bir tanesine sen kürtsün düşmanımızsın,kürtçe konuşamazsın, bizimle aynı mekanda oturamazsın,çocuğunu benim çocuğumla aynı okula gönderemezsin diyeni duymadım.
haklar,haklarımız,zart zurt diyorlar.bunu diyen kürt vatandaş değil bunu diyen TERÖR üzerinden servet yapan KÖPEKLER.
bu ülkeden kürt sorunu falan yok.TERÖR sorunu var.ama rte gidip burada kürt sorunu var diyen TERÖRİST lerle masaya oturacak.
olacak iş değil!bunca şehit olan vatan evladı çok afedersiniz bok yoluna gitti o zaman.zaten onlar şehit değil kelle...
ben şehit babası olsam yüreğim dağlanır.ben evladımı ne için feda ettim derim.
böyle birşey kabul edilemez.
kardeşlik projesiymiş,demokrasi mücadelesiymiş,eşitlikler bilmem nesiymiş.hepsi koca bir ZIRVA.bu işten rant sağlayanların uydurması bunlar.
doğu ve g.doğuda insanlar cahil okuma yazma seviyesi düşük,işsizlik had safhada böyle olunca bu insanları kandırmak, bir yola çekmek peşinden sürüklemek kolay.orada mitinglerde, kavgada gürültüde bulunanların çoğu ne amaçla orada olduğunu bilmeyen, kendilerine yalan vaatlerde bulunanların asıl amacının ne olduğunu anlayamayacak düzeyde insanlar.öyle olunca bunlara her istediğini yaptırırsın.
AÇ olan insandan korkacaksın.AÇ insan herşeyi yapar.karnını doyur iş imkanı ver bak bakayım o şerefsizlerin peşine takılıyor mu?yoksa bu ülkeye mi hizmet ediyor.zaten ne için hizmet edecek karnını doyurmak için.sağla o imkanı bak bakıym oluyor mu olmuyor mu?
ama bunu yapmıyorlar.bu 2 taraftada belli kesimlerin işine gelmiyor.işin ucuna PARA var korkunç akıllara ziyan bir RANT var.o nedenle her iki kesimde de birileri mütemadiyen bu kabuklaşan yarayı kaşıyor ve kanatıyor...
kiminle masaya oturacaksın yahu bebek katili şerefsizle mi? yoksa onun yardakçılarıyla mı? karşında bir devlet mi var yoksa terörist mi?
önce tayyip bunu bi açıklaısn halkına? kiminle masaya oturuyorsun?
[quote=enorton;142197]Arkadaşlar matrikse mail attım, bu 4 aydan önceki verilerin silinmesi ile ilgili olarak, gelen cevabı aşağıya kopyalıyorum... Bence bu durumun ortadan kalkması için hepimiz mail atalım matrikse, mail adresleri [EMAIL="matriks@matriksdata.com"]matriks@matriksdata.com[/EMAIL]
[B]Merhaba
Program da böyle bir uygulama bulunmamaktadır. Bu sınırlama kaldırılamıyor.
Bilginize…
İyi Çalışmalar
Semih AKKAYA
Teknik Servis Yetkilisi
[EMAIL="semih@matriksdata.com"]semih@matriksdata.com[/EMAIL]
[/B]
Saygılarımla,[/I]
[B]Matriks programında 5 dk lık grafiklerde bar sınırlaması bulunmaktadır. 8000 bar üzerinden verileri görebilirsiniz 8000 bar dolduğu zaman geçmişe ait 3000 bar siler 5000 üzerinden yazmaya devam eder. Grafikte gördüğünüzden daha geriye dönük olarak data göremiyorsunuz.
Bilginize…
İyi Çalışmalar
Semih AKKAYA
Teknik Servis Yetkilisi
[EMAIL="semih@matriksdata.com"]semih@matriksdata.com[/EMAIL]
Faks : 0212 356 47 88 [/B]
[I]Merhaba Matriks Gold kullanıcısıyım, x30YVade grafikleri 60 dk altındaki periyotlarda sadece 4 aylık veriler var. Sürekli olarak belli aralıklarla 4 aydan önce veriler silinmektedir. 4 aydan önceki verilere ulaşma imkanımız var mı? Bu verilerin silinmesini engelleyebilir miyim? Teşekkürler...[/I][/quote]
Harika bir girişimde bulunmuşsun. Telefonda defalarca söyledim kendilerine, verileri silmelerinin bir anlamı yok, verilerin veritabanında kaplayacağı alan çok komik büyüklükte. Yazayım ben de, teşekkürler.
[quote=enorton;142195]Artık kendimden şüphe ediyorum, ben mi kafayı yedim diye... Daha geçen yıl Güngörende sivil masum insanların içinde bomba patlatan, karakol basıp askerlerimizi şehit eden, her yere mayın döşeyen kimdi??
Ne oldu şimdi ne değişti?? Millet olarak iyice zıvanadan çıktık bence. Herşeyimiz maddiyat, para oldu... Yeterki AB ye girelim, yeter ki ekonomimiz bozulmasın...[/quote]
Yorumsuz;
Yıl yıllar öne Gen.Kur.Bşk. Hüseyin KIVRIKOĞLU,
-Paşa ABD nin Irak operasyonuna karşı çıkıyor, güvenlik kuşağı oluşturmak istiyor.
-Paşa K.Irak kürtlerine de rest çekiyor. PKK ya karşı operasyonlar sertleşiyor..ABD ye de rest çekiyor bu işin ucu Türkiye'nin bölünmesine gider diye.
-Tezkere meclisten geçmiyor.
-Kendielrine tahsis edilen alandan çıkan ABD lşi askerler mersin limanında yere yatırılıp silahları alınıyor.
-Peşinden malum çuval olayı oluyor,
-ABD de ermeni soykırımı gündeme geliyor pek çok başka ülkede bu kabul ediliyor.
-Paşa nın resmi pariste dikatatörler diye kaldırım taşlarına yapıştırılıyor.
- ABD de G.D.Anadoluyu kürdistana bağlı gösteren haritalar gezmeye başlıyor.
Yıl 2009. Şu olayların sıralamasına dikkat;
- Türkiye Başbakan'ın ağzından BOP un eşbaşkanı olduğunu söylüyor.
- K.Irak kürt yönetimini kerhen tanıyor.
- Türkiye Nabucco da diretmelerindne vazgeçiyor.
- ABD de, geçen yıl ermenilerin soykırım vesilsiyle sigorta şirketlerinden tzminat isteyebileceğine (onlarda TC den isteyecek) hükmeden mahkemenin kararını, bir üst mahkeme geçenlerde bozuyor
- ABD enstitüleri kaynaklı, 50 yıl sonrası harita projeksiyonlrında K.ırak ve doğu avrupa "Türkiye ve bağlaşıkları olarak" gösteriliyor.. (Bir Osmanlı rüyası..havucu)
-Daha dün Türklere bir kürt kedisi bile vermem diyen Kürtbaşları, bu kez TC ye bağlanabiliriz şeklinde açıklamalr yapmaya başlıyorlar.
- Ve en komiği, ABDnin Irak operasyonuna karşı olan ve tezkereyi meclisten geçirttirmeyen Hüseyin KIVRIKOĞLU, Irakdaki milyonlarca müslümanın katli konusunda gıkını çıkarmayan bir kısım medya tarafından mason ve hatta ateist ilan ediliyor.
9 Yılda nerden nereye.....Yorum yapacak çok şey var ama yeri bursı değil..
-
[quote=jani;142099]pazartesi....1000 puan eksi gapli acar bu deyyuz....adim gibi eminim....[/quote]
evettt...dedigimi yapti deyyuzz...
59 900 den kapadim....shortlarimi....ve 800 puanini aldim...zeka vergisi olarak....
boylece....bu agu son furusmada....3150+800=3950 puanini alarak....
bu duyyuzu....4 is gununde bademciklerine kadar optum....
agustos vadeyle isim bitti.....
[QUOTE=onvivo;142199]Harika bir girişimde bulunmuşsun. Telefonda defalarca söyledim kendilerine, verileri silmelerinin bir anlamı yok, verilerin veritabanında kaplayacağı alan çok komik büyüklükte. Yazayım ben de, teşekkürler.[/QUOTE]
Merhaba
Talebiniz ilgili bölüme iletildi.
Bilginize…
İyi Çalışmalar
Semih AKKAYA
Teknik Servis Yetkilisi
[B]________________________________________
Peki bir müşteri talebi olarak bunu ilgili yerlere iletebilir misiniz? Ben bu sınırlandırılmanın kaldırılmasını talep ediyorum.
İlginiz ve alakanız için çok teşekkürler,
İyi çalışmalar…
[/B]
tek devlet,bayraktan hiçkimse taviz vermiyor...
%30-40 ı kadar vatandaşlarınıza .bazı kültürel hakların verilmesi çok doğaldır...1991 leri hatırlayın ..utanç treni vardı..bulgaristandan gelen soydaşlarımız ,yaşadıkları terleri terk etmek zorunda kalmışlardı....
sebep;yaşadıkları yer isimlerinin değiştirlmesi,türkce egitimin rafa kalması vs.
[B]milliyetcilik dogal bir duygudur[/B]..herkeste vardır.ABD askeri,ingiltere askeri de vatanının ulvi menfaatleri için,afganistan ,ırakta mücadele eder,canını verir...
herkes vatanı için fedakarlık yapar...
buraya kadar tamam..
ama milliyetcilik,başkasından üstün olma,başkasına tahakküm etme,diğerlerini gayr- i görme ise işte o felakettir..en ilkel duygudur..
dünyanın hiçbir gelişmiş ülkesinde ,(hatta sırbistan dışında),[B]belli bir ırka tabi olmak medar-ı iftihar olarak sloganlaşmamıştır.[/B].heterojen yapıya sahip ülkelerde bundan daha tahrik edici unsurlar olamaz..
açıkcası ben hükümeti ,bu temel yanlışları düzeltme noktasında bir fırsat olarak görüyorum.
elini taşın altına sokan ,cesur yöneticilere ihtiyaç vardır...öyle günü kurtaran ,statükodan güç alan tırsak bireylere hiç ihtiyaç yoktur..
evet görünen o ki,85 yıllık taban oluşumdan sonra oluşan, [B]güçlü yükselen demokratikleşme trendinin [/B]karşısında hiçbirşey duramaz..
[QUOTE=abka;142203]tek devlet,bayraktan hiçkimse taviz vermiyor...
%30-40 ı kadar vatandaşlarınıza .bazı kültürel hakların verilmesi çok doğaldır...1991 leri hatırlayın ..utanç treni vardı..bulgaristandan gelen soydaşlarımız ,yaşadıkları terleri terk etmek zorunda kalmışlardı....
sebep;yaşadıkları yer isimlerinin değiştirlmesi,türkce egitimin rafa kalması vs.
[B]milliyetcilik dogal bir duygudur[/B]..herkeste vardır.ABD askeri,ingiltere askeri de vatanının ulvi menfaatleri için,afganistan ,ırakta mücadele eder,canını verir...
buraya kadar tamam..
ama milliyetcilik,başkasından üstün olma,başkasına tahakküm etme,diğerlerini gayr- i görme ise işte o felakettir..en ilkel duygudur..
dünyanın hiçbir gelişmiş ülkesinde ,(hatta sırbistan dışında),[B]belli bir ırka tabi olmak medar-ı iftihar olarak sloganlaşmamıştır.[/B].heterojen yapıya sahip ülkelerde bundan daha tahrik edici unsurlar olamaz..
açıkcası ben hükümeti ,bu temel yanlışları düzeltme noktasında bir fırsat olarak görüyorum.
elini taşın altına sokan ,cesur yöneticilere ihtiyaç vardır...öyle günü kurtaran ,statükodan güç alan tırsak bireylere hiç ihtiyaç yoktur..[/QUOTE]
Sn abka size saygım sonsuz ama burada yazdıklarımızla söylediklerinizin hiç alakası yok. Ben terörden şehitlerden, patlayan bombalardan, dtp lilerin hala bayramlarımızı takmamasından, istiklal marşımızı söylememesinden bahsediyorum... Ben daha üstünüm diye bir cümle kullandık mı? Allah Kuranda insanlara "iman edenler" diye hitap eder. Demekki bir de iman etmeyenler var. Benim derdim imansızlarla, bebek katilleriyle... Kimse bu ülkede faşizan milliyetçilik yapmadı. DTP ve PKK dan başka...
31.08.2009 11:45:03 HATIRLATMA-AVRO BÖLGESİ FLAŞ TÜFE VERİSİ AÇIKLANACAK
AÇIKLANMA SAATİ: 12:00
DÖNEM : AĞUSTOS
**YILLIK**
ÖNCEKİ : -0.6%
BEKLENTİ : -0.3%
Foreks Haber Merkezi
ekim vade 200 den al verdi..yvade haal satta..zystems
[QUOTE=enorton;142204]Sn abka size saygım sonsuz ama burada yazdıklarımızla söylediklerinizin hiç alakası yok. Ben terörden şehitlerden, patlayan bombalardan, dtp lilerin hala bayramlarımızı takmamasından, istiklal marşımızı söylememesinden bahsediyorum... Ben daha üstünüm diye bir cümle kullandık mı? Allah Kuranda insanlara "iman edenler" diye hitap eder. Demekki bir de iman etmeyenler var. Benim derdim imansızlarla, bebek katilleriyle... Kimse bu ülkede faşizan milliyetçilik yapmadı. DTP ve PKK dan başka...[/QUOTE]
onlarla benim hiçbir ortak noktam olamaz zaten...
[B]''bir insanı öldüren tüm insanları katletmiştir'' felsefesi ,temel önderimdir[/B]..şehit cenazelerine,katliamları elbette nefretle anıyorum..
[B]elbette onlarla benim dünyada-ahirette ortak noktam yok[/B]..hatta adamların merhametten uzak olan suratlarına sinir oluyorum...
benimki sadece demokratikleşme aşkı...reform aşkı..
[QUOTE=abka;142203]
evet görünen o ki,85 yıllık taban oluşumdan sonra oluşan, [B]güçlü yükselen demokratikleşme trendinin [/B]karşısında hiçbirşey duramaz..[/QUOTE]
Obamanın TBMM de yaptığı ve AKP li vekillerin ayakta alkışladığı konuşmayı hatırlayın, hatta metni bulup okuyun isterseniz. Adam ne söyledi, Ermenilerle ilişkileri iyi tutun. Kürt sorunu çözün. Kıbrıs sorununu çözün. İsrale karşı terör hareketlerini bitirmemize yardımcı olun.
Peki daha sonra ne oldu? Önce ermeni açılımı geldi. Cumhurbaşkanımız oraya maç izlemeye falan gitti ama adamlar taviz vermedi. Şimdi orası biraz bekleyeme alındı , sıra geldi kürt sorununa... ve o da işleme koyulduktan sonra diğerlerine sıra gelecek. Kimse bana demokratikleşme masalları okumasın... O masalları dün şehit olan 4 askerin ailelerine okuyun... Siz gece sıcak yataklarınızda yatarken dağda teröristle çarpışan Mehmetçiklere okuyun...
Selçuklu patron,
Flatim ama uzlaşma hedefini 67000 e çektim...Bu uzlaşma senin için emmoğlu..pardon Selçuklu
tipik bi vade sonu gunu yasiyoruz....
kural su....
sabah dip ac....fiyatlari asagi kaydir....agu dan ekime diple tasin....yukari bas kalanlari uzlasmada hallet....
neyse arkadaşlar..herkesin düşüncesi, kendine..,
ama [B]üniter devlet,tek bayrak,tek dil koşullarından sonraki[/B],açılımları destekleyen kesim arasında bende varım demek istemiştim..
cevap hakkı dogmazsa ,benden bu kadar..sonuçta forumdaki dominat fikre karşı ,olmanın sıkıntısı elbette var.
[QUOTE=abka;142207]onlarla benim hiçbir ortak noktam olamaz zaten...
[B]''bir insanı öldüren tüm insanları katletmiştir'' felsefesi ,temel önderimdir[/B]..şehit cenazelerine,katliamları elbette nefretle anıyorum..
[B]elbette onlarla benim dünyada-ahirette ortak noktam yok[/B]..hatta adamların merhametten uzak olan suratlarına sinir oluyorum...
benimki sadece demokratikleşme aşkı...reform aşkı..[/QUOTE]
Şuanda sizce (içeriği ne olduğu bilinmeyen) bu çözüm paketiyle aşılacak olan ülkedeki demokratik sorun nedir?
[QUOTE=abka;142211]neyse arkadaşlar..herkesin düşüncesi, kendine..,
ama [B]üniter devlet,tek bayrak,tek dil koşullarından sonraki[/B],açılımları destekleyen kesim arasında bende varım demek istemiştim..
[/QUOTE]
Bunlar olursa açılım olmaz ama :D
[QUOTE=jani;142210]tipik bi vade sonu gunu yasiyoruz....
kural su....
sabah dip ac....fiyatlari asagi kaydir....agu dan ekime diple tasin....yukari bas kalanlari uzlasmada hallet....[/QUOTE]
Son bir haftadır sürekli haklı çıktınız tebrikler .brv
Bundan sonra ne olur sizce??
[QUOTE=enorton;142213]Bunlar olursa açılım olmaz ama :D[/QUOTE]kesinlikle olur.bunlara dokunulmaması gerektiğini zaten biliyorlar..gooğlede bile'' kürt açılımı ''derseniz ,açılımın ayrıntıları yazıyor..sloganlar,isimler,w,x gibi alfabeler,,bazı af lar,yer ismleri,tv vs...
açılıma karşı olanların,[B]pkk yı,terörü bitirecek[/B],ama [B]daha önce denememiş [/B]bir yöntem söyelemelri lazım...30 bin sehit verdik..hala veriyoruz..2 nesil bu terörle büyüdü..daha ne kadar.
şehit askerler herşeyin başında..ama diger sonuçlarıda var..heryıl bu işe giren dev bütce..ve terör bitince hiç bir misyonu kalmıyacak siyasi partiler..
[QUOTE=jani;142210]tipik bi vade sonu gunu yasiyoruz....
kural su....
sabah dip ac....fiyatlari asagi kaydir....agu dan ekime diple tasin....yukari bas kalanlari uzlasmada hallet....[/QUOTE]
eyi çalıştın guzu abeyim helal ossun +.
[quote=abka;142203]tek devlet,bayraktan hiçkimse taviz vermiyor...
buraya kadar tamam..
elini taşın altına sokan ,cesur yöneticilere ihtiyaç vardır...öyle günü kurtaran ,statükodan güç alan tırsak bireylere hiç ihtiyaç yoktur..
evet görünen o ki,85 yıllık taban oluşumdan sonra oluşan, [B]güçlü yükselen demokratikleşme trendinin [/B]karşısında hiçbirşey duramaz..[/quote]
faşizanlık yapan,kürtlüğü ayrıcalıkmış gibi görenler yediği kaba sıçan hainlerden başkası değil..
kürtler her mevkide bulunabiliyor bu ülkede.cumhurbaşkanlığına kadar..
ülkenin % 35/40 ı kürt değildir ayrıca..bu çok önceden belkide bugünler için planlanan ve yıllardır söylenegelen bir hikayedir..
şimdiye kadar birkaç olay dışında sinirlerine hakim olabilen çoğunluk artık bundan sonra daha sert yaklaşır olaylara zira o noktaya hızla gidiyoruz..işte o zamanda ne % 47 kurtarır adamı ne % 80.
30 senedir hep mazlum taraf kürtler bu ülkede dış güçler ve bazı soysuz gazeteciler sayesinde.kandile gidip terörist başıyla sözde röportajlarla bu hainin ve örgütün sözcülüğünü yapan gazeteciler entellektüel-demokrat ve konunun uzmanı olarak devlet tarafından herkesten önce muhattap kabul ediliyorsa vay halimize..
gidişat kötü,allah sonumuzu hayır etsin,yardımcımız olsun..
bugunun beklenmiyeni su...
saat 12 ye kadar....bu dipte tutar ve altina imezse agu yu ellemek dogru degil....
emmmeee....
birazdan....59 800 i sertce asagi kirarsa....
iste bu anda gidecegi yerden agu yu longlayip uzlasmaya gidip 1000 puan daha alinabilir.....bu beklenmiyendir....bunu yaparsa...
ellerim armut toplamaz....longlar bunu....onun disindaki halde izlemek yeterlidir bugun....
ralli başladı :::.lelele.lelele