ekim vade 250 üstü 600 lere götürür...bence..
Printable View
ekim vade 250 üstü 600 lere götürür...bence..
0 işlem long devam uzlaşacam :o ralli :o
Long devam sat gelene kadar..
referans kabul ettiğim ortalamalar 60500 de toplanmış durumda.( ekim vade )
bu seviyenin üstünde yukarı hareket güç kazanabilir..
vade sonu olması sebebiyle dalgalanmalar geniş bantta olabilir,dikkatli olmak lazım..
[quote=enorton;142214]Son bir haftadır sürekli haklı çıktınız tebrikler .brv
Bundan sonra ne olur sizce??[/quote]
yukariya yazdim....
bugun ekime tasidiklari onemli....cogunlugu shortsa....yarin cok sert yukari gidecektir....musteri yaratip long dogrultuda....elindeki shortlari marginci usaglara doseyecektir yarin....
yani bugun...ekim dipte longlamak icabeder.....yarina nemalanmak ucun.....
birinci seans kapandiktan sonra....bu ince is ucun calisacaktir agam....
agam bidenedir....AGAMI SOYACAGIM....HA HA HA
5 dk lık 60200 den alışta..
trade satıştan flat duruma geçti..
saatlik halen satışta..
yürüyün be türk boğaları
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=gMBD1ZPfQfk[/URL]
zistemim halen inatla [COLOR="Red"][B]cortingale [/B][/COLOR]
[quote=fXci;142228]zistemim halen inatla [COLOR=red][B]cortingale [/B][/COLOR][/quote]
zystem dediğin dalgalardan isifade edecek fxci..sen biraz sörf dersi ver buna :) yoksa nightangale lik eder seni :)
Laros,
FDJ -%0.63 kenki 5 dklıkdaki yeşil-kırmızı olayı ne oldu...hala aldamı?
hareketsiz kalmaktan uykum geldi ekranda .uyk
[quote=TIFIL;142231]hareketsiz kalmaktan uykum geldi ekranda .uyk[/quote]
2 kademeye çıtır ene..1 lotla..çok stressiz oluyo...:) hem sıkılmıyosn..bu arada senin avatarada imzaya da bayılıyorum..başarılı bir vobcuyum :) çok şirin
[quote=Astatin;142230]Laros,
FDJ -%0.63 kenki 5 dklıkdaki yeşil-kırmızı olayı ne oldu...hala aldamı?[/quote]
yes..:)
[QUOTE=SEYYAH;142198]bu ülkede kürt sorunu falan yok.bu koca bir YALAN.ben antepliyim arkadaş memleketimde bir sürü kürt var.babam esnaftı evvelden çarşıda dükkan komşularının içinde bir sürü kürt vardı.ne kavga vardı ne gürültü.
onlarında çocuğu benimle aynı okulda okudu,aynı hastanede tedavi oldu aynı fırından ekmek yedi v.s.
kendi aralarında canları isterse kürtçe konuşuyorlardı ama bizimle konuşruken TÜRKÇE konuşuyorlardı.esnaftan birisininde çıkıp bir tanesine sen kürtsün düşmanımızsın,kürtçe konuşamazsın, bizimle aynı mekanda oturamazsın,çocuğunu benim çocuğumla aynı okula gönderemezsin diyeni duymadım.
haklar,haklarımız,zart zurt diyorlar.bunu diyen kürt vatandaş değil bunu diyen TERÖR üzerinden servet yapan KÖPEKLER.
bu ülkeden kürt sorunu falan yok.TERÖR sorunu var.ama rte gidip burada kürt sorunu var diyen TERÖRİST lerle masaya oturacak.
olacak iş değil!bunca şehit olan vatan evladı çok afedersiniz bok yoluna gitti o zaman.zaten onlar şehit değil kelle...
ben şehit babası olsam yüreğim dağlanır.ben evladımı ne için feda ettim derim.
böyle birşey kabul edilemez.
kardeşlik projesiymiş,demokrasi mücadelesiymiş,eşitlikler bilmem nesiymiş.hepsi koca bir ZIRVA.bu işten rant sağlayanların uydurması bunlar.
doğu ve g.doğuda insanlar cahil okuma yazma seviyesi düşük,işsizlik had safhada böyle olunca bu insanları kandırmak, bir yola çekmek peşinden sürüklemek kolay.orada mitinglerde, kavgada gürültüde bulunanların çoğu ne amaçla orada olduğunu bilmeyen, kendilerine yalan vaatlerde bulunanların asıl amacının ne olduğunu anlayamayacak düzeyde insanlar.öyle olunca bunlara her istediğini yaptırırsın.
AÇ olan insandan korkacaksın.AÇ insan herşeyi yapar.karnını doyur iş imkanı ver bak bakayım o şerefsizlerin peşine takılıyor mu?yoksa bu ülkeye mi hizmet ediyor.zaten ne için hizmet edecek karnını doyurmak için.sağla o imkanı bak bakıym oluyor mu olmuyor mu?
ama bunu yapmıyorlar.bu 2 taraftada belli kesimlerin işine gelmiyor.işin ucuna PARA var korkunç akıllara ziyan bir RANT var.o nedenle her iki kesimde de birileri mütemadiyen bu kabuklaşan yarayı kaşıyor ve kanatıyor...
kiminle masaya oturacaksın yahu bebek katili şerefsizle mi? yoksa onun yardakçılarıyla mı? karşında bir devlet mi var yoksa terörist mi?
önce tayyip bunu bi açıklaısn halkına? kiminle masaya oturuyorsun?[/QUOTE]
Harfi harfine katılıyorum belki bu da akp nin sonudur gerçek niyetlerini otrtaya döktüler her iki seçimdede fazLa alternatif parti olmadığı için miller sanki mecburen oy vermişti bir daha nah oy bulur
Biz bu topraklara almak için çok kan döktük Osmanlıdan daha önce Selçuklular zamanından beridir döküyoruz gerekirse gene dökeceğiz.Çünkü yasadığımız bizim topraklarımız öyle bir toprak ki dünyanın gözü olmamasının imkanı yok onun içinde bize rahat yok, olsun biz rahartız ve gerektiğinde kan döke döke yasamaya alışkınız gene dökeriz. Ne mutlu TÜRKÜM diyene
12:48:22IX0301009 60.3751226EFGEFG
bu ne ayak ki ola :) vade mi taşıyo dayılar ?
pehh bizde vade sonu yaprak kımıldamıyor, forex te londra piyasası kapalı orada bir alem, yeni haftaya sıfır poz başladım halen de sıfır + sıfır elde var sıfır, new york seansını bekleyeceğiz el mecbur:cool:
agam tasiniyor....
agu da 66 000 e indi...ekimde 131 000 de....250 panginot fiyat farki kodu...tasinma bedelidir deyu....
haziran vadeden agu ya tasinmisti....ama o zaman esyasi coktu agamin...220 000 kontrat yapmisti....o tasinmada....
agam fakirlesti....ekime tasindi...bu saat itibari ile 131 000 de....
AGAMIN ISI KARISIK....ha ha ha....
cinde yuzde 6 dan fazla devrildi...bogunki gun....oyyyy agam oyyyy.....
[quote=jani;142237]agam tasiniyor....
agu da 66 000 e indi...ekimde 131 000 de....250 panginot fiyat farki kodu...tasinma bedelidir deyu....
haziran vadeden agu ya tasinmisti....ama o zaman esyasi coktu agamin...220 000 kontrat yapmisti....o tasinmada....
agam fakirlesti....ekime tasindi...bu saat itibari ile 131 000 de....
AGAMIN ISI KARISIK....ha ha ha....
cinde yuzde 6 dan fazla devrildi...bogunki gun....oyyyy agam oyyyy.....[/quote]
Agan öğleden sonra hızlı bir hareket yaparmı acaba?:D:D
bugun ogleden once +1000 puanı yakaladım :) hedefi mi yükseltsem nedir::: histem forever :)
[quote=Larossıan;142238]Agan öğleden sonra hızlı bir hareket yaparmı acaba?:D:D[/quote]
agam zorda....larossian....
eger saat 14 00 e kadar 59 800 u asagi sertce kirarsa...gittigi cukurdan agami agu da longlayip uzlasmada opusecegim onla....
yok bunu yapmazda....yukari gidip ekimde 61 500 hizla asarsa....gittigi yerden ekimi shortlayip....agamin ummugunu sikacagim...
AGAM ELIMDEN KURTULAMAZ....
[QUOTE=jani;142240]agam zorda....larossian....
eger saat 14 00 e kadar 59 800 u asagi sertce kirarsa...gittigi cukurdan agami agu da longlayip uzlasmada opusecegim onla....
yok bunu yapmazda....yukari gidip ekimde 61 500 hizla asarsa....gittigi yerden ekimi shortlayip....agamin ummugunu sikacagim...
AGAM ELIMDEN KURTULAMAZ....[/QUOTE]
Saat 14 e kadar kırıldı kırıldı diyorsun yani :) Bence yukarı yapacaklar...
Bu arada ağanın... :D
[FONT=Arial]şöyle bişey var ama belki işinize yarar.. [/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]bu rakamlar dolayısıyla simdilik ekim longları kapatıp flate gectim ogleden sonraki düşüşü beklicem ::: tekrar long için.. histem böle diiii..[/FONT]
[FONT=Arial]agustos kontratklarındada selcuk un izinden gidiyorum uzlasmaya adar long :)[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]+1075[/FONT]
Buarada bu dönemi de batmadan atlatırsam Allahın izniyle bi daha da kolay kolay batmam :D
BILDIGINIZ GIBI...agamla aram iyidir...hergun vergisini muntazaman oduyor bana...
bugunde 800 puan odedi...saolsun...
simdi tasinma isi alevlendimi....agam huysuzlasir ve hata yapar...o anda devrede olurum...onun disinda para bende mal agamda bekliyorum....
cunki calismayi sevmem...bu sicakta tasinirken esyalar agir gelir bana...
nede ossa kominist degiliz....kapitalistiz...
durmadan...dinlenmeden acilim yapiyoruz....
yok ermeni acilimi....yok kurt acilimi...yok alevi acilimi....
sincik...
bu kadar cok acilir sacilirsan....heryanin gorulur....
insan oglu....cibildak dogar....sonra giyinir kusanir....olumune yakin ise...soyunur....
[quote=enorton;142241]Saat 14 e kadar kırıldı kırıldı diyorsun yani :) Bence yukarı yapacaklar...
[COLOR=red]Bu arada ağanın[/COLOR]... :D[/quote]
bende gardas bende.....
Bende taşınanları karşılamak için sabahtan beri ekim vadede bekliyorum malum yorgunluk kahvesi Jani...:D:D:D
[url=http://urlal.com/bn][img]http://i0908.hizliresim.com/2009/8/31/3532.bmp[/img][/url]
dogu anadoluda kisi basina milli gelir 300 dolar ....
turkiyede nufusun yuzde 1 i turkiyenin sahibi....tum servet ona akiyor....
kurt acilimi yapip...kurt kurtce konusursa...milli geliri aninda 10 000 dolara cikacakmis...
simdi agam....senin aklina gubban olmusum ben...aklin guvvetli...
emme....
daglarda furusanlarin derdi....KURTCE KONUSMAK DEGIL KI....
SEVGILI AGAM...
yoksa ben mi yannis anniyorum...
yani kurtce konustular mi...borsa 200 000 ....milli gelir 40 000 mi olur....
bi anlatsan...bizde anlasak agam....
düşsün ekim vade 60200 lere falan..orda bir durulsun sistem hala aldaysa söz longedeceğim...fxcinin florence nightangale ine rağmen :)
yil 1908...
alaman kayser keferesinin organize ettigi YOUNG TURKS....
ittihat ve terakki adi altinda....hurriyet...esitlik...adi altinda....
uluhakan abdulhamit hani devirip mesrutiyeti kurmazlar mi....kurarlar...
hurriyet...esitlik gelir mi....
gelmez...
yerine....
osmanlidan tami tamina 33 yeni devlet dogar.....
Şimdi küfredicem ama, nedir bu işkence!!! Kır artık ne tarafa kırıyorsan...
[quote=jani;142251]yil 1908...
alaman kayser keferesinin organize ettigi YOUNG TURKS....
ittihat ve terakki adi altinda....hurriyet...esitlik...adi altinda....
uluhakan abdulhamit hani devirip mesrutiyeti kurmazlar mi....kurarlar...
hurriyet...esitlik gelir mi....
gelmez...
yerine....
osmanlidan tami tamina 33 yeni devlet dogar.....[/quote]
ve bugun dunyanin en onemli problemi....
balkanlarda ve ortadoguda....osmanlidan kopan bu devletlerdir....
kayser mezarinda cift donuyor....digerleride...
biz ne mohhh yedikte...ari kovanina comak soktuk...
ahanda al basina belayi vaziyette....
boyyuk ortadogu projesi...ilimli ve ilimsiz islam projesi....
demokrasi procesi....
DAHA COOOOKKKKK PROCE YAPACAKLAR....ha ha ha
[QUOTE=enorton;142252]Şimdi küfredicem ama, nedir bu işkence!!! Kır artık ne tarafa kırıyorsan...[/QUOTE]
Sanki duydu beni :D Hadi üzme artık bizi, sermaye sıfırlanacak bu gidişle. Biz olmazsak sen ne yaparsın, kimi düdüklersin :D
LONG devam
hadi kalk artık robin yahuuuuu...bu arada gördüğüm kdarıyla bir alay long ve bir fxci şortmu var şimdi
İzmir 12 nci Piyade Long Taburu istraaaatt eetttttt
Açılımdan kasıt farklıymış :D
[url]http://w9.gazetevatan.com/Seks_izni_verilsin_talebi/256806/1/Manset[/url]
yaww sanki çok pis alacaklar...:( :) ekim 200 altında longoslar, 700 üstümde şotosların çığlıkları izmirin dağlarında yankılanır
[QUOTE=Astatin;142259]yaww sanki çok pis alacaklar...:( :) ekim 200 altında longoslar, 700 üstümde şotosların çığlıkları izmirin dağlarında yankılanır[/QUOTE]
Abi keşke alsalar ya da keşke Allah ne verdiyse satsalar... Nedir bu ya...
ya şu vadede kapansın artık midem bulandı be.ne öldürüyor ne kaldırıyor.iyi süründürüyor...
ben işlem yapmıyorum böyle tribün işi iyiymiş.hele şu vade bitsin...taşınsınlar...şimdi bunnar taşınırken kırıp dökebilirler ellerinin ayarı yok.o arada bizim kafa göz filan patlar neme lazım.
bezgin bezgin izliyom gayrı...
[url]http://www.ensonhaber.com/dunya/225416/acilim-abd-isi-diyenleri-hakli-cikaracak-harita.html[/url]
[url]http://www.ensonhaber.com/gundem/225685/ben-de-turk-acilimi-istiyorum.html[/url]