-
[QUOTE=SEYYAH;142261]ya şu vadede kapansın artık midem bulandı be.ne öldürüyor ne kaldırıyor.iyi süründürüyor...
ben işlem yapmıyorum böyle tribün işi iyiymiş.hele şu vade bitsin...taşınsınlar...şimdi bunnar taşınırken kırıp dökebilirler ellerinin ayarı yok.o arada bizim kafa göz filan patlar neme lazım.
bezgin bezgin izliyom gayrı...[/QUOTE]
tribune alıstımmmıda kalkamayorsun bidaa ordan ::: yuaw ne olu baa anlamadım hersey tersine dondu birden.... enşallah duzelcem bakalım bende sahalardayım vade son gunu olsa bilem ...
sistemim ısrarınan [B][COLOR="Red"]cortingale[/COLOR][/B]
-
Ulan PY bir gün ben de sana sokacam böyle kazığı :D
[url]http://www.facebook.com/home.php#/video/video.php?v=1160793308898&ref=share[/url]
-
efg taşınmaya devam ediyorsada ortalamaların buluştuğu 60500 seviyesi direnç olarak çalışıyor halen.future larda toparlanma olur ve efg taşımaya devam ederse gün sonu 61 bine doğru bi atak gelebilir.
aşağı tarafta sabah destek bulduğumuz seviyeler yine güncelliğini koruyor ki altına sarkarsak 58400 e kadar paraşüt açılmayabilir..
günlük periyottaki güç kaybını akıldan çıkarmamak lazım şu sıralar.şuan öyle bir durum henüz oluşmasada mart ortası başlayan hareketin sonlarına gelmiş olabiliriz..
-
[quote=fXci;142263]tribune alıstımmmıda kalkamayorsun bidaa ordan ::: yuaw ne olu baa anlamadım hersey tersine dondu birden.... enşallah duzelcem bakalım bende sahalardayım vade son gunu olsa bilem ...
sistemim ısrarınan [B][COLOR=red]cortingale[/COLOR][/B][/quote]
geçen haftadan sonra bana 3-5 gün tatil yapmak lazım geliyordu.onu yapıyorum.:..:
-
iki vade makas 300 kapanırmı dersiniz?
-
[QUOTE=SEYYAH;142266]geçen haftadan sonra bana 3-5 gün tatil yapmak lazım geliyordu.onu yapıyorum.:..:[/QUOTE]
yap yap insan kafasını diyniyore ::: zonra daha savlıklı dusunuyore ::: graliçhem nerde yuaw
-
übeee laeett!!!! ekim vade 350 de geçici satını çaktı..bekle babam 15 dakika
-
[quote=jerfin;142111]dün ağustos vadede kapatıldı 30.000 kontrata yakın doğru.. peki ekim vade pastasına da baktın mı dün ve bugün ne kadar yeni kontrat açıldı !!!!
ee peki büyük resim ne diyor sence ?[/quote]
ablayı kızdırmışız yine.
yaw abla kızma. peki dediğin gibi ossun. :D
-
yvade nin satı ise önceki barda gelmiş ve kesinleşmiş...n eiş.ekimi yukarı çekip yvadede halka arzmı acep :)
-
burdayım gız..biraz pasif olayım dedim..msn konferansına girdim..çok güzel kazanıyolar..yön tayini güzel..amma öyle küfür ediyolarki..ben duramam gayri oralarda..üç kuruş kazancaz diye..moralim bozuldu yani..fazla takılmayacağım ..türlü insan var..o yüzden..ama elması gördünüzmü..59900 altı 2000 point..
-
abdullah yıldız bey, bir de sizin yorumunuzu alalım. Fibo ne diyor?
-
akbnk dan vade sonu şovu bekliyom..endekse en etkili,ama en sığ kagıt akbnk..aralık 2008 gibi..
-
[quote=enorton;142273]abdullah yıldız bey, bir de sizin yorumunuzu alalım. Fibo ne diyor?[/quote]
dostum 9eylüle kadar 58 civarına kadar bir düzeltme beklentim var sonrasına 9eylülden sonra bakmak lazım şu anda hem kanalın üst dirençlerindeyiz hem de son on günkü görüntü elması andırıyor kısa vadeli beklentim satış yönünde.lelele.lelele.lelele
-
Exıtler çakıldı birazdan yaparlar yukarı bekleyek...
-
Bollingerin bant genişliği 5 dakikalıkta 15.30 kapanışı itibariyle 0 oldu. Sert bir kırış mı geliyor ne...
-
47500 ü yıkaru kırabilirler . demedi demeyin..
py buralarda çok oyalandı. [U] yukarı götürmeyecek adam bu piyasayı bu fahiş fiyatlardan tutmaz oyalamaz[/U]
makro bakarsak daha pahalı dan da çok daha pahalı vardır..
yazıcam ekim vadeye 65000 iptal edilene kadar geçerli emir.. yaslanıcam arkama ) oh bee
-
[QUOTE=özdenil;142277]Bollingerin bant genişliği 5 dakikalıkta 15.30 kapanışı itibariyle 0 oldu. Sert bir kırış mı geliyor ne...[/QUOTE]
İnşallah...
-
Sıkıntı geliiiiiii, oruç başıma vuriiiiiiiiii... :D
-
[quote=Larossıan;142276]Exıtler çakıldı birazdan yaparlar yukarı bekleyek...[/quote]
Larossian bir gfafik koyabilirmisin teşekkürler.
-
31.08.2009 15:57:45 MORGAN STANLEY/XİE, "ÇİN EKONOMİSİ SÜRDÜRÜLEBİLİR DEĞİL"
Morgan Stanley Asya Ekonomisti Andy Xie, Çin ekonomisinin sürdürülür
olmadığını ve 2667.75 puan düzeyinde bulunan Şangay Bileşik endeksinin
2000 puan ya da daha aşağıda olmasının gerektiğini söyledi.
Nisan 2007'de Çin hisse senetleri piyasasında yaşanan düşüşün önceden
tahmin eden ekonomist, "Çin hisse senedi piyasaları halen 'balon' alanında"
açıklamasında bulundu.
Foreks Haber Merkezi
-
buyuk abiler vade sonu anlasmıs agalar.. bence kımse oynatmayacak piyasayı burdan kırıscakalar , yenı vade yenı sans :P:cool:
-
cuma yazdığım düşüncem mantıklı bence.bu bant 60/62 kırılmadan ekmek çıkmayacak.boşuna AL-SAT boşuna zarar boşuna komisyon ve moral bozukluğu...ben almıym...
-
[QUOTE=SEYYAH;142285]cuma yazdığım düşüncem mantıklı bence.bu bant 60/62 kırılmadan ekmek çıkmayacak.boşuna AL-SAT boşuna zarar boşuna komisyon ve moral bozukluğu...ben almıym...[/QUOTE]
Bataklık gibi aynen, debelendikçe daha çok batıyoruz :(
-
[QUOTE=SEYYAH;142285]cuma yazdığım düşüncem mantıklı bence.bu bant 60/62 kırılmadan ekmek çıkmayacak.boşuna AL-SAT boşuna zarar boşuna komisyon ve moral bozukluğu...ben almıym...[/QUOTE]
aga oyle deme gun ıcınde cok guzel kar oluyo :)) boyle daha keyıflı .. .lelele
komısyon demısken bankam sonunda komısyonumu dusurdu ::D daha cok al daha cok sat imkanım oldu..
-
[quote=enorton;142286]Bataklık gibi aynen, debelendikçe daha çok batıyoruz :([/quote]
önceden anlamak mümkün olsa salıdan çekilirdim kenara.bilemedik ve bindirimli bir şekilde öğrendik.
şimdi hsonu yazdımdı sistem 24 ağustosa kadar mükemmel performans diye.oaradn sonra çuvallamış 24 günde aldığının nerdeyse yarısını 5 günde vermiş.şimdi bu sistemi ay başından değilde ilk kez geçen hafta pazartesiden uygulamaya başlayan adam topu dikti gibi bişey :o
fena bişey...
-
59500 e atak olacak birazdan demedı demeyın ::: su an vob 60 000
-
60375 barında sat kesinleşti ekim vadede...full şort...tabiki şort abi..çin yıkılmış..bovespayı yemişler oy memişler...şort tabiki şort bir tanem...ben şort olmayayımda kimler olsun :)şu sıkışık piyasada bile 200 al 375 satla 175 puan yapan multipass sistemide hasretle kucaklarım...
-
[QUOTE=SEYYAH;142288]önceden anlamak mümkün olsa salıdan çekilirdim kenara.bilemedik ve bindirimli bir şekilde öğrendik.
şimdi hsonu yazdımdı sistem 24 ağustosa kadar mükemmel performans diye.oaradn sonra çuvallamış 24 günde aldığının nerdeyse yarısını 5 günde vermiş.şimdi bu sistemi ay başından değilde ilk kez geçen hafta pazartesiden uygulamaya başlayan adam topu dikti gibi bişey :o
fena bişey...[/QUOTE]
Evet benim sistemler de aynı durumda... İşin komiği benim küfredip bıraktığım pascal bu dönemde enaz çarpılanı...
-
son günlerde sıyrıklar var..sistem hala al da..cumadan beri.
[URL=http://img34.imageshack.us/i/sistemu.png/][IMG]http://img34.imageshack.us/img34/9743/sistemu.png[/IMG][/URL]
-
[quote=Kennym;142287]aga oyle deme gun ıcınde cok guzel kar oluyo :)) boyle daha keyıflı .. .lelele
komısyon demısken bankam sonunda komısyonumu dusurdu ::D daha cok al daha cok sat imkanım oldu..[/quote]
al benden de o kadar banka aracı kurumundan kurtuldum dünya varmış istedigin gibi hareket imkanı var 100-200 puana stop koy yaslan arkaya ama bankada sadece komisyonu çıkarmak için zaten 200 puankazanmalısın sonra yönün dogru olursa kar yazacaksın stresi bile adamı bitirir
-
[QUOTE=fXci;142289]59500 e atak olacak birazdan demedı demeyın ::: su an vob 60 000[/QUOTE]
Bilgi nerden geldi abi? Ağustosta deprem olacak diyodun, bak olmadı :D Tabi bugün de olmazsa...
-
[QUOTE=Astatin;142290]60375 barında sat kesinleşti ekim vadede...full şort...tabiki şort abi..çin yıkılmış..bovespayı yemişler oy memişler...şort tabiki şort bir tanem...ben şort olmayayımda kimler olsun :)şu sıkışık piyasada bile 200 al 375 satla 175 puan yapan multipass sistemide hasretle kucaklarım...[/QUOTE]
ucunu kacırdılar :))
-
sistem nihayet sat verdi..full kısayım[B]..ekimde[/B]...son günlerde nötr sayılırım..son günlerde t[B]oplam [/B]3-4 işlem var..
-
Herkese selamlar bol kazançlar. Uzun bir aradan sonra tekrar foruma geldim. Burada kayseriden birkaç kişi vardı onların yardımı gerekiyor bana. Bir yakınımızın oğlu kayseri erciyes üni kazandı ve kalacak yer arıyoruz. ama her yerde bazı cemaatlerin yurtları mevcut. bu yüzden bu yurtlardan olmayan birkaç yurt adı gerekiyor.bildiğiniz varsa lütfen yardımcı olun. şimdiden teşekkürler.
-
[QUOTE=abdullah yıldız;142293]al benden de o kadar banka aracı kurumundan kurtuldum dünya varmış istedigin gibi hareket imkanı var 100-200 puana stop koy yaslan arkaya ama bankada sadece komisyonu çıkarmak için zaten 200 puankazanmalısın sonra yönün dogru olursa kar yazacaksın stresi bile adamı bitirir[/QUOTE]
10000 de 42 den 25 e düştüler benim için gayet iyi bi oran :)) daha baslayalı 2 hafta oldu ilerde biraz daha indirim alabilirim zannedersem :)
-
[QUOTE=fXci;142289]59500 e atak olacak birazdan demedı demeyın ::: su an vob 60 000[/QUOTE]
.brv.brv.brv.brv.brv.brv
-
[QUOTE=enorton;142294]Bilgi nerden geldi abi? Ağustosta deprem olacak diyodun, bak olmadı :D Tabi bugün de olmazsa...[/QUOTE]
agustosta dimedim la 2011 de didim ::: bu arada kaldı 200 puvan daha 300 puvan goctuk ben dedıkten sonra :::
-
[QUOTE=VendETTA;142297]Herkese selamlar bol kazançlar. Uzun bir aradan sonra tekrar foruma geldim. Burada kayseriden birkaç kişi vardı onların yardımı gerekiyor bana. Bir yakınımızın oğlu kayseri erciyes üni kazandı ve kalacak yer arıyoruz. ama her yerde bazı cemaatlerin yurtları mevcut. bu yüzden bu yurtlardan olmayan birkaç yurt adı gerekiyor.bildiğiniz varsa lütfen yardımcı olun. şimdiden teşekkürler.[/QUOTE]
ekke ailem kayseride 15 yıldır.. ben onerebilirim sana mekan ama ozel yurtların hepsi bildiigim kadarıyla devlet yurdu ve cemaat yurtları var sadece..
yanı yerınde olsam ev tutardım talastan yada merkezden.. cok daha rahat eder yurtta baskı gormez.. muhtemelen de daha ekonomık olur yurttan.. ev kıraları cok ucuzdur. zaten gıder fılan da pek olmaz istanbula gore..
illa yurt dıyosan devletın yurdu var ercıyes unıversıtesınden talasa dogru gıderken sol tarafta. en buyuk yurtlardan bırı.. bı goz atın..
-
[quote=Kennym;142298]10000 de 42 den 25 e düştüler benim için gayet iyi bi oran :)) daha baslayalı 2 hafta oldu ilerde biraz daha indirim alabilirim zannedersem :)[/quote]
ben kontrat başına 1 ytl çalışıyorum o kadar rahatım ki size de öneririm bence banka aracı kurumlarından bir an önce kurtulun kendinizi seviyorsanız
-
60700 denki cortlarımı 59650 den gapayı virdim gayri 1050 pıvan vade son gunu savol paye :::
Bu arada zistem halen inatla dale don [COLOR="Red"][B]cortingale[/B][/COLOR]