-
[QUOTE=halojen;61587]dostum kendini geliştirip kararlarını alamadıktan sonra vobta hiç şansın yok.. ne donanımlı insanların bu piyasada harcandığına şahit oldum...
bence nasıl bir ortamda para kazanmaya çalıştığınızın pek farkında değilsiniz...
naçizane tavsiyem, başkalarının kararlarıyla işlem yapmamanızdır...[/QUOTE]
[QUOTE=Vob Trader;61589]evet beyler ankaradaki buluşma işini birkez daha hatırlatayım dedim yokmu başka gelmek isteyenn??
Queen,Vob Trader,Jelibon,Mordak,Clark,Jerfin,Men,....
devamını bekliyoruz.
sn Vobix, sn Mbm, sn Hexen, sn Follow, sn Halojen, sn Abka,sn Teo ve sn Moderatörler ve daha sayamadığım nice üyeler sizler????:)[/QUOTE]
[QUOTE=QUEEN;61618]Medyum demişya 2010 Kasım 3. dünya savaşı çıkacak diye:confused:[/QUOTE]
Herkese İyi akşamlar,
sn halojen e katılıyorum, başkasına göre işlem yapılmaz. Vob da 2 kere batmış biri olarak bunu söylüyorum. İnsan kendince bir sistem takip etmedikten sonra gerisi boş. Bu piyasada sn cbaykusun sistemini bile takip eden para kazanır. Önemli olan sisteme disiplinli şekilde uymaktır. Ben tam bir haftadır kısadayım, geceye de kısa girdim. Son zamanlarda ilk kez bir trendi en başından yakaladım... Sabah FX2000 nin çalışmadığını görünce kafayı yedim, neyseki sankoyu arayarak düzelttirdim...
Sn vobtrader İstanbulda olsa gelirdim ama Ankaraya malesef gelemiyorum. Sn mbm nin de dediği gibi biz de fotoğraflara bakarız...
Medyum tartışmaları için son söz;
"Göklerde ve yerde Allah'tan başka kimse gaybı bilemez" (en-Neml, 27/65).
"Gayb, Allah'ındır" (Yunus,10/20).
"Gaybın anahtarları O'nun yanındadır, onları Allah'tan başkası bilmez" (el-En'âm, 6/59).
-
[QUOTE=follow;61523]EVET BUGUNDE ALMIS EGER AYAK DEGILSE HANGI SALAK BOYLE ISLEM YAPAR.[/QUOTE]
Arkadaş KADEMELİ ALIM YAPIYOR HERHALDE Bu bizim analistlerden biri olmasın.( Meşhur Tvlere çıkanlardan ).Şurlardan kesin döner deyipte açmıştır POZ u......
-
[QUOTE=enorton;61646]Herkese İyi akşamlar,
sn halojen e katılıyorum, başkasına göre işlem yapılmaz. Vob da 2 kere batmış biri olarak bunu söylüyorum. İnsan kendince bir sistem takip etmedikten sonra gerisi boş. Bu piyasada sn cbaykusun sistemini bile takip eden para kazanır. Önemli olan sisteme disiplinli şekilde uymaktır. Ben tam bir haftadır kısadayım, geceye de kısa girdim. Son zamanlarda ilk kez bir trendi en başından yakaladım... Sabah FX2000 nin çalışmadığını görünce kafayı yedim, neyseki sankoyu arayarak düzelttirdim...
Sn vobtrader İstanbulda olsa gelirdim ama Ankaraya malesef gelemiyorum. Sn mbm nin de dediği gibi biz de fotoğraflara bakarız...
Medyum tartışmaları için son söz;
"Göklerde ve yerde Allah'tan başka kimse gaybı bilemez" (en-Neml, 27/65).
"Gayb, Allah'ındır" (Yunus,10/20).
"Gaybın anahtarları O'nun yanındadır, onları Allah'tan başkası bilmez" (el-En'âm, 6/59).[/QUOTE]
Sn Enorton Medyum tartışması yok gazetede çıkan haber üzerine konuştuk kesın bilir demedik muhabbet olsun
-
[QUOTE=cbaykus;61647]Arkadaş KADEMELİ ALIM YAPIYOR HERHALDE Bu bizim analistlerden biri olmasın.( Meşhur Tvlere çıkanlardan ).Şurlardan kesin döner deyipte açmıştır POZ u......[/QUOTE]
Akücülerden mi? :..:
-
sadece endeks grafiğine odaklanıp endekse yön veren bankaların grafiklerini gözardı etmemek lazım... akbnk ve garan'daki dev OBO kırılmak üzere.. bunlar herhangi bi endeks hissesi değil.. XU100 için bırakın 25.000-23.000 leri 20.000 bile tuz-buz olur..
-
[QUOTE=negrolino;61570]arkadaşlar uzunlanırmı ne dersiniz[/QUOTE]
[QUOTE=negrolino;61581]kimse yardımcı olmayacakmı bana ?[/QUOTE]
Sayın arkadaşım burda poz açarken soru sorarsan ,,
zarar ettiğinde ne yapacaksın!!!!!
Saat 17,00 de poz açmak için soru soruyorsun Yarın % 5 gepli açarsa ne
yapacaksın.....YAPTIGIN YANLIŞ.....Arkadaşların ANLİZLERİNDEN,BİLGİLERİNDEN
YARARLAN AMA etki altında kalma.,,KENDİNDEN BAŞKASINIDA SORUMLU
YAPMA.....
Kendinide ÜZME bizi de ÜZME......
-
[QUOTE=enorton;61646]Herkese İyi akşamlar,
sn halojen e katılıyorum, başkasına göre işlem yapılmaz. Vob da 2 kere batmış biri olarak bunu söylüyorum. İnsan kendince bir sistem takip etmedikten sonra gerisi boş. Bu piyasada [COLOR="Red"][SIZE="6"]sn cbaykusun sistemini bile takip eden para kazanır. [/SIZE][/COLOR]Önemli olan sisteme disiplinli şekilde uymaktır. Ben tam bir haftadır kısadayım, geceye de kısa girdim. Son zamanlarda ilk kez bir trendi en başından yakaladım....[/QUOTE]
Sayın Enerton,,,
Beni kırıyorsunuz.Cbaykus un sistemini bile takip eden para kazanır derken,beni üzüyorsunuz....
Ben küçük yatırımcıyım vede BİLGİLERİMİ paylaşmaktan KAÇMADIM.Herkes yararlansın isterim...
Bana yardımcı olan çıkmadı..Herkes para peşinde .Herkeste bir para kazanma hırsı.
ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN............
Ben sabah namazına kalktıktan sonra yatmam akşama kadar MALZEME PEŞİNDE koşturmaktan ayaklarıma kara sular iner .
EKRANIM YOK OLSADA aracı kurumum az işlem yaptı diye FOREX 2000 nimi de kapadı...bakamam.....
Ben bu yaptıklarımı elle EXSEL de ELLE YAPIYORUM...VEDE HER AKŞAM YAYINLIYORUM Kİ
NEGROLİNO gibi arkadaşlar bakıp faydalansın diye.......
tablodan bahsedersek ben fazla pozsuz bırakmıyorum...ZARAR DA GÖSTERİYORUM.....
ALIN SİZE SİSTEMMMMM
-------------------------------------------
EKİM vadede 10 kez poz degiştirmişim....
her pozda gir 1,000 puanda çık.( STOP)( DEVAMLI POZDA KALMA)......ne eder 10,000 puan % de% den fazla karlısın
----------------------------------------------
-
[QUOTE=QUEEN;61648]Sn Enorton Medyum tartışması yok gazetede çıkan haber üzerine konuştuk kesın bilir demedik muhabbet olsun[/QUOTE]
[QUOTE=cbaykus;61652]Sayın Enerton,,,
Beni kırıyorsunuz.Cbaykus un sistemini bile takip eden para kazanır derken,beni üzüyorsunuz....
Ben küçük yatırımcıyım vede BİLGİLERİMİ paylaşmaktan KAÇMADIM.Herkes yararlansın isterim...
Bana yardımcı olan çıkmadı..Herkes para peşinde .Herkeste bir para kazanma hırsı.
ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN............
Ben sabah namazına kalktıktan sonra yatmam akşama kadar MALZEME PEŞİNDE koşturmaktan ayaklarıma kara sular iner .
EKRANIM YOK OLSADA aracı kurumum az işlem yaptı diye FOREX 2000 nimi de kapadı...bakamam.....
Ben bu yaptıklarımı elle EXSEL de ELLE YAPIYORUM...VEDE HER AKŞAM YAYINLIYORUM Kİ
NEGROLİNO gibi arkadaşlar bakıp faydalansın diye.......
tablodan bahsedersek ben fazla pozsuz bırakmıyorum...ZARAR DA GÖSTERİYORUM.....
ALIN SİZE SİSTEMMMMM
-------------------------------------------
EKİM vadede 10 kez poz degiştirmişim....
her pozda gir 1,000 puanda çık.( STOP)( DEVAMLI POZDA KALMA)......ne eder 10,000 puan % de% den fazla karlısın
----------------------------------------------[/QUOTE]
Sn QUEEN siz yazdınız diye söylemedim, şansa sizin mesajı alıntı yapmışım. Haftasonundan beri medyum muhabbeti dönüyor da, ben de ekleme yapayım dedim...
Çetin bey sanırım beni yanlış anladınız. Ben sizin sisteminizi küçümsemek için yazmadım, ne haddime. Kimse de küçümseyemez zaten. Dediklerinize aynen katılıyorum, grafik bile olmadan takip edilebilecek başarısı kanıtlanmış, sizin özveriniz sayesinde günlük olarak sitede takip edilen bir sistem. Gerçekten çok üzüldüm. Orada demek istediğim grafik bile olmadan, seans seyretmeden bu sistemi bile takip ederek para kazanılır demekti. Tekrar özür diliyorum :(
-
[QUOTE=enorton;61653]Sn QUEEN siz yazdınız diye söylemedim, şansa sizin mesajı alıntı yapmışım. Haftasonundan beri medyum muhabbeti dönüyor da, ben de ekleme yapayım dedim...
Çetin bey sanırım beni yanlış anladınız. Ben sizin sisteminizi küçümsemek için yazmadım, ne haddime. Kimse de küçümseyemez zaten. Dediklerinize aynen katılıyorum, grafik bile olmadan takip edilebilecek başarısı kanıtlanmış, sizin özveriniz sayesinde günlük olarak sitede takip edilen bir sistem. Gerçekten çok üzüldüm. Orada demek istediğim grafik bile olmadan, seans seyretmeden bu sistemi bile takip ederek para kazanılır demekti. Tekrar özür diliyorum :([/QUOTE]
Sayın enerton teşekkür ederim yazılarınız için ,,
size kırgın degilim,,sizler benim arkadaşımsınız,evden çok sizlerle vakit geçirir oldum...SAGOL
-
fdowda 8350 den flat olunmuştur. kar 850 puan.
tepkide short açılmak üzere.
-
[QUOTE=cbaykus;61654]Sayın enerton teşekkür ederim yazılarınız için ,,
size kırgın degilim,,sizler benim arkadaşımsınız,evden çok sizlerle vakit geçirir oldum...SAGOL[/QUOTE]
Kırgın olmadığınıza çok sevindim, ben de az önce hanımla kavga ediyordum. Benden çok vakti orada geçiriyorsun diye :) Artık gündüzleri pek giremiyorum, akşam siteye girince tüm yazılanları okuyorum. Buraya girip yazılanları okumak artık benim için vazgeçilmez oldu. Umarım bir gün buradaki dostlarla tanışma fırsatımız olur...
Tekrar saygılarımı sunuyorum Çetin bey, hayırlı akşamlar...
-
[QUOTE=jelibon;61655]fdowda 8350 den flat olunmuştur. kar 850 puan.
tepkide short açılmak üzere.[/QUOTE]
tebrik ederim..hala sanal yapıyorsanız artık bence bir hesap açın dowda :)