Eski bir Kamboçya atasözü der ki:
Canı OBO görmek isteyeni kimse durduramaz... :..:
Printable View
Eski bir Kamboçya atasözü der ki:
Canı OBO görmek isteyeni kimse durduramaz... :..:
herkese günaydın ve bol kazanclar...
[quote=İmales;264775]Günaydın arkadaşlar.
Saraylı üstadım dünle ilgili baya bir polemik olmuş. nedenini kendim olarak gördüğüm için açıklama gereği hisesttim.
malum etr ve str ile ilgili sinyaller geldiğinde paylaşmaya çalışıyoruz. iyi niyetle.
arkadaşın biri bugün kaç sinyal gelmiş dedi bende grafla flatlar dahil 10 sinyalin geldiğini yazdım. fakat bu sizinde belirttiğiniz gibi işlem olarak 4 e geliyor.
amacım sistemi eleştirmek veya birilerine karşı birşeyler söylemek yapmak kesinlikle değildir. ben sistem adına ne öğrendimse buradan sizlerden öğrendim ilk mesajlşarım sayın sazanın açtığı sistem topiğinde mevcuttur. borsada eski olsam da sistem işinde yeniyim. acemilikle hatalarımda oluyor.
bilerek bilmeyerek bir kalp kırdı isem. can sıktı isem özür dilerim.
KAZANÇLI BİR GÜN OLSUN:..[/quote]
imales patron,
rahat ol abi,bir iki konuyu izah etmem gerekti,özür dileyecek son adam sensin,
senin yerine ben diliyim abim,;)
duygulandım bak şimdi...:..::::
sorun yok herşey güzel,ayrıca stropatron un getiri eğrisi de noktayı koymuş zaten...:):)
[quote=abka;264773]böyle olmaz..ek olarak,3g falan lazım..[/quote]
[quote=saraylı;264776]abka doğrusun,;)
bende de gelip gidiyo internet,:::
daytrade hata kaldırmaz,
ek bişi yapmalıyız....brv[/quote]
Çözüm kolay;
Faaliyet alanı gereği, 7/24 internet bağlantısına ihtiyaç duyan ve bu yüzden 3-4 servis sağlayıcı ile yedekli çalışan bir şirkette işe girebilirsiniz mesela..Evet biraz zor bir çözüm ama iyi tarafından bakın, üstüne bir de maaş alacaksınız:::
elmas on durum .. güzel elmas oldu bence live ...ü vvvvv ..
[IMG]http://img51.imageshack.us/img51/6567/adszss.jpg[/IMG]
[quote=selçuklu;264784]elmas on durum .. güzel elmas oldu bence live ...ü vvvvv ..
[/quote]
üüüüüüüüüüüüüüüüüü
günaydınlar,
göstergeler gapi + olarak göstermişlerdi. ama emin olamadıkları için seans bitmeden yazmak istemedim. etkilenen oluyor çünkü ister istemez.
maç: 0-1 başladı. :)))
bugün yine pek ekran bakamayacağım.
herkese bol kazançlar dilerim.
900 den açtığım şortlar 775 den flat
pozyok
[QUOTE=Astatin;264785]üüüüüüüüüüüüüüüüüü[/QUOTE]
arthur son durum :D:D
[IMG]http://farm1.static.flickr.com/194/520581180_414f2f54d2.jpg[/IMG]
[quote=selçuklu;264789]arthur son durum :D:D
[/quote]
:mad::mad::mad::mad::mad:üüüüüüüüüüüü:mad::mad::mad::mad::::
Darth Vader demiş ki:
"Grafta OBO olmasını isteyen trader'ın hayal gücünün yanında bir galaksiyi yok edebilme gücü önemsiz kalır..."
Enhanced System Tester & Oracle...ehuuehuheuhe
[IMG]http://i32.tinypic.com/29nz9xg.png[/IMG]
[QUOTE=Astatin;264783]Çözüm kolay;
Faaliyet alanı gereği, 7/24 internet bağlantısına ihtiyaç duyan ve bu yüzden 3-4 servis sağlayıcı ile yedekli çalışan bir şirkette işe girebilirsiniz mesela..Evet biraz zor bir çözüm ama iyi tarafından bakın, üstüne bir de maaş alacaksınız:::[/QUOTE]
kabloları fareler yerse ne olacak..ve ya iş makinesi,su tesisatı yaparken,kabloları sökerse ne olacak(bunların hepsi geçmişte oldu:))...
yo yo..en güzeli 3G..:::
str de 6-10 u değiştirerek işlem sayınızı epey değiştirebilirsiniz[B]..haftalık [/B]işlem sayısı ortalama 8-9 yapılabilir...
[quote=Astatin;264783]Çözüm kolay;
Faaliyet alanı gereği, 7/24 internet bağlantısına ihtiyaç duyan ve bu yüzden 3-4 servis sağlayıcı ile yedekli çalışan bir şirkette işe girebilirsiniz mesela..Evet biraz zor bir çözüm ama iyi tarafından bakın, üstüne bir de maaş alacaksınız:::[/quote]
[quote=abka;264801]kabloları fareler yerse ne olacak..ve ya iş makinesi,su tesisatı yaparken,kabloları sökerse ne olacak(bunların hepsi geçmişte oldu:))...
yo yo..en güzeli 3G..:::[/quote]
Şirketin kablolu internet kullandığını da nerden çıkardın:..:
[QUOTE=saraylı;264776]abka doğrusun,;)
bende de gelip gidiyo internet,:::
daytrade hata kaldırmaz,
ek bişi yapmalıyız....brv[/QUOTE]
burda devamlı elektirk kesiliyor. int kafedeyim zaten. int gidiyor. ama bende htc touch 2 var. pda yı cıkarıp ya poz kapatıyorum yada trend izliyorum
74100 üstü istop kısa devam ...
74 den tekrar 2/3 şort
pivot........73.900
ema55.......73.979
saat başı. destek bulduğu yer önemli. altında şort olur. burda poz flat
[IMG]http://www.resimkoy.net/images/ckmz6n6tw3.png[/IMG]
eger hisse alsaydım..bşktaş alırdım...dibe göre prime bkakarsanız...
galatsaray 16 kat primli
fener 10 kat primli..
bşktas sadece 5 kat primli..üstelik olası bir şampiyonlukta uçar..
aha bşktaş..askerde iken fiyatı 20.000 iken(bölünmeden önce) elimde çok bşktaş vardı..26.000 den sattım...8 ay içinde 250-300.000 gördü...grafikte görünen 2005-2006 hareketi..
Still şort still got the blues...Elmas kaçakcıları ve çakma ayı ve hatta oyuncak ayı arthura rağmen..yysd
[quote=İmales;264809]74 den tekrar 2/3 şort[/quote]
875 de şortlar kapandı
flat
[quote=abka;264815]eger hisse alsaydım..bşktaş alırdım...dibe göre prime bkakarsanız...
galatsaray 16 kat primli
fener 10 kat primli..
bşktas sadece 5 kat primli..üstelik olası bir şampiyonlukta uçar..[/quote]
Bence öyle değil..Mal ne kadar iyiyse değeri de öyle oluyor..hheheheh...
rerere rarara gassaray gassaray cimbombom...fener i bu kadar tahmin etmiyordum hayret.lelele
sata yakın henüz sat vermedi
[IMG]http://www.resimkoy.net/images/5ie6y71ea6.png[/IMG]
[quote=abka;264815]eger hisse alsaydım..bşktaş alırdım...dibe göre prime bkakarsanız...
galatsaray 16 kat primli
fener 10 kat primli..
bşktas sadece 5 kat primli..üstelik olası bir şampiyonlukta uçar..[/quote]
Şöyle birşey yapsak... Sezon açılırken yaz aylarında hissesi en çok çıkan takım şampiyon olur diye Iddaa oynasak... Pala nasıl olsa kimin şampiyon olacağını biliyordur ve kağıtları ona göre alıyordur... :)
10-15 ikiside sattta
[IMG]http://www.resimkoy.net/images/2g3chp4z08.png[/IMG]
[IMG]http://www.resimkoy.net/images/3683lwdzyv.png[/IMG]
[QUOTE=Astatin;264819]Bence öyle değil..Mal ne kadar iyiyse değeri de öyle oluyor..hheheheh...
rerere rarara gassaray gassaray cimbombom...fener i bu kadar tahmin etmiyordum hayret.lelele[/QUOTE]
hiç öyle değil...ne yani şimdi thy yıllarca dar alanda süründü gitti..sonra hop 8 kat prim..bu ralliyi hakeden ne ettiki..ama thy yıllardır sektöre ve endekse göre çok ucuzdu..farkını eninde sonunda kapatıyorlar..bşktaş endeks 10.000 ken yaklaşık fiyatı 1.00 dir...ve sektöre görede ucuz..
thy napcak,60 ucaktan 150 ucaga cıktı 50 tane daha gelicekmiş.ucmadk yer bırakmadı dunyada.
onu bilmem..batma riski omayan hisse(ucuzluk temel nedenlerle ciddi riski fiyatlamıyorsa),eninde sonunda yukarı patlıyor..mesela dyhol...hükümet değişsin(dolayısıyla vergi cezasının sonucu değişir),görün onu....ama şimdi ateşten gömlek..
yav bu MTX in en üstteki tool bar mı nedir o butonların filan olduğu yer kendiliğinden kaybolmaya başladı mouse ile oraya gelince yeniden çıkıyor filan.nasıl düzelir bu bilen var mı?
[quote=abka;264826]hiç öyle değil...ne yani şimdi thy yıllarca dar alanda süründü gitti..sonra hop 8 kat prim..bu ralliyi hakeden ne ettiki..ama thy yıllardır sektöre ve endekse göre çok ucuzdu..farkını eninde sonunda kapatıyorlar..[/quote]
yaw ben "herkes hakettiği yerdedir" şeklindeki ivrenç liberal bakış açısı ile dalga geçtiydim..:D
ve fekat THY olayı farklı...Evet THY eskiden ucuzdu ve fakat Türkiey de faaliyet gösteren bir havayolu şirketi olmanın risklerini de taşıyordu fiyat. Sonra genişledi, serpildi, filo büyüdü, kamu şirketi olması ve neredeyse tekel konumunda olması nedeniyle dünyadaki havayolu şirketlerinin etkilendiği krizlerden etkilenmediği gibi, onların boşalttığı yerleri doldurdu..Serpildi, güzel bir kız oldu.. O yüzden de talep arttı...uçtu uçtu....Bu vesileyle tekel konumundaki karlı kamu şirketlerinin özerk yönetimlerle devam etmesi, kontrol hisselerinin kesinlikle kamuda kalması isteiğimi de bir kez daha hatırlatayım...
ZiraatBank ı ne zaman halka açacaklar yaww...
[quote=abka;264826]hiç öyle değil...ne yani şimdi thy yıllarca dar alanda süründü gitti..sonra hop 8 kat prim..bu ralliyi hakeden ne ettiki..ama thy yıllardır sektöre ve endekse göre çok ucuzdu..farkını eninde sonunda kapatıyorlar..bşktaş endeks 10.000 ken yaklaşık fiyatı 1.00 dir...ve sektöre görede ucuz..[/quote]
Hissenin sektörüne göre gücüne Relative Strength derler. Bunun bildiğimiz RSI indikatörü ile alakası yok. Relative Strength analizi eskiden (özellikle 70-80'li yıllarda) Amerika'da çok popüler hale gelmiş. Ancak herkes kullanmaya başlayınca para kazandırmaz olmuş tabi. Yine de bizim gibi çok gelişmemiş ve nispeten sığ piyasalarda hala çok kazandırıyor olabilir. Hisselerle ilgilenenler için önemli bir araç.
[quote=TÜRKOĞLU;264833]yav bu MTX in en üstteki tool bar mı nedir o butonların filan olduğu yer kendiliğinden kaybolmaya başladı mouse ile oraya gelince yeniden çıkıyor filan.nasıl düzelir bu bilen var mı?[/quote]
Sondan 10. buton Başlığı Göster/Gizle diye birşey. Kazayla ona basmış olabilirsin.
No'luyo bu grafiğe la...OBO'nun sağ omzu falan dedik ama resmen tepemize bindi yine Pala... :mad:
OBO scenario... dead... Elmas scenario... dead.... Arthur... dead.... Stro... üvvvv.... :)
[quote=Strategist;264840]Sondan 10. buton Başlığı Göster/Gizle diye birşey. Kazayla ona basmış olabilirsin.[/quote]
yaw brak sürünsün gırlaşmış vahşi....boks. haste edii beni bu aralar zati..kırptıracam tüylerini::::::
[B][I][SIZE=3]4.) Pivot ,Destek ve Dirençler
[/SIZE][/I]4.Direnç : 76.650[/B]
[B]3.Direnç : 75.800[/B]
[COLOR=blue][B]2.Direnç : 74.950[/B]
[B]1.Direnç : 74.450[/B]
[B]Pivot : 74.100[/B]
[/COLOR][COLOR=magenta][B]1.Destek : 73.600[/B]
[B]2.Destek : 73.250[/B]
[/COLOR][B]3.Destek : 72.400[/B]
[B]4.Destek : 71.550[/B]
[B][I][SIZE=3]5.) Fibonacci Denklemleri[/SIZE][/I][/B]
[COLOR=blue][B]4.Direnç : 75.075[/B]
[B]3.Direnç : 74.675[/B]
[B]2.Direnç : 74.400[/B]
[B]1.Direnç : 74.225[/B]
[/COLOR][COLOR=magenta][B]1.Destek : 73.675[/B]
[B]2.Destek : 73.500[/B]
[B]3.Destek : 73.225[/B]
[/COLOR][B]4.Destek : 72.825[/B]
canım memleketimin güzel destek dirençleri....:::
T..CT..CT..CT..CT..C
Selpatros,
Selpatros V.1 vardı bi aralar..naaptın onu patron..çöp mü yaptın
[quote=aviator99;264829]thy napcak,60 ucaktan 150 ucaga cıktı 50 tane daha gelicekmiş.ucmadk yer bırakmadı dunyada.[/quote]
--------
dedik 4.22 ve 424 den verdik kagıt gitmeye baladı.soylesin kim mudahale etti buna:)
[B]ky[/B] yorumu:))
pazartesi 14:50 barıyla 73925 ten short yaktı,hala devam ediyor..
[IMG]http://i30.tinypic.com/15zvr5.jpg[/IMG]