Spot açılmadan kılımı kıpırdatmam flat flat bekliyorum. Dün bütün dünya kıpkırmızı iken biz yeşil kapadık. Bugün en azından 58500 ler görülmesi lazım diye düşünüyorum. Dünkü düşüşe FDOW un tepkisi %0,20 iken ben beklerim
Printable View
Spot açılmadan kılımı kıpırdatmam flat flat bekliyorum. Dün bütün dünya kıpkırmızı iken biz yeşil kapadık. Bugün en azından 58500 ler görülmesi lazım diye düşünüyorum. Dünkü düşüşe FDOW un tepkisi %0,20 iken ben beklerim
Abi fdow geceden beri 20 puana sıkıştı kaldı. Bu kadar hareketsiz kaldığın ı hatırlamıyorum...
Web sitesi üzerinden hesaplama için bazı alternatifler;
[URL]http://www.mypivots.com/calculators/pivot-point-calculator.aspx[/URL]
[URL]http://www.forextechniques.com/pivotcalc.html[/URL]
[URL]http://www.earnforex.com/pivot_points_calculator.php[/URL]
günaydın
geçende bişey yokken 1000 puan gap oldu..sakin..
[url]http://www.glumbert.com/media/crazyoffice[/url]
benim zistem inatla halen [COLOR="Blue"][B]löngınşayne[/B][/COLOR]
[quote=Astatin;142559]longcu arkadaşlarımıza nassı bir iyilik yaparım diye düşündüm..ancak böyle bir şey çıktı..takoz makoz imitasyonu..şortcular itiraz etmesin, zaten ciddi eksi gap ceplerinde başlayacaklar...
ilk 2-3 barda 15 dklık sistem sata geçmezse ben bilem longingen düşünebilirim..-800 GAP ı yiyen ama sat vermeyen sistem sonra güzel para brakıyor longdan... :) neys e işte yaw olasılıklar felan feşmekan
[IMG]http://i29.tinypic.com/juh3d1.jpg[/IMG][/quote]
acaba!
dale don dünki kapanısa dovru açtıvım cortingale flatefletoz 59125 den gayroz :::
Hiç olmazsa bari bir 58600-800 arasını gösterselerde ordan longlasak.
Dün dünya eksi biz artı dax %2,50 üstüne hala eksi, bir panik ortamının yaratılması lazım dünkü gibi yükselecekse çekebildikleri kadar aşağı çekip sonra gitmeleri lazımki AGA para kazansın
59000 lonnkkkkkk..sistem sat vermediğinden ötrü...
59025 [B][COLOR="Blue"]löngınşayne [/COLOR][/B]ettim gayri :::
[QUOTE=Astatin;142604]59000 lonnkkkkkk..sistem sat vermediğinden ötrü...[/QUOTE]
[QUOTE=fXci;142605]59025 [B][COLOR="Blue"]löngınşayne [/COLOR][/B]ettim gayri :::[/QUOTE]
yoksam biz gardaşmıyız lo benimde zistem halen löngınşayne olduvu içündürkü 59025 löngınşayne moddayım::: emma mena mor içımdan bir zes ayvayı yiycez sankim diyore :::
59075 flat..fıs fıs fıs..yeter 75 puan :)
bende her sistem satta...
daxa bak yuaw..
[QUOTE=Astatin;142607]59075 flat..fıs fıs fıs..yeter 75 puan :)[/QUOTE]
benim zistem halen inatla löngnşayne olduvu üçün tutcayım lönkleri cortingale sinyaline gader :::
benim sistemde alda fx ci de...ruhum alda değil...
jani guzum ne edeyor ecap agamın canına okudu gayri...... yoldu yoldu agamda tüğ kalmadı ::: onu tekrar soyma planlarımı yapayoır acep :::
[quote=fXci;142612]jani guzum ne edeyor ecap agamın canına okudu gayri...... yoldu yoldu agamda tüğ kalmadı ::: onu tekrar soyma planlarımı yapayoır acep :::[/quote]
SABAH SABAH....
aramiz ozuldu deyyuzzla....
1200 puan karin var al cik....long ol dedi...
hadi lem dedim....in 58 200 e ....1800 puan ossun karim...belkim ellerim dedim...
kizdi bana....gosteririm sana dedi...goster lem dedim...ooolece bakiniyoruz birbirimize....pis pis.....
zistem inatla halen [COLOR="Blue"][B]löngınşayne [/B][/COLOR]:::
enorton .. yavuzhan ne yaptınız..
sistem hala longta
dünkü senaryom bügünde geçerli buradan iki yöne de en az 10bin puanlık krem-jöle var
karar versinler gidelim
[QUOTE=sovalye;142616]dünkü senaryom bügünde geçerli buradan iki yöne de en az 10bin puanlık krem-jöle var[/QUOTE]
Yukarıya da bekliyorsun yani??
yaww FX ci..benim 15 dk sistemde alda..ama şu günlük sattaya...ondan tırsıyorum...dayayıverirler 500 lük bir küskübar daha galırık öyle valla..zaten güçlü süsü verilmiş açılışdan da acaip tırstım
[QUOTE=QUEEN;142615]enorton .. yavuzhan ne yaptınız..[/QUOTE]
Ben açılışta sat a geçtim bekliyorum öylece...
[QUOTE=enorton;142619]Ben açılışta sat a geçtim bekliyorum öylece...[/QUOTE]
hayırlısı olsun..ben beklerdim.sanırım..750 stoplu..
[quote=fXci;142614]zistem inatla halen [COLOR=blue][B]löngınşayne [/B][/COLOR]:::[/quote]
fX'Cİ SEN O SİSTEMİ AT ÇÖPE kOCAOĞLANBİLE SATA GEÇTİ NE SAT DEMEZ SİSTEM VARMIŞ SENDE BE
BU ARADA KADEME VE PASTA VERSENDE GÖZÜMÜZ GÖNLÜMÜZ AÇILSA
[quote=enorton;142617]Yukarıya da bekliyorsun yani??[/quote]
geçmişe bakarsak yukarısı yok ama ben neden olmasın derim
bende öngörü müneccimlik yok dalga hangi yöne giderse o yöne sörfümüzü yaparız :..: şimdilik benim senaryom işliyor 58500 gün içi kırılırsa 59.000 gün sonu kırılırsa shorta geçerim demiştim hala birşey bozulmadı
[quote=QUEEN;142615]enorton .. yavuzhan ne yaptınız..[/quote]
59150 den stop uyguladım ben.
58500 - 59000 aralığı ciddi destek gibi dursada uyguladım stobu,sonra elimize yapışır,zarar büyür neme lazım.
tüm periyotlar satışta bende.
düne benzer bir gün olabilir bugünde,gidişat onu gösteriyor..58500 ün altına sarkma bugün için zor gözüküyor bence o zamanda mutlak bir yukarı deneme yapacaktır gün içinde o zaman long olacak şartlar oluşursa yeniden uzarız.kısa için 58500 altında kapanış görmem lazım..
kuzunun genel yorumu....
su anda...62 000 den 59 000 e indik....hepsi 3000 puanlik bi inis...hicbisey bu.....
dusus veya duzeltme oldu demek icin....10 000 puan sart....yani 52 000 e inmeli....
bunu eylul boyunca yapar bu *****uuu.....
bu dususte....iki gun sert dusus...bir gun onun tepkileri seklinde olur...
bu nedenle...
guzu...
cogunlukla shortta yatacak...asiri dususlerin oldugu gunlerde...kapanislarda long olacak....
simdi shortum....
AGAMI SOYUYORUM....AGAM BITIK....ha ha ha
dow 9289 elmasın hedefi..ordan tepki gelmesi lazım gibi hesapladım..
bizdeki elmas 57000 hedefli ama bizimki direniyo..
[QUOTE=QUEEN;142625]dow 9289 elmasın hedefi..ordan tepki gelmesi lazım gibi hesapladım..
bizdeki elmas 57000 hedefli ama bizimki direniyo..[/QUOTE]
Dün zaten 59100 leri gördük, üstüne dax %2,5 düştü ve şimdi de %1 düşüyor ama biz hala direniyoruz...
600 makas, %2.8 + %1 eksi dax a karşı delikanlı vob delikanlı py
mesela...
agam simdi 58 200 e inse....1800 puani alirim ve long olurum....59 200 de geri gendisine itelem ucun....
yok inmezse....shortumla ortalikta gezerim...henuz hevalar isicak bisey olmaz....
[QUOTE=MMO;142621]fX'Cİ SEN O SİSTEMİ AT ÇÖPE kOCAOĞLANBİLE SATA GEÇTİ NE SAT DEMEZ SİSTEM VARMIŞ SENDE BE
BU ARADA KADEME VE PASTA VERSENDE GÖZÜMÜZ GÖNLÜMÜZ AÇILSA[/QUOTE]
[IMG]http://i27.tinypic.com/313iuiv.png[/IMG]
bence bu düşüş sayılmaz bir ali-cengiz olacak ama hayırlısı
[QUOTE=Astatin;142627]600 makas, %2.8 + %1 eksi dax a karşı delikanlı vob delikanlı py[/QUOTE]
yok ya düşmez bu..ani vururlar...gösterrek olmıycak..
flatos 59050 den gayri 25 puvan yeter gayri sonra stop edemem emme zistem halen löngınşayne
FX ci...cesur yüek..benim sistemde hala alda...yürü be kim tutar seni...şu sıkışmaya yukarı giderse hehalinden 1000 in var :).... ben filatos
pozitif ayrışıcaz gibi..?