-
[QUOTE=QUEEN;61741]çarpıldık zaten en son kısa.dng[/QUOTE]
bende long yaptım sonra short, aynen carpıldım 300 puan, kırılım olmadan dalmam artık, zaten sığ piyasa, alıcı gelince basıyorlar,satıcı gelince alıyorlar,
Yüksek kaldırım çocukları, çarpıyorlar,kırılsın bir tarafa...alırım pozisyon o zaman...
-
31850 kırılırsa 31500 31000 görülebilir
-
kim tutuyosa bıraksın vobu burdan duyurulur
-
52025 flat...
bugun niyeyse sanki yukarı yapacaklar gibi geliyor hala içimden...
saatlik uyumsuzluk tepkileri bitmemiş olabilir vadelide
dax 15 uyumsuz olacak.. teper biraz yukarı
-
[QUOTE=mbm;61748][COLOR="Red"][B]52025[/B][/COLOR] flat...
bugun niyeyse sanki yukarı yapacaklar gibi geliyor hala içimden...
saatlik uyumsuzluk tepkileri bitmemiş olabilir vadelide
dax 15 uyumsuz olacak.. teper biraz yukarı[/QUOTE]
Ağzından yel alsın ne demek 52025 .dng
-
-
[QUOTE=VOBiX;61749]Ağzından yel alsın ne demek 52025 .dng[/QUOTE]
iyi uçmuşuz valla..
gözüm ekranda elim klavyede..
hem işlem yap hem yazmaya çalış..oluyor işte.. he heee :)
-
[quote=ESAY.RUL;61662]Bu mesajdan buyana projeksiyonda önemli bir değişiklik yok.. Şu an için DJ de 8300 önemli bir seviye. Buranın altında iki gün kapanış hızla 7200 ü getirir. buradan tuzak veya gerçek bir çift dip senaryosuna oynayabilirler-. x30 da 29000 ve 19000 hedefleri korunuyor[/quote]
DJ de ve EURUSD de buralar kritik seviyeler. Teknik olarak ikili dip ihtimali görünmekte. Ancak EURUSD bir önceki dibinin altını da görmedi. Çok volatil bir gün olarak. İkili dip enaryosuna oynayanlar için DJ de 8150-8250 bandı önemli olacak. EURUSD de ise 1.2350-1.2370 bandi önemli. Buraların test edilmesi muhtemel. Bu tip noktalar tarde için tehlikelidir. Destek kırıldı kırılmadı düşüncesi arasında gider gelir insan psikolojisi. Sİstemlerde ters yönlü sık sinyaller üretir..Bir süre flat kalmakta fayda var. Orta vadede ise 29000 ve 19000 X30 hedefleri halen mümkün.
-
ben bile flatta duruosam bugün bu piyasadan bi cacık olmaz :)
-
Yukarı eğilimli ağır bir yatay içindeyiz.Sanırım 13:30 veya 14:00 dan sonra yukarı deneyecekler, şu an mal çarpma derdindeler...
-
[QUOTE=Vob Trader;61753]ben bile flatta duruosam bugün bu piyasadan bi cacık olmaz :)[/QUOTE]
flat olma iyi dinlen.. dinlenince iyi plan kurarsın+.
-
[QUOTE=hexen;61755]flat olma iyi dinlen.. dinlenince iyi plan kurarsın+.[/QUOTE]
abi bendeki en iyi plan yeşillendimi ortalık dal. kızardımı geçir..lelele.lelele