[quote=fXci;142632]flatos 59050 den gayri 25 puvan yeter gayri sonra stop edemem emme zistem halen löngınşayne[/quote]
way be 1 tek long kalmadı sen beyle edince..demekki artık yukarı gerçekten...sistem hala alda
Printable View
[quote=fXci;142632]flatos 59050 den gayri 25 puvan yeter gayri sonra stop edemem emme zistem halen löngınşayne[/quote]
way be 1 tek long kalmadı sen beyle edince..demekki artık yukarı gerçekten...sistem hala alda
[quote=negrolino;142630]bence bu düşüş sayılmaz bir ali-cengiz olacak ama hayırlısı[/quote]
+[B] ya yakın kapatırız ))))))):)):):):) görücez[/B]
[B]düşüş için bişey eksik :) ))[/B]
ulen ne çıkışmış be...[U]borsa tarihimin en deli en uzun en dirençli çıkışı[/U].
..herşey güllük gül,stanlık olduğunda böyle çıkış olmaz..... [B]en iyisi biz hep kriz yaşayalım.[/B]
[QUOTE=Astatin;142634]FX ci...cesur yüek..benim sistemde hala alda...yürü be kim tutar seni...şu sıkışmaya yukarı giderse hehalinden 1000 in var :).... ben filatos[/QUOTE]
beni cesaretlendirseydin tutcaydım lem ::: zistem halen löngınşayne :::
bu büyük trendin başlangıcı 19 marttı ve açılış gapı olmadan trend başlamıştı eğer ayı piyasası tekrar başlayacaksa yine gapsız her kademede mal yedire yedire başlayacaktır diye düşünüyorum ama yinede her türlü önlemi almakta fayda var benden bukadar...
emirleri girdim
beach volleye gidiyorum:)
bol şanslar
yuh diyorum başka bir şey demiyorum, ne iştah varmış bizim piyasada, spotta para çıkışı bile yok, ayrışmanın kralını yaşıyoruz...58500 olmamız için dax ın - %5 falan yapması lazım herhalde...
bence uzunların canı yanacak bugün fdow 30 dk sat dedi dibini bulacak 9228 :)
250 üstü al oluyo zaten..
[quote=fXci;142638]beni cesaretlendirseydin tutcaydım lem ::: zistem halen löngınşayne :::[/quote]
kim tutar seni kim tutar seni kim tutar...
35 yıl önce doğdu efsane 5 nci vob yılında mutlu ol fx ci....
çılduır fx ci çıldır.....bu arada ben az pilav longingen
[QUOTE=negrolino;142641]bence uzunların canı yanacak bugün fdow 30 dk sat dedi dibini bulacak 9228 :)[/QUOTE]
bizimki ne dedi.dng
dün geceye uzun giren en iyi 3 alıcıdan yatırım ve deniz stoplamıştır, gerisi malum
30 dakikalıkta 11.00 kapanışı itibariyle 58925-59175 bandındayız
yavuzhan hoca slm...son 3-4 gündür senin günlük trade sistem nasıl hocam...performans olarak...yoksa biraz yavaş hareket etmeyi gerektiriyor mu?
akşama kadar buralarda gider gelir..akşamda al verirler..dowla..öyle geldi bana..
FX ci..075 den az pilav döner oldu longlar..1/5 yeresinde...
59175 ÖNEMLİ ALTI KISA ÜZERİ UZUN POTANSİYELİ GÜÇLÜ
lAROSSİAN SİSTYEMLERİN DURUMU NEDİR ÜSTAT tRADE DE BİR DEĞİŞİKLİK VARMI?
bugün de + kaapatırsa piyasa bugün ben bu ekranı kırarım.++++. daha da bakamam
[U]shortum aylardır zararım daha büyük ...laptopu kırarsam zararım daha küçülür[/U]..bi türlü düşmüyor
ciddi söylüyorum.. + bugün piyasa kapatsın ekranı kırıcam..
kırık ekran resmini yapıştırırım foruma..
pardon yağıştıramam laptop kırılırsa foruma da giremem : )
hadi piyasa kurtar beni şu stresten.
hiç long varmı forumda..şşşş
2/5 oldu lonkkklerrr..050 den takviye...fx ciye gel gel ediyom :=)
[QUOTE=Astatin;142652]hiç long varmı forumda..şşşş[/QUOTE]
ben ama çok az..59075.lelele
[quote=QUEEN;142644]bizimki ne dedi.dng[/quote]
görmedim ne dedi :)
[quote=QUEEN;142654]ben ama çok az..59075.lelele[/quote]
KUIN graliçe...2 kişimyik yani hepi topu..hımmmm
58600 den 58300 stoplu alım girdim öğlen arası devamlı yukarı operasyon yaparlarken bugün terse getirirlerse benim alımlar gelir
Yükseliş olacaksa ortada panikde olmalı ancak şu an panikden eser yok düşen piyasada rahat rahat long açılabiliyor işte buda beni tedirgin ediyor
[QUOTE=Astatin;142656]KUIN graliçe...2 kişimyik yani hepi topu..hımmmm[/QUOTE]
fazla durmam düşerse kaparım..
[quote=7410;142647]yavuzhan hoca slm...son 3-4 gündür senin günlük trade sistem nasıl hocam...performans olarak...yoksa biraz yavaş hareket etmeyi gerektiriyor mu?[/quote]
bir yöne doğru büyük ölçekli ( 700 puan ve üzeri ) kırılım gerçekleşmediği sürece güniçi trade çarpıyor..ya kafa kafaya yada az zarara stop et,komisyon öde vs.hepsi bi yana sıkıntı basıyor,kolerasyon kayboluyor..
o yüzden gece pozisyonda kalmak için tradeye ilaveten saatlik sisteminde aynı yönde sinyal vermesini bekliyordum.düne kadar :) bundan sonrada bunu disiplinle uygulamak lazımmış bugün ders oldu..
halen trade ve saatlik satışta bu arada..
[QUOTE=negrolino;142655]görmedim ne dedi :)[/QUOTE]
longın şayne diyo..:)
[QUOTE=Astatin;142653]2/5 oldu lonkkklerrr..050 den takviye...fx ciye gel gel ediyom :=)[/QUOTE]
yok le istop löss belirleyemedivim yirden pozisyon acmaycama söz virdim gendime :::
yeni nesil efiksçi stratejisi bu .... hekkat buralardan istop belirleyemeyorum gayri...
düşsün destekten lönk ederim yuada çıksın dirençten cortingale...
dün aldıvım cortingaleleri bu zabah realize etmeseydim kuzu abeyim gibin tutardım emme zistem löngınşayne olduvu üçün realize ettim
Dün kapanışda 5--15--60 dklıklar normal peryotlarda alda idi ve öğleden sonra baya mal adılar. Fakat dovun bu kaar düşeceğini ağalar bile tahmin edemedi. Normalde hep tahminleri tutardı.Şimdide dün aldıkları lonları eritmeye çalışıyorlar ,bunlar eridikten sonra asıl piyasa oluşmaya başlıyacak tüm periyotlar satta eli mahkum düşecek dün aldığım 59500 uzunları 59200 kapadım kısaya döndüm sisetmim sat verdi kısaldım eğer yukarı dönerse bir kerede sistem yüzünden zarar edelim
Benim görüşüm böyle
[quote=QUEEN;142658]fazla durmam düşerse kaparım..[/quote]
bende :)..demekki 200 puan kadar aşağı yapıp, sonra alacaklar, eğer alacaklarsada :) le paranoid:..:
ben 25 points zarara kaapdım KUIN çıkmam gerekti..bol şans
Daralan üçgen oluştu, ha kırıldı ha kırılacak bi yöne, Petrol tekrar eksiye geçmek üzere, geçerse akşama dowdanda hayır beklemeyin, 58600 görülsün longlayacağım
saat 15 30 da bugunki en dibi gorur...yani 58 200-58 500 araligini...
sonra oradan doner gelir....dow arti acilacagi ucun....59 200 u gorur....
oyleyse....
58200 de shortlarimi kapatip....long olmak ve 59 200 de longlarimi kapatmak ve toplam 2800 puani AGAMDAN CEKMEK MAKUL VE MANTIKLIDIR....
[QUOTE=Astatin;142652]hiç long varmı forumda..şşşş[/QUOTE] kimse duymasın..longum..sistem sat vermedi..kanımca sistemi yağlamak için sanayiye götürmek lazım..
[quote=jani;142666]saat 15 30 da bugunki en dibi gorur...yani 58 200-58 500 araligini...
oyleyse....
58200 de shortlarimi kapatip....long olmak ve 59 200 de longlarimi kapatmak ve toplam 2800 puani AGAMDAN CEKMEK MAKUL VE MANTIKLIDIR....[/quote]
agami SOYACAGIM....
agam...ELIME DUSTU....gariii iflah olmaz....
[QUOTE=Astatin;142664]ben 25 points zarara kaapdım KUIN çıkmam gerekti..bol şans[/QUOTE]
aaaaaa..62 000 e gidiyoduk:..:
çıkmadan önce....dax kötyken buryı alıyolardı..sonra dax toparlayınca, gelene pasifden malos haşırtos yapıyorladı..şimdi dax düşüncede haşırtos a başladılar..ama bunların hepsi hkaye sisteminize uyun...where available...wherever whenever..
59200 e gelince satıcı geliyor,59 bin ve altında alıcılar ortaya çıkıyor.
açılış haricinde dünün karbon kopyası bir gün geçiriyoruz..
bugün düne göre daha düşük seviyeleri test etsekte göstergeler düne göre daha yüksek seviyelerde kaldı.yine düne benzer bir alış hareketi başlarsa bu durum yukarı hareketin gücüne etki edecektir..
herşey olabilir..çart diye biriken eksiyi birden verebilirlerde...poz. ayrışım namına alabilirlerde..top ortada.
[quote=jani;142666]saat 15 30 da bugunki en dibi gorur...yani 58 200-58 500 araligini...
oyleyse....
58200 de shortlarimi kapatip....long olmak ve 59 200 de longlarimi kapatmak ve toplam 2800 puani AGAMDAN CEKMEK MAKUL VE MANTIKLIDIR....[/quote]
Bence dow önce 8300 altını görerek eksi açılır.. Milleti döktürür.. Dünkü düşüşün devamı gibi göstererek. Sonra toparlar ve artı kapatır. Böyle daha mantıklı değil mi ?*
Ama ilk yarım saat düşerek açılması bizim için kötü.. Shortingen..
Hadi ağam para ver bana biraz.
yyld...
[quote=QUEEN;142674]yyld...[/quote]
yysd.dng