ben sana demedim mi...acilisla birlikte 58 000 yonelecek diye....
ahanda iniyor...di buyur haydi....
Printable View
ben sana demedim mi...acilisla birlikte 58 000 yonelecek diye....
ahanda iniyor...di buyur haydi....
niye celallendiler..off küskü bar.
yuaw benim zistenim halen löngınşayne gayri demin teyitsiz cort didi emme teyit edemedi ::: 58000 e geldimmi lönk almayanın közü körolmasın emi
[QUOTE=fXci;142718]yuaw benim zistenim halen löngınşayne gayri demin teyitsiz cort didi emme teyit edemedi ::: 58000 e geldimmi lön almayanın közü körolmasın emi[/QUOTE]
nası bi sisten gız oo..ne zaman kar etcek ohoo.dng
[QUOTE=jani;142716]ben sana demedim mi...acilisla birlikte 58 000 yonelecek diye....
ahanda iniyor...di buyur haydi....[/QUOTE]
muhteşemdi bidenem guzu abeyim :::
[QUOTE=jani;142716]ben sana demedim mi...acilisla birlikte 58 000 yonelecek diye....
Destek geldi gibi ne dersin... Alınır mı buradan...
ver küsküyü ver küsküyü bitsin bu gurbet...
gene 900e çıkcak.gibim..
[quote=enorton;142721]Destek geldi gibi ne dersin... Alınır mı buradan...[/quote]
iii ihhhh....
alinmaz....makasi inceltsin sonra....
[QUOTE=QUEEN;142723]gene 900e çıkcak.gibim..[/QUOTE]
Jani nin dediği gibi 58000 lere gelecek galiba, 58600 longladım 625 shortladım yine... Acayip tısıyorum :D
[quote=QUEEN;142717]niye celallendiler..[COLOR=red]off küskü bar[/COLOR].[/quote]
"küskübar" doğrusu...eyle ayrı yazınca ayıpçı oluyor
[quote=enorton;142725]Jani nin dediği gibi 58000 lere gelecek galiba, 58600 longladım 625 shortladım yine... Acayip tısıyorum :D[/quote]
tırs enorton tırs...istatistiki olarak tırsarak yapılan işlemlerden daha çok para kazanıldığı görünüyor...misal, rockefeller ödleğin tekidir..kendi pırtlamasından bile korkarmış...
Jani ağayı çok geryosun oda agresifleşyo sitem daha satını vermeden dibe kadar veryo yavaş -yavaş ağayı germeyelim biz ona yetişmeye çalışyoz çak hızlanınca yakalanmıyo
[quote=jani;142724]iii ihhhh....
alinmaz....makasi inceltsin sonra....[/quote]
Üstadım bir kaç gündür sizi takip ediyorum gerçekten helal olsun demekten başka bir şey diyemiyorum aganın bir donu kaldı artık onada gözü diktiniz siz bizim başka bir forumda topiği olan furuşkan türk evlatlarına yol gösteren kuzu nikli üstatmısınız nikimi değiştirdim demişsinizde gerçekten merak ettim ondan soruyorum
az once baaa...1550 puan kar verdi al cik dedi....almadim...
anan guzel mi senin dedim...kizdi....
bu arada aylardır hep PU lar çalışmaktaydı..Son 1 haftada 3 üncü kez bir PU yu badem ettiler...mesaj kaygılı bir mesajdır...gacmi
pambbıkkk flatsın dimi..bi yanda oruç..küskübar var..
ben kuzuyum....
nikimi degistirdim...cok dusmanim var...kuzu diye yazsam buraya ususur canima okurlar....
donunu aldim mi anliyor kuzu oldugumu...gonderir yawrularini yakinda...
cancagizima okusunlar deyu....ha ha ha
spota yavaş yavaş para giriyo haberiniz olsun... -21 den -17 ye düştü para çıkışı
[QUOTE=jani;142733]ben kuzuyum....
nikimi degistirdim...cok dusmanim var...kuzu diye yazsam buraya ususur canima okurlar....
cancagizima okusunlar deyu....ha ha ha[/QUOTE]
guzum biz burda hepimiz gardaşız gayri gardaşlar arasında dayanışma olur.. burdaki furuşkan greyder görünümlü treyder evlatlar piyasadaki en hasso evlatlar eyle kolay adam kabul etmeyiz ettimmide bavrımıza bassarık gayri :::
bu erada menem zistenim halen [COLOR="Blue"][B]löngınşayne[/B][/COLOR] herşey bahane deyor namıssız...
ülem asteton bilgiseyarıma bavlanıp zistemimimi bozdun le :::
58500 az pilav üstü kuru lönk aldım tepkide cortingale için
[quote=booth;142734]spota yavaş yavaş para giriyo haberiniz olsun... -21 den -17 ye düştü para çıkışı[/quote]
haklı olabilirsin ama PÇ/PG bence bir çeşit yem..mesela ben X aracı kurumuyum...garantide bir kademe kaldırdım..ama kaldırdığım kademedeki satışlar, benim ayağım olan 6 aracı kurumdan yapıldı yani alanda benim satanda..o 6 aracı kurumda ilk 5 satıcı içinde yok diyelim...lafta para girmiş oldu ama icraatta tın...
PÇ/PG, Makas, Takas ..... bunlar BY nin yada PY nin av malzemeleri ...bence
[quote=QUEEN;142732]pambbıkkk flatsın dimi..bi yanda oruç..küskübar var..[/quote]
shortum abla...ama daha fazla ineceği kalmadı gibi...döncek gibi yukarı...ama SHORT um...
[quote=SEYYAH;142737]shortum abla...ama daha fazla ineceği kalmadı gibi...döncek gibi yukarı...ama SHORT um...[/quote]
hulem gusubetlik etme daaa..bi dur -%4 dedik daaaaa
[quote=Astatin;142736]haklı olabilirsin ama PÇ/PG bence bir çeşit yem..mesela ben X aracı kurumuyum...garantide bir kademe kaldırdım..ama kaldırdığım kademedeki satışlar, benim ayağım olan 6 aracı kurumdan yapıldı yani alanda benim satanda..o 6 aracı kurumda ilk 5 satıcı içinde yok diyelim...lafta para girmiş oldu ama icraatta tın...
PÇ/PG, Makas, Takas ..... bunlar BY nin yada PY nin av malzemeleri ...bence[/quote]
100de 100 katılıyorum...
açılan şortlar stop edilsin sona dönecek aşavı gibim..enorton sana diyim..
çok şerefsizler yanlız...çok sancılı oluyor inişi...
1000 puan çakıyor dönüyor V şeklinde alıyor...GAP yapıyor YATAY a alıyor sistemlerin kimisi AL veriyor o yatayda sonra ÇAAAT geri basıyor...
böyle inerse değil kazanmak kol gibi zarar oluşur...sistemliler için söylüyorum.kendi yağında kavrulan başka...
[QUOTE=jani;142733]ben kuzuyum....
cancagizima okusunlar deyu....ha ha ha[/QUOTE]
[url]http://www.hisse.net/forum/showpost.php?p=2690283&postcount=1[/url]
.brv.brv.brv.brv
dün 59400 den al veren sistem,bügün 58800 den sat vermiştir...600 puan çart..üüü
neyse sistem gereği kısa...ama eylül iyi başlamadı...
[QUOTE=SEYYAH;142741]çok şerefsizler yanlız...çok sancılı oluyor inişi...
1000 puan çakıyor dönüyor V şeklinde alıyor...GAP yapıyor YATAY a alıyor sistemlerin kimisi AL veriyor o yatayda sonra ÇAAAT geri basıyor...
böyle inerse değil kazanmak kol gibi zarar oluşur...sistemliler için söylüyorum.kendi yağında kavrulan başka...[/QUOTE]
evet ya..düşüş aniden tepki sonra..çıkarken ne güzel direk gibi arkasına bakmadan çıkıyodu..:D
[QUOTE=SEYYAH;142741]çok şerefsizler yanlız...çok sancılı oluyor inişi...
böyle inerse değil kazanmak kol gibi zarar oluşur...sistemliler için söylüyorum.kendi yağında kavrulan başka...[/QUOTE]
Aynen katılıyorum son bir haftada 3000 paun düştük ama bende bırakın karı zarar var. Gökhan ve jani gibi traderlar para yapıyor böyle piyasada. bizim gibi mekanik sistem ne diyecek diye bakanlar kala kalıyor...
yafu içim cız ediyor...asabım bozuluyor...geçen hafta iyi girdi...lakin tek trade yapmadım kendi kararımlar...kendim görsem işimi 2500 puandan bile fazla kazanç oluşacaktı.sistemle iş yaptık gacırt diye girdi...
yüreğim yanıyor yafu...çok moralim bozuk...bu şekilde 15.000 puan düşse kuruş kazandırmaz bu piyasa...
ebenizi eşşekler kovalasın lem sizin!
arkadaşımın 1.500 [B]aylık[/B] kontrat hacmi var..
onbinde 1.365(vergi dahil),yani vob 60.000 ken 0.85 tl önermişler...bana çok iyi fiyat gibi geldi..ne dersiniz..
usaglar tetikteyim....namluyu temizledim...mermileri surdum....
*****uuu...yarim saat sonra menzile girer....
acirsam namerdim....
58625destek vardı altına kaydı takip edin--bundan sonraki 57550
[QUOTE=SEYYAH;142746]yafu içim cız ediyor...asabım bozuluyor...geçen hafta iyi girdi...lakin tek trade yapmadım kendi kararımlar...kendim görsem işimi 2500 puandan bile fazla kazanç oluşacaktı.sistemle iş yaptık gacırt diye girdi...
yüreğim yanıyor yafu...çok moralim bozuk...bu şekilde 15.000 puan düşse kuruş kazandırmaz bu piyasa...
ebenizi eşşekler kovalasın lem sizin![/QUOTE]
düşeceği zaman böyle deliriyo piyasa..kazandırmammak için..
halluşamak
sistemlere sarılın..elbette gün dogar..yada iyi bir tatili hakederiz.:)
beach volley..smacı yedi haberi yok.hehhe
[QUOTE=jani;142748]usaglar tetikteyim....namluyu temizledim...mermileri surdum....
*****uuu...yarim saat sonra menzile girer....
acirsam namerdim....[/QUOTE]
Hocam flat mı kalacaksın yoksa longlayacak mısın? Sanırım longlasan da geceye yine short gireceksin...
[quote=jani;142733]ben kuzuyum....
cancagizima okusunlar deyu....ha ha ha[/quote]
Üstadım siz burada yazıyorsanız ozaman bu forumun seviyesi beni aşar hemde çok aşar ben izleme moduna girerim kuzuyu takip ederim.
Furuşkan Türk Evlatlarındanım üstadım saygılarımla.
Aganın adamları doluşmadan kuzu muhabbetinide kapatayım