45500 önemli yer..
Printable View
45500 önemli yer..
[QUOTE=stonhand;142755]Üstadım siz burada yazıyorsanız ozaman bu forumun seviyesi beni aşar hemde çok aşar ben izleme moduna girerim kuzuyu takip ederim.
Furuşkan Türk Evlatlarındanım üstadım saygılarımla.
Aganın adamları doluşmadan kuzu muhabbetinide kapatayım[/QUOTE]
Vay anasını yaw benden başka herkes tanıyormuş... ::: Biz daha yeni tanıdık kendisini... Allah için gözümüzün önünde 10 işlem yaptı 10 da karlı...
.brv.brv.brv
[quote=stonhand;142755]Üstadım siz burada yazıyorsanız ozaman bu forumun seviyesi beni aşar hemde çok aşar ben izleme moduna girerim kuzuyu takip ederim.
Furuşkan Türk Evlatlarındanım üstadım saygılarımla.
Aganın adamları doluşmadan kuzu muhabbetinide kapatayım[/quote]
daha önce hangi forumda yazıyordunuz..aynı nicklemi?
[quote=negrolino;142578]Günaydın haklı çıktım :..:[/quote]
NEDEN BANA AZ TEŞEKKÜR ETTİNİZ .boks.
58350 demiştim dün ben
yuaw benim zistem halen [B][COLOR="Blue"]löngınşayne [/COLOR][/B]::: yuaw takılımı kaldı bu meret ..
şu bara bak yuawww..himini bar
[QUOTE=fXci;142761]yuaw benim zistem halen [B][COLOR="Blue"]löngınşayne [/COLOR][/B]::: yuaw takılımı kaldı bu meret ..[/QUOTE]
longın şayne.. zararda şayne..:D
Abiler jani'nin yanında,Astatin ve larossian da hakkını yemiyelim..ben daha ikisinin buyuk zarar yazdıgını görmedim helal olsun..bitirmisler isi..Benim gibi hem mühendislik yapıp hemde sirketten gizlice vob oynayanların paraları sizlere gidiyor helali hos olsun:)
isimi bıraksam ne yapsam bilmiyorum:)
[quote=QUEEN;142762]şu bara bak yuawww..himini bar[/quote]
5 dk da 500 pıvan bastılar hemen ardından açılan barda da 100 pıvan 5,5 dk da 600 pıvan...
kudurmuş bunnar...ve bunu yukarı doğru alırken yaptılar...yani millet LONG a yanaşmaya başlamışken...
[quote=enorton;142742][URL]http://www.hisse.net/forum/showpost.php?p=2690283&postcount=1[/URL]
.brv.brv.brv.brv[/quote]
Tebrik, takdir, madalya vs ne varsa hepsini haketmiş. Helal olsun. :::
Okumayanlar muhakkak okusun.
Bu arada önümüzdeki günlerin tahmininin biz vatan evlatlarıyla yine paylaşılması dileğiyle. :..:
[QUOTE=QUEEN;142763]longın şayne.. zararda şayne..:D[/QUOTE]
graliçhem zararlı işlem yaptırmadı daha gayri ::: lönk sinyali nezaman kapancek o önemli :::
[QUOTE=fXci;142767]graliçhem zararlı işlem yaptırmadı daha gayri ::: lönk sinyali nezaman kapancek o önemli :::[/QUOTE]
yok bena gelmez bu zistem..çok stres yapar..sende güzel ortalama koy..onla uyarsa sistem olur..yoksam panik olabiler gayri:::
[quote=elstock;142764]Abiler jani'nin yanında,Astatin ve larossian da hakkını yemiyelim..ben daha ikisinin buyuk zarar yazdıgını görmedim helal olsun..bitirmisler isi..Benim gibi hem mühendislik yapıp hemde sirketten gizlice vob oynayanların paraları sizlere gidiyor helali hos olsun:)
isimi bıraksam ne yapsam bilmiyorum:)[/quote]
Yok valla ben 2 ay önce bir tane yazdım..1600 puan haşırt diye...Üstelik gap falan da değildi..nasılsa az sonra gevşer diye al sinyaline tren muamelesi yaptım.. :) neyseki 1/2 idi pozisyon..ayrıca VOB 29000 ken portfoyum zirve yaptı..ama VOB 55000 ken bu zirvenin %30 altındaydım...histem hastalığına yakalanmıştım..fekat sadece 4 haftalık sistemle girdiğim mutlu birliktelikten zirveyi %40 yukarıya taşıyarak çıktım..sonuç; sistemimi dinle histemimi dinleme...sistem ve histem birlikte hareket ederse hele..üüüü değme keyfime
Sayın Astatin,
Umut ettiğiniz gibi istop istop nereye kadar.Fakat 58.350 de desteği dolayısı ile şu an (58.450 de )flat.
Kalanlara bol şanslar...
usaglar az kaldi....
kapatip long olacagim....
[QUOTE=elstock;142764]Abiler jani'nin yanında,Astatin ve larossian da hakkını yemiyelim..ben daha ikisinin buyuk zarar yazdıgını görmedim helal olsun..bitirmisler isi..Benim gibi hem mühendislik yapıp hemde sirketten gizlice vob oynayanların paraları sizlere gidiyor helali hos olsun:)
isimi bıraksam ne yapsam bilmiyorum:)[/QUOTE]
aynı durumdaymısşız meğer işi bırakmayı dusunen baskalarıda varmış :::
ohhh 900 puan + makas bu da güzel....
[QUOTE=jani;142771]usaglar az kaldi....
kapatip long olacagim....[/QUOTE]
guzu abey ben oldum bılem dayanamadım gayrı son gursunlarıda 58425 den sıktım kulaklarına aganın :::
emme 58000 gostererse yandım gayri ::: şinci beyle dedımya gostererler hekkat...
lönk oldum cunkim zistemin löngınşayne dimesi kıllandırdı beni herhal bildii var zonradan uymadı demeyem kendıme ...
[quote=elstock;142764]Abiler jani'nin yanında,Astatin ve larossian da hakkını yemiyelim..ben daha ikisinin buyuk zarar yazdıgını görmedim helal olsun..bitirmisler isi..Benim gibi hem mühendislik yapıp hemde sirketten gizlice vob oynayanların paraları sizlere gidiyor helali hos olsun:)
isimi bıraksam ne yapsam bilmiyorum:)[/quote]
aha tesadüfe bak..bir müyendis daha.. hangi dal...çift ana dal deme çok bozulurum ... ya madem müyendissin otourp yazsana bi sistem...harcayacağın maximum 60 adamgün
sata geçirmişler benide neyse hayırlısı artık belki ikili dip yaparız 28 bine doğru:) gün sonu 59.000 altında olursa devam ederim büyük ihtimal
py bugün benim üzerime oynuyor sıra sende diyor
haklı tabi:)
[quote=Astatin;142775]aha tesadüfe bak..bir müyendis daha.. hangi dal...çift ana dal deme çok bozulurum ... ya madem müyendissin otourp yazsana bi sistem...harcayacağın maximum 60 adamgün[/quote]
Makine anadal..İsletme yan dal..
abi sistemlere kafam basmıyor isin acıkcası,bi kere beceremedim sonra ugrasamadım..bide vob dan cok kotu girdi o gun bugundur tırsıyorum..:)
[quote=Astatin;142758]daha önce hangi forumda yazıyordunuz..aynı nicklemi?[/quote]
Ben diyorsanız hdinckurt nikiyle hisse nette yazıyordum abuk subuk sataşmalardan,bir kaçda kendini bilmezin lafından sonra kaçtım temiz bir yer arıyordum. Burayı buldum ancak jani üstat valla gördüğünüzün üstüne bir 10 kat daha daha koyun yani o kadar sağlamdır. Geçen yıldan krizin bittiğini tamda krizin en keskin yerlerinde müjdelemiştir ama meyve veren ağaç misali üstada saldırı aşırı derecede olmuştur neyse konuyu uzatmayayım izlemeye devam.
XU30 57.356 yı aşağı kırmadığı müddetçe yukarı potansiyel (tepki veya olası son bir 5) taşıdığını düşünüyorum.
Bol şanslar hepimize...
[quote=mavi;142779]XU30 57.356 yı aşağı kırmadığı müddetçe [COLOR=red]yukarı potansiyel[/COLOR] (tepki veya olası son bir 5) taşıdığını düşünüyorum.
Bol şanslar hepimize...[/quote]
Çok değişmissin Mavi Bey..seni böyle bilmezdik:D:D:D.boks.
[quote=Astatin;142780]Çok değişmissin Mavi Bey..seni böyle bilmezdik:D:D:D.boks.[/quote]
Flat kalma nedenim di açıklamam Sayın Astatin.
58.000 i kırsın yukarı gitmeden tekrar kısayım 56.300 e kadar.
Bol şanslar hepimize...
Abi makasa bak yuh, diyorki 1000 puan makas var sakın longlama...
kapadim ve long oldum...58 350 saat 15 30 oldu....zaman hedefim doldu....
Bu makasla Shortcu çekiyorlar herhalde, kıyım yapmak için...ne dersiniz?
[QUOTE=enorton;142782]Abi makasa bak yuh, diyorki 1000 puan makas var sakın longlama...[/QUOTE]
bu ne biçim düşüyo anlamadımki..:::adamlar çift taraflı oynuyo:..:
EFG ve İş Yatırım sol cenahta ilk 5'te.. Verin coşkuyu 60000'e doğru.. :::
[QUOTE=stonhand;142778]Ben diyorsanız hdinckurt nikiyle hisse nette yazıyordum abuk subuk sataşmalardan,bir kaçda kendini bilmezin lafından sonra kaçtım temiz bir yer arıyordum. Burayı buldum ancak jani üstat valla gördüğünüzün üstüne bir 10 kat daha daha koyun yani o kadar sağlamdır. Geçen yıldan krizin bittiğini tamda krizin en keskin yerlerinde müjdelemiştir ama meyve veren ağaç misali üstada saldırı aşırı derecede olmuştur neyse konuyu uzatmayayım izlemeye devam.[/QUOTE]
Valla ben 2007 Kasımda piyasalar göçecek burlardan salak gibi longlamayın dedim beni de banladılar teksas da. Üstatlık bir durumumuz da yoktu :D Biraz reel ekonomiyi takip etmek yeterliydi...
[quote=QUEEN;142785]bu ne biçim düşüyo anlamadımki..:::adamlar çift taraflı oynuyo:..:[/quote]
normalde çıkarken + GAP koyarlardı ki kimse yüreği yetipte LONG yapmasın diye.şimdi düşerken + 1000 GAP...
bu de eyiymiş :D
[QUOTE=jani;142783]kapadim ve long oldum...58 350 saat 15 30 oldu....zaman hedefim doldu....[/QUOTE]
Kapanışa yakın short mu?
[quote=jani;142666]saat 15 30 da bugunki en dibi gorur...yani 58 200-58 500 araligini...
sonra oradan doner gelir....dow arti acilacagi ucun....59 200 u gorur....
oyleyse....
58200 de shortlarimi kapatip....long olmak ve 59 200 de longlarimi kapatmak ve toplam 2800 puani AGAMDAN CEKMEK MAKUL VE MANTIKLIDIR....[/quote]
bunu bu sabah 10 30 da yazmistim....aynen uydum...58 200 u belki birazdan verir...
emme...
zamanim doldu....mecburen eyleme gectim....
stopum...58 000 dir...acimam...350 puan yani...bisey degil...
1650 puani cebe attim....
simdi ...
buralardan donerek...59 200 leri boylamali....
seviyorum şu bizim borsayı her düştüğünde alıcısı var nasıl her çıktığında shortçusu olduğu gibi
piyasada bu kadar çeşitli yatırımcı tipi olması çok sağlıklı
herkes aynı tarz trade edince böyle yatay piyasa oluyor sonra...
o yüzden çeşitliliği seviyorum
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ :)
58200 de görüldü... Tebrikler jani...
mart ayından beri eksi makasla çıkmıştık şimdide artı makasla ikili fondip yapsak ne hoş olur