kapadim...geceye flat....
Printable View
kapadim...geceye flat....
piyyuuu maliyete flat..bu ne **
Ben sistem gereği geceye kısa...
asti sistem ne alemde..
boylece...1650 puan shorttan...300 puan longdan...toplam 1950 puanini aldim....
bu geceye malla girmem...agam haysiyetsizdir....
[QUOTE=BORSACIOZGUR;142832]17 00 DE FABRİKA siparişleri iyi gelmezse terse göçebiliriz.. genelde iyi geliyor ama[/QUOTE]
Veri nasıl geldi? Kötü mü?
575 şort...1/2..geceyede şort..kapanışa kadar al gelmezse
[quote=Astatin;142838]piyyuuu maliyete flat..bu ne **[/quote]
Fabrika siparisleri düsük geldi abiler..2.3 beklenirken 1.3 geldi..
[quote=abka;142840]asti sistem ne alemde..[/quote]
satta patron..fiyat 725 değince bi flip flop yaptı ama şinci satta..15-60-gün hepsi satta
[QUOTE=jani;142841]boylece...1650 puan shorttan...300 puan longdan...toplam 1950 puanini aldim....
bu geceye malla girmem...agam haysiyetsizdir....[/QUOTE]
Yaw bi diyosun ağam dürüsttür, namusludur. Bi diyosun haysiyetsizdir :D
Bu arada yorumların için canı yürekten seni tebrik ederim jani... .brv.brv.brv
[QUOTE=elstock;142844]Fabrika siparisleri düsük geldi abiler..2.3 beklenirken 1.3 geldi..[/QUOTE]
Dün iyi gelen veri sonrası gümleyen dow, kötü gelen veri sonrası coşar mı??
[quote=enorton;142847]Dün iyi gelen veri sonrası gümleyen dow, kötü gelen veri sonrası coşar mı??[/quote]
[B][COLOR=#ff0000]ABD TEMMUZ AYINDA NAKLİYE HARİÇ SİPARİŞLER YUZDE 0.7 GERİLEDİ (ÖNCEKİ: + %2.3)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000]Esas buna cok bozuldular abi..Nakliye haric siparislere..[/COLOR][/B]
bu dow düşer mi acaba acep ?
biz de yarın düşük açılırsak ağam bana para verir..
agam bana kıldı..çok zulüm etti bana. hasta bile etti....ama şimdi yavaş yavaş sevdirmeye başlıyorum kendimi..
[quote=enorton;142842]Veri nasıl geldi? Kötü mü?[/quote]
kötü eksi çıktı siparişler. ama niye düşmedi anlamadım. vardır bi bildikleri
9300 -9320 arası mal gömüp aşağı mı indirecekler ?
yoksa mal toplayıp yukarı mı götürecekler..
grafikler ve teknik 1.cisi diyor .
9100 görmeden rahatlamaz diyor.
Hadi bakalım hayırlısı.
Böyle bir şey nasıl olur yahu? Daha önce yaşayan varmı...Matrix ST de, şimdi veri güncelleme yaptım graf donduğu için...Sat görünen sistem 58475 barında ala döndü???bu nedeir **...way**....... MTX in **
uzun kaldım gız.allah canınızı almaya..boğayım ben valla kısa açamıyorm kolayda..uzun açtırıverdim..
[quote=Astatin;142852]Böyle bir şey nasıl olur yahu? Daha önce yaşayan varmı...Matrix ST de, şimdi veri güncelleme yaptım graf donduğu için...Sat görünen sistem 58475 barında ala döndü???bu nedeir **...way**....... MTX in **[/quote]
İnşallah Tuzak aldır..yoksa MTX in hakikaten **
sHortingen .... ! MRS VE IYM alarak kapadılar ama içime bi kurt düştü..
[quote=enorton;142846]Yaw bi diyosun ağam dürüsttür, namusludur. Bi diyosun haysiyetsizdir :D
Bu arada yorumların için canı yürekten seni tebrik ederim jani... .brv.brv.brv[/quote]
59 200 e hizla gitmedigi ucun rengini belli etti....bende ona mesajimi verdim...haysiyetsizdir dedim...bununla yarin ne pohhh yiyecegini caktim dimek istedim....o anladi...enortonum o anladi...haysiyetsiz *****uu...isi gucu dubara....
onu yarin daha kotu oyacagim...HEMIDE OYLUM OYLUM....HA HA HA....
NASILDIM USAGLAR...bi alkis gorelim...bi haftadir burada vob un grafigini cizdim....agamdan once....
[QUOTE=BORSACIOZGUR;142851]9300 -9320 arası mal gömüp aşağı mı indirecekler ?
yoksa mal toplayıp yukarı mı götürecekler..
grafikler ve teknik 1.cisi diyor .
9100 görmeden rahatlamaz diyor.
Hadi bakalım hayırlısı.[/QUOTE]
Bence dow çok güçsüz dün hiç tepki vermedi. fdow gün boyu 9320 leri geçemedi. Eğer bu gece olur da toplarsa helal olsun deyip bi para da ben yapıştırcam dansöz dowun alnına...
geceyede short devam 59.000 altı kapanışta long duramam
piyasanın nin keyfi bilir.. canı nereye isterse artık...
[quote=Astatin;142852]Böyle bir şey nasıl olur yahu? Daha önce yaşayan varmı...Matrix ST de, şimdi veri güncelleme yaptım graf donduğu için...Sat görünen sistem 58475 barında ala döndü???bu nedeir **...way**....... MTX in **[/quote]
Başıma geldi evet, sonucu olarak başıma bir iş gelmedi ama bu durumla karşılaştım.
herkeş şort düşse bile çok düşmez..dermişim..ne biliyim alıyolardı aldım..
[quote=jani;142856]59 200 e hizla gitmedigi ucun rengini belli etti....bende ona mesajimi verdim...haysiyetsizdir dedim...bununla yarin ne pohhh yiyecegini caktim dimek istedim....o anladi...enortonum o anladi...haysiyetsiz *****uu...isi gucu dubara....
NASILDIM USAGLAR...bi alkis gorelim...bi haftadir burada vob un grafigini cizdim....agamdan once....[/quote]
Helal olsun abicim,tebrik ederim..
[QUOTE=jani;142856]59 200 e hizla gitmedigi ucun rengini belli etti....bende ona mesajimi verdim...haysiyetsizdir dedim...bununla yarin ne pohhh yiyecegini caktim dimek istedim....o anladi...enortonum o anladi...haysiyetsiz *****uu...isi gucu dubara....
NASILDIM USAGLAR...bi alkis gorelim...bi haftadir burada vob un grafigini cizdim....agamdan once....[/QUOTE]
Valla hocam ne üstatlar gördüm, senin gibi anlık pozisyon yazıp hedef belirleyip gerçekleştireni görmedim. Bence sen bizi sistem mistem uğraştırma. Ben doğrudan parayı sana göndereyim. Kendi portfoyunle birlikte benimkini de hareket ettir. Ben de bi işe girip hanımın dilinden kurtulayım :::
geceye flat !
sadece 5 dk lık alışta kapadı,
trade satıştan flat e döndü..
saatlik cuma 60500 den beri satışta devam..
[QUOTE=Astatin;142852]Böyle bir şey nasıl olur yahu? Daha önce yaşayan varmı...Matrix ST de, şimdi veri güncelleme yaptım graf donduğu için...Sat görünen sistem 58475 barında ala döndü???bu nedeir **...way**....... MTX in **[/QUOTE]
Geçmiş olsun, bana da olmuştu bir keresinde. Matriksi kapatıp açmıştım o arada bar değişmiş. Sat verdi diye shortladım, akşam kapanışta grafik güncellendi bi de baktım sat falan yok :D neyse vardır bunda da bir hayır dedim, ve ertesi gün piyasa düştü :D
[quote=jani;142856]59 200 e hizla gitmedigi ucun rengini belli etti....bende ona mesajimi verdim...haysiyetsizdir dedim...bununla yarin ne pohhh yiyecegini caktim dimek istedim....o anladi...enortonum o anladi...haysiyetsiz *****uu...isi gucu dubara....
NASILDIM USAGLAR...bi alkis gorelim...bi haftadir burada vob un grafigini cizdim....agamdan once....[/quote]
Tebrikler şelale arada bende nasiplendim üstadım .lelele.lelele.lelele
Aman diyeyim tek korkum burayada düşmanlar gelmesin sizi küstürmesin yarında devamını bekliyoruz *****nün defterini düzelim üstadım kitapsız 2 haftadır beni ekran karşısında meletip duruyor oruç bırakmıyor bende.
Başarılarınızın devamını dilerim .brv.brv.brv.brv
[QUOTE=sovalye;142858]geceyede short devam 59.000 altı kapanışta long duramam
piyasanın nin keyfi bilir.. canı nereye isterse artık...[/QUOTE]
Abi seni short gördüm ya, artık öbür dünyaya gözüm açık gitmem :D Yaw ne yapıyosun bu sıcakta Antalyada? Gel istanbula artık. Hayatta en sevmediğim yerlerden biri antalya. Trafik felaket, bi de istanbul trafiğine kötü derler... Orası iyice arap saçı.
Nem o biçim, insan nefes almakta zorlanıyor. En güzeli bahar aylarında gideceksin oraya...
[quote=enorton;142864]Geçmiş olsun, bana da olmuştu bir keresinde. Matriksi kapatıp açmıştım o arada bar değişmiş. Sat verdi diye shortladım, akşam kapanışta grafik güncellendi bi de baktım sat falan yok :D neyse vardır bunda da bir hayır dedim, ve ertesi gün piyasa düştü :D[/quote]
Matriks çok dandik bir yazılım, teknik altyapı zaten tümüyle MetaStock'tan çalıntı, UX açısından ise tam bir felaket. Bir alanda rekabet yoksa işler böyle yürür, çare yok.
jani bu işi nasıl yapıyor,bilmem..ama nokta atış yapıyor..böylesini görmedim..
üstelik 10 kere kısa-uzunda demiyor,,günde 2 temiz işlem.....valla en temizi..içine mi doğuyor ne..
[QUOTE=stonhand;142865]Tebrikler şelale arada bende nasiplendim üstadım .lelele.lelele.lelele
Aman diyeyim tek korkum burayada düşmanlar gelmesin sizi küstürmesin yarında devamını bekliyoruz *****nün defterini düzelim üstadım kitapsız 2 haftadır beni ekran karşısında meletip duruyor oruç bırakmıyor bende.
Başarılarınızın devamını dilerim .brv.brv.brv.brv[/QUOTE]
Küfür orucu bozmuyordur inşallah, yoksa ekran başında ettiğim küfürün haddi hesabı yok :D
[quote=enorton;142864]Geçmiş olsun, bana da olmuştu bir keresinde. Matriksi kapatıp açmıştım o arada bar değişmiş. Sat verdi diye shortladım, akşam kapanışta grafik güncellendi bi de baktım sat falan yok :D neyse vardır bunda da bir hayır dedim, ve ertesi gün piyasa düştü :D[/quote]
iyide nasıl güvenip iş yapacağız buna şimdi..15 dakıkada bir veri güncelle klikliycez demek..
umarım bende senin kadar ballı olurum.....
way*q...
guzel kardeslerim...
hepinize tesekkur ediyorum....
dikkat edecek olursaniz gunde en cok iki islem yapiyorum...
sevgili abka...bunu iyi gormus....
yarin cok ilginc olacak...ESAS FURGUN GUNU YARIN...3000 puan...
[quote=enorton;142869]Küfür orucu bozmuyordur inşallah, yoksa ekran başında ettiğim küfürün haddi hesabı yok :D[/quote]
Çok küfür edilince oruç sakata geliyor diye biliyorum hocam ondan 2 gündür orucuda bıraktım insanda ne moral kalıyor ne sinir stres küfüründe haddi hesabı kalmıyor ***** aganın sülalesinin kulaklarını çınlatıp duruyorum arada kafada saçlar bile gıdım gıdım eksilmeye başladı bende.
[quote=enorton;142866]Abi seni short gördüm ya, artık öbür dünyaya gözüm açık gitmem :D Yaw ne yapıyosun bu sıcakta Antalyada? Gel istanbula artık. Hayatta en sevmediğim yerlerden biri antalya. Trafik felaket, bi de istanbul trafiğine kötü derler... Orası iyice arap saçı.
Nem o biçim, insan nefes almakta zorlanıyor. En güzeli bahar aylarında gideceksin oraya...[/quote]
yarın istanbula dönüyorum bende sata geçtim ya artık yarın piyasa yukarı kopar üüü:o::::D en son 2 ay önce beni sata geçirdikten sonra yukarı kopmuştu
allahtan pynin paçasına yapışmıştım
bakalım papaz aynı pilavı yiyecekmi... strateji gereği sata geçtim. hele bi bant traderlığının süksesi bitsin bizde ekmek yemeye başlarız artık hele biraz daha kazansız bant traderları... sonra her zamanki gibi anahtarları kaptıracaklar.boks.
[QUOTE=onvivo;142867]Matriks çok dandik bir yazılım, teknik altyapı zaten tümüyle MetaStock'tan çalıntı, UX açısından ise tam bir felaket. Bir alanda rekabet yoksa işler böyle yürür, çare yok.[/QUOTE]
Yaw bir piyasa 2-3 yılda bu kadar büyür de alt yapı bu kadar mı yerinde sayar. Vob sürekli telekom bağlantısında hata yaşar, aracı kurumda işlemler gerçekleşmez. Matriks donar, fx2000 donar. e-broker işlemi yaptı gösterir ama işlem gerçekleşmez vs...
Ky hem ağalarla palalarla boğuşsun hem de bunlarla uğraşsın. Adını veri dağıtım şirketi koyan matrik malesef adıyla çelişerek 4 aydan önceki verileri silmektedir. Ya bu nasıl mantıktır? Neden siliyosun??
ben sein kadar ballı olmayacağım galiba enorton...dax artıya koşuyor...MTX in.....taaaa
[QUOTE=jani;142871]guzel kardeslerim...
hepinize tesekkur ediyorum....
dikkat edecek olursaniz gunde en cok iki islem yapiyorum...
sevgili abka...bunu iyi gormus....
yarin cok ilginc olacak...ESAS FURGUN GUNU YARIN...3000 puan...[/QUOTE]
nereye gitcez jani..63 mü 55 mi:..: