-
[quote=serkanyurttas;23705]PY SORACAKLAR AZ SONRA MAHKEME TARıH AÇIKLAYINCA
53000 LONG OLDUğUNUZDANMI SATMIYOSUNUZ :D
KESıNLıKLE HAYIR ıÇ DıNAMıKLER BELıRSıZLıK KALKTI :D[/quote]
AMA YıNEDE BUNLAR 44550 ıYı GÖSTERıP DISARISI KÖTÜ OLUNCA 42375 ı GÖSTERıP 42750 DEN KAPAMISLARSIR ENDEKSı TABı SONRA TEKRAR YUKARI ıLK 5 NıYE SATMIYO GEREK YOK ÇÜNKÜ ÇIKACAKLAR AMA BURDAN AMA 46500 DEN Bı SEKıLDE DÖNECEK BEN DÖNÜS BEKLıYORUM OLUR OLMAZ KıMSE ETKıLENMESıN
-
[quote=serkanyurttas;23705]PY SORACAKLAR AZ SONRA MAHKEME TARıH AÇIKLAYINCA
53000 LONG OLDUğUNUZDANMI SATMIYOSUNUZ :D
KESıNLıKLE HAYIR ıÇ DıNAMıKLER BELıRSıZLıK KALKTI :D[/quote]
AMA YıNEDE BUNLAR 44550 ıYı GÖSTERıP DISARISI KÖTÜ OLUNCA 42375 ı GÖSTERıP 42750 DEN KAPAMISLARSIR ENDEKSı TABı SONRA TEKRAR YUKARI ıLK 5 NıYE SATMIYO GEREK YOK ÇÜNKÜ ÇIKACAKLAR AMA BURDAN AMA 46500 DEN Bı SEKıLDE DÖNECEK BEN DÖNÜS BEKLıYORUM OLUR OLMAZ KıMSE ETKıLENMESıN
-
FDAX ve FDJI bayaa güzelleşti darısı bizim başımıza 3/2 al verdi sistem sonuncu yu bekliyorum fulllemek için
-
FDAX ve FDJI bayaa güzelleşti darısı bizim başımıza 3/2 al verdi sistem sonuncu yu bekliyorum fulllemek için
-
GARAN da ki gap doluyor..darısı İŞC ye :)
-
GARAN da ki gap doluyor..darısı İŞC ye :)
-
[QUOTE=lwarrior;23711]GARAN da ki gap doluyor..darısı ışC ye :)[/QUOTE]
işc gap doldurursa 44800 deki gapımı doldurur vob ?
-
[QUOTE=lwarrior;23711]GARAN da ki gap doluyor..darısı ışC ye :)[/QUOTE]
işc gap doldurursa 44800 deki gapımı doldurur vob ?
-
Dax 5 Dklik Al A Geçmek üzere Ne Kadar Etkiler Bilemem
-
Dax 5 Dklik Al A Geçmek üzere Ne Kadar Etkiler Bilemem
-
Bunlar Spottada Kimseye Mal Aldirmama Niyetinde öğle Arasi çikislarimiz çok Meshur Düsülerde öyle Olmustu O Zamanda Sattirmama Niyetleri Vardi
-
Bunlar Spottada Kimseye Mal Aldirmama Niyetinde öğle Arasi çikislarimiz çok Meshur Düsülerde öyle Olmustu O Zamanda Sattirmama Niyetleri Vardi
-
[quote=okan;23685]5 dakıkalık grafıkte ikili tepe oldu gıbı bence[/quote]
hedefıne ulasmıs bence tabii
-
[quote=okan;23685]5 dakıkalık grafıkte ikili tepe oldu gıbı bence[/quote]
hedefıne ulasmıs bence tabii
-
[quote=Pellinn;23712]işc gap doldurursa 44800 deki gapımı doldurur vob ?[/quote]
şu kapanışa göre olabilir tabi ama önce bi 46500 hazmedelim ona şükür..
bugünden 44800 lerden bahsetmek biraz iddialı olur..
-
[quote=Pellinn;23712]işc gap doldurursa 44800 deki gapımı doldurur vob ?[/quote]
şu kapanışa göre olabilir tabi ama önce bi 46500 hazmedelim ona şükür..
bugünden 44800 lerden bahsetmek biraz iddialı olur..
-
[QUOTE=Vob Trader;23659]47500 uzun tekrar[/QUOTE]
dışarıda idim. şimdi geldim uygun yerden pozisyonu kapatmak için fırsat kollayacağım. garanti bozuk çünkü
-
[QUOTE=Vob Trader;23659]47500 uzun tekrar[/QUOTE]
dışarıda idim. şimdi geldim uygun yerden pozisyonu kapatmak için fırsat kollayacağım. garanti bozuk çünkü
-
-
-
[QUOTE=Vob Trader;23722]dışarıda idim. şimdi geldim uygun yerden pozisyonu kapatmak için fırsat kollayacağım. garanti bozuk çünkü[/QUOTE]
550 den poz kapa kısa oldum gene yaptığım al satlarla beraber 48750 ye tekabül ediyor dünkü kısalarımın maliyeti bir süre de böyle bekleyelim.
-
[QUOTE=Vob Trader;23722]dışarıda idim. şimdi geldim uygun yerden pozisyonu kapatmak için fırsat kollayacağım. garanti bozuk çünkü[/QUOTE]
550 den poz kapa kısa oldum gene yaptığım al satlarla beraber 48750 ye tekabül ediyor dünkü kısalarımın maliyeti bir süre de böyle bekleyelim.
-
yukarı patlarız korkusu var short acamıyorum bu sebeple
-
yukarı patlarız korkusu var short acamıyorum bu sebeple
-
Nerde Kaldi Anayasa Mahkemesi Karari Bir An önce Gelsede Py Speküle Etse Durumu
-
Nerde Kaldi Anayasa Mahkemesi Karari Bir An önce Gelsede Py Speküle Etse Durumu
-
:D[quote=serkanyurttas;23731]Nerde Kaldi Anayasa Mahkemesi Karari Bir An önce Gelsede Py Speküle Etse Durumu[/quote]
:D:D:D
-
:D[quote=serkanyurttas;23731]Nerde Kaldi Anayasa Mahkemesi Karari Bir An önce Gelsede Py Speküle Etse Durumu[/quote]
:D:D:D
-
[quote=serkanyurttas;23732]:D
:D:D:D[/quote]
mahkemeye gerek yok direk kapicaz demişler az önce+.
-
[quote=serkanyurttas;23732]:D
:D:D:D[/quote]
mahkemeye gerek yok direk kapicaz demişler az önce+.
-
[quote=barlas_ss;23734]mahkemeye gerek yok direk kapicaz demişler az önce+.[/quote]
o zaten çıkısın bahanesi türkiye hükümetsiz kalmaz
-
[quote=barlas_ss;23734]mahkemeye gerek yok direk kapicaz demişler az önce+.[/quote]
o zaten çıkısın bahanesi türkiye hükümetsiz kalmaz
-
zaten karardan sonra yukarı yapmazsak dahada düseriz belkide 37000 38000 arasında gap bırktık çok büyük oranın kapanması iyi olur :D
-
zaten karardan sonra yukarı yapmazsak dahada düseriz belkide 37000 38000 arasında gap bırktık çok büyük oranın kapanması iyi olur :D
-
strateji su son dönemde yurtdısından daha çok düseceksin herkes düsüleceğine inandığında yukarı dax - 0,60 x 30 -1,97 17,00 e bırakmazlar heralde
-
strateji su son dönemde yurtdısından daha çok düseceksin herkes düsüleceğine inandığında yukarı dax - 0,60 x 30 -1,97 17,00 e bırakmazlar heralde
-
karar tarihi 13,30 gibi bekleniyor heralde cnbce az sonra diyor ama 17 e bırakmazlarsa
-
karar tarihi 13,30 gibi bekleniyor heralde cnbce az sonra diyor ama 17 e bırakmazlarsa
-
[U]10 dklıklar da ala geçebilir az sonra 5 dklık al zaten sn mbm durum nedir [/U]
-
[U]10 dklıklar da ala geçebilir az sonra 5 dklık al zaten sn mbm durum nedir [/U]