[quote=flexy;449898]Hacı, o grafın linkini falan sakla sen :D[/quote]
haftalığımı diyon:D hacı yannız bu tepkiler hikaye gibi geliyo bana..spot tabansal kapatacak gibi geliyo
Printable View
[quote=flexy;449898]Hacı, o grafın linkini falan sakla sen :D[/quote]
haftalığımı diyon:D hacı yannız bu tepkiler hikaye gibi geliyo bana..spot tabansal kapatacak gibi geliyo
ohaaaaaaaa....116000 nere, 89100 nere
[QUOTE=Astatin;449903]haftalığımı diyon:D hacı yannız bu tepkiler hikaye gibi geliyo bana..spot tabansal kapatacak gibi geliyo[/QUOTE]
İvit haftalık olan.Şimdi sadece konuştu diye mi bu heyecan? Ülkelerden biri göğe falan yükselmedi dimi?
[QUOTE=Astatin;449905]ohaaaaaaaa....116000 nere, 89100 nere[/QUOTE]
oha ki ne oha
[B][FONT="Times New Roman"][SIZE="6"][COLOR="Black"]Sygı deger Arkadaşlar..
KARA PERŞEMBE MUBAREK OLSUN. .lelele.lelele.dng.dng.dng:dü::dü::dü::dü:[/COLOR][/SIZE][/SIZE][/FONT][/B]
[QUOTE=kayahan;449911][B][FONT="Times New Roman"][SIZE="6"][COLOR="Black"]Sygı deger Arkadaşlar..
KARA PERŞEMBE MUBAREK OLSUN. .lelele.lelele.dng.dng.dng:dü::dü::dü::dü:[/COLOR][/SIZE][/SIZE][/FONT][/B][/QUOTE]
Dur koçum karpuz kesecez daha.
jelibon.
hacı 89xx den kapasank tarihi sörf olacakmış..hehehe..olsun çoh aç gözlü olmamah lazım
bi posta daha vururmu lem ..hehee
yafrim benim..hareketlere bak..yannız filex şu 89xxlerde kavırıp 91xx den reşortsak iyiydi
yannız şu 5 dakikalıktaki 16:25 ve 16:30 barları reversal key gibi görünüyü yaw..gibi..ama öylemi acep
[QUOTE=Astatin;449916]yafrim benim..hareketlere bak..yannız filex şu 89xxlerde kavırıp 91xx den reşortsak iyiydi[/QUOTE]
abarmamak lazım :D
piyasa çok sert tokat attı...akp nin halk desteği ekonomik göstergelerle mümkündür.akp bunun farkında. başbakan gece dönüyor.[B] varlıklardaki bu sert tokadın caydırıcığıyla ,dönünce havalanında,şimdikinden çok farklı konuşması mümkün...[/B]...
91650 üzeri kapanış ve farklı konuşma yarını çok farklı kılabilir...
[QUOTE=Astatin;449918]yannız şu 5 dakikalıktaki 16:25 ve 16:30 barları reversal key gibi görünüyü yaw..gibi..ama öylemi acep[/QUOTE]
cıbığı daha uzun olması lazım patron
edit: bendeki bar yanlış görünüyoda olabilir
ben orta yaşlı bir insanım filex...kalp dayanmii..91400lerden bir miktar rahatladım
[QUOTE=Astatin;449922]ben orta yaşlı bir insanım filex...kalp dayanmii..91400lerden bir miktar rahatladım[/QUOTE]
otururken kaç kişi kardiyo yapıo patron :..::..:
verecek yine...bence
verdi ama 400 puancık..hacı..tahvil ve usdtry gevşiii
güzel bi dalga oluyor .... teprik ederim herkesi ...... asit patronlada konuşmuştuk ..1987 tom emmi benzeri .. oda e dalgasıydı .. hemde aynı tasarım ...
Piyasalar buralardan bu gün yada yarın dönüş yaparsa en büyük spek.. ifşa olacak
sanırım... Bakalım .... 89 dip kalırsa spek ifşa demektir...
1 dakikalık graf formasyon yapıor haciii..heheh
[quote=selçuklu;449929]güzel bi dalga oluyor .... teprik ederim herkesi ...... asit patronlada konuşmuştuk ..1987 tom emmi benzeri .. oda e dalgasıydı .. hemde aynı tasarım ...[/quote]
abi kısa vadeli bi minör alsak?
hani şu;boşluklar dolar falan hikayesi vardır...bu sefer merak ediyom,acaba bu teori doğrumu.89800 altında bile boşluk var(bıst de 28-29 mayıs)
[QUOTE=Astatin;449932]abi kısa vadeli bi minör alsak?[/QUOTE]
zor patron ..
[quote=selçuklu;449934]zor patron ..[/quote]
peki:o:D
[QUOTE=ERK;449930]Piyasalar buralardan bu gün yada yarın dönüş yaparsa en büyük spek.. ifşa olacak
sanırım... Bakalım .... 89 dip kalırsa spek ifşa demektir...[/QUOTE]
nası yaw :confused:
hareketler gorkunç, hareketler gaçınılmazzzzzz
şahsen ben başganın bir kaç saat arayla iki zıt açıklama yapacağına inanmıyorum..dow unda düşeceğini varsayıyorum..bide gösterilerin bu geceki boyutu var...ama belli olmaz tabi, piyasa hepsini satmış olabilir
yannız son 15 dakikayı pis kullaancak..herkese sağlam sinir dilerim
[quote=flexy;449936]nası yaw :confused:[/quote]
[quote=Astatin;449938]şahsen ben başganın bir kaç saat arayla iki zıt açıklama yapacağına inanmıyorum..dow unda düşeceğini varsayıyorum..bide gösterilerin bu geceki boyutu var...ama belli olmaz tabi, piyasa hepsini satmış olabilir[/quote]
işte böyle...
93 üstü kapanış isterükkk
waay dipteki bu silkeleem başlayana kadar apsd -2000 filan deilmiydi yaw..-10000 olmuş..enterhasan
[quote=ERK;449940]işte böyle...[/quote]
işt böyle derken bir de 93 üstü kapanış derken sanırım piyasanın bunların hepsini sattığınımı kast ettin erk patron...bi de......geceyi bakleyelimmi:rolleyes:
91800 altı-üstü
Allah bir bereket versin..Çok bereketli ve üstüne ballı gün oldu..Geceye makul miktar şort...unmusterih
vıy vıy vıy yaw, ne seanstı..
[quote=flexy;449949]vıy vıy vıy yaw, ne seanstı..[/quote]
o bişi değilde, 89xxx den tepişte sörf edemedik ona yanıyorum
[quote=astatin;449945]işt böyle derken bir de 93 üstü kapanış derken sanırım piyasanın bunların hepsini sattığınımı kast ettin erk patron...bi de......geceyi bakleyelimmi:rolleyes:[/quote]
93 üstü istedik 92 altı verdiii... Elini göremedik ki...
Ya piyasanın ayısı kuvvetli..(ki düşüşü zirveden % 20 altına atmış durumda.. Vadelilerde )
ya da büyük spek işi var... çok kafa kesmce işi...
En iyisi
geceyi bekleyin....
[QUOTE=ERK;449953]93 üstü istedik 92 altı verdiii... Elini göremedik ki...
Ya piyasanın ayısı kuvvetli..(ki düşüşü zirveden % 20 altına atmış durumda.. Vadelilerde )
ya da büyük spek işi var... çok kafa kesmce işi...
En iyisi
[B][SIZE="5"]geceyi bekleyin....[/SIZE][/B][/QUOTE]
bunu bekliyodum :..:
filex, hadi bundada deneyelim..orta benden..bi yarım saat sonra falan öne al bakalım yiyecekmi..he
[IMG]http://i44.tinypic.com/98hm5j.png[/IMG]
[QUOTE=Astatin;449964]filex, hadi bundada deneyelim..orta benden..bi yarım saat sonra falan öne al bakalım yiyecekmi..he
[IMG]http://i44.tinypic.com/98hm5j.png[/IMG][/QUOTE]
öne alalım :D