Efgnin En Az 10000 Shorta Geçtiğini Görürsem Yarın 25000 Lere Ineceğimize Olan Inancım Dahada Artacak
Printable View
Efgnin En Az 10000 Shorta Geçtiğini Görürsem Yarın 25000 Lere Ineceğimize Olan Inancım Dahada Artacak
Bu Arada Dowda 8000 Inin Bi önceki Dibin Görülüp 8000 8300 Bandında Dowun Yataya Girmesini Beklenilebileceği 8000 Altı Kapanısın 7200 Hedefini Gündeme Getireceğini Söylüyor Analistler
serkanyurttas güzel tespitler. Yükselişte alınan longların karşılığı İş Yatırımda vardı. Düşüşte kapatılan longların ve hafiften yeni açılan shortların karşılığı yok. GARAN bile bugün short tarafındaydı. MArket profilden anlamam ama yarın sayın teo haklı çıkacak gibi geliyor bana. Karşı bacak olmadığından EFGnin stoploss yaptığını ve düşüş tarafına hazırlandığını, bugünün tepki yükselişinden ibaret olduğunu, dün voba gelecek tepkiye oynayanları bugün de DOWa gelebilecek tepkiye oynayanları avlamış olabilirler diye düşünüyorum. Bu yüzden (daha kapanışa çok olmasına rağmen) dowun bugün değil yarın tepki vereceğini düşünüyorum. Farklı görüşlere açığım kendi düşüncelerim olup etkilene olmasın diye kapanıştan sonra yazdım. Bir de yarın en az 32,300ün görülmesini bekliyorum.
[quote=VOBiX;61872]serkanyurttas güzel tespitler. Yüksleişte laınan longların karşılığı İş Yatırımda vardı. Düşüşte kapatılan longların ve hafiften yeni açılan shortların karşılığı yok. GARAN bile bugün short tarafındaydı. MArket profilden analama ama yarın sayın teo haklı çıakcak gibi geliyor bana. Karşı bacak olmadığından EFGnin stoploss yaptığını ve düşüş tarafına hazırlandığını, bugünün tepki yükselişinden ibaret olduğunu, dün vob gelecek tepkiye oynayanalrı bugün de DOWa gelebilecek tepkiye oynayanları avlamış olabilirler diye düşünüyorum. Bu yüzden (daha kapanışa çok olmasına rağmen) dowun bugün değil yarın tepki vereceğini düşünüyorum. Farklı görüşlere açığım kendi düşüncelerim olup etkilene olmasın diye kapanıştan sonra yazdım.[/quote]
İYM İŞİN İÇİNDEMİ BENCE DEĞİL BELKİDE BU SEFER İÇİNDE OLACAK bazen takaslar öyle garip oluyoki akıl erdirmek mümkün değil yabancı toplamının ilk 3 de 32000 long net ilk 3 de ise satısta 11500 yerli yabancı toplamı olduğunu gödüm dedim piyasa her iki yönede gidebilir ağırlıklı long ama efg 20000 long çıkınca devamının geleceğini düşündüm takaslar benim için 2, plandada olsa pozisyonu takasların desteklemesi gönül rahatlatıcı oluyo r
bu arada bencede tepki olması olası neden derseniz arada tepki olacak insanların kafası karıstıılacak uzunlatılacak cnbce dedikleri gibi herkes asağı oynarsa kötü haberde bile alım yapılabilir py adına konusuyorum
[QUOTE=serkanyurttas;61873]İYM İŞİN İÇİNDEMİ BENCE DEĞİL BELKİDE BU SEFER İÇİNDE OLACAK bazen takaslar öyle garip oluyoki akıl erdirmek mümkün değil yabancı toplamının ilk 3 de 32000 long net ilk 3 de ise satısta 11500 yerli yabancı toplamı olduğunu gödüm dedim piyasa her iki yönede gidebilir ağırlıklı long ama efg 20000 long çıkınca devamının geleceğini düşündüm takaslar benim için 2, plandada olsa [COLOR="Red"][B]pozisyonu takasların desteklemesi gönül rahatlatıcı oluyo r[/B][/COLOR][/QUOTE]Aslolan fiyattır gerisi teferruat olsa da destekleyici unsurdur. .brv
[QUOTE=serkanyurttas;61874]bu arada bencede tepki olması olası neden derseniz arada tepki olacak insanların kafası karıstıılacak uzunlatılacak cnbce dedikleri gibi herkes asağı oynarsa kötü haberde bile alım yapılabilir py adına konusuyorum[/QUOTE]
Aracı kurumlar 48 saat içinde tepki bekliyoruz diye bültenler yayınlamaya başladı. G-20 toplantısı nedeniyle. Gel geel geeel....
8200 bile direnç oldu of of nasıl dayanıyosunuz mbm bu strese her gece
[QUOTE=VOBiX;61863]Sizlere bir kaç soru?
- EFG bütün uzunalrını dün neden kapattı? Dün uzunalarını kaaptırken karşısında neden belirgin bir kurum yoktu?
- EFG ve Deutsche nedne akşama akdar ortada yoktu? 32,600 üstünde satıcı olarak göründüler?
- Bugünkü artı kapanış çok mu sürprizdi? 6 günlük düşüşe verilen bir tepki olamaz mıydı?
- Her akşam gelen alışlarla sistemelri ALa getirip ertesi gün aşağıdan açılmamız bir alışkanlık mı acaba?
Bir de vade başından beri verileri tam olan biri takasları yükleyebilir mi?[/QUOTE]
Herkese iyi akşamlar,
Güzel sorular Tolga bey, son iki soruya cevabım EVET :) Ben yine kısalarıma dokunmadım ve geceye de kısa girdim...
Ümüdim kalmadı artık geçmiş olsun
mrb arkadaşlar bugün dışardaydım. seansın sonuna yetişebildim.gidermi gitmezmi derken 33 e satış yazdım. son saniye aldılar 33 den geceye kısa kaldım. ama ekranda olsam beni düzerlerdi. alsat yapcam derken küsküyü alırdık elimize. iikide dışardaymışım. kısa yapmamın tek nedeni sankoyu yani ky yi alıcı görmem pastada ve efg ile dsi yi de verici görmem. parite de 96 da idi usd jpy ve o fiyatlar bence fiyatlanmışdı.
[QUOTE=halojen;61679]o kadar satıştan sonra son yarım saatte gelen cılız alımlarla AL sinyali üreten sistem varsa ve geceye de pozisyonla sokuyorsa zaten şimdiye dek çoktan batırmiş olmalı sahibini.... :confused:[/QUOTE]
[QUOTE=halojen;61683]aslında py farkında olmadan müthiş bir piyasa tecrübesi kazandırdı...böyle bir dönem olmadı imkb tarihinde..volatilitenin bu derece arttığı,tahmin yapmanın bu kadar güçleştiği bir düşüş yaşanmadı.. 2001 krizi bile bu kadar volatil değil...altın değerinde derslerle dolu son 1.5 yıl... bu dönemde portföyünü koruyabilmiş olanlar için artık bundan sonrası çocuk oyuncağı... olur... umarım...[/QUOTE]
Mesajlarınızı daha yeni okudum, aynen katılıyorum söylediklerinize. Bu dönemde portföyümüyüzü korumayı başarırsak bizi bundan sonra kimse tutamaz .lelele